- 31 Ekim 2017
- 1.540
- 1.041
- 63
- 37
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #23.101
Kültür demi çıkmış coli basili, biz taburcu olduk 4 gün daha antibiyotik kullanicaz , daha iyi olacak inşallah ben kötüyüm çok kötüyüm . Şimdi buraya yazsam yaşadıklarımı, bu gece de uyuyamam. Sadece bebeğinin idrarini bi şekilde alıp hemen ber kültüre canım . Gerekirse altı çıplak olsun , verdikleri ıdrar kabına doldur . Çok geçmiş olsun çok sıkıntılı malesef . O kadar dikkat etmeme rağmen 3. Yaşıyorum sabır ..Sadece bir sey surdu. Acilip acilmadigini bilmiyorum. Daha yeni dun yapti. Bir de ne farki var ben anlayamadim. Ufak bir kızarıklık gordum sadece. Onun mu gecmesi lazim?
Ben once ozel hastaneye gitmistim. Aslında bir sikayeti yoktu. Oylesine kontrole gittik. Bacak cizgileri eslesmiyor. Ortopediye gidin dedi. Ortopediye gittik bes on dk sonra. Hicbir seyi yok dedi ama yine de rontgen cekelim emin olun dedi. Bosu bosuna rontgen cekildi. Bir seyi yokmus. Sonra idrar sonuclari cikti. Coli basili var antibiyotik de kullanamayiz. 3 gun hasta nede yatip damardan ilac vericez dedi. Ben sok oldum. Cocugun hicbir sikayeti yoktu cunku. Gunluk bin lira dediler bu arada. Bunun ustune devlet hastanesine gittik. Orda vajinal yapisiklik icin krem gibi bir sey suruldu iste. Idrar kulturunu de tekrar verdiricem. Idrari alabilsem emin olcam. Cunku ozeldekine guvenemedim pek. Testleri bir daha yapsaniz farkli cikabilir falan diyo.
Sizin de cok gecmis olsun. Simdi iyi degil mi bebegin? Onlarla ilgili bir sey olunca insan ne yapacağını sasiriyor? Keske hic hastaneye gitmeseler.
İdrar yaptığı yer varya orasına bak canım , orası kapaniyor.Sadece bir sey surdu. Acilip acilmadigini bilmiyorum. Daha yeni dun yapti. Bir de ne farki var ben anlayamadim. Ufak bir kızarıklık gordum sadece. Onun mu gecmesi lazim?
Ben once ozel hastaneye gitmistim. Aslında bir sikayeti yoktu. Oylesine kontrole gittik. Bacak cizgileri eslesmiyor. Ortopediye gidin dedi. Ortopediye gittik bes on dk sonra. Hicbir seyi yok dedi ama yine de rontgen cekelim emin olun dedi. Bosu bosuna rontgen cekildi. Bir seyi yokmus. Sonra idrar sonuclari cikti. Coli basili var antibiyotik de kullanamayiz. 3 gun hasta nede yatip damardan ilac vericez dedi. Ben sok oldum. Cocugun hicbir sikayeti yoktu cunku. Gunluk bin lira dediler bu arada. Bunun ustune devlet hastanesine gittik. Orda vajinal yapisiklik icin krem gibi bir sey suruldu iste. Idrar kulturunu de tekrar verdiricem. Idrari alabilsem emin olcam. Cunku ozeldekine guvenemedim pek. Testleri bir daha yapsaniz farkli cikabilir falan diyo.
Sizin de cok gecmis olsun. Simdi iyi degil mi bebegin? Onlarla ilgili bir sey olunca insan ne yapacağını sasiriyor? Keske hic hastaneye gitmeseler.
Cok gecmis olsun ya uzuldum tam anlayamadim neyi vardi bebein ne oldu ya boyleKültür demi çıkmış coli basili, biz taburcu olduk 4 gün daha antibiyotik kullanicaz , daha iyi olacak inşallah ben kötüyüm çok kötüyüm . Şimdi buraya yazsam yaşadıklarımı, bu gece de uyuyamam. Sadece bebeğinin idrarini bi şekilde alıp hemen ber kültüre canım . Gerekirse altı çıplak olsun , verdikleri ıdrar kabına doldur . Çok geçmiş olsun çok sıkıntılı malesef . O kadar dikkat etmeme rağmen 3. Yaşıyorum sabır ..
Aynen kulturde cikti. Yarin vericem insaallah idrari. Size de cok gecmis olsun. Insaallah bir daha olmaz.Kültür demi çıkmış coli basili, biz taburcu olduk 4 gün daha antibiyotik kullanicaz , daha iyi olacak inşallah ben kötüyüm çok kötüyüm . Şimdi buraya yazsam yaşadıklarımı, bu gece de uyuyamam. Sadece bebeğinin idrarini bi şekilde alıp hemen ber kültüre canım . Gerekirse altı çıplak olsun , verdikleri ıdrar kabına doldur . Çok geçmiş olsun çok sıkıntılı malesef . O kadar dikkat etmeme rağmen 3. Yaşıyorum sabır ..
