- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #23.081
Nasıl bir konsept yapmayı düşünüyorsun canım ?evde mi yapacaksın yoksa dışarıda mı ?
Bir de sende kesin vardır ,sebzeli bebek keki tarzında tarifin var mı ?şöyle eline alıp ekmek gibi yesin zira benimki ekmek canavarı olup çıkacak :)
33 ay. Nerdeyse 3 yaş. Zaten ikinci kaza oldu . Iyikide oldu o ayri mesele ama ben aralarini daha da açmak isterdim.
Bu konuda yorum yapmak istemiyorum :)))) nerdeyse 1 sene olacak ama ben hala her sabah allahim bu telas btsin gece olsun uyusunlar bnde uyuyayim diyorum. Yada pilim sifir resmen bakiyorum saat daha oglen 12 naptim da bu hale geldim diyorum. Nasil bu gunu bitircem diye dusunuyorumBende şimdi sana onu soracaktım tavsiye eder misin diye :)
Çok teşekkür ederim canım .Benim evim küçük evde birşey yaparsam artık çok küçük aile arasınolacak ,dışarısı çok pahalı oluyor .Evde benim.bebeğim en rahat evde vakit geçiriyor dışarda huysuz .renk olarak konseptli figür vs düşünmüyorum sarı siyah balonlar süsler pasta kıyafet tarzı ama hala.karar veremedim :) versem Eminönü üne gidicem fiyatlar uçuk heryerde.... Ben de hep.eline ekmek veriyorum canım elma da çok seviyor muz falan... ama daha kek yapmadım iki tane kaydetmistim onları resim.olarak paylaşıyorum:)Eki Görüntüle 2232691 Eki Görüntüle 2232691 Eki Görüntüle 2232692
Bu konuda yorum yapmak istemiyorum :)))) nerdeyse 1 sene olacak ama ben hala her sabah allahim bu telas btsin gece olsun uyusunlar bnde uyuyayim diyorum. Yada pilim sifir resmen bakiyorum saat daha oglen 12 naptim da bu hale geldim diyorum. Nasil bu gunu bitircem diye dusunuyorum(((
Tabiki iki kiz kardes cok guzel arkds olcaklar yas farki az diye o ayri guzellik. Bakbak doyamiyorum mesela ikisine de ayni kiyafet aliyorum cok zevkli :)))
Ama 2 yaşta cok rahat etcem eminim. 1 senem kaldi :) buyuk kizim 2.yasta cok rahatti artik bi zorlugu kalmamisti
Çok teşekkür ederim canım .Benim evim küçük evde birşey yaparsam artık çok küçük aile arasınolacak ,dışarısı çok pahalı oluyor .
Tarifler için de çok teşekkür ederim ,ben de kuru kuru ekmek yemesin diye düşündüm ,içim el vermiyor kuru ekmege .Bu arada kaç dişi var sizin bebişin ,ben elma vermeye korkuyorum boğazına kaçar diye .
0_6 aralıginda olanın tadı çok kötüydü boyle demir kokuyordu.Ilk 6 ay 2 saatte bir gecede dahil içti,çok sevdi.Şu an kullandığımız 2 numaralı 6_12 olanı zaten kutuda daha güzel kokuyor diğerine göre tadı güzel canım.Bunun içine kaşık mamalarını karıştırıpda verelebiliyor.
Insallah allah nasip eder sana. Bende 3 düşünüyorum ama cok ilerleyen zamanda simdi asla cesaretim. Olmaz :))) benim insallah oglum olur insan ikisini de tatmak istiyo tabiki once rabbim saglkli versin:) 2 yaşında hamile kalsak 3 yaşında doğar ben 3 çocuk düşünüyorum Rabbim. Verirse ne mutlu sana kız evlatlar in var.ikinci inşallah benimde kız olur sağlıkla hayırla
Insallah allah nasip eder sana. Bende 3 düşünüyorum ama cok ilerleyen zamanda simdi asla cesaretim. Olmaz :))) benim insallah oglum olur insan ikisini de tatmak istiyo tabiki once rabbim saglkli versin
Ben de 3-4 cocuk cok istiyodum ama simdi 2 cocukta kalicam galiba:) ust uste oluyo ikisi. Buyutup dinlenmek istiyorum artik.Insallah allah nasip eder sana. Bende 3 düşünüyorum ama cok ilerleyen zamanda simdi asla cesaretim. Olmaz :))) benim insallah oglum olur insan ikisini de tatmak istiyo tabiki once rabbim saglkli versin
Insallah hayrlsyla kucagna alirsin. Cinsiyeti belli oldumu :))Ben de 3-4 cocuk cok istiyodum ama simdi 2 cocukta kalicam galiba:) ust uste oluyo ikisi. Buyutup dinlenmek istiyorum artik.
