2018 mart-nisan anneleri

Kizlar dun ogluma devam sutu aldik tarihi gecmis bilmeden verdik agzindan burnundan kustu cocugum Allah kimseyi evladiyla sinamasin cok kotuydu
Aaaa nerden aldınız ?hemen şikayet edin .
Çok büyük geçmiş olsun .
Ben bir kere jokerde rafta görmüştüm tarihi geçmiş ,şikayet etmiştim

Aaaa nerden aldınız ?hemen şikayet edin .
Çok büyük geçmiş olsun .
Ben bir kere jokerde rafta görmüştüm tarihi geçmiş ,şikayet etmiştim

Kusura bakmayin resim atamadim cocugum ishal ates hastanedeydik eridi yavrum 2 gunde

Eklentiler

• 20190320_232833.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 20
Şimdi nasıl oldu ?birqz daha iyi mi ?fişiniz duruyorsa mahkemeye verin valla

Esim atmis bana kalsa ben veririm ama benim esim veermez fiside atmis .su an iyi cok.sukur ama aldigi kilolar 1 haftada gitti malesef .saglikli olsunda ben ustune dustukce buncocuk hep hasta artik.kendimi sorgulamaya basladim

Esim atmis bana kalsa ben veririm ama benim esim veermez fiside atmis .su an iyi cok.sukur ama aldigi kilolar 1 haftada gitti malesef .saglikli olsunda ben ustune dustukce buncocuk hep hasta artik.kendimi sorgulamaya basladim
Kendini sorgulama canım ,nerden aklına gelebilir ki .
sen çok iyi bir annesin .burda senin tariflerini hep alıp uyguluyoruz hatta çoğunu yapamıyorum bile .
Ben bir kere jokerde denk geldim öyle mamaya ,şikayet ettim .
İnşallah hemen toparla kendini minik.

Allah razi olsun insallah... boyle hissetmeme sebep olan esim iyi bakamiyosun kendini disunuyorsun diyor cok sogudum bu evrede esimden dunyanin butun yuku ustimde sanki bu ara bi yandan ev toplama yapiyorum bi yandan dogum gunu hazirligi bi yandan hastaliklarla ugrasiyoruz bi yandan da gonul kirginligi ruh gibi yasiyorum son zamanlarda kalk yat rutin seyler hayat dolu neseli hayalleri olan biriydim ne hale geldim...

Canım bebeğin nasıl oldu ?topalayabildi mi biraz ?

Doktor probiyotik veedi canim 1 gunde gecti hamd olsun ki simdi iyi dogum gunu hszirliklari yapiyoruz.sordugun icin tesekkur ederimALLAH RAZI OLSUN..
Bununki geçmiş bitmiş çok şükür .
Ben de magnet siparişi verdim dün Doğum günü için .haftaya pastasını sipariş vereceğim ,bir de kurabiye .
büyük birşey yapamıyorum ben aile arasında küçük bir kutlama yapacağız .

Benn yaptim cumartesi yani dün :) 24 kisi misafirim.vardi bizle berbaber 26 bucuk :) 30 kisilik pasta yaptirdim.hepsi bitti...cok guzeldi ama.yorucuydu dun dogum.gunu yorgunlugu bugun de o yorgunlukla yeni evimi temizledik pert haldeyim.

Çok güzel olmuş canm ellerine sağlık Doğum günü kutlu olsun kuzucugun sağlıklı nice senelere
Balonları kendin mi yaptın bende böyle yapmak istiyorum ama gözümde büyüyor

Çok güzel olmuş canm ellerine sağlık Doğum günü kutlu olsun kuzucugun sağlıklı nice senelere
Balonları kendin mi yaptın bende böyle yapmak istiyorum ama gözümde büyüyor

Allah razi olsun amin tesekur ederiz evet canim yapmasi kolayda sisirmesi zor esim.sisirdi hepsini :)

Kızlar nasilsiniz yaslarina girdi bebisler durumlar nasil istahlari icildimi bizimki hala cok istahsiz ve mizmiz bakalim ne yapıcaz..

Kızlar bebeklerle ne oyunlar oynuyorsunuz ?ben bazen tukandıgımı hissediyorum .mesela şekilleri kutudan geçirmeye çalışıyoruz ,halkaları var onları takıyoruz ,mesela zeka kartları var ama hiç ilgilenmiyor fırlatıp atıyor .bir de bu hafta bir çiftlik evi aldık hayvanların sesleri falan çıkıyor ,onlarınöğretöeyr çalışıyorum .
Ama bir süre sonra ki koşa bir süre sıkılıp kalkıyor ,küpleri koltukların arkasına falan atıyor .sürekli yürümek istiyor .

Benimki hala.herseyi agzina atiyor halka gecirmeyi seviyor su aralar tasindim ev yerlestiriyorum bebekle 2 kat zormus delirmek.uzereyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…