2018 mart-nisan anneleri

Kizlar belinizde agri var mi dun ogrendim hamile oldugumu kasigimda hafif agriyor
Benimde ilk ögrendgim zamanlsr adet agrısı gibi belim agrıyodu simdi geçti bel agrısı adet dönemlerinde normalmş cunku vucut adet görmeye alşkın oldugu için öle tepkiler veriyomuş

Evet. 4haftalık tı. Zaten kese mese yoktu daha. Kimyasal olmuş
Benimde oyle oldu canim sana tek tavsiyem kimsenin soylediklerine kulak asma bu isler nasip ne zaman ne olcagina biz karar veremiyoruz sonucta.. ben cocuk gelisimi ogretmeniyim aslinda gebelik surecini ezbere biliyorum ama dusuk yasadiktan sonra sanki bir daha hic bebegim olmayacak gibi hissetmistim.. ovulasyon testi ile denedim suan bende 4. Haftadayim bekliyorum sanada tavsiye ederim :)

amin inşallah.bugün kahvaltında neler yedin?gün içerisinde nasıl beslenceksin?ilk üç ay beyin gelişimi için önemli ya.dikkat etmek istiyorum

Kahvaltıda;
2 yumurta (zeytinyağı döküyorum üzerine, yagı annem yapıp gönderiyor)
1 domates (koklayarak alıyorum domatesi tarla domatesi güzel kokar diğerleri kokmuyor onlar iyi Değil)
1 salatalık
Bir avuç zeytin
1-2 tane Biber (bibere bayılıyorum her yemekte mutlaka yerim)
3-4 dilim peynir
Ekmek 1-2 dilim ama tam tahıllı alıp sayıyı 3-4 e çıkarıcam
Bal, reçel yiyorum. Ayrıca Dogal ev yapımı pekmez alıcam.
Bunları yedikten sonra ballı süt içiyorum. Sabah kahvaltısı ile öğle yemeği arasında birkaç gün önce meyve yiyordum şimdi salata yiyorum. Öğle yemeğinde de hafif atıştırmalıklar yada hafif bir soguk çorba.
Akşam yemeğinde sebze yada et balık türü.
Gece uyumadan önce meyve ( bir tabaga çeşitleri Koyuyorum)
Uyumadan önce ballı süt ve ceviz fındık badem.

Haftada 2 gün balık 2 gün et 3 gün sebze ağırlıklı gitmeyi düşünüyorum. Doktora yinede sorucam ayrıca diyetisyene gitmeyi düşünüyorum çünkü hafta hafta bazı yiyeceklerin daha ağırlıklı olması gerekiyor ve kişiye göre değişiyor. Test yapılıp hangi besinlerden ne kadar gerekli ona bakılıyor

Bende ne alemde var ne bulantı sadece sık idrara çıkıyorum ve çok uyuyorum o kadar. Doktor bu haftalarda başlayabilir bulantın dedi şuana kadar hiç olmadı dedim. Belkide hiç olmaz dedi kişiye göre değişiyormuş

Bnmde 1300lerdeydi 21 günlük bi hafta sonra gittik keseyi gördü 5. Haftasında dedi
Canim benimde tahmini tarihim 1 nisan senle ayni gidiyoruz:)
Kumsaldenizz senle de belirtilerimiz ayni bende de bulantı yok henuz idrara cok ciiiyorum enfeksiyondan oturu ve bazen yapamiyo gibiyim az cikiyo yani bugun 5 lt su ictim bobreklerim agriyo artik cok su icmekte iyi degil ama mecbur iciyorum

Benimde tahmini tarihim 1 nisan:)

Normalde suyu çok içen biri değilim ama bende enfeksiyondan dolayı suyu arttırdım. Tabi en fazla 3 litre içiyorum. Biraz daha arttırayım 4 olsun. 2 hafta sonra doktora gittiğimde idrar tahlili isterim ona göre su durumunu arttırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…