- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #23.181
canım benimde ilk üç ay kanamam olmuştu baya kırmızı falan hatta progesteron kullandım falan sonra geçti sakin olmaya çalış ben ayakta da olsam oluyordu otursam da oluyordu ilk üç ay psikolojik olarak yıpranmıştım hatta daha sonraları da hem afet sancısı gibi sancı hem kanama olmuştu çok şükür sağlıcakla aldım normal doğum ile kucağıma darısı sana olsun inşallahSevgili tecrübeli anneler sizlere bir sorum olacak cevaplarsaniz cok sevinirim 5 gündür bitmeyen kahverengi akintim var doktor kırmızı olmazsa gelme dedi boyle akintilar normal mi sizlerde yaşamışmiydiniz bana moral olacak kahverengi akıntısı olup bebeğini saglikli kucagina alan birilerini duyarsam şimdiden teşekkür ederim
Allah razi olsun cok ferahlattin içimicanım benimde ilk üç ay kanamam olmuştu baya kırmızı falan hatta progesteron kullandım falan sonra geçti sakin olmaya çalış ben ayakta da olsam oluyordu otursam da oluyordu ilk üç ay psikolojik olarak yıpranmıştım hatta daha sonraları da hem afet sancısı gibi sancı hem kanama olmuştu çok şükür sağlıcakla aldım normal doğum ile kucağıma darısı sana olsun inşallah
Ilk aylar benimde hep oldu 4 ay. Kahve akintiSevgili tecrübeli anneler sizlere bir sorum olacak cevaplarsaniz cok sevinirim 5 gündür bitmeyen kahverengi akintim var doktor kırmızı olmazsa gelme dedi boyle akintilar normal mi sizlerde yaşamışmiydiniz bana moral olacak kahverengi akıntısı olup bebeğini saglikli kucagina alan birilerini duyarsam şimdiden teşekkür ederim
Yaa ilk defa duydum. Dr sorayım bende, teşekkür ederim canımLinabasel ayni durumdayiz. Suan iyi gorunuyor ama guneste ruzgarda akiyor gozleri buda açılmadığını gosteriyor. 1 yasina girince sondalama ile acilmasi lazmmms. Sonrasında yapılırsa ameliyat oluyor ben yasina girince yaptirmayi dusunuyorum
Nerde calisiyosun canim? Oturma firsatin olmuyomu progesteron kullanman cok iyi. Onlemini al gerisi Allaha kalmis. Dolaplara falan uzanmamayada calis. Valla ben kahve rengi akinti gordum doktor direk ic kanamadan oluyo dusuk riskin var diip 4 tane igne verdi ve istirahat verdi iyikide oyle yaptm 4 5 gunde durdu kahverengi akintiProgestan kullanıyorum gecen haftadan bu yana. Çalışıyorum ve sürekli ayaktayım gelince dinlenebiliyorum sadece doktora söyledim çalışabilirsin rapora gerek yok dedi bende ustelemedim açıkçası kontrolüm 11 martta 3 hafta var nerdeyse
Anasınıfı öğretmeliyim okulda cok hareketliyim mecburen ama okul çıkışı evde nerdeyse hep yatıyorumNerde calisiyosun canim? Oturma firsatin olmuyomu progesteron kullanman cok iyi. Onlemini al gerisi Allaha kalmis. Dolaplara falan uzanmamayada calis. Valla ben kahve rengi akinti gordum doktor direk ic kanamadan oluyo dusuk riskin var diip 4 tane igne verdi ve istirahat verdi iyikide oyle yaptm 4 5 gunde durdu kahverengi akinti
Aynen öyle hayırlısı artıkTandem emzirme diye bir sey var. Siz de ikisini emzirirsiniz belki. Ben de akisina biraktim. Kendi birakmazsa ikisini birden yapicam galiba. Gece uyku bolunmesi bu hafta bizde de cok var. Donemsel mi bir sikintisi mi var cozemedik. Insaallah gecer. Zaten cogu seyi akisina biraktim. Plan yaparak bir sey olmuyor.
Endişelenmene gerek yok canım benim arkadaşımın kızı bir yaşından sonra çıkarttı ama yinede doktoruna bir sor Doktorumuzda normal diyor canım.Ben biraz endiseleniyorum iste.
Hayırlı olsun hamileliğin,Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.Aynen öyle hayırlısı artıkdönemseldir inş bebekler büyüdükçe farklı oluyor herşeyleri
Sağol canımHayırlı olsun hamileliğin,Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.
Ya bizim kızlar neden böyle :)) Dr sordum benim kızımda 6 aylikken düştü ve hiç surunmedi 1 yasindan sonra yürüdü dedi . Bizim kızlar rahat :))Bebegi hala tutunup kalkmaya başlamayan varmi. Benimki sürünüyor sadece. Hatta emeklemiyor bile.
Bebeğin kac kilo. Biraz tombikler gec kalkar diolarYa bizim kızlar neden böyle :)) Dr sordum benim kızımda 6 aylikken düştü ve hiç surunmedi 1 yasindan sonra yürüdü dedi . Bizim kızlar rahat :))
Hastalandi 9 kg şu an 10 kg duBebeğin kac kilo. Biraz tombikler gec kalkar diolar
Benimkide sürünüyor canım geri geride emekleme pozisyonunda.Sadece geçen gün beşiğinde kalkmıştı.Bebegi hala tutunup kalkmaya başlamayan varmi. Benimki sürünüyor sadece. Hatta emeklemiyor bile.
Canim yaa düzelir insallah.Hastalandi 9 kg şu an 10 kg du
Iyi benim gbi varmış :) kaldramadilar şu popolariniBenimkide sürünüyor canım geri geride emekleme pozisyonunda.Sadece geçen gün beşiğinde kalkmıştı.
Nasılsıniz kızlar , bebekler nasıl ?menenjit aşilarini naptiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?