2018 mart-nisan anneleri

Insallah allah nasip eder sana. Bende 3 düşünüyorum ama cok ilerleyen zamanda simdi asla cesaretim. Olmaz :))) benim insallah oglum olur insan ikisini de tatmak istiyo tabiki once rabbim saglkli versin
Seni tebrik ediyorum ikisinide yetiyorsun.Valla maddi yondende zor diye düsunuyorum.Tabi bu benim dusuncem.Kresler 1500 liradan baslıyor.Sasırdım biraz arastırma yaptımda 3 yaşında veririm diyede.Ama sen valla ikisinede güzel bakıyorsun ücuncuyude basarıcağına eminim.

Canım benim gecmis olsun cok uzuldum senin icin,o doktorada cok sinirlendim.Rabbim bir daha yaşatmasın.

Kac gindur oksuruk bugunde ateş nobetindeyim benimki cok tekmeliyor battaniye yorgan ne ört sem fayda etmiyor uyku tulumu kullanan var mi ?
Canım geçen hafta bizdede öksuruk vardı antibiyotik verdik şimdi cok sukur iyi sadece burnu tıkalı .Burun tıkanikligimiz 1.5 ayi gecti ara ara hep tekrarliyor.Cok gecmis olsun Rabbim sifa versin.

Aynen maddi yonden okadsr zorki. Hatta simdi izindeyim diye daha da zor. En basitinden küçüğüne bi esofman alti alcam buyugude kıskanıp bana da aynısından diyor. Ne oyuncak alsam o da aynisini istiyo. Almasam üzülür mecbur ikişer ikişer.

Insallah allah nasip eder sana. Bende 3 düşünüyorum ama cok ilerleyen zamanda simdi asla cesaretim. Olmaz :))) benim insallah oglum olur insan ikisini de tatmak istiyo tabiki once rabbim saglkli versin
Bende hep 3 ya da 4 çocuğum olsun diye hayal kurardim. Ayy Allah isteyen herkese sağlıkla nasip eylesin , benim kapasitem 1 çocukmus:)) onu anladım doğumdan sonra :)

Bende hep 3 ya da 4 çocuğum olsun diye hayal kurardim. Ayy Allah isteyen herkese sağlıkla nasip eylesin , benim kapasitem 1 çocukmus:)) onu anladım doğumdan sonra :)
Yok canim emin ol simdi bebeklik zorlugu var diye oyle dusunuyorsun braz büyüyünce başlarsın yavrum kardeşsiz mi kalsin diye :)

Yani birinciden sonra cocuk yapinca insan kendi zevkinden degil yavrular kardeşsiz kalmasin diye sadece ha pardon bidee diger cinsiyet isteme faktörü de var :))))

Oglumdam sonra bende hasta oldum yutkunamıyorum bogazim fena agriyor
Canım geçen hafta bizdede öksuruk vardı antibiyotik verdik şimdi cok sukur iyi sadece burnu tıkalı .Burun tıkanikligimiz 1.5 ayi gecti ara ara hep tekrarliyor.Cok gecmis olsun Rabbim sifa versin.

Canim sma gold aldim ben eskisinden oglum sevdi . Su an etrafta optipro var hep onun tafinayni.mi sever mi terettutte kaldim bide mesela sen ayda kac gram.harciyorsunn ben 1 haftada 400 gram.harcadim fazla vermiyorum ama hic vermedigom.icin bilmiyorum az mi cok mu gece 1 kere emiyor ikinci defa 67 gibi.kalkiyor 120 cc iciyor fazla icmiyor ...sabahta kahvaltida bir yumurta sarisi bir tatlimkasigi.labne bir salatalik rendrsi ve bir bebek ekmegi ile 60 cc iciyor sadece... oglen ara ogun ustune bazen 60cc o sekilde mamaya aliskin olmadigi icin cok cok icmiyor.cevabini bekliyorum

Gece mamasi veya ara ogun

Yarim avakado
1 kucuk boyy muz
1 yemek kasigi keciboynuxu unu
1 tatli kasigi iyice cekilmis ceviz

Avakado.muzi catalla ezip unu ekleyip kasristiriyoruz en son ustune ceviz tadi cok guzel severler insallah... keciboynuzu unuda cok faydali zaten.. kakaolu puding gibi gorunuyor j

Daha simdi keciboynuzu ununun faydalrini okuyordum. Benim buyuk kiz cok istahsiz. Gecen aldık. Nesguik kutusuna boşaltım :) her aksam sutune ekliyip veriyorum severek içiyor hakketen de tadi kakaonun aynısı. Nesquik saniyor vallaaaa.

Canım taze zencefili rendeleyip hasla 5 dk kaynat , 1 limon sık . Ben hep bununla atlatiyorum boğaz ağrısını hemen geri gidiyor . Bunu içince bi terleme geliyor uyku hali yarım saat uyuyorum hemen iyileşiyorum.

Oh yarasın kuzucuga annesi ever lek falan yapmak lazım bebek keki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…