2018 mart-nisan anneleri

Bebeğin yürüyor mu canım

farkli biberon uclari denedim. Hayatinda hic biberondan emmedigi icin simdi de reddediyor.Ac birakinca alir diyorlar ama dayanamiyorum. Termosunuzun markasi ne peki? Termosum da yok. Alisana kadar alayim bari.

Kizlar bebeginin goz yasi kanal tikanikligi olanlar duzeldi mi bizde eskisi gibi capaklanma fazla olmuyor ara ara oluyor ve gozunden yas geliyo bazen açılmadgnin farkindayim sizde durumlar nasil?
Daha önce götürdüm 2 kerede damla verdiler biri kremsi sıvıydı ve masaj demişti yaptık sürdük.
Ara ara bizdede yaşlanma oluyor.Yasında gene bir göz doktoruna götürücem bakalım gözleri mavi ,benimde mavi bazen yaşlanıp kızarır renkli hassas olduğu için bebegiminde tıkanıklıkmı yoksa renkli göz olduğu içinmi bakılsın.

farkli biberon uclari denedim. Hayatinda hic biberondan emmedigi icin simdi de reddediyor.Ac birakinca alir diyorlar ama dayanamiyorum. Termosunuzun markasi ne peki? Termosum da yok. Alisana kadar alayim bari.
Termos eşimin bekarken almış olduğu bir ürün canım .
Geniş ağızlı aventlerden denedin mi ,biz ondan çok memnunuz ama bazı bebek almadı mı almıyor biberonu

Devam sutu verenler, kalani napiyorsunuz? Gunde kac kez veriyorsunuz? Bir de disari cikinca nasil oluyor, disarda soguk mu oluyor mama? Yeni basliycam ama hem bir haftadir biberonu almiyor hem ben de bu konuda tecrubesizim.
Canım benimki doğduğundan beri mama yiyor.Ben kalırsa gece çok dalmış uyurken almazsa ilk zamanlar hep döküyordum arkasında yazıyor 2 saat içinde tüketin diye ama hiç kalanı vermedim.Dısarı çıkınca sıcak su termosumuz yanımdaydı hep ama artık götürmüyorum sıcak su alıyoruz heryerden yanımdada bebek suyu oluyor(o kaynamadan veriliyor e bebekde var)ılıştırıyorum veriyorum.Evdede hep termos kullandım ben.Çünkü sürekli 2 saatte bir emiyordu.Şu anda gece içiyor doktorumuz gündüzleri arayı uzat çok verme artık dedi o yüzden benim bebeğim 4 kere falan içiyor.Gece yatmadan kaşık mamasıda verebilirsin(gece maması)Canım hiç biberon kullanmadı ise artık alışması çok zor gibi ama inşallah alışır.

Devam sutu verenler, kalani napiyorsunuz? Gunde kac kez veriyorsunuz? Bir de disari cikinca nasil oluyor, disarda soguk mu oluyor mama? Yeni basliycam ama hem bir haftadir biberonu almiyor hem ben de bu konuda tecrubesizim.
Canım benimki doğduğundan beri mama yiyor.Ben kalırsa gece çok dalmış uyurken almazsa ilk zamanlar hep döküyordum arkasında yazıyor 2 saat içinde tüketin diye ama hiç kalanı vermedim.Dısarı çıkınca sıcak su termosumuz yanımdaydı hep ama artık götürmüyorum sıcak su alıyoruz heryerden yanımdada bebek suyu oluyor(o kaynamadan veriliyor e bebekde var)ılıştırıyorum veriyorum.Evdede hep termos kullandım ben.Çünkü sürekli 2 saatte bir emiyordu.Şu anda gece içiyor doktorumuz gündüzleri arayı uzat çok verme artık dedi o yüzden benim bebeğim 4 kere falan içiyor.Gece yatmadan kaşık mamasıda verebilirsin(gece maması)Canım hiç biberon kullanmadı ise artık alışması çok zor gibi ama inşallah alışır.

Kızlar sma ya da hipp kullanan var mı benim bebeğim biberonda mama içmez asla... Ben Muhallebisi ne katıyorum 1 ölçek hep.geçen ay aptamil 400gr aldım bitti bu ayda farklı almak istiyorum....

Dönüşlerinizi bekliyorum .

Muhallebiyi nasıl yapıyorsun canım

Doktor kasik mamasi vereceksen sadece hipp ver dedi.

Canım hipp pirinçli kasik mamasi var ya onu devam sütüyle hazırlıyorum bazen içine meyve rendesi vs....

Bazen de pirinç unu yulaf unu veya tam.bugday unu tercih meselesi onu 1 bardak suyla psiiriyorum pisince içine robottan geçirdiğim bir tatlı kaşığı toz bebek bisküvisi ekliyorum 1 ölçek toz devam sütü en son bir çay kaşığı keçiboynuzu özü b3bek bisküvisi eklemedigim zamanlar mesela yarım muz ekliyorum vs ....üstüne robottan iyice çekilmiş ceviz rendesi

Bazen de hippin tahilli kasik mamasini devam sütüyle yapıyorum.

Benim.oğlum asla mama icmiyor ve sütüm çok az tek göğüs emiyor.bende böyle takviye ediyorum ayda 400gr harcıyoruz devam sutu .

Canım bende yulaf unu ile gece muhallebisi yapıyorum içine pekmez, bal kabağı veya meyve katıyorum hiç mama vermedim ben sarılık olduğu dönemde bile eşim çok karşı idi o yüzden muhallebi içinde devam sütü tercih etmedim sen baya şeyler yapıyorsun ya ondan merak ettim tariflerini not alıp deniyorum :)
Bende sana bir tarif vereyim
bebek tarhanası :1yk bebek tarhanası bir adet yumurta sarısı 1yk yoğurt karıştırıp tost makinesinde pişir canım tadı çok güzel oluyor

Doğduğu günün 3.gününden beri kullanıyorum çok memnun kaldım ben gelişim konusunda hem boy kilo olarak hemde bütün vitaminleri tam çıktı tahlillerde.Kan ilacını bıraktırdı Doktorumuz kanı cok guzel cikti,gerek yok artık verme dedi.(Düzenli pek icmiyordu zaten)Cok arastirdim mama ile ilgili okudum Yakın aile dostlarimiza sordum(Eczacılar)En besleyici yararlı mama dediler.1 Numaralı maması tadı en kötü mamaymıs ama sebebi bebek anne sutunede devam edebilsin diyeymiş.Aptamil tatlıymış.Ben kullanıyorum memnunum tabiki en yararlısı Anne sütü.Ama benim bebeğim ememedi,Mama ile büyudu.

Canim kasik mamalari zaten devam sütüyle hazirlanmis oluyorya. Sen ekstra devam sutu de mi ekliyosun gerek varmi acaba

Mama ismini yazmamışsın canım:) hangisi

Denicem canım çok teşekkür ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…