2018 mart-nisan anneleri

canım benimde ilk üç ay kanamam olmuştu baya kırmızı falan hatta progesteron kullandım falan sonra geçti sakin olmaya çalış ben ayakta da olsam oluyordu otursam da oluyordu ilk üç ay psikolojik olarak yıpranmıştım hatta daha sonraları da hem afet sancısı gibi sancı hem kanama olmuştu çok şükür sağlıcakla aldım normal doğum ile kucağıma darısı sana olsun inşallah

Allah razi olsun cok ferahlattin içimi

Ilk aylar benimde hep oldu 4 ay. Kahve akinti

Yaa ilk defa duydum. Dr sorayım bende, teşekkür ederim canım

Nerde calisiyosun canim? Oturma firsatin olmuyomu progesteron kullanman cok iyi. Onlemini al gerisi Allaha kalmis. Dolaplara falan uzanmamayada calis. Valla ben kahve rengi akinti gordum doktor direk ic kanamadan oluyo dusuk riskin var diip 4 tane igne verdi ve istirahat verdi iyikide oyle yaptm 4 5 gunde durdu kahverengi akinti

Anasınıfı öğretmeliyim okulda cok hareketliyim mecburen ama okul çıkışı evde nerdeyse hep yatıyorum

Aynen öyle hayırlısı artık dönemseldir inş bebekler büyüdükçe farklı oluyor herşeyleri

Kızlar iyi akşamlar bebeğine dudak bağı olan var mı birşey sorucaktım hangi bölüme göstermek gerekiyor KBB mi?

Gecen haftadan beri soguk alginligi ile mucadele ediyorum gecelerce oksurmekten uyuyamadim erkekler 10 defa hasta olur iyilesirde bizim.gibi bebekli kadinlar 1 defa hasta olur iyilesemez dinlenemiyoruz cunku.

Bebegime de bu donemde iyi yeterince bakamadim.malesef .bu arada kizlar venim.bebegim geri geri surunuyor ve koltuklara tututlnarak gexiyordu 2 gundur 1_2adim atiyor MAŞALLAH ben bebegimi gun icinde arkadasindan tutup evin icinde gezdirdim hep.

Nasılsıniz kızlar , bebekler nasıl ?menenjit aşilarini naptiniz?

Şükür iyiyiz canim sen nasilsin ?
9.ayda benim bebegim sunnet oldu o nedenle 1 yasindan sonra yapacagiz ama mutlaka yaptiracagim ben...

Kizlar benim oglum adimlari daha da fazlalastirdi sanirim yasiyla beraber yuruyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…