2018 mart-nisan anneleri

Ben mat aldım odasına döşedim soğuk gecirmiyor. Puzzle mat lar var e bebek de . Biraz pahalıya geldi ama olsun yoksa emekleyemeyecek, yere koyamiyorum soğuk diye . Bir tek odasına yaptım .
Canım bende mat aldım ama katları söküp yemeye çalışıyor bizimki yani mtlr yerinde durmuyor

Ben yaklaşık 4-5 aydır gece 10 kere kalkıyorum burda da daha önce dile getirmiştim. Ağlatmaya dayanamadım. Doktorumuza sordum uyku eğitimi vermek istiyorum tavsiye ediyor msnz diye bana turkiyenin önde gelen psikoloğu ile bu konuyu konuştuğunu doğru bulmadığını söyledi. Başka dr sıkıntı yok dedi ama arkadaşımda okumuş uyku eğitiminin 3. Günü normalde alışıyorlarmış ya aglamamaya annedeki ve bebekteki stres hormonunu ölçmüşler annede stres hormonunda düşüş gözükürken bebekte ilk günkü gibi yüksek çıkmış ağlamadığı halde dedi. Bende vazgeçtim şuanda ama böyle de dediginiz gibi insanın vücudu kaldırmıyor artık. Babası uyuttugu zaman veya babası ile vakit geçirdiği zaman ona naz mızmızlık yapmıyor. Ama bende deliriyor resmen. Devamlı ağlama üstüme çıkma mızmızlanma kucağımdan biraktiğim an çığlık atmaya başladı bi de ağlama. Çok zor yani. Ağlatmaya denediğimde susmayınca bıraktım Zaten beni görünce uyandığında çıldırıyor alana kadar emene kadar apartman ayağa kalkiyor. Ne yapicam bilemiyorum.

Daha çok sarıp sarmalayacaksin :) Sana ihtiyacı var demekki . Bizde 2 aydır uyumuyoruz geceleri , son 1 haftadır hiç uyumadim ben , dış patlatmis. Geçicek bugünler..

Odadan ayrılınca da bebek ağladığında vücudunda oluşan stres seviyesini ölçmüşler mi acaba ağlamak deyince her gün her an ağlamak mı geliyor acaba akıllara hiç öyle bir durum değil drların dediklerinden ziyade intte uyku eğitimi verip başarılı olmuş annelerin videolarına göz atın bence inanın pek çok yolu var ağladığında yanında oluyorsunuz zaten buna öcü gibi bakılması hoşuma gitmediği için yazdım elbette yapışmalı da demiyorum ben yaptım çok mutluyum bebeğimde öyle yapmayan anne ile yapan anne bebeği arasında güven bağlanma konusunda sıfır fark var hatta artıda olduğumu düşünüyorum başka odaya gidince ağlamıyordu çünkü eğitimden önce so ra da ağlamıyor sadexe kapı kapalı Olınca gelip ağlıyordu onu da iki gün içinde oyun ile çözdük artık kapı kapalı olsada ağlamıyor kapıya vurup gülüyor bebeğim :)

Kizlar bebeginin goz yasi kanal tikanikligi olanlar duzeldi mi bizde eskisi gibi capaklanma fazla olmuyor ara ara oluyor ve gozunden yas geliyo bazen açılmadgnin farkindayim sizde durumlar nasil?

Ya i şuanda zaten beni görüp çıldırıyor. Ben varsam ortamda kucağıma gelene dek ağlıyor. Gece emzirme kadar üstümde de olsa ağlıyor. Sünnet ettirmeyi düşünüyoruz ilk önce. Biar a bizim yatakta yatıyordu kendi yatağında yatiyor ama saat nasi kalkınca bana çok zor oluyor her türlü. Bende birşeyler yapmak istiyorum ama bilmiyorum bakalım babasına uyuttururum ama gece gene aynı olaylar

Canım erkek bebeklerde iltihap oluyormuş sünnetten sonra pamuk gibi olanlar var dr der belki sıkıntısı ondandır

Bana da yazar mısınız sayfayı

Nasıl verdiniz yahu 5 kilo:)
Kalori saydim valla ne yesem lokmasina kadar saydim. Az az sk sk beslendim sutum azalmasin diye bol su ictim rezene ve protein agrlikli beslendim valla baktim gttti hizli hizli :))

Simdi ara verdim ama. Ara tatil die esim evde malesef kahvalti sicak ekmek fln dayanamiyorummmmmm. Bitince yne devam etcem ins

Valla ben kalori sayayım diyorum olmuyor ,ara öğün yapayım dedim olmadı ,en sonunda direkt bir öğünü kestim ,sabah sıkı bir kahvaltı (ekmeksiz ) ve akşam yemeği yapıyorum ,protein ve salata ağırlıklı .srada süt içiyorum bir bardak .bakalım sonuç nasıl olacak .

Emziriyorsan daha hızlı gider.

Devam sutu verenler, kalani napiyorsunuz? Gunde kac kez veriyorsunuz? Bir de disari cikinca nasil oluyor, disarda soguk mu oluyor mama? Yeni basliycam ama hem bir haftadir biberonu almiyor hem ben de bu konuda tecrubesizim.

Aynen :) emzirirken verirsin derlerdi hep bana :) ama ben besleniyordum, biraz kısınca veriyorsun. Akşam yersen kg alirsin. Öğlene cekersen akşam menusunu verirsin.

Aynen :) emzirirken verirsin derlerdi hep bana :) ama ben besleniyordum, biraz kısınca veriyorsun. Akşam yersen kg alirsin. Öğlene cekersen akşam menusunu verirsin.
Öğleni atlayınca daha rahat hissediyorum ama dediğiniz doğru aslında akşam daha önemli .akşam da eşimle tek sosyalleştiğimiz alan yemek sofrası ,ona da oturunca yemeden olmuyor

Devam sutu verenler, kalani napiyorsunuz? Gunde kac kez veriyorsunuz? Bir de disari cikinca nasil oluyor, disarda soguk mu oluyor mama? Yeni basliycam ama hem bir haftadir biberonu almiyor hem ben de bu konuda tecrubesizim.
Kalanı maalesef dökeceksin canım .dısarı çıkarken termosa içebileceği sıcaklıkta su koyuyorum ya da hem sıcak hem soğuk su alıp ona göre ayarlıyorum .biberon alma konusunda pek tavsiye veremeyeceğim ama biberon markasına göre değişir mi acaba ?ben aventin kullanıyorum ilk gündem beri hiç geri çevirmedi ve emmeyi de bırakmadı .

Söylediğin gibi yapayım canım bakayım nasıl olcak ce oynadığında bir süre sonra alışıp kendi kendine oynamaya başladı mı sende. Yok canım yürümüyor hala bebebğim

Canım ya her ağladığın da yanına gittiğim için sanki böyle oldu, biraz geç gideyim diyorum çok fena ağlıyor. Bağlanma durumları erken bitirseler keşke kuzular:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…