2018 mart-nisan anneleri

Yaa çok tatlısın ne güzel olumlamışsın :) irlandalı annenin eğitimi nasıl canım yine kontrollü ağlatma içeriyor mu? Bi ark önermişti merak ettim sadece
Yeni takip etmeye başladım instagramdan,varmı kontrollu aglatma anlıyamadım daha ama güzel bir program yapısı var bebeklere Ay Ay yazmış.
Canım kızkardeşim bu şekilde yapıyor oğluna sürekli bende ilk onda denedim o tarifi yapıyoruz minik hanima.Hem seninde büyügünde var oda yer.Yarım kilo kıyma 1 pt köfte harcı 1 tane yumurta yoğur seklini ver buzluga at kac tane yiyceklerse cikarıp pişir.Bütün bebekler düzelsin canım.

Beyaz çay duydum bende ama mevzu boğazı tutmak ya benim 5-6kilo fazlam var çalışmaya başlayınca düzene gircem diye düşünüyorum çünkü evde olunca sürekli abur cubura gidiyorum ben kız yürüyor onun peşine koşmaktan sabit duruyor kilom yoksa bu abur cubura çok daha fazla alırdım olmazsa diyetisyene gidicem bende

Maşallah size.8 .aya girene kadar düzenliydik ama gece 2 de yatarsa sanslı hissediyorum oda tabi sürekli uyanmadan ağlıyor uyanıyor sürekli odasındayım bazende sabahlıyoruz bu ara günduzde pek uyumuyor ve uykusuz olduğu için mızmız oldu.Doktoru dönemsel diyor her düzen bozulur dedi bekliyorum geçicek diye bakalım.Hava soğuk oldugu icin cikaramıyorum dün kuzenlerini snowparka götürdük onlar orda kar oynadi.Bende gitmisken onu oyuncak magazasini falan gezdirdim bayildi çıt yok sadece bakınıyor etrafa mutlulugunu konusarak dile getiriyor.40.gunden sonra dısariyi ve bebek arabasını çok sevdi butun yaz dısarida gezdirdim simdide bahar gelsin cikarıcam.

Maşallah canım bebegine, benimki zaten ileride giden bir bebek boy olarak kiloda gayet iyi, doktorumuz artık almıyalım diyordu.Benimki gecen ay 400 gr almıştı.Bu ay bilmiyorum,Doktoru 10.ayda getirirsin artık demişti bende o zaman götürücem bakalım.

Birsey merak ettim ekmek yemiyormusunuz.Evdede yapabiliriz ekmek bebişlere.

Yapıyorum canım oyun oynuyoruz yoruluyor kanguru bana hediye gelmisti ona ben hic kullanmadan verdim.Aksam ışık hic odasında yok zaten dogdugundan beri {büyume hormonu için}Karnı tokda olsa o mamayı alıskanlik yaptigi icin istiyor.Doktoruda ver dedi bende veriyorum Gecicek insallah.

Tamam biz kendimizede kofteyi boyle yapiyoruz ama kizartinca braz sert olmuyor mu nasil yicekler

Canım benim o cayın tadıda cok guzel diyorlar Nerden alirsan banada soyle bende aliyim.Ben 5 kilo almistim kendim kilomdanda 7 kilo toplam 12 kilo vermistim dogumdan sonra.Emmedi zaten bebiş.Kurban bayramindan sonra almaya basladım once strese bagladim ama astim tedavisi icin kullandigim ilaclar cok kilo aldıriyorlarmis ondan almisim.Doktorum dedi kullanmak zorundasın ama 6 dan sonra çignemiycez dedi.Ben calisma hayatimda bile oglen yemegi yedigimi hatirlamam yemek yemeye baslamistim.Kahvaltiyi ekmeksiz yapardim ekmek yemeye basladim ama simdi gene kestim ve ciddi diyete girmem lazim bu kiloların gitmesi lazım.

Doktoruna sor canım.Annem bize hep ortopedik evdede giydirmiş ama doktorlar evde çıplak bassın diyorlar.Benim bebisin babası düz tabanmis tedavi gormus duzelmis.Babaanne ve halasindada varmis.O yuzden 1 yasında ortopedist gorucek bebegimi.

Tamam biz kendimizede kofteyi boyle yapiyoruz ama kizartinca braz sert olmuyor mu nasil yicekler
Yumusak oluyor canım.1 tatli kasigi zeytinyag yanmaz tavada iyice cevirerek pisiriyoruz bizimkiler gibi kizarmadıgi icin çok yumusak oluyor.Kızım sevdi bu hafta 2 kere 1 tane yedirdim.Bizimkilerde baharat galeta unu yada ekmek ici oluyor.

Deneyeyim en kisa zamanda bakalim ins yer. Et cok onemli. Teşekkürlr

Canım diyetisyene gitme sana özelden bi sayfa yazicam diyetisyen emziren anneler için iki diyet listesi vermiş yapan herkes bi sürü kilo vermiş. Çayı iki marka var önce fiyatı uygun olanı alcam ise yaramazsa sonrada diğerini pahalı olanı inşallah kurtuluruz şu kilolardan bide canım YouTube de b8 kadın var uyudukça bebis onun egzersizlerini yapmak lazimmis leslie sansoe malum.b3b3kle spor yapamıyoruz.

Bende kararlıyım bu sefer diyet ve evde spor inşallah veririz

Tamam sağol canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…