Insaallah canim:) Henuz kesin belli degil. Erkege benziyor dedi doktor. Ilki de kizdi. Cidden her hamilelik baska geçiyormuş. Kizimda bulantilardan onumu goremiyordum. Bunda hicbir belirti yok. Bu arada bugun doktora gittik vajinal yapisiklik icin. Doktor bir sey surdu. Bu kadar dedi. Banyodan sonra dikkat edin nemli kalmasın, uzaktan sac kurutma makinesi tutabilirsiniz dedi. Kiz bebeklerde olup, tekrarlayabiliyomus. Idrar kulturu de vericez ama bir turlu alamiyoruz, hareketli hep. Sabah uyurken deniycem.Insallah hayrlsyla kucagna alirsin. Cinsiyeti belli oldumu :))
Canım idrar torbasını tak ondan önce bezi değiştir yani hani çişini yapmış olsun bez temiz olsun ve bez ıslat mesanenin oraya ıslak bezi koy 30s içinde yapıyor :) hastanede hemşire yaptı bu yöntemi sağolsun yoksa kız bebekten idrar almak çok zor hele hareketli olunca of yaniInsaallah canim:) Henuz kesin belli degil. Erkege benziyor dedi doktor. Ilki de kizdi. Cidden her hamilelik baska geçiyormuş. Kizimda bulantilardan onumu goremiyordum. Bunda hicbir belirti yok. Bu arada bugun doktora gittik vajinal yapisiklik icin. Doktor bir sey surdu. Bu kadar dedi. Banyodan sonra dikkat edin nemli kalmasın, uzaktan sac kurutma makinesi tutabilirsiniz dedi. Kiz bebeklerde olup, tekrarlayabiliyomus. Idrar kulturu de vericez ama bir turlu alamiyoruz, hareketli hep. Sabah uyurken deniycem.
Mesane dedigin neresi oluyo canim? Torbayı taktiktan sonra ustune islak bez mi koyacagim? Ay valla bunu deniyim. 2 gundur alamadik idrar.Canım idrar torbasını tak ondan önce bezi değiştir yani hani çişini yapmış olsun bez temiz olsun ve bez ıslat mesanenin oraya ıslak bezi koy 30s içinde yapıyor :) hastanede hemşire yaptı bu yöntemi sağolsun yoksa kız bebekten idrar almak çok zor hele hareketli olunca of yani
İdrar mi cikaramiyor yoksa , poşeti mi koyamiyorsunuzMesane dedigin neresi oluyo canim? Torbayı taktiktan sonra ustune islak bez mi koyacagim? Ay valla bunu deniyim. 2 gundur alamadik idrar.
Bezini değişti idrar torbasını tak canım ıslak bezi göbüşüne değdirMesane dedigin neresi oluyo canim? Torbayı taktiktan sonra ustune islak bez mi koyacagim? Ay valla bunu deniyim. 2 gundur alamadik idrar.
3 gün yattı hastanede ,bi kaç gün önce taburcu olduk . İdrar yolu iltihaplanmasi enfeksiyonu5. Labial füzyon bizimde var malesef . Açıldı mi peki sürdükten sonra ? Yoksa eliyle mudahalemi ettiInsaallah canim:) Henuz kesin belli degil. Erkege benziyor dedi doktor. Ilki de kizdi. Cidden her hamilelik baska geçiyormuş. Kizimda bulantilardan onumu goremiyordum. Bunda hicbir belirti yok. Bu arada bugun doktora gittik vajinal yapisiklik icin. Doktor bir sey surdu. Bu kadar dedi. Banyodan sonra dikkat edin nemli kalmasın, uzaktan sac kurutma makinesi tutabilirsiniz dedi. Kiz bebeklerde olup, tekrarlayabiliyomus. Idrar kulturu de vericez ama bir turlu alamiyoruz, hareketli hep. Sabah uyurken deniycem.
Idrar var ama poset kayiyor. Idrari da belirli bir zaman icinde hastaneye goturmem lazim. O zaman araligi icinde alamıyorum. Yerinde de durmuyor, hareket halinde hep.İdrar mi cikaramiyor yoksa , poşeti mi koyamiyorsunuz
Sadece bir sey surdu. Acilip acilmadigini bilmiyorum. Daha yeni dun yapti. Bir de ne farki var ben anlayamadim. Ufak bir kızarıklık gordum sadece. Onun mu gecmesi lazim?3 gün yattı hastanede ,bi kaç gün önce taburcu olduk . İdrar yolu iltihaplanmasi enfeksiyonu5. Labial füzyon bizimde var malesef . Açıldı mi peki sürdükten sonra ? Yoksa eliyle mudahalemi etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?