2018 mart-nisan anneleri

Optiproyu verdim bende tereddütte kaldım aynı şekilde içti.120 cc içiyordu ama 2 saat yada 3 saatte bir tabi çorbasını meyvesini yiyordu gündüz sık vermiyorduk artık ama gece 2 saatte mutlaka istiyordu.Geçen haftadan beri Şimdi gündüz ilk sabah uyanınca bir akşam üstü ve gece yatmadan önce ve gece uykusunda 1 kere istiyor.Bütün 24 saatte 4 kere içiyor yani şükür geceyi 1 kereye düşürdü.200cc veriyorum.Canım ayda 5 kutu büyük 900 gr olandan bitiyordu.En son aldığım büyük kutu 15 günde bitti.Sanada çok geçmiş olsun.Meme emiyormu

1 kere emiyor sadece cnm

Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli hayli oldu bebişler büyüdü maşaallah hepsine herkesler iydir umarım biz iyiz çok şükür tek sıkıntımız yemek yememesi beni çok zorluyor 4 üncü aydan itibaren ek gıda veriyorum ama hala aynı bir türlü doğru düzgün yemek yediremedim çiğnemeyide bilmiyor eline bişey de vermeye korkuyorum kendim yedireyim diyorum istemiyorda önüne minik parçalar halinde koyuyorum bu seferde çiğnemeyi bilmediği için çok alıp çıkarıyor yediğini napacam hiç bilmiyorum doktorda yemese yediği kadar yesin mamayı çok içsin diyor ama onuda çok çok içmiyor iştah şurubunuda sevmiyor içmiyor yemeyen bebek çok zor yiyenler şanslı derdim kilo alsın tostombik olsun değil sağlıklı klo alsın gelişimi iyi olsun ama yemeklerinide yesin istiyorum nasıl düzelecek hiç bir fikrim yok inş düzelir Siz nasıl yaptınız yeme işini paylaşırsanız belki benim kızımda yer

Su an kac kilo bebis ? Mesela once yumurta sarisi lor peyniri gibi seyler veriken yaninda ufacik su dolu veya devam sutu dolu kase bulundurup kasikla hafif onu islatip oyle yedir...

Bulgur pirinc gibi yiyecekleri yogurtla karistir.

Elma havuc brokoli karnibahar hasla onune koy blw yap dagitsin atsin oynasin...

Bir daha anne olursam.kesinlikle blender kullanmicam ben hep ezicem catalla tecrubeyle sabittir :)

Bide istah surubu derken sasirdim .

Ay canim sen hamile misin saglikla kucagina al.insallah

Benim kiz da pek yemek yemiyor. En son 2 hafta once 8500 tu. 10 aylik oldu bugun. Zayif mi bilemiyorum. Surekli hareket ediyor, enerjisi var. Bir sekilde yetiyor diye dusunmeye calisiyorum. Sabahlari yumurta sarisi, peynir ve ekmek veriyorum. Biraz da pekmez. Bazen itiraz etmeden hepsini yiyor. Bazen asla. Bir gun cok sevdiği yemegi bir sonrakinde istemeyebiliyor. O yuzden napacagimi şaşırıyorum. Degisik sekillerde yedirmeyi deniyorum. Yumurtayi tavada yapiyorum bazen elle veriyorum. Gecen de bebek cataliyla vereyim dedim hosuna gitti. Oyle yediriyorum bir haftadir. Ayni yemegi kasikla yemiyo catalla yiyor. Biraz da bebek makarnasi aldim. Onune koydum tek tek yedi. Biraz cok koyunca yere atiyor.

Canim avakado muz 3 gun dene alerjik degilse ceviz bebek kuzu kiyma iliklimkemik suyu vs gibi proteinli kilo aldirico seyler yedir ... gerci ben yediriyorum yediriyorum ama sadece 100gr almis beyfendi hareket ediyorlar bence ondan fazla almiyorlar.

Canim avakado muz 3 gun dene alerjik degilse ceviz bebek kuzu kiyma iliklimkemik suyu vs gibi proteinli kilo aldirico seyler yedir ... gerci ben yediriyorum yediriyorum ama sadece 100gr almis beyfendi hareket ediyorlar bence ondan fazla almiyorlar.
Muz ve avakado haric yedirmeye calisiyorum. Hayatimda muz sevmeyen insan gormedim ama bizimki asla yemiyo. Kofteyi seviyo mesela. Yemegin icine kiyma atinca pek sevmiyo. Parmak kofte yapıp eline vermemi istiyo.

