- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #23.121
Canım benim inşallah içiyordur.Canım. Sma gold aldım eski olandan optipro değil.... biberondan bile içti inşallah devamı gelir :)
Seni tebrik ediyorum ikisinide yetiyorsun.Valla maddi yondende zor diye düsunuyorum.Tabi bu benim dusuncem.Kresler 1500 liradan baslıyor.Sasırdım biraz arastırma yaptımda 3 yaşında veririm diyede.Ama sen valla ikisinede güzel bakıyorsun ücuncuyude basarıcağına eminim.Insallah allah nasip eder sana. Bende 3 düşünüyorum ama cok ilerleyen zamanda simdi asla cesaretim. Olmaz :))) benim insallah oglum olur insan ikisini de tatmak istiyo tabiki once rabbim saglkli versin
Canım benim gecmis olsun cok uzuldum senin icin,o doktorada cok sinirlendim.Rabbim bir daha yaşatmasın.Sadece iştah dan kesildi , emiyordu ama az yemek yiyordu. Dr götürdüm normal.muayene de bişey çıkmadı ama bi kaç gün sonra ateşi çıktı , tahlilerde idrarinda enfeksiyon çıktı . 3 gün damar yolundan antibiyotik tedavisi gördük . Canım ayrıntılar var çok anlatamiyorum dayanamiyorum perişan haldeyım. Bebegimin kapalı olan vajenini el ole müdahale ederek açtılar . Yavrum kasildi , ve bana sormadan yaptılar . Bebeğimi teselli ediyodum başımı kaldirdigmda doktorun birseyler soyledigini ve bir sürü asistan öğrencinin bebegimin vajinasina bakarken gördüm . Eğitim veriyordu yani . Sağlık Bakanlığı ve cimere konuyu anlattim. Soruşturma açıldı . Yani bebegim idrar yapaboliyodu , o işlemi hemen yapmayabilitlerdi ve benden izin istemeleri gerekiyordu . Peşini birakmayacagm . Çok kötüyüm . Uyuyamiyorum bebeğim le ilgilenemiyorm . Çok şükür iyi ama acilde 3 gün yattım bir sürü bebek öldü. Kendime gelemiyorum
Evet ara sıra kullanıyorum.Teyzesi birini e bebekden birinide lcw polar gibi dışı ondan almış minik hanıma.Kac gindur oksuruk bugunde ateş nobetindeyim benimki cok tekmeliyor battaniye yorgan ne ört sem fayda etmiyor uyku tulumu kullanan var mi ?
Şu anda yok canım.Geçmis olsun inşallah zamanla geçicidir.Kızlar uzun zamandır giremedim nasılsınız bebişler nasıl? Benim kızımda çoklu Gıda alerjisi çıktı var mı böyle bir sorunu olan
Canım geçen hafta bizdede öksuruk vardı antibiyotik verdik şimdi cok sukur iyi sadece burnu tıkalı .Burun tıkanikligimiz 1.5 ayi gecti ara ara hep tekrarliyor.Cok gecmis olsun Rabbim sifa versin.Kac gindur oksuruk bugunde ateş nobetindeyim benimki cok tekmeliyor battaniye yorgan ne ört sem fayda etmiyor uyku tulumu kullanan var mi ?
Sağol canım Allah razı olsunCanım benim gecmis olsun cok uzuldum senin icin,o doktorada cok sinirlendim.Rabbim bir daha yaşatmasın.
Aynen maddi yonden okadsr zorki. Hatta simdi izindeyim diye daha da zor. En basitinden küçüğüne bi esofman alti alcam buyugude kıskanıp bana da aynısından diyor. Ne oyuncak alsam o da aynisini istiyo. Almasam üzülür mecbur ikişer ikişer.Seni tebrik ediyorum ikisinide yetiyorsun.Valla maddi yondende zor diye düsunuyorum.Tabi bu benim dusuncem.Kresler 1500 liradan baslıyor.Sasırdım biraz arastırma yaptımda 3 yaşında veririm diyede.Ama sen valla ikisinede güzel bakıyorsun ücuncuyude basarıcağına eminim.
Canım benim inşallah içiyordur.
Bebek house sitesinden aldım canım 2.5tog kodu diye hatırlıyorum kollar çıtçıtlı çıkıyor ayaklı büyük beden aldım bilerekNerden aldim canimm
Bende hep 3 ya da 4 çocuğum olsun diye hayal kurardim. Ayy Allah isteyen herkese sağlıkla nasip eylesin , benim kapasitem 1 çocukmus:)) onu anladım doğumdan sonra :)Insallah allah nasip eder sana. Bende 3 düşünüyorum ama cok ilerleyen zamanda simdi asla cesaretim. Olmaz :))) benim insallah oglum olur insan ikisini de tatmak istiyo tabiki once rabbim saglkli versin
Yok canim emin ol simdi bebeklik zorlugu var diye oyle dusunuyorsun braz büyüyünce başlarsın yavrum kardeşsiz mi kalsin diye :)Bende hep 3 ya da 4 çocuğum olsun diye hayal kurardim. Ayy Allah isteyen herkese sağlıkla nasip eylesin , benim kapasitem 1 çocukmus:)) onu anladım doğumdan sonra :)
Canım geçen hafta bizdede öksuruk vardı antibiyotik verdik şimdi cok sukur iyi sadece burnu tıkalı .Burun tıkanikligimiz 1.5 ayi gecti ara ara hep tekrarliyor.Cok gecmis olsun Rabbim sifa versin.
Daha simdi keciboynuzu ununun faydalrini okuyordum. Benim buyuk kiz cok istahsiz. Gecen aldık. Nesguik kutusuna boşaltım :) her aksam sutune ekliyip veriyorum severek içiyor hakketen de tadi kakaonun aynısı. Nesquik saniyor vallaaaa.Gece mamasi veya ara ogun
Yarim avakado
1 kucuk boyy muz
1 yemek kasigi keciboynuxu unu
1 tatli kasigi iyice cekilmis ceviz
Avakado.muzi catalla ezip unu ekleyip kasristiriyoruz en son ustune ceviz tadi cok guzel severler insallah... keciboynuzu unuda cok faydali zaten.. kakaolu puding gibi gorunuyor j
Yarasın kuzuma sevdiyse güzel Annesi.2 kez 100cc iciyor gunde sadece canim... aptamili similac i sevmedi bebelac vermistim.bir kere onuda sevmedi ... simdilik bunu iciyor bakalim
Yarasın kuzuma sevdiyse güzel Annesi.
Canım taze zencefili rendeleyip hasla 5 dk kaynat , 1 limon sık . Ben hep bununla atlatiyorum boğaz ağrısını hemen geri gidiyor . Bunu içince bi terleme geliyor uyku hali yarım saat uyuyorum hemen iyileşiyorum.
Daha simdi keciboynuzu ununun faydalrini okuyordum. Benim buyuk kiz cok istahsiz. Gecen aldık. Nesguik kutusuna boşaltım :) her aksam sutune ekliyip veriyorum severek içiyor hakketen de tadi kakaonun aynısı. Nesquik saniyor vallaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?