- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #22.941
Sen böyle yazınca ümitlendim inan. Dışardan telefonla destek alıyor musun yoksa kendin mi başladın? 1haftaya çalışmaya başlayacağım ama gece uykularımız hiç yok, uykuya dalamıyor bir türlü çok kötü durumdayız.Ben bana deselerdi ki bu kadar gelişme olacak diye mümkün değil derdim benim yasadıklarımı uyku konusunda bilsen çok zor geceler gündüzler geçirdim 8. 5ay herkes kendi yaşadığını bilir ya hepsi ii olsunlar
Benimki genelde hep yerde canım yere yorgan serdim ama üzerinde durmuyor tabi ki nereye gitsem hemen peşime geliyor ağlayarak. Ve emeklemiyor, sürünüyor bu yüzden de hep burnu tıkalı.Kızlar bebekleri gün içinde yerdebırakma süreniz ne oluyor. Özgür olsun oynasın diye bırakmaya başlamıştım ama nezle oldu. Bizim yerler çok soğuk merkezi ısıtmalı sıcak bi ev olmasına rağmen yerler buz gibi. Her yerde halı yok. Hoş halıdan da üşüyor insanbi süre sonra. Özgür bırakamıyorum diye çok üzülüyorum ama üşütmesi de kötü
Ben mat aldım odasına döşedim soğuk gecirmiyor. Puzzle mat lar var e bebek de . Biraz pahalıya geldi ama olsun yoksa emekleyemeyecek, yere koyamiyorum soğuk diye . Bir tek odasına yaptım .Kızlar bebekleri gün içinde yerdebırakma süreniz ne oluyor. Özgür olsun oynasın diye bırakmaya başlamıştım ama nezle oldu. Bizim yerler çok soğuk merkezi ısıtmalı sıcak bi ev olmasına rağmen yerler buz gibi. Her yerde halı yok. Hoş halıdan da üşüyor insanbi süre sonra. Özgür bırakamıyorum diye çok üzülüyorum ama üşütmesi de kötü
Ben cok kalın yünleri giydirip brakiyorum gun icinde hep yerde yerde olmasa skilirlarki bide dedign gbi emeklemeyi kalkmayi ogrenemezlerKızlar bebekleri gün içinde yerdebırakma süreniz ne oluyor. Özgür olsun oynasın diye bırakmaya başlamıştım ama nezle oldu. Bizim yerler çok soğuk merkezi ısıtmalı sıcak bi ev olmasına rağmen yerler buz gibi. Her yerde halı yok. Hoş halıdan da üşüyor insanbi süre sonra. Özgür bırakamıyorum diye çok üzülüyorum ama üşütmesi de kötü
Öğretmensin ben gibi sanırım :) ben kskada ile beraber başladım sayılır canım başlıcaktım zaten o bana rol model oldu sağolsun o destek aldı bende ondan burda destek aldım irlandalı annenin seminerine katılmıştım intten annelerin videolarını izledim çok bilgim yok içgüdüsel yaptım biraz yani mükemmel seviyede değil çünkü bebek ama eskiden uyumazdım on yirmi dkda bir kalkardık onlar bitti en azından bu benim için mucizeSen böyle yazınca ümitlendim inan. Dışardan telefonla destek alıyor musun yoksa kendin mi başladın? 1haftaya çalışmaya başlayacağım ama gece uykularımız hiç yok, uykuya dalamıyor bir türlü çok kötü durumdayız.
Evet aynen öğretmenim. :) onlar bitse bana o bile yeter, saat 4 oldu 15dk da bir uyandığından daha doğrusu uyumadığından hala ayaktayım. Ve bir kızım daha var o da erken kalkıyorÖğretmensin ben gibi sanırım :) ben kskada ile beraber başladım sayılır canım başlıcaktım zaten o bana rol model oldu sağolsun o destek aldı bende ondan burda destek aldım irlandalı annenin seminerine katılmıştım intten annelerin videolarını izledim çok bilgim yok içgüdüsel yaptım biraz yani mükemmel seviyede değil çünkü bebek ama eskiden uyumazdım on yirmi dkda bir kalkardık onlar bitti en azından bu benim için mucize
Kızlar bebekleri gün içinde yerdebırakma süreniz ne oluyor. Özgür olsun oynasın diye bırakmaya başlamıştım ama nezle oldu. Bizim yerler çok soğuk merkezi ısıtmalı sıcak bi ev olmasına rağmen yerler buz gibi. Her yerde halı yok. Hoş halıdan da üşüyor insanbi süre sonra. Özgür bırakamıyorum diye çok üzülüyorum ama üşütmesi de kötü
Patates hariç yaptım ve yedi :) az yedi ama olsun yedi çok şükür teşekkür ederim . M mehtapmhtp88 çok şükür ya :))
Canim bizimki 10aylik olcak 4 gun sonra. Emeklemiyor. Sürünüyor bu yeterli zaten :) aman gec emeklesin gec kalksin iş ozaman daha zorlaşıyor. Simdi sadece sürünmesine rağmen butun alt çekmeceleri açıyor. Yürüse napcak bilemiyorum. Girmediği delik yok.Bebeği emekleyen varmı ? 9.5 aylık olduk sadece sürünüyor hiç heveslide değil yani ve keyifci. Üzülüyorum artık ya .
