- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #22.961
Yeni takip etmeye başladım instagramdan,varmı kontrollu aglatma anlıyamadım daha ama güzel bir program yapısı var bebeklere Ay Ay yazmış.Yaa çok tatlısın ne güzel olumlamışsın :) irlandalı annenin eğitimi nasıl canım yine kontrollü ağlatma içeriyor mu? Bi ark önermişti merak ettim sadece
Canım kızkardeşim bu şekilde yapıyor oğluna sürekli bende ilk onda denedim o tarifi yapıyoruz minik hanima.Hem seninde büyügünde var oda yer.Yarım kilo kıyma 1 pt köfte harcı 1 tane yumurta yoğur seklini ver buzluga at kac tane yiyceklerse cikarıp pişir.Bütün bebekler düzelsin canım.Sanki büyüdükçe ek gida işi dahada rayına oturuyor. Bizimkide sevmezdi bu aralar masallah diyim iyi gidiyoruz. Bide bneimki pütürlü de reddediyordu. Simdi her puturu yedigini gorunce mutlu oluyorum. Insallah sizinde daha da düzelir. Bu arada kofteyi nasil yapiyorsun baya yumusak olması gerek Cunku. Tarifini alabilir miyim
Çok zor ya ilkinde de böyle miydi uyku durumu onda nası başa çıktın ben şu an ikinci düşünmüyorum:)Evet aynen öğretmenim. :) onlar bitse bana o bile yeter, saat 4 oldu 15dk da bir uyandığından daha doğrusu uyumadığından hala ayaktayım. Ve bir kızım daha var o da erken kalkıyor
Beyaz çay duydum bende ama mevzu boğazı tutmak ya benim 5-6kilo fazlam var çalışmaya başlayınca düzene gircem diye düşünüyorum çünkü evde olunca sürekli abur cubura gidiyorum ben kız yürüyor onun peşine koşmaktan sabit duruyor kilom yoksa bu abur cubura çok daha fazla alırdım olmazsa diyetisyene gidicem bendeKızlar ben beyaz çaya başlayacağım alıp hemen 6 aydan büyük bebişi olanlar içebilir icebiliyormus diyetisyen tavsiye etti hadi bakalım kilolar gidecek mi malesef emzime döneminde kilo aldım tam 6 kilo off oysa ki doğumdan çıkınca 12 kilo almıştım 9 u gitmişti.
Maşallah size.8 .aya girene kadar düzenliydik ama gece 2 de yatarsa sanslı hissediyorum oda tabi sürekli uyanmadan ağlıyor uyanıyor sürekli odasındayım bazende sabahlıyoruz bu ara günduzde pek uyumuyor ve uykusuz olduğu için mızmız oldu.Doktoru dönemsel diyor her düzen bozulur dedi bekliyorum geçicek diye bakalım.Hava soğuk oldugu icin cikaramıyorum dün kuzenlerini snowparka götürdük onlar orda kar oynadi.Bende gitmisken onu oyuncak magazasini falan gezdirdim bayildi çıt yok sadece bakınıyor etrafa mutlulugunu konusarak dile getiriyor.40.gunden sonra dısariyi ve bebek arabasını çok sevdi butun yaz dısarida gezdirdim simdide bahar gelsin cikarıcam.gündüz uyuyordur , nereye kadar dayanabilirki vücudu . İllaki o uykuyu tamamlar. 7 ay olana kadar duzenlimiydi. Markete gidiyoruz biz 2 günde bir aksamlari, haftasonu sahile iniyoruz. Yakın bana Allah dan .. tedagil dış Granül tavsiye ederim çok memnun kaldim. Bizde dış bekliyoruz 1 tanesi patladı , :) diğeri yolda . Ben su an rahatladm bayagi . Sürekli yanında durarak , kendimden ayirdim ama 10 gün tuvalete bile beraber gittik , sonra yanında otura otura is yapmaya başladım şimdi başka odaya geçiyorum topluyorum vs sorun olmuyor çok şükür .
