2018 mart-nisan anneleri

Kavurma yi nasıl katıyorsun çorbasına boyut olarak içerik olarak canım?

Çok teşekkür ederim canım , yatın yapicam inşallah sever Allah razı olsun

Kavurma yi nasıl katıyorsun çorbasına boyut olarak içerik olarak canım?
Mercimek.corbasinin içine bir parça atıyorum . Biraz daha kaynatip blender dan geçiriyorum . Yeşil mercimek kırmızı mercimek patates havuç soğan sarimsak çorba gibi yapıyorum atıyorum. Kavurmayi babam yaptı , kaka yi da rahat yapiyor sanırım Kavurma dan gelişim gösterdi çünkü 1.5 aydır buna başladım . Kavurmayi, babam hayvanın kendi yağı ile kavuruyor soba ateşine ağır ağır , sonra kasetleri koyar donunca buzluga atıyor.

Biz hala puture gecemedik, Doktor balığa baslayabilirsin dedi . Somon aldım parça olarak eline veriyorum . Onu emiyor. Sen puturé nasıl geçtin ? Gözünaydın ya maşallah
Ya vakti varmis demekki cocugu oladsr kusturdumki bosu bosuna. Kizim 6 aylikken yerdi. Bu ufaklik daha gec basladi. Nasil basladgni bnde bilmiyorum daha dogrusu şöyle söylim. Cocuklar daha rahat edio diye bis mutfak masasinda degil yer sofrasi getiriyorum odaya. Ods bizim yediklerimize saldırıo resmen. Ufak ufak agzina vere vere alıştı. Ama şunu anladimki sivi seyin icinde katiyi sevmiolarmis. Dirrk ağzına verince ufak ufak cignemeye basladi. Ekmek domates fln. Peynir.

Sebze corbasini da cektim ama parcali braktim braz denedim yedi

Yumuşak olunca yiyor ama bugun Şehriye corbasini vereceğim bakalım . Bir kere yumurta sarısı verdim eline kendi kendine Yemiştı ama çok açtı :) Çok zor oluyor böyle . İnşallah bizde kısa. Zaman da geçeriz. Annem hiç zorlama diyor yemek sularindan ekmek le ver , gelir devamı diyor . Biz normalde eve ekmek almıyoruz . Köyden ekmek getirticem. Bu arada her çocuk aynı olmuyor gerçekten . Ablam ilk çocuğuna hiç bişeyde zorlanmiyodu . Ama 2. Çocukta anladım ki , ilk çocuğum meğer oyuncak bebek gibiymis der hep . Herşeyi zor oldu 2. Çocugun :) .

Son düzenleme:
Aynen bu arada masallah bebisine iyi kilo.almis annesiiiiii.

Yaa hepimizinki pamuk gibi aralıksız uyusun inş. Ben de çok dert ediyorumvücudum da iflas etti ama ne bileyim direniyorum.

Benimkide 7.ayın son haftası ile başladı 9,5 aylığız hala aynı bide gece uykuyu tamami ile bırakıcak gibi bazen sabaha kadar oturuyoruz.Şaşkınım.
Canım yavaş yavaş gece olduğunu anlatmaya çalış. Uyumasa bile gece oyun, yemek verme. Işık çok hafif olsun. Kanguruda evin içinde gezin mesela sonunda pes edip uyur insanın sırtı çürüyor evet ama annelik başlı başına manyaklıkmış bunu anladık sonuçta. Dayanırsın diye umuyorum. Bir süre deneyin bunları. Üç gün kuralı var bebeklerde. Peşpeşe bi rutin oluşturup uygulamaya çalışın. Allah kolaylık versin

Yaa çok tatlısın ne güzel olumlamışsın :) irlandalı annenin eğitimi nasıl canım yine kontrollü ağlatma içeriyor mu? Bi ark önermişti merak ettim sadece

Makarna ne veriyorsun özel bir şey mi yoksa bildiğimiz markettekilerden mi

Kavurma ne canım dana eti mi

Patates hariç yaptım ve yedi :) az yedi ama olsun yedi çok şükür teşekkür ederim . M mehtapmhtp88 çok şükür ya :))

Yaa hepimizinki pamuk gibi aralıksız uyusun inş. Ben de çok dert ediyorumvücudum da iflas etti ama ne bileyim direniyorum.
Ben bana deselerdi ki bu kadar gelişme olacak diye mümkün değil derdim benim yasadıklarımı uyku konusunda bilsen çok zor geceler gündüzler geçirdim 8. 5ay herkes kendi yaşadığını bilir ya hepsi ii olsunlar

E hadi bakalim yiyecekler eninde sonunda kaçışları yok :)

Kızlar bebekleri gün içinde yerdebırakma süreniz ne oluyor. Özgür olsun oynasın diye bırakmaya başlamıştım ama nezle oldu. Bizim yerler çok soğuk merkezi ısıtmalı sıcak bi ev olmasına rağmen yerler buz gibi. Her yerde halı yok. Hoş halıdan da üşüyor insanbi süre sonra. Özgür bırakamıyorum diye çok üzülüyorum ama üşütmesi de kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…