Sen evet tecrübelisin, zorlasiyordur haklisin. Peki yürümeye heveslimi? Benimki ki kol altından tutup yürümek istiyor daha çok . Yüz üstü yatınca 15 dk sonra kızıyor :) oturmak istiyorCanim bizimki 10aylik olcak 4 gun sonra. Emeklemiyor. Sürünüyor bu yeterli zaten :) aman gec emeklesin gec kalksin iş ozaman daha zorlaşıyor. Simdi sadece sürünmesine rağmen butun alt çekmeceleri açıyor. Yürüse napcak bilemiyorum. Girmediği delik yok.
Keşke benimde 6 kg fazlam olsa, ben doğumdan sonra çok aldım . Mama ya alerjisi var diye . 15 kg verdim ama , 15 kg kaldı geriye . Çocuk hasta olunca ben üzüntüden veriyorumKızlar ben beyaz çaya başlayacağım alıp hemen 6 aydan büyük bebişi olanlar içebilir icebiliyormus diyetisyen tavsiye etti hadi bakalım kilolar gidecek mi malesef emzime döneminde kilo aldım tam 6 kilo off oysa ki doğumdan çıkınca 12 kilo almıştım 9 u gitmişti.
Keşke benimde 6 kg fazlam olsa, ben doğumdan sonra çok aldım . Mama ya alerjisi var diye . 15 kg verdim ama , 15 kg kaldı geriye . Çocuk hasta olunca ben üzüntüden veriyorumhasta olmasında sağlık olsun . 75 kg yum şu an . 60 kg benim ideal kg . Allah dan boyum uzun 75 gostermiyorum . Doğum günlerinede az kaldı başlamam lazım tekrardan. Haberleselim buradan ..
Yurumeye hic hevesli degil. Brlki seninki emeklemeden kalkacak her cocugun huyu suyu farkli :)Sen evet tecrübelisin, zorlasiyordur haklisin. Peki yürümeye heveslimi? Benimki ki kol altından tutup yürümek istiyor daha çok . Yüz üstü yatınca 15 dk sonra kızıyor :) oturmak istiyor
Canim azmedersen verirsin bnce. Ben son bi ayda 5 kilo verdim. Sütümde de azalma olmadı şükür. Ek gida da aliyorlar diye daha rahat artikKızlar ben beyaz çaya başlayacağım alıp hemen 6 aydan büyük bebişi olanlar içebilir icebiliyormus diyetisyen tavsiye etti hadi bakalım kilolar gidecek mi malesef emzime döneminde kilo aldım tam 6 kilo off oysa ki doğumdan çıkınca 12 kilo almıştım 9 u gitmişti.
İnşallah baslicam bakalım bende :)Canim azmedersen verirsin bnce. Ben son bi ayda 5 kilo verdim. Sütümde de azalma olmadı şükür. Ek gida da aliyorlar diye daha rahat artik
İnşallah canım . Evde alıştırma yaparken ,ilk adım ayakkabısı olmalı mı sen nasıl yaptin? Bazıları evde gerek yok diyor . Bazıları patik tarzı olandan tercih etmiş kafam karıştı . Zaten tam basamiyorda, bazen evde yürütüyorum .Yurumeye hic hevesli degil. Brlki seninki emeklemeden kalkacak her cocugun huyu suyu farkli :)
Valla ben sadece dışarda ilk ayakkabi gydrdim buyuk kızıma. Evde giydirmedim Ilk vakitler hani bastigi yeri hissetsin diye hersey dogal.haliyle yani :) tabi soguklarda yürürse mecbur bisiler giydirilir ama bizimki yaza denk gelmisti asiri sicakti gydirip bogmak da istemedim açıkçası.İnşallah canım . Evde alıştırma yaparken ,ilk adım ayakkabısı olmalı mı sen nasıl yaptin? Bazıları evde gerek yok diyor . Bazıları patik tarzı olandan tercih etmiş kafam karıştı . Zaten tam basamiyorda, bazen evde yürütüyorum .
Ev ayakkabısı alayim o zaman , kış evet dışarıda kullanamayiz. Teşekkür ederim canım.Valla ben sadece dışarda ilk ayakkabi gydrdim buyuk kızıma. Evde giydirmedim Ilk vakitler hani bastigi yeri hissetsin diye hersey dogal.haliyle yani :) tabi soguklarda yürürse mecbur bisiler giydirilir ama bizimki yaza denk gelmisti asiri sicakti gydirip bogmak da istemedim açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?