Maşallah canım bebegine, benimki zaten ileride giden bir bebek boy olarak kiloda gayet iyi, doktorumuz artık almıyalım diyordu.Benimki gecen ay 400 gr almıştı.Bu ay bilmiyorum,Doktoru 10.ayda getirirsin artık demişti bende o zaman götürücem bakalım.Bu arada benim bebeğim 1 ayda 1 kg almış , ve boy olarak , 1 ay ileride gittiğimizı söyledi Dr . Ben ev yapımı kavurma mutlaka her gün çorbasına katiyorum. Sanırım ondan dolayi ilerledi. Ekstra başka hiç bişey yapmadım ev yapımı yoğurt Avakado ve kavurma ..
Emekliyerek geri geri gidiyor emekleme pozisyonunda,sürünerek öne öne canımBebeği emekleyen varmı ? 9.5 aylık olduk sadece sürünüyor hiç heveslide değil yani ve keyifci. Üzülüyorum artık ya .
Birsey merak ettim ekmek yemiyormusunuz.Evdede yapabiliriz ekmek bebişlere.Yumuşak olunca yiyor ama bugun Şehriye corbasini vereceğim bakalım . Bir kere yumurta sarısı verdim eline kendi kendine Yemiştı ama çok açtı :) Çok zor oluyor böyle . İnşallah bizde kısa. Zaman da geçeriz. Annem hiç zorlama diyor yemek sularindan ekmek le ver , gelir devamı diyor . Biz normalde eve ekmek almıyoruz . Köyden ekmek getirticem. Bu arada her çocuk aynı olmuyor gerçekten . Ablam ilk çocuğuna hiç bişeyde zorlanmiyodu . Ama 2. Çocukta anladım ki , ilk çocuğum meğer oyuncak bebek gibiymis der hep . Herşeyi zor oldu 2. Çocugun :) .
Yapıyorum canım oyun oynuyoruz yoruluyor kanguru bana hediye gelmisti ona ben hic kullanmadan verdim.Aksam ışık hic odasında yok zaten dogdugundan beri {büyume hormonu için}Karnı tokda olsa o mamayı alıskanlik yaptigi icin istiyor.Doktoruda ver dedi bende veriyorum Gecicek insallah.Canım yavaş yavaş gece olduğunu anlatmaya çalış. Uyumasa bile gece oyun, yemek verme. Işık çok hafif olsun. Kanguruda evin içinde gezin mesela sonunda pes edip uyur insanın sırtı çürüyor evet ama annelik başlı başına manyaklıkmış bunu anladık sonuçta. Dayanırsın diye umuyorum. Bir süre deneyin bunları. Üç gün kuralı var bebeklerde. Peşpeşe bi rutin oluşturup uygulamaya çalışın. Allah kolaylık versin
E bebekte bebek makarnaları var.Makarna ne veriyorsun özel bir şey mi yoksa bildiğimiz markettekilerden mi
Tamam biz kendimizede kofteyi boyle yapiyoruz ama kizartinca braz sert olmuyor mu nasil yiceklerYeni takip etmeye başladım instagramdan,varmı kontrollu aglatma anlıyamadım daha ama güzel bir program yapısı var bebeklere Ay Ay yazmış.
Canım kızkardeşim bu şekilde yapıyor oğluna sürekli bende ilk onda denedim o tarifi yapıyoruz minik hanima.Hem seninde büyügünde var oda yer.Yarım kilo kıyma 1 pt köfte harcı 1 tane yumurta yoğur seklini ver buzluga at kac tane yiyceklerse cikarıp pişir.Bütün bebekler düzelsin canım.
Canım benim o cayın tadıda cok guzel diyorlar Nerden alirsan banada soyle bende aliyim.Ben 5 kilo almistim kendim kilomdanda 7 kilo toplam 12 kilo vermistim dogumdan sonra.Emmedi zaten bebiş.Kurban bayramindan sonra almaya basladım once strese bagladim ama astim tedavisi icin kullandigim ilaclar cok kilo aldıriyorlarmis ondan almisim.Doktorum dedi kullanmak zorundasın ama 6 dan sonra çignemiycez dedi.Ben calisma hayatimda bile oglen yemegi yedigimi hatirlamam yemek yemeye baslamistim.Kahvaltiyi ekmeksiz yapardim ekmek yemeye basladim ama simdi gene kestim ve ciddi diyete girmem lazim bu kiloların gitmesi lazım.Kızlar ben beyaz çaya başlayacağım alıp hemen 6 aydan büyük bebişi olanlar içebilir icebiliyormus diyetisyen tavsiye etti hadi bakalım kilolar gidecek mi malesef emzime döneminde kilo aldım tam 6 kilo off oysa ki doğumdan çıkınca 12 kilo almıştım 9 u gitmişti.