Muz ve avakado haric yedirmeye calisiyorum. Hayatimda muz sevmeyen insan gormedim ama bizimki asla yemiyo. Kofteyi seviyo mesela. Yemegin icine kiyma atinca pek sevmiyo. Parmak kofte yapıp eline vermemi istiyo.
Valla masallh kofteyi yutabiliyormu. Benim kiz bu konuda baya geriden geliyor sanirim. Ekmegi ufak ufak daha yeni yeni yutmaya basladi

Valla masallh kofteyi yutabiliyormu. Benim kiz bu konuda baya geriden geliyor sanirim. Ekmegi ufak ufak daha yeni yeni yutmaya basladi
Yutuyo canim, 8 disi var o yuzden mi blendir kullanmadim o yuzden mi bilmiyorum. Ama soyle bir sorunumuz var. Kendi yemek istiyor. Blw yaptim uzun sure kendi yedi ama etraf inanilmaz kirleniyor. Bir sure sonra ben de kestim blwyi. Arada yapiyorum. Tek tek veriyorum. Yoksa ne varsa atiyo yere. Geriden geliyo diye dusunme canim. Nasil olsa öğrenecekler. Buyuk olup da yutmayi bilmeyen yok. Önce ya da sonra öğrenecekler bir sekilde.

Aynen ogle diger kizima 6 aylıkken yayla corbasi yapardim pirincleri yutardi gayet guzel. Hic uğraşmadım. Ama bu çok fena hemen kusturur kendini. Eskiye gore daha iyiyiz sukur ama. 3 disimiz var bizim sadece. Disinde etkisi vardir

Ay canim sen hamile misin saglikla kucagina al.insallah
Sağol canım amin inş evet ikinci geliyor allahın izniyle 11 senin mükafatı rabbim sağlıcakla büyütmemizi nasip etsin inş bir kızım vardı birde oğlum olcak nasipse kızım 10 aylık süt vermediğim için 4 aylıkken ek gıdaya geçmiştik ama hiç iyi yemiyordu şimdide aynı bazen canı istiyor yiyor bazen kendi önüne koyuyorum çiğnemeyi bilmediği için yutup yemeğe çalıştığından geri çıkarıyor doktor bir yaşına kadar normal olabilir dedi bazı bebekler ek gıdada zorlanabilir ne kadar yerse yesin ama yemzse mamayı fazla verin dedi o öğrüp çıkarması yüzünden eline bişey vermeyede korkuyor insan ama nasıl alışcak çiğnemeye yutmaya bilmiyorum herşeyi denedim bencede blendrdan geçmeden haşlanan şeyleri çatalla ezmek daha iyi en azından öyle öyle çiğnemeyide öğreniyolar bende ilkindekini ikincide yapmaycam kesin

.
Selam canım benim kız çiğnemeyi bilmiyor seninki yine biliyor sanırım benim kızımda en son 8.900 mü neydi sağlık ocağında artık 1 yaş kontorlünde ne derler bilmiyorum herşeyi çok şükür yerinde maşaallah ama iştahsız ve minyon tipli bir bebek doktor da normal diyor tek istediğim yemek yesin herşeyden vitamin alsın klolu yada zayıf olmasını geçtim önemli olan sağlıklı gelişmesi inş şu alt dişleride çıkarda azılarda naparız bilmiyorum sürekli birşeyler ağzına sokuyor helede bezleri üstü başını geçtim zaten rabbim sağlıkla iştahlarını açtırsın inş benim kızımın sevdiği muz onun dışında pek yok

Bu arada hayırlı olsun hamişliğin canım bugün 35 haftalık olduk bizde

Yokhe masallah yaaa hemde 35 haftalik dogumdan ne kadar sonra hamile kaldin merak ettiim:) bide oglun olcakms ne guzel senin adina cok sevindim. Saglicakla gelsin insallah

Bu arada hayırlı olsun hamişliğin canım bugün 35 haftalık olduk bizde
Sagol canim. Sen de mi hamilesin? Hayirli olsun. Az kalmis o zaman doguma. Kizim hala emiyor benim. Memeden kesemedik. Meme meselesi, uykuyu kardesi olunca nasil uyuyacak v.s konusunda napacagimi bilmiyorum. Bir hazirlik yaptin mi bu konuda?

Aynen onemli olan saglikli olmasi. Muz yiyorsa ordan bayagi vitamin aliyodur aslinda. Azilar da zor cikiyor diyor herkes. Bakalim nasil olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…