Sadece iştah dan kesildi , emiyordu ama az yemek yiyordu. Dr götürdüm normal.muayene de bişey çıkmadı ama bi kaç gün sonra ateşi çıktı , tahlilerde idrarinda enfeksiyon çıktı . 3 gün damar yolundan antibiyotik tedavisi gördük . Canım ayrıntılar var çok anlatamiyorum dayanamiyorum perişan haldeyım. Bebegimin kapalı olan vajenini el ole müdahale ederek açtılar . Yavrum kasildi , ve bana sormadan yaptılar . Bebeğimi teselli ediyodum başımı kaldirdigmda doktorun birseyler soyledigini ve bir sürü asistan öğrencinin bebegimin vajinasina bakarken gördüm . Eğitim veriyordu yani . Sağlık Bakanlığı ve cimere konuyu anlattim. Soruşturma açıldı . Yani bebegim idrar yapaboliyodu , o işlemi hemen yapmayabilitlerdi ve benden izin istemeleri gerekiyordu . Peşini birakmayacagm . Çok kötüyüm . Uyuyamiyorum bebeğim le ilgilenemiyorm . Çok şükür iyi ama acilde 3 gün yattım bir sürü bebek öldü. Kendime gelemiyorumCok gecmis olsun ya uzuldum tam anlayamadim neyi vardi bebein ne oldu ya boyle
İnşallah Allah hayırlı hekimler ile karsilastirsin sizede çok geçmiş olsunAynen kulturde cikti. Yarin vericem insaallah idrari. Size de cok gecmis olsun. Insaallah bir daha olmaz.
Cok uzuldum canim ya. Sana sormadan nasil yapiyolar? Iyi ki soruşturma baslatmissin. Ne olursa olsun rizani almalilardi. Bebeklerimiz bizim canlarimiz.Sadece iştah dan kesildi , emiyordu ama az yemek yiyordu. Dr götürdüm normal.muayene de bişey çıkmadı ama bi kaç gün sonra ateşi çıktı , tahlilerde idrarinda enfeksiyon çıktı . 3 gün damar yolundan antibiyotik tedavisi gördük . Canım ayrıntılar var çok anlatamiyorum dayanamiyorum perişan haldeyım. Bebegimin kapalı olan vajenini el ole müdahale ederek açtılar . Yavrum kasildi , ve bana sormadan yaptılar . Bebeğimi teselli ediyodum başımı kaldirdigmda doktorun birseyler soyledigini ve bir sürü asistan öğrencinin bebegimin vajinasina bakarken gördüm . Eğitim veriyordu yani . Sağlık Bakanlığı ve cimere konuyu anlattim. Soruşturma açıldı . Yani bebegim idrar yapaboliyodu , o işlemi hemen yapmayabilitlerdi ve benden izin istemeleri gerekiyordu . Peşini birakmayacagm . Çok kötüyüm . Uyuyamiyorum bebeğim le ilgilenemiyorm . Çok şükür iyi ama acilde 3 gün yattım bir sürü bebek öldü. Kendime gelemiyorum
Uyuyamiyorum 1 haftadır sürekli kabus görüyorum . O kadar içim aciyorki. Hepsinin hesabı görülecek inşallah. Bana sonda ile alacaklsrini söylediler tamam dedim . Ama o işlemi soylemediler. Eve gelince komple fazla ca açılmış olduğunu gordum yavrum 5 saat korkudan cis yapamadı . Eve geldik evde yaptı öyle gönderdim kültüre . Allaha havale ediyorum onları bırakmayacağım peşiniCok uzuldum canim ya. Sana sormadan nasil yapiyolar? Iyi ki soruşturma baslatmissin. Ne olursa olsun rizani almalilardi. Bebeklerimiz bizim canlarimiz.
