- 20 Mart 2016
- 1.338
- 887
- 123
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #23.161
Benimki de öyle canım uZun zamandır yoktum buralarda :) ben de korkumdan hiç katı bir şey veremiyorum bi kere denedim sürekli ısırıyor yutmuyor ağzında biriktiriyo ısırmak hoşuna gidiyorValla masallh kofteyi yutabiliyormu. Benim kiz bu konuda baya geriden geliyor sanirim. Ekmegi ufak ufak daha yeni yeni yutmaya basladi
Hangi marka kullandın canım süzme peyniri suda bekletip tuzunu çıkardın mı birde dolapta bozulma süresi nasılBenim kızım şimdi on aylık 9,5 kilo hemen hemen. Son bir buçuk aydır gayet güzel sıralıyor istediği yere gidiyor falan ama hala yürüme yok. 10.ayda daha çok sanki konuşmaya çalışıyor sürekli bir şeyler diyor :) susmuyor hiç maşallah. İştahımız yine sıkıntı hep kusmakla geçti buraya kadar olan zamanımız. Günde üç dört kere kustuğu dönemler oluyor yemeyen çocuk çok zormuş gerçekten. Bu arada labne peynir yapmayı denedim bugün gayet güzel oldu. Yoğurt yerine süzme peynirle sütü mayaladım daha sonra dolapta beş saat dinlendi ve süzdüm. Tadı çok güzel oldu kızım da sevdi. Hep yapıcam artık
İçim kullanmıştım bir hafta diyorlar süresine canım. Tuzunu çıkartmadım ama zaten tuzlu olmadı hiç tadı tatlı yaniHangi marka kullandın canım süzme peyniri suda bekletip tuzunu çıkardın mı birde dolapta bozulma süresi nasıl
Bizim sağ gözümüzde vardı hep. 10 aylık olunca baya azaldı şikayetler umarım kalıcıdırKizlar goz yasi tikanikligi olanlar ne durumdssiniz?
Sağol canım darısı isteyenlere olsun kızım 10 nisan da doğdu haziran adetimden sonra olmayınca test yaptım hamile olduğumu öğrendim tabi biz 11 sene sonra kavuştuk kızıma buda süpriz oldu çok şükür allaha okadar bekleme ve sabır dua sonucu mülafatımızı verdi hamd olsunYokhe masallah yaaa hemde 35 haftalik dogumdan ne kadar sonra hamile kaldin merak ettiim:) bide oglun olcakms ne guzel senin adina cok sevindim. Saglicakla gelsin insallah
Evet canım benim az kaldı şükür benim kızım meme ememedi malesef mamayla büyüyor bu yüzden de yemek yedirmek çok zor helde iştahsızsa en çok ona üzlmüştüm emmedi diye inş oğlumda sütüm çok olursa kızmda içsin istiyorum bu hafta hep uyanıyor geceleri yanımza alıp uykuya dalınca geri yerine yatırıyoruz ama orda rahat etmiyor sanırım yanımzda uyuyor inş geçer bu durum akşam ve gece babası ilgileniyor sağolsun oğluş doğunca bana kız babayaSagol canim. Sen de mi hamilesin? Hayirli olsun. Az kalmis o zaman doguma. Kizim hala emiyor benim. Memeden kesemedik. Meme meselesi, uykuyu kardesi olunca nasil uyuyacak v.s konusunda napacagimi bilmiyorum. Bir hazirlik yaptin mi bu konuda?
Aynen canım benim kızda 10 aylık güzelce her yerden tutup kalkıp sıralıyor gitmesini ne zaman yürür bilemeyiz tabiBenim kızım şimdi on aylık 9,5 kilo hemen hemen. Son bir buçuk aydır gayet güzel sıralıyor istediği yere gidiyor falan ama hala yürüme yok. 10.ayda daha çok sanki konuşmaya çalışıyor sürekli bir şeyler diyor :) susmuyor hiç maşallah. İştahımız yine sıkıntı hep kusmakla geçti buraya kadar olan zamanımız. Günde üç dört kere kustuğu dönemler oluyor yemeyen çocuk çok zormuş gerçekten. Bu arada labne peynir yapmayı denedim bugün gayet güzel oldu. Yoğurt yerine süzme peynirle sütü mayaladım daha sonra dolapta beş saat dinlendi ve süzdüm. Tadı çok güzel oldu kızım da sevdi. Hep yapıcam artık
Canim ben bir sürü ilaç kullandm en son bıraktım sutumle sabah akşam masaj yaptım . Çok şükür sıkıntı yok ama dışarı çıkınca soğuk havalar da akıyor gözüKizlar goz yasi tikanikligi olanlar ne durumdssiniz?
