- Konu Sahibi Sseerraayy
-
allah nasip eder yine inşallah üzme kendini sakınKimyasaldan gebelik yani
Canim vardır bir hayir mutlaka allah yardimcin olsun, bir doktora daha gitsen canim ama cok gozukmeyebiliyomus senin 4hafta daha alttan mi bakti kan değerine bidaha bakildi miEvet. 4haftalık tı. Zaten kese mese yoktu daha. Kimyasal olmuş
Bel ağrısı bende bazı günler oluyor devamlı değil ama var yaniKizlar belinizde agri var mi dun ogrendim hamile oldugumu kasigimda hafif agriyor
Aaa, Allah tez zamanda yeniden nasip etsin.Düşmüş
Geçmiş olsun canım.Düşmüş
Var Canim , adet zamanında hep ağrı oluyormuş . Kanama olmadığı sürece hiç bişey olmaz Allahın izniyle . Hayırlı olsunKizlar belinizde agri var mi dun ogrendim hamile oldugumu kasigimda hafif agriyor
Hormonlu olduğu için yasaklamislardir, havalar da sicak , bende daha yeni duydum. Gezen Tavuk bulmam lazim acil :)))gerçekten mi?tavuğun bu kadar sorunlu oldugunu bilmiyodum :
Bnmde 1300lerdeydi 21 günlük bi hafta sonra gittik keseyi gördü 5. Haftasında dediCanim kac cikmisti hcg degerin benim 1300lerde cikti ama ultrasondan anlamiyo mu kac hafta olduğunu bilgim yokta hic
Çok geçmiş olsun canım allah sana güç versinDüşmüş
Benimde ilk ögrendgim zamanlsr adet agrısı gibi belim agrıyodu simdi geçti bel agrısı adet dönemlerinde normalmş cunku vucut adet görmeye alşkın oldugu için öle tepkiler veriyomuşKizlar belinizde agri var mi dun ogrendim hamile oldugumu kasigimda hafif agriyor
Ayy ne güzel canım bişi istemiyo hro böle gitsin diodum bugun brokoli canım çektiAranızda aseren var mı pskolojikmi bilmiyorum ama ben bugun ilk defa aserdim
Benimde oyle oldu canim sana tek tavsiyem kimsenin soylediklerine kulak asma bu isler nasip ne zaman ne olcagina biz karar veremiyoruz sonucta.. ben cocuk gelisimi ogretmeniyim aslinda gebelik surecini ezbere biliyorum ama dusuk yasadiktan sonra sanki bir daha hic bebegim olmayacak gibi hissetmistim.. ovulasyon testi ile denedim suan bende 4. Haftadayim bekliyorum sanada tavsiye ederim :)Evet. 4haftalık tı. Zaten kese mese yoktu daha. Kimyasal olmuş
amin inşallah.bugün kahvaltında neler yedin?gün içerisinde nasıl beslenceksin?ilk üç ay beyin gelişimi için önemli ya.dikkat etmek istiyorum
Geçmiş olsun canımDüşmüş
Güzel yükselmiş canım :) kesesini de görürsün inşallah :)Kizlar bugunn beta hcg 379olmus bi hafta sonra tekrar cagirdi
Canim benimde tahmini tarihim 1 nisan senle ayni gidiyoruz:)Bnmde 1300lerdeydi 21 günlük bi hafta sonra gittik keseyi gördü 5. Haftasında dedi
Kumsaldenizz senle de belirtilerimiz ayni bende de bulantı yok henuz idrara cok ciiiyorum enfeksiyondan oturu ve bazen yapamiyo gibiyim az cikiyo yani bugun 5 lt su ictim bobreklerim agriyo artik cok su icmekte iyi degil ama mecbur iciyorumBende ne alemde var ne bulantı sadece sık idrara çıkıyorum ve çok uyuyorum o kadar. Doktor bu haftalarda başlayabilir bulantın dedi şuana kadar hiç olmadı dedim. Belkide hiç olmaz dedi kişiye göre değişiyormuş
bi önceki değerin kaçtı ve ne zaman ölçüldü senin canımKizlar bugunn beta hcg 379olmus bi hafta sonra tekrar cagirdi
Canim benimde tahmini tarihim 1 nisan senle ayni gidiyoruz:)
Kumsaldenizz senle de belirtilerimiz ayni bende de bulantı yok henuz idrara cok ciiiyorum enfeksiyondan oturu ve bazen yapamiyo gibiyim az cikiyo yani bugun 5 lt su ictim bobreklerim agriyo artik cok su icmekte iyi degil ama mecbur iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?