- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #22.881
Böyük böyük laflar siz hepiniz mikimmel annelersiniz tabi Biz kötü anneleriz:) sorsak ya memede ya sallayarak uyutuyorsundur şansınıza da gece iki üç kez falan uyanıyordur çocuğunuz böyle olunca da hayat size hoştur vs vs bir sürü türevi var bu işin sizin çocuklarınız hiç ağlamaz ağlayamazlar çünkü sizler çok vicdanlı annelersiniz :) en büyük haksızlıkmışmış en çok tek bilen Sizsiniz bende yazmayım diyorum da bu kadarla kalsın anlayacak olan önceden de anlardı yazılanlardan zaten
Benimki uyumuyor iyice huysuz ağlıyor.Senin bebek başladımı biraz uyumaya canım.
MAŞALLAH CANIM YAVRUNA.Bendede var heyecan sürekli bakıyorum doğum günü için,Dışarıda olursa slayt hazırlıycam kızıma sanada fikir olsun,Bide pasta patlattırcam kızıma .Pasta patlatma için pastayı kendim yapıcam.Benim kızımın gözleri benimde mavi.Bende kızımla mavi renk giymeyi düşünüyorum.Bide Doğum gunu anı panosu yaptıricam resimli.Üzerinde doğum bilgileri o gunku kilosu boyu disleri hoslandigi müzikler yemekler ilk soyledigi kelimeler sevdigi oyuncaklar hobileri vb.yazıyor.Benimde 5 Nisan.Sendede değişik fikirler varsa yazarsın canım bizede fikir olur.
Kizim 9 ay 9 gunluk. Artik daha fazla emziremeyecegim. Devam sutune gecicem. Biberona nasil alistirabilirim? Sonradan biberon veren var mi aramizda?
Tamamen sana özgü yazmadım aslında farklı fikirde olanlar hunharca eleştirip gidiyor da ona istinaden genel yazdım bak ne güzel demişsin saat başı diye kendi bıraktı diye emerek uyumayı yani sen gece saat başı kalkmayı problem etmiyorsan sorun yok zaten ben herkes uyku eğitimi versin görüşünde de değilim bende her seyi denedim bu zamana kadar dua dahil Dr nöroloji göstermek dahil yani hadi hop diye başlamadım ki bence hop diye de başlabadabilir tamamen kişisel tercih artık en son bu kaldı ve tek yöntem ağlatmak değil yani tamamen alıştığı düzene direnme olduğu için yapıyor tüm yaptıklarını benim vucudum artık dayanmıyor seninki dayanıyorsa istediğin şekilde devam et gönlüne göre inşallah düzelir hepsi:)Bana yaZmışsın ama alıntı da yapmamışsın. Kırıldım açıkcası. Sallayarak uyutmuyorum. Memede uyumayı da kendi bıraktı. Mükemmel anne olduğumu asla iddia etmedim. Bunu yapanlar kötü anne de demedim. Büyük laf da etmedim. Çok vicdanlıyımdır sineğe kıyıp bir şey yapmam o ayrı. Önceki yazılanları da çok okuyamadım kusura bakma. Genel konuya yorumumu yazdım. Bu arada bebeğim gece saat başı belki daha fazla kalkıyor.
Bende sordum , anne babaya baglanma donemi dedi doktor .Gündüz normal uyuyor.Hayır böyle değildi canım 8.ayda oldu Doktor dönemsel dedi.Düzen kurmaya çalışıyorum ama olmuyor.Sabah 7 ye kadar oturduğumuz oluyor bazı geceler uyumuyor.Şaşkınım geçicek diye bekliyorum.Şubatta 10 aylık olucaz.
Banami bunlar ? Ben yazdım uyku eğitimi ile ilgili ,eğer bana ise mikemmil vs lütfen biraz saygi !.Böyük böyük laflar siz hepiniz mikimmel annelersiniz tabi Biz kötü anneleriz:) sorsak ya memede ya sallayarak uyutuyorsundur şansınıza da gece iki üç kez falan uyanıyordur çocuğunuz böyle olunca da hayat size hoştur vs vs bir sürü türevi var bu işin sizin çocuklarınız hiç ağlamaz ağlayamazlar çünkü sizler çok vicdanlı annelersiniz :) en büyük haksızlıkmışmış en çok tek bilen Sizsiniz bende yazmayım diyorum da bu kadarla kalsın anlayacak olan önceden de anlardı yazılanlardan zaten
Şeker ve tuz ben kattım hatta Salça da koydum , o anne benim . Bebeğim gerçekten yemeginin lezzetinimi yoksa , yemek mi yemek istemiyor onu anlayabilmek için yaptım , onuda yazmisimdir yemiyor diye . Yazimdan alıntı yaparken tam olarak neden yaptigimi idrak edebilseydin keşke . Beslenmeye gelirsek, sadace 1 ay arı mama verdim bebeğime , tek zararlı onu kullandim. Armut haric , hiç bir şekerli gıda yemiyor bebeğim . 1 aydir Pekmez de vermiyorum . Biskuvi ve unlu gic bir gida Demir de vermiyorum hatta veremiyorum alerjisi var. Benim. Avakado , ev yapımı kavurma , ev yapımı yoğurt ile besleniyor . Yani öyle bir yazı yazmissinki çok şaşırdım .. Birşeyler yazayımda karşımdakine vs diye yazmışsın resmen . Ben nasihat etmisim, pedagog tavsiye etmişim, sen nasıl karşılık vermissin. Ve ben hakaret eder gibi yazmadim. İnsanın önce kendine saygısı olmalı . Yani bu şekilde tepki veren bi anne den , cok da vicdanli bi eğitim beklemek komik olur . Saygılar ..Bence de yok canım hatta annelikte doğru yanlışta yok yani kişiye göre değişiyor burda çocuğa uyku eğitimi veriyorum diye beni ağlatma çocuğa yazık diyen bir anne çocuğu yemek yesin diye bir yaşından önce şeker tuz kattığını söyledi durduk yere mi yapmıştır bunu hayır yemediği için yani o zaman neden o konuda insanlar katletmiyor vicdansız anne diye:) bizim Türk toplumunda var şu aman ağlamasın durumu ağlamasın da nevisterse o olsun nasıl isterse öyle yapalım durumu ama herkesin kendi tercihi ve kimse kimsenin yaşadığını bilemez
