2018 mart-nisan anneleri

Leslie bir ara çok yapıyordum ben sonra bıraktım yeni videoları var mı ki hepsini ezberledim çünkü arkadaki abileri ablaları falan :)

Bozuluyor canım illa ki bozuluyor , hasta olunca bozuluyor dis sıkıntısı bozuyor hatta benim bebeğim gece 3 sabah 5 kaka si varsa o kaka yi yapmadan uyuyamaz. Böyle böyle buyuyecekler işte . Evet gezmeyi seviyordur bebeğin :) şimdi artık buyuduler daha çok gezmek istiyorlar :) Evet ekmek 3 yıllık evliyim. 5 kere girmistir evimize , misafire aliriz birde . Ama gebelikte çok yedim çok kötüydü migdem. Onun haricinde yemiyoruz yani . KG alımı normal gidiyor bebeğin, karbonhidrat bi şekilde alıyor , cok ihtiyacı yok diyor doktorumuz.
Ayakkabı ya bakicam şimdilik öyle evde vakit geçirmek için yürütüyorum, bugün biraz yürüttüm ama yürümesn dedim ya benim evin holleri ve mutfak mermer Düşse Allah muhafaza Allaha emanet .. Senin bebeğin şimdi tam olarak kaç aylık ?

9 ayı bitiricez artık canım,5 Şubatta 10 aylık olucak hayırlısı ile.Yaşlarına az kaldı bide şu yaz gelse çoçuklar rahatlasa.

9 ayı bitiricez artık canım,5 Şubatta 10 aylık olucak hayırlısı ile.Yaşlarına az kaldı bide şu yaz gelse çoçuklar rahatlasa.
bebeğini yağmur yagmadigi zamanlar dışarı çıkar , 15 dk da olsa hava alsın . Beraber markete gidin . Yaz daha kötü , bende yazı hiç istemiyorum benim evim 32 dereceyi görüyor , buharlasicaz sandım geçen yaz :)) Bana Dr um bebeginin göğsünü ve sırtını sıcak tut ama asla terletme, odası 22 derece olsun , üsutmez dedi , gerçekten çok şükür hiç usutmedi gerçi daha yeni girdik kışa. Ben üstü açık AVM lere gidiyorum. Istanbuldaysan kanyon var , üstü açık . İzmit'te 41burda AVM var . Anakucagina koyup kayak yap evde çok hoşuna gider :) bu aksam kesfettim. Anakucagina koyup yerde sürükledim hoşuna gitti , değişiklik istiyorlar artık . Bi zaman sonra oyuncak vs de sıkılıyorlar.

Cnm bana da atsana

Çok zor ya ilkinde de böyle miydi uyku durumu onda nası başa çıktın ben şu an ikinci düşünmüyorum:)
İlkinden sonra bir daha mı çocuk yapamam ben dedim ve sonuç 4yıl aradan sonra isteyerek. Büyük kızımda da çok problem yaşamıştık uyku konusunda ama bu kızım çok daha problemli ya da ben eskiyi tamamen unuttum

Ben günlük tutuyorum yarın öbür gün unutmayım diye :) ne zaman düzelmişti memeden kesince diyorlar genelde

Ben artık gece her uyandığında emzirmiyorum 1 emzirme 1 su 1 emzik azaltıp kescem kesmedikce uzun uyumucak çünkü.

Buhayatbenim canim benim bebiste gece cok uyaniyo ya.. hatta soyle diyim dun gece saat basi kalkti resmen emzik kullanmiyor acaba gece memesinden nasil kesicez kesmelimiyiz bilmiyorum

Buhayatbenim canim benim bebiste gece cok uyaniyo ya.. hatta soyle diyim dun gece saat basi kalkti resmen emzik kullanmiyor acaba gece memesinden nasil kesicez kesmelimiyiz bilmiyorum

Benim arkadaşım azaltarak bıraktırdı mesela gece 3 emiyor sa 2 ye düşürdü 1 inde su verdi sonra 1 emzirdi 2 dünya verdi kalkmalari azaldi en son olacakta uyanınca sakinleştirp bişey vermeden geri uyuttu.

Seninki emmeye kalkınca gözlerini açıyor mu mesela benim ki açmıyor mesela.mizmiz anıyor sadece emince uyuyor

Bu aralar kizim da sik sik emmeye kalkiyor. Iyice isteyene kadar vermemeye calisiyorum. Bir de gecende doktora gittik. Vajinal yapisiklik var dedi. Insaallah gecer.

Bu aralar kizim da sik sik emmeye kalkiyor. Iyice isteyene kadar vermemeye calisiyorum. Bir de gecende doktora gittik. Vajinal yapisiklik var dedi. Insaallah gecer.
Geçmiş olsun , bende yaşadım , cok temizlemekden oluyor dedi Dr . Bende çok temizliyorum. Ne yapayim temizlemesek idrar enfeksiyon oluyor , temizleyincede böyle olabiliyomuş .
Geçiyor o krem verdimi? Benim ki bayagi geçti , pisik kremi sürdüğünde incecik sür canım

Kızlar bebeğim sürekli beni ya da babasını yanında istiyor ve hep kucak. Oyuncakları ile oynasın diye yere bırakıyorum yanında illa ikimizden biri olacak yoksa çok fena ağlıyor. Ne yapmamız gerek. Sizde durumlar nasıl

2 ay sonra tekrar bakicakmis. Devam ederse krem vericem dedi. Biraz da korktum. Cok temizlemiyorum aslinda ama bu aralar surekli bez markasi degistirdik. O arada pisik kremi surdum aralarda. O yuzden mi acaba? Ince sureyim o zaman. Size de gecmis olsun. Insan degisik degisik seyler ogreniyor cocugu olunca

Bizde ben tuvalete girince ağlama vardı onu da oyun haline getirdik kapıya vuruyoruz karşılıklı gülüyor baya yürüyünce rahatlarsınız gerçi bilmiyorum belki de yürüyordur ce oynayın bolca o da çok işe yarıyor odadan ayrılınca

Öyle evet bende çok korkmustum. Kiz bebeklerinde oluyomus. Ama senin bebeğin demekki çok kapanık değil krem vermemis Dr . Benim bebeğim agliyordu tuvaletini yaparken . Kremle açıldı .

Bizde oyleydik , yine bizden bağımsız değil ama tuvalete ya da odada bi isim varsa yapabiliyorum . Ben hep yanında durarak güven verdim . Ağlamaya başladığı an yanına gittim , sürekli geliyorum yanindayim vs dedim . 10 gün uğraştım. Şimdi daha rahatim. Yanında olduğunu , hissettirirsen bebeğine, düzeliyor .. Ayrılık korkusu ve bağlanma ayları dedi Dr
Yanlız bu bağlanma ayı 2 yaşına kadar sürecek dedi Dr muz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…