Hakketten kotu olmus ya sana nasil sormazlar. Yapacaklarını deseler belkide izin vermeyecek baska doktorlara danışacaktın.Sadece iştah dan kesildi , emiyordu ama az yemek yiyordu. Dr götürdüm normal.muayene de bişey çıkmadı ama bi kaç gün sonra ateşi çıktı , tahlilerde idrarinda enfeksiyon çıktı . 3 gün damar yolundan antibiyotik tedavisi gördük . Canım ayrıntılar var çok anlatamiyorum dayanamiyorum perişan haldeyım. Bebegimin kapalı olan vajenini el ole müdahale ederek açtılar . Yavrum kasildi , ve bana sormadan yaptılar . Bebeğimi teselli ediyodum başımı kaldirdigmda doktorun birseyler soyledigini ve bir sürü asistan öğrencinin bebegimin vajinasina bakarken gördüm . Eğitim veriyordu yani . Sağlık Bakanlığı ve cimere konuyu anlattim. Soruşturma açıldı . Yani bebegim idrar yapaboliyodu , o işlemi hemen yapmayabilitlerdi ve benden izin istemeleri gerekiyordu . Peşini birakmayacagm . Çok kötüyüm . Uyuyamiyorum bebeğim le ilgilenemiyorm . Çok şükür iyi ama acilde 3 gün yattım bir sürü bebek öldü. Kendime gelemiyorum
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm yaSadece iştah dan kesildi , emiyordu ama az yemek yiyordu. Dr götürdüm normal.muayene de bişey çıkmadı ama bi kaç gün sonra ateşi çıktı , tahlilerde idrarinda enfeksiyon çıktı . 3 gün damar yolundan antibiyotik tedavisi gördük . Canım ayrıntılar var çok anlatamiyorum dayanamiyorum perişan haldeyım. Bebegimin kapalı olan vajenini el ole müdahale ederek açtılar . Yavrum kasildi , ve bana sormadan yaptılar . Bebeğimi teselli ediyodum başımı kaldirdigmda doktorun birseyler soyledigini ve bir sürü asistan öğrencinin bebegimin vajinasina bakarken gördüm . Eğitim veriyordu yani . Sağlık Bakanlığı ve cimere konuyu anlattim. Soruşturma açıldı . Yani bebegim idrar yapaboliyodu , o işlemi hemen yapmayabilitlerdi ve benden izin istemeleri gerekiyordu . Peşini birakmayacagm . Çok kötüyüm . Uyuyamiyorum bebeğim le ilgilenemiyorm . Çok şükür iyi ama acilde 3 gün yattım bir sürü bebek öldü. Kendime gelemiyorum
Ben ksakada önermişti sağolsun kullanıyorum çok memnunum diğer türlü hem ben yopramıyordum sürekli bak dur hem de asıl bebeğim örtü yığını olduğu için ve örtü örtülürken uyanıyorduKac gindur oksuruk bugunde ateş nobetindeyim benimki cok tekmeliyor battaniye yorgan ne ört sem fayda etmiyor uyku tulumu kullanan var mi ?
Canim Dr gittinmi ateş başlamış demekki enfeksiyon ya da mikrop varKac gindur oksuruk bugunde ateş nobetindeyim benimki cok tekmeliyor battaniye yorgan ne ört sem fayda etmiyor uyku tulumu kullanan var mi ?
Canim Dr gittinmi ateş başlamış demekki enfeksiyon ya da mikrop varateşi var sa uyku Tulumu doğru olmayabilir sıcak tuttuğu için ani ateşi yukselebilir.
Ben ksakada önermişti sağolsun kullanıyorum çok memnunum diğer türlü hem ben yopramıyordum sürekli bak dur hem de asıl bebeğim örtü yığını olduğu için ve örtü örtülürken uyanıyordu
Hareketliler eritiyorlar.Bu ay oglum hicbisey yemedi.onluk takarken agladi elimde kase gorunce agladi bi sekilde biseyler yedirrim aldigi 100gram hasta onun etkisi var dis de cikariyor cok uzuldum. Vitaminini degisirdi istah acar diye ... o kadar besleyici seyler veriyorum avakado ceviz ilikli kemik sulu corbalar tel sehriyeli pirincli bulgurlu unlar kullaniyorum yani kilo aldirici seyler hep verdiklerim.... cok yemedi ama yedikleri nereye gitti anlamiyorum .. son 1 haftadir sabah aksam 90 cc fazlasini icmiyir sma mama da veriyorum.... kafayi yemek uzereyim.... ne guxel yerdi ve kilo alirdo cocugum.... nazar mi ettim n3 oldu ?
Moralim bozuluyor saglikli olmasi daha onemli ama gelisimi de ii olsun.istoyorum
Geçmiş olsunSabah gittik canim ates dustu sukur.soguk alginligi olmus antibiyotik ve aferin ve ates durucu verdi ...
Üzülme canım kg almasada bağışıklığı gucleniyordur. Daha önemli bağışıklık , sağlıkli beslensin yeterki , birden boy atar birden kg alır Allahın izniyle . Nazar evet benim kızımda çok nazar oluyor .Bu ay oglum hicbisey yemedi.onluk takarken agladi elimde kase gorunce agladi bi sekilde biseyler yedirrim aldigi 100gram hasta onun etkisi var dis de cikariyor cok uzuldum. Vitaminini degisirdi istah acar diye ... o kadar besleyici seyler veriyorum avakado ceviz ilikli kemik sulu corbalar tel sehriyeli pirincli bulgurlu unlar kullaniyorum yani kilo aldirici seyler hep verdiklerim.... cok yemedi ama yedikleri nereye gitti anlamiyorum .. son 1 haftadir sabah aksam 90 cc fazlasini icmiyir sma mama da veriyorum.... kafayi yemek uzereyim.... ne guxel yerdi ve kilo alirdo cocugum.... nazar mi ettim n3 oldu ?
Moralim bozuluyor saglikli olmasi daha onemli ama gelisimi de ii olsun.istoyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?