Tandem emzirme diye bir sey var. Siz de ikisini emzirirsiniz belki. Ben de akisina biraktim. Kendi birakmazsa ikisini birden yapicam galiba. Gece uyku bolunmesi bu hafta bizde de cok var. Donemsel mi bir sikintisi mi var cozemedik. Insaallah gecer. Zaten cogu seyi akisina biraktim. Plan yaparak bir sey olmuyor.Evet canım benim az kaldı şükür benim kızım meme ememedi malesef mamayla büyüyor bu yüzden de yemek yedirmek çok zor helde iştahsızsa en çok ona üzlmüştüm emmedi diye inş oğlumda sütüm çok olursa kızmda içsin istiyorum bu hafta hep uyanıyor geceleri yanımza alıp uykuya dalınca geri yerine yatırıyoruz ama orda rahat etmiyor sanırım yanımzda uyuyor inş geçer bu durum akşam ve gece babası ilgileniyor sağolsun oğluş doğunca bana kız babayadiyorum işte uyku konusunu hiç bilmiyorum yaşayıp öğrenecez yaza oda yapcaz ikisine de hayırlısı allah kolylık versin inş
kahverengi eski kan demek vucüdün onu atıyor yeni kanama olsa kırmızı olur yani şu an için endişelenecek bir şey yok, inşallah sağlıkla alırsınız kucağınızaSevgili tecrübeli anneler sizlere bir sorum olacak cevaplarsaniz cok sevinirim 5 gündür bitmeyen kahverengi akintim var doktor kırmızı olmazsa gelme dedi boyle akintilar normal mi sizlerde yaşamışmiydiniz bana moral olacak kahverengi akıntısı olup bebeğini saglikli kucagina alan birilerini duyarsam şimdiden teşekkür ederim
Endişelenmene gerek yok canım benim arkadaşımın kızı bir yaşından sonra çıkarttı ama yinede doktoruna bir sor istersenBiz 10 aylığız hala hiç dişimiz çıkmadı.Bu durum beni endişelendiriyor.
Canim seni korkutmak istemem ama bende ayni durumu yaşamıştım. Dusuk tehliken var. Kesinlikle agir kaldirma bolbol uzan su tuket yuruyus fazla yapma kendini yorma uzan ayaklarını yukari kaldir. Bebegin sana tam tutunsun.. ve kesinlikle ilişki yasak. Bence baska bi doktora daha gorun progesteron falan versinlerSevgili tecrübeli anneler sizlere bir sorum olacak cevaplarsaniz cok sevinirim 5 gündür bitmeyen kahverengi akintim var doktor kırmızı olmazsa gelme dedi boyle akintilar normal mi sizlerde yaşamışmiydiniz bana moral olacak kahverengi akıntısı olup bebeğini saglikli kucagina alan birilerini duyarsam şimdiden teşekkür ederim
Progestan kullanıyorum gecen haftadan bu yana. Çalışıyorum ve sürekli ayaktayım gelince dinlenebiliyorum sadece doktora söyledim çalışabilirsin rapora gerek yok dedi bende ustelemedim açıkçası kontrolüm 11 martta 3 hafta var nerdeyseCanim seni korkutmak istemem ama bende ayni durumu yaşamıştım. Dusuk tehliken var. Kesinlikle agir kaldirma bolbol uzan su tuket yuruyus fazla yapma kendini yorma uzan ayaklarını yukari kaldir. Bebegin sana tam tutunsun.. ve kesinlikle ilişki yasak. Bence baska bi doktora daha gorun progesteron falan versinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?