- Konu Sahibi Sseerraayy
-
:)sen baya aşermişsin işte.sevmediğin bişeyi istemiş canın.alsın gelsin hemen :)köy tavuğu falan bulunsa aslında dah agüzel olur ama nerde işteee:) öğlen uyku bastırdı 1 saat uyudum ,uyandım canım nasıl piliç istiyor . Tavuk diye uyandim resmen . Birde normal de tavuk yemem ben , midem bulanır. Eşimi aradım bana tavuk alırmısın diye , o da şaşırdı uykudan tavuk için mi kalktın dedi :)) valla napcam bilmiyorum Tavuklar da hep zararlı bi yerlerden doğal tavuk bulup buzluğa atmam lazım .
Evet malesef:)sen baya aşermişsin işte.sevmediğin bişeyi istemiş canın.alsın gelsin hemen :)köy tavuğu falan bulunsa aslında dah agüzel olur ama nerde işteee
aşermek hakkın canım :)sonuna kadar kullan hakkını :)Evet malesefben yinede arastiracagm belki bulurum .
Eşim klima bakmaya gitmiş :) valla biz dualara devam edelim Allah sesimizi duyuyorinşallah :)dua et hamileyiz ya belki daha çabuk kabul olur :)
duymaz mı canım?içten edilen her dua kabul olur zaten :)hadi bakalım ikimizinde istediği oldu.eee şimdi ne istesek canım :)Eşim klima bakmaya gitmiş :) valla biz dualara devam edelim Allah sesimizi duyuyor
Bende adetime göre 6 haftalık dr. Göre 5 hftalık. İlerki ultrasonlarda daha netleşirmiş o zaman ona göre takip ederizKizlar adetime gore ben de 6.haftadayim aile hekimi kan sonucuna bakinca en az 4 5haftalik gozukuyo dedi bende mide bulantim olmuyo hic normal mi dedim normal daha sonra baslar dedi burda sizlere bayaoluyo hemen hemen ayni haftalardayiz cok erken baslamis bazilarimizinki ama aserme psikolojik bence:) ben sicaklamiyorum cok sukur sadece adet gunumden bi kac once ve gecince bolge bölge yaniyodum ama geciyodu (bu arada aile hekimim 45yasinda 4.cocugunu da normal dogumla dogurunca ve yeni olunca o yuzden onun dediklerine güveniyorum )
Kan testine göre bakılıyor. Yanii benmki öyle oldu diyebilirimadete göre hesaplanmıyo mu kızlar?
benim bazen oluyo ama çok değil öleKizlar belinizde agri var mi dun ogrendim hamile oldugumu ama belim agriyo
DüşmüşCanım nasıl oldun?
canım bebeğin mi düşmüş anlamadımDüşmüş
Evet. 4haftalık tı. Zaten kese mese yoktu daha. Kimyasal olmuşcanım bebeğin mi düşmüş anlamadım
kimyasal olmuş dediğin canın?yine olur allahın izniyleEvet. 4haftalık tı. Zaten kese mese yoktu daha. Kimyasal olmuş
ne güzel düşünmüş güle güle kullan canımallahtan başka bişey isteseymişim olcakmış :)ablam gelcek bana.ev hediyesi alcam ihtiyacın neyse onu alayım dedi.bende vantilatör al dedim.darısı senin başına :)
tavuk önermiyor dr yazın zahirlenme riski yüksek oldugu için.Hele hamileysek.Yegenim 9 ay agzına sürmedi mesela.:) öğlen uyku bastırdı 1 saat uyudum ,uyandım canım nasıl piliç istiyor . Tavuk diye uyandim resmen . Birde normal de tavuk yemem ben , midem bulanır. Eşimi aradım bana tavuk alırmısın diye , o da şaşırdı uykudan tavuk için mi kalktın dedi :)) valla napcam bilmiyorum Tavuklar da hep zararlı bi yerlerden doğal tavuk bulup buzluğa atmam lazım .
Evet. 4haftalık tı. Zaten kese mese yoktu daha. Kimyasal olmuş
Canim kac cikmisti hcg degerin benim 1300lerde cikti ama ultrasondan anlamiyo mu kac hafta olduğunu bilgim yokta hicKa
Kan testine göre bakılıyor. Yanii benmki öyle oldu diyebilirim
Kimyasaldan gebelik yanikimyasal olmuş dediğin canın?yine olur allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?