2018 mart-nisan anneleri

Bugun biz de doktora gittik. Aynen kilo almamis hatta vermis. Idrar yolu enfeksiyonu icin gittik biz de. 2 ay once cikmisti. Simdi tekrar baktiricaz ama idrar almak cok zor. Alabilcek miyiz bakalim. Bizimki 9.aydan beri yuruyor. Yemek yiyor ama bazen ne yedirecegimi sasiriyorum gercekten.

Canim benim bebiste 11 aylik oldu. Hicbisey yediremiyorum ne yedirsem zorla yedirmeye calisiyorum. Cesit cesit corbalar kofteler yogurtlu meyveler flaan hangisini severse diye veriyorum yok arkadas 3 4 kasiktan sonra kapatiyor agzini cok uzuluyorum bu duruma. Zaten 8.5 kilo cok bi kilosuda yok oda gidicek yakinda. Aynen tutunarak ayagi kalkiyor emekliyor ama daha yurumeye baslamadik. Bakalim ne yapicaz bu aralar gercekten yedirmekle ugrasiyorum cok zorlaniyorum

canim bende seninle ayni durumdayim cesit cesit seyler deniyorum sunuyorum ama yok artik mama sandalyesine otyrmak bile istemiyor. inanir misin arkasinda elimde kasik kafamda legenlerle yedirmeye calisiyorum. 4 kasik anca yedirebiliyorum. ne yapalim saglikli olsunlarda demekten badka birsey gelmiyor elimden. eskiden ne guzel yerdi. belki dis geliyordur ondan boyledir diye umut ediyorum bizde bugun 11 aylik olduk

Bayadir herkes suskunn bebisler nasil hanimlar :)

Benim bebis iyi teyzesi sukur artik sivi degil kati seyler yemek istiyor kofte kek makarna pankek vs yediriyorum.dogum gunu hazirliklarina devam ediyorum hala kendi kendine 3 5 adim.gidiyor ama yurumuyor henuz.1 yas sendromu diye bisey var mi bilmiyorum ama surekli ilgi istiyor zor is yapiyorum ...senin kuzucuk nasil

Valla ayni durum benim icinde gecerli surekli ilgi istiyor yaninda durayim istiyor. Nie boyle oldu anlamadim.. masallah paşaya afiyet bal olsun. Tarif verebilirsin bak pankek falan bende deniyim belki yer sanmiyorum ama :)

Ne kadar yiyor canım peki ?mesela ben de çeşit çeşit yapıyorum herseyi şöyle bir somuna kadar yemiyor.köfte yapıyorum biraz yiyor yarım köfte gibi sonra ağzına verdiklerimi eliyle çıkarmaya başlıyor .

Benim oglum 10 ayliktan 11 ayliga kadar nerdeyse hicbisey yemedi canim neler cektim birben bir ALLAH biliyor ... 11 aylikken pankek ortaboy 3 4 tane yanina meyve puresi labne yiyor mesela bulgur pialvi mesela 5 6 buyuk bizim.yedigimiz yemek kasigi kofte 2 tane firinda patates 5 kucuk dilim falan makarnayi yogurt ve nane ile baya yiyor sevdi onu... bu dediklerim hepsi ayri ogun hepsini yiyor diye anlasilmasinnn :) :) corba 5 kasik kadar ama.ben icine ekmek ici dogruyorum oyle seviyor 11.aya kadar kustu benim.oglum kati gida reddetti sonra alisti ...

Valla ayni durum benim icinde gecerli surekli ilgi istiyor yaninda durayim istiyor. Nie boyle oldu anlamadim.. masallah paşaya afiyet bal olsun. Tarif verebilirsin bak pankek falan bende deniyim belki yer sanmiyorum ama :)

1 kasik tambugday unu 1 yumurta sarisi azcik yogurt ruseym ve ceviz ici karistiriyorum canim 1 kasik su karistir kepceyle tavaya dök benimki bunu seviyor :)

Makarnayı dediğin gibi veriyorum ağzından tek tek makarnaları yada pirinç tanelerini ayıklıyor .gecen gün 5 kaşık yayla çorbası içti çok sevindim .katı Gıda işi çok zormuş ya

Makarnayı dediğin gibi veriyorum ağzından tek tek makarnaları yada pirinç tanelerini ayıklıyor .gecen gün 5 kaşık yayla çorbası içti çok sevindim .katı Gıda işi çok zormuş ya

Benim ki kati gidayi daha cok sevdi alisinca benimkide basta ayikladi cikartti vs ben eline ekmegin uc kismi varya orayi koparip veriyorum.hep benimki oyle oyle ogrendi cignemeyi .

Günaydın Kızlar
1 yas kontrolünde kan aldıran var mı ?nerden ve nasıl alıyorlar ?yarın kan vermeye götüreceğim ama önceden bilirsem nasıl olacağını daha iyi hissederim

Kızlar doğum günü için fikirler var mı? Kurabiye ,cupkek,magnet vs şeyler yaptıracak mısnız ?

• Kızlar doğum günü için fikirler var mı? Kurabiye ,cupkek,magnet vs şeyler yaptıracak mısnız ?
    Ben anahtarlik ve magnet yaptirdim.arkasi gazoz acacakli bir suru hazirlik yaptim ama musait degilim pasyalsamiyorum ev aldik rabbime.bin sukur tasinma.telasindayim oglumun dogum.gununu bu evde yapip tasinacagim

• Ben anahtarlik ve magnet yaptirdim.arkasi gazoz acacakli bir suru hazirlik yaptim ama musait degilim pasyalsamiyorum ev aldik rabbime.bin sukur tasinma.telasindayim oglumun dogum.gununu bu evde yapip tasinacagim
Yeni evin hayırlı olsun canım ,Doğum gününüz de kutlu olsun .
Müsait olduğun bir vakit fotoğraf paylaşırsan sevinirim

Kizlar dun ogluma devam sutu aldik tarihi gecmis bilmeden verdik agzindan burnundan kustu cocugum Allah kimseyi evladiyla sinamasin cok kotuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…