- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #23.061
Canım zaman zaman hepimizde oluyor inan akıl edemiyordur sen yap pşlanpprogram ben mesela konsere gidelim dedim ok dedi bu ay gene gidicez ben demesem çok zor onun akıl edip demesi kötü olduğu için değil işte gereksiz, bukuyur yani ne bileyim erkek işte hani bu konser olmaz evde sinema olur dışarda yemek kahve olur tlf yarım saat kenara koyup sohbet etmek olur sen at adımı çünkü ondan beklersen üzülür durursun
Csnim seni cok iyi anliyorum ya bunlar hepsi yorgunluktan biz kadınların bintane seye yetişirken cok destek goremememiz.... benim eşim yardim eder sağolsun brn kizimi doyururken o digerini doyurur mesela.... benden yemek yapmasam sormaz neden yapmadin diye. Ama iki gun elini eteğini cekse perisan durumdayim
Tabiki oyle gunlerde oluyor malesef.
Monotonluga gelince erkeklerin genel.ozelligi herhalde bizimkide ole. Napalim biz biseyler yapcaz artik onlarda ayak uydurcak. Ama mutlaka mutlaka anne baba saati yapilmasi taraftariyim ben. Resmen notrlenio insan..... sor yapabiliomuyum. Cok nadir ama her hafta yapilmali.
Canim peki sadece sözle mi sevgiyi görüyorsun sen. bebege bakip uyumani sağlaması nasil bir nimet. Cogu erkek yapmaz bunu. Mesela bana sorsan bu da seni seviyorum demek....Bana da yardım ediyor o bakıyor ben yiyorum bazen uyuyorum vs vs geziyoruz beraber yani benim eşim arkadaş olarak çok iyi biri ama eş olunca duygusallık olunca malesef ruhsuz.sevgisini belli etmeyen tiplerden sözle...
Canım benimki o kadar gezmez bile sevgiden ne bekliyorsun o içerik önemli sadexe dilde seni seviyorum deyip ardından hiç yardım etmeyen parasını eve getirmeyen kişilerde var hani ama baksan seviyorum diyorBana da yardım ediyor o bakıyor ben yiyorum bazen uyuyorum vs vs geziyoruz beraber yani benim eşim arkadaş olarak çok iyi biri ama eş olunca duygusallık olunca malesef ruhsuz.sevgisini belli etmeyen tiplerden sözle...
Canım benimki o kadar gezmez bile sevgiden ne bekliyorsun o içerik önemli sadexe dilde seni seviyorum deyip ardından hiç yardım etmeyen parasını eve getirmeyen kişilerde var hani ama baksan seviyorum diyor
Bazen tatli bir soz herseyin onune geciyor gezmenin yemenin icmenin hediyelerin seni anliyorum buhayatbenim aynisi benim icinde gecerli maalesef. Insan hisseder ya oyle bisey gonlunu oksamadiktan sonra banada hersey bos geliyor ne yaparsa yapsın dile getirmeli
Canim peki sadece sözle mi sevgiyi görüyorsun sen. bebege bakip uyumani sağlaması nasil bir nimet. Cogu erkek yapmaz bunu. Mesela bana sorsan bu da seni seviyorum demek....
Çok haklısın canım insanın ruhu aç kalır sen deyince napıyır peki ya da ark iken farkedemedin mi hiç bu özelliği törpüleyeyedin ya da o zaman diyor muydu hain koca:)Haklısın hemde çok. Ama 3 yılda 3 kez seni seviyorum duymadım. Duymak istiyorum canım. Hergün değil yılda 1 duyayım
Yok tabikide sende haklisin ruhun okşansin istiyorsun.Beklentiler düşünceler hepimiz öyle farklıyız ki mesela sen bunu yapıyor seviyorum demese de olur dersin ben duymak isterim.3 yılda 3 kez duymadım beni sevdiğini dille... duymak istemek suç mu arkadaşım:)
Kalanı asla içirmeyin. Günde kaç kez gerektiğine iştahı ve dr u karar vermeli kaç aylık olup nasıl beslendiğini bilmeden bir şey diyemeyeceğim. Dışarı mama yazın yanımda kaynamış suyu biberona koyup çıkardım toz mamasını dışarda karıştırıp vücut ısısına kadar soğutup içirirdim. Minik termos alabilirsiniz serin havada hızla soğur su çünkü. Biberona suyu sonra mamayı ekleyip dışarıda taze yaparsınızDevam sutu verenler, kalani napiyorsunuz? Gunde kac kez veriyorsunuz? Bir de disari cikinca nasil oluyor, disarda soguk mu oluyor mama? Yeni basliycam ama hem bir haftadir biberonu almiyor hem ben de bu konuda tecrubesizim.
Çok haklısın canım insanın ruhu aç kalır sen deyince napıyır peki ya da ark iken farkedemedin mi hiç bu özelliği törpüleyeyedin ya da o zaman diyor muydu hain koca:)
Ben konsept falan yapmıcam o yüzden rahatım sana kolay gelsin canim :)Diyordu :) aman neyse bırak onu doğum günü masası fiyatları ne öyle bir araştırma yaptım da 1500 falan bana bir Eminönü yolu gözüktü:) ben sarı siyah konsept düşünüyorum ama bakalım:)
Kizlar siz bakımlı mısınız. Iki çocuktan sonra kendimi oyle bi bıraktım ki ne kuafor ne saç boyama berbat bi haldeyim valla şuan kendimden tiksiniyorum resmen.(((( yine tek cocukken iyiydi bi şekilde idare edebiliyordum mesela o uyurdu kendime vakit ayirırdım. Simdi varmiiiiiiiii.... biri uyur ben digerini doyururum digeri uyanir altini temizlerim sonu gelmeyen bisey yani.
33 ay. Nerdeyse 3 yaş. Zaten ikinci kaza oldu . Iyikide oldu o ayri mesele ama ben aralarini daha da açmak isterdim.Annelik çok güze bir duygu ama yıpratıyor insanı burası kesin. Araları kaç yaş canım coocuklarinin
Nerdeeeeeee..sabah kalkıp saçımı tepeden bir topuz yapıyorum ,eger gün içinde o topuzu düzeltebilirsem kendimi bakımlı sayıyorum :)Kizlar siz bakımlı mısınız. Iki çocuktan sonra kendimi oyle bi bıraktım ki ne kuafor ne saç boyama berbat bi haldeyim valla şuan kendimden tiksiniyorum resmen.(((( yine tek cocukken iyiydi bi şekilde idare edebiliyordum mesela o uyurdu kendime vakit ayirırdım. Simdi varmiiiiiiiii.... biri uyur ben digerini doyururum digeri uyanir altini temizlerim sonu gelmeyen bisey yani.
Nasıl bir konsept yapmayı düşünüyorsun canım ?evde mi yapacaksın yoksa dışarıda mı ?Diyordu :) aman neyse bırak onu doğum günü masası fiyatları ne öyle bir araştırma yaptım da 1500 falan bana bir Eminönü yolu gözüktü:) ben sarı siyah konsept düşünüyorum ama bakalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?