İnşallah tüm bebeklerin uykusu yemesi hastalığı ne derdi varsa düzelirler
Yazıp yazıp saygılar ekleyince saygılı mı olunuyor şimdiŞeker ve tuz ben kattım hatta Salça da koydum , o anne benim . Bebeğim gerçekten yemeginin lezzetinimi yoksa , yemek mi yemek istemiyor onu anlayabilmek için yaptım , onuda yazmisimdir yemiyor diye . Yazimdan alıntı yaparken tam olarak neden yaptigimi idrak edebilseydin keşke . Beslenmeye gelirsek, sadace 1 ay arı mama verdim bebeğime , tek zararlı onu kullandim. Armut haric , hiç bir şekerli gıda yemiyor bebeğim . 1 aydir Pekmez de vermiyorum . Biskuvi ve unlu gic bir gida Demir de vermiyorum hatta veremiyorum alerjisi var. Benim. Avakado , ev yapımı kavurma , ev yapımı yoğurt ile besleniyor . Yani öyle bir yazı yazmissinki çok şaşırdım .. Birşeyler yazayımda karşımdakine vs diye yazmışsın resmen . Ben nasihat etmisim, pedagog tavsiye etmişim, sen nasıl karşılık vermissin. Ve ben hakaret eder gibi yazmadim. İnsanın önce kendine saygısı olmalı . Yani bu şekilde tepki veren bi anne den , cok da vicdanli bi eğitim beklemek komik olur . Saygılar ..
Evet ben tuz seker verdim dogru hatırlıyorsun. Bebegime en azindan psikolojik hasar olusturmadim sukurler olsunki bana hala bağlı. allahin emri bebek dogunca o memeden sut geliyor ve bende allahin ona gonderdigi nimetten mahrum bırakarak hakkina girmiyorum en azindan.Hm ayrıca kendin demişsin bak ondan mı şundan mı olduğunu bulmak için diye senin verdiğini hatırlamıyorum mehtap sanırım o isimli üyeyi hatırlıyorum asıl ikinizin kendinizi bizim yerimize koymanız lazımdı ya demekki bu kızlara artık tak etti kaldı ki ben hala şunu diyorum tak etmeyedebilir tercih meselesi uyku eğitimini bebek çok güzel uyurken de verebilir burda tuz seker salça koydum yemeğine deyince ben çıkıpta verme yanlış ne kadar vicdansızsın bebeğe yapılan en büyük haksızlık falan demedim demem ne gerek var bunun iyisini de kötüsünü de yapan anne biliyor zaten üstüne gidip onu daha kötü hissettirmeye ne gerek var yani burda da kskada ile yazışıyoruz zaten zor olduğunu da açıkça diyoruz üstüne bizi daha da kötü hissettirecek şeyler diyorsunuz artık özelden yazışıyoruz kskada ile ama bildirim geldi yeni gene bize laf gelince dayananadım diyorsun ki sonra ben sana pedogog tavsiye ettim ben bu işe başladıysam zaten bir fikrim vardır başlamışım yani aksi bir görüş verme gereği neden ki ben tavsiye pedagog istememiştim sorum olunca direkt kişiyi alıntılayıp yazmışım yani amacım polemik çıkarmak değil ama bir konuda birini eleştirirken başka konuda kendş yaptığınıza bakın teoride bir yaşına kadar tuz, salça seker bebek sağlığına zararlı net bilgi ama uyku eğitimi ile ilgili bu kadar net bir bilgi yok ve tekrar altını çiziyorum ben sizlere neden yedirdiniz en büyük haksızlık vicdansız anneler demiyorum vurguladığım nokta çok açık sende anlıcaksın bence
Sen nesin pardon Dr musun biyolojik hasarı es geçip psikolojik hasar oluştuğunu nerden biliyorsun bu kadar drculuk oynamayın boşa da alınmazdım falan diyerek durumu kendi açınızdan pozitif hale getirmeyin gerek yok ben ne diye sana verme diyeyim banane kaba tabirle benim bebeğimden de size ne kaba tabirle tekrarEvet ben tuz seker verdim dogru hatırlıyorsun. Bebegime en azindan psikolojik hasar olusturmadim sukurler olsunki bana hala bağlı. allahin emri bebek dogunca o memeden sut geliyor ve bende allahin ona gonderdigi nimetten mahrum bırakarak hakkina girmiyorum en azindan.
Ayrıca basta ne yazdim ben bilmiyorumki sadece icim ciz edio yazdim sen drrk tuz seker verdin. Tamam belki yanlis yapmisim sende uyar yanicnr olacak brn kendime bi saldiri olarak bunu algılamazdım. Neyse gerisi size kalmış. Kolay gelsin size iyi eğitimler.
Avukatı mısın kimsiniz siz ya yaz yaz ahkam kes sonra hepiniz bir ben tek hadi bakalım :)M mehtapmhtp88 lütfen muhattap olma .. ben cevap dahi vermiyorum okumadim bile yazısını ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?