Doktoruna sor canım.Annem bize hep ortopedik evdede giydirmiş ama doktorlar evde çıplak bassın diyorlar.Benim bebisin babası düz tabanmis tedavi gormus duzelmis.Babaanne ve halasindada varmis.O yuzden 1 yasında ortopedist gorucek bebegimi.İnşallah canım . Evde alıştırma yaparken ,ilk adım ayakkabısı olmalı mı sen nasıl yaptin? Bazıları evde gerek yok diyor . Bazıları patik tarzı olandan tercih etmiş kafam karıştı . Zaten tam basamiyorda, bazen evde yürütüyorum .
Yumusak oluyor canım.1 tatli kasigi zeytinyag yanmaz tavada iyice cevirerek pisiriyoruz bizimkiler gibi kizarmadıgi icin çok yumusak oluyor.Kızım sevdi bu hafta 2 kere 1 tane yedirdim.Bizimkilerde baharat galeta unu yada ekmek ici oluyor.Tamam biz kendimizede kofteyi boyle yapiyoruz ama kizartinca braz sert olmuyor mu nasil yicekler
Deneyeyim en kisa zamanda bakalim ins yer. Et cok onemli. TeşekkürlrYumusak oluyor canım.1 tatli kasigi zeytinyag yanmaz tavada iyice cevirerek pisiriyoruz bizimkiler gibi kizarmadıgi icin çok yumusak oluyor.Kızım sevdi bu hafta 2 kere 1 tane yedirdim.Bizimkilerde baharat galeta unu yada ekmek ici oluyor.
İnşallah yesinler canım.Deneyeyim en kisa zamanda bakalim ins yer. Et cok onemli. Teşekkürlr
Canım benim o cayın tadıda cok guzel diyorlar Nerden alirsan banada soyle bende aliyim.Ben 5 kilo almistim kendim kilomdanda 7 kilo toplam 12 kilo vermistim dogumdan sonra.Emmedi zaten bebiş.Kurban bayramindan sonra almaya basladım once strese bagladim ama astim tedavisi icin kullandigim ilaclar cok kilo aldıriyorlarmis ondan almisim.Doktorum dedi kullanmak zorundasın ama 6 dan sonra çignemiycez dedi.Ben calisma hayatimda bile oglen yemegi yedigimi hatirlamam yemek yemeye baslamistim.Kahvaltiyi ekmeksiz yapardim ekmek yemeye basladim ama simdi gene kestim ve ciddi diyete girmem lazim bu kiloların gitmesi lazım.
Beyaz çay duydum bende ama mevzu boğazı tutmak ya benim 5-6kilo fazlam var çalışmaya başlayınca düzene gircem diye düşünüyorum çünkü evde olunca sürekli abur cubura gidiyorum ben kız yürüyor onun peşine koşmaktan sabit duruyor kilom yoksa bu abur cubura çok daha fazla alırdım olmazsa diyetisyene gidicem bende
Tamam sağol canım benimCanım diyetisyene gitme sana özelden bi sayfa yazicam diyetisyen emziren anneler için iki diyet listesi vermiş yapan herkes bi sürü kilo vermiş. Çayı iki marka var önce fiyatı uygun olanı alcam ise yaramazsa sonrada diğerini pahalı olanı inşallah kurtuluruz şu kilolardan bide canım YouTube de b8 kadın var uyudukça bebis onun egzersizlerini yapmak lazimmis leslie sansoe malum.b3b3kle spor yapamıyoruz.
Bana da o sayfayı yazar mısın acaba:)Bende kararlıyım bu sefer diyet ve evde spor inşallah veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?