2018 mart-nisan anneleri

Kültür demi çıkmış coli basili, biz taburcu olduk 4 gün daha antibiyotik kullanicaz , daha iyi olacak inşallah ben kötüyüm çok kötüyüm . Şimdi buraya yazsam yaşadıklarımı, bu gece de uyuyamam. Sadece bebeğinin idrarini bi şekilde alıp hemen ber kültüre canım . Gerekirse altı çıplak olsun , verdikleri ıdrar kabına doldur . Çok geçmiş olsun çok sıkıntılı malesef . O kadar dikkat etmeme rağmen 3. Yaşıyorum sabır ..

İdrar yaptığı yer varya orasına bak canım , orası kapaniyor.

Cok gecmis olsun ya uzuldum tam anlayamadim neyi vardi bebein ne oldu ya boyle

Aynen kulturde cikti. Yarin vericem insaallah idrari. Size de cok gecmis olsun. Insaallah bir daha olmaz.

Cok gecmis olsun ya uzuldum tam anlayamadim neyi vardi bebein ne oldu ya boyle
Sadece iştah dan kesildi , emiyordu ama az yemek yiyordu. Dr götürdüm normal.muayene de bişey çıkmadı ama bi kaç gün sonra ateşi çıktı , tahlilerde idrarinda enfeksiyon çıktı . 3 gün damar yolundan antibiyotik tedavisi gördük . Canım ayrıntılar var çok anlatamiyorum dayanamiyorum perişan haldeyım. Bebegimin kapalı olan vajenini el ole müdahale ederek açtılar . Yavrum kasildi , ve bana sormadan yaptılar . Bebeğimi teselli ediyodum başımı kaldirdigmda doktorun birseyler soyledigini ve bir sürü asistan öğrencinin bebegimin vajinasina bakarken gördüm . Eğitim veriyordu yani . Sağlık Bakanlığı ve cimere konuyu anlattim. Soruşturma açıldı . Yani bebegim idrar yapaboliyodu , o işlemi hemen yapmayabilitlerdi ve benden izin istemeleri gerekiyordu . Peşini birakmayacagm . Çok kötüyüm . Uyuyamiyorum bebeğim le ilgilenemiyorm . Çok şükür iyi ama acilde 3 gün yattım bir sürü bebek öldü. Kendime gelemiyorum

Cok uzuldum canim ya. Sana sormadan nasil yapiyolar? Iyi ki soruşturma baslatmissin. Ne olursa olsun rizani almalilardi. Bebeklerimiz bizim canlarimiz.

Cok uzuldum canim ya. Sana sormadan nasil yapiyolar? Iyi ki soruşturma baslatmissin. Ne olursa olsun rizani almalilardi. Bebeklerimiz bizim canlarimiz.
Uyuyamiyorum 1 haftadır sürekli kabus görüyorum . O kadar içim aciyorki. Hepsinin hesabı görülecek inşallah. Bana sonda ile alacaklsrini söylediler tamam dedim . Ama o işlemi soylemediler. Eve gelince komple fazla ca açılmış olduğunu gordum yavrum 5 saat korkudan cis yapamadı . Eve geldik evde yaptı öyle gönderdim kültüre . Allaha havale ediyorum onları bırakmayacağım peşini

Hakketten kotu olmus ya sana nasil sormazlar. Yapacaklarını deseler belkide izin vermeyecek baska doktorlara danışacaktın.
Bu islemi herkes basit anlatir nomalde elle acilir falan diye. Ama yavrum ya korkmus demek.oda. yaptiklari hic dogru degil. Oyi yapmissin sikayet etmekle.

Ama sen yinede uzulme bukadar cogu bebege yapiyorlar bildgim kadaryla

Kızlar uzun zamandır giremedim nasılsınız bebişler nasıl? Benim kızımda çoklu Gıda alerjisi çıktı var mı böyle bir sorunu olan

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ya

Kac gindur oksuruk bugunde ateş nobetindeyim benimki cok tekmeliyor battaniye yorgan ne ört sem fayda etmiyor uyku tulumu kullanan var mi ?

Kac gindur oksuruk bugunde ateş nobetindeyim benimki cok tekmeliyor battaniye yorgan ne ört sem fayda etmiyor uyku tulumu kullanan var mi ?
Ben ksakada önermişti sağolsun kullanıyorum çok memnunum diğer türlü hem ben yopramıyordum sürekli bak dur hem de asıl bebeğim örtü yığını olduğu için ve örtü örtülürken uyanıyordu

Canim Dr gittinmi ateş başlamış demekki enfeksiyon ya da mikrop var ateşi var sa uyku Tulumu doğru olmayabilir sıcak tuttuğu için ani ateşi yukselebilir.

Bu ay oglum hicbisey yemedi.onluk takarken agladi elimde kase gorunce agladi bi sekilde biseyler yedirrim aldigi 100gram hasta onun etkisi var dis de cikariyor cok uzuldum. Vitaminini degisirdi istah acar diye ... o kadar besleyici seyler veriyorum avakado ceviz ilikli kemik sulu corbalar tel sehriyeli pirincli bulgurlu unlar kullaniyorum yani kilo aldirici seyler hep verdiklerim.... cok yemedi ama yedikleri nereye gitti anlamiyorum .. son 1 haftadir sabah aksam 90 cc fazlasini icmiyir sma mama da veriyorum.... kafayi yemek uzereyim.... ne guxel yerdi ve kilo alirdo cocugum.... nazar mi ettim n3 oldu ?

Moralim bozuluyor saglikli olmasi daha onemli ama gelisimi de ii olsun.istoyorum

Hareketliler eritiyorlar.

Üzülme canım kg almasada bağışıklığı gucleniyordur. Daha önemli bağışıklık , sağlıkli beslensin yeterki , birden boy atar birden kg alır Allahın izniyle . Nazar evet benim kızımda çok nazar oluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…