2018 mart-nisan anneleri

Kumsaldenizz senle de belirtilerimiz ayni bende de bulantı yok henuz idrara cok ciiiyorum enfeksiyondan oturu ve bazen yapamiyo gibiyim az cikiyo yani bugun 5 lt su ictim bobreklerim agriyo artik cok su icmekte iyi degil ama mecbur iciyorum[/QUOTE]

5 ltre su çok fazla çok yanlıs ,bobeklerini yoruyorsun. Daha kötü yapiyosun 4 en fazla .

Kalp atışını dinlemeye ne zaman gitceksin canım.. Paslaşırız aynıymşız iyi olmuş =)

Kızlar bir şeyi merak ettim bazı arkadaşlar sürekli kan testiyle degerlerini ölçtürüyo ya neden? Ben 1 kere yaptrdım bi daha istemedi neden bazı arkadaşlar 2 3 kere yaptırmış??

Kızlar bir şeyi merak ettim bazı arkadaşlar sürekli kan testiyle degerlerini ölçtürüyo ya neden? Ben 1 kere yaptrdım bi daha istemedi neden bazı arkadaşlar 2 3 kere yaptırmış??
Keseyi görmeden önce gebeliğin sağlıklı ilerleyip ilerlemedigiyle ilgili fikir verdiği için. Özellikle daha önce sorunlu gebelikler kayıplar yaşayınca insan uzmanlaşıyor daha doğrusu bazı şeyleri kontrol etmek istiyorsun

Anladım canım saol bilği için

Kızlar bir şey sorcam benim ilk randevu Cumartesi'ye acaba şu öncesinde yapılan kan testleri triod testlerini aile hekimliğine yaptırıp muaneye öyle mi gideyim yoksa cumartesi gittiğimde doktor mu ister yapar

Kızlar bir şey sorcam benim ilk randevu Cumartesi'ye acaba şu öncesinde yapılan kan testleri triod testlerini aile hekimliğine yaptırıp muaneye öyle mi gideyim yoksa cumartesi gittiğimde doktor mu ister yapar
Canim aile hekimi hepsini yapiyor yarin ac karna git ver hepsini c.tesiye kadar da cikar sonuclarinla gidersin

Cumartesi 91 pazartesi 319 bugun 379 daha yaptirma dedi doktor kan testi.
Benim ilk değerim 38 ikinci 70 3. De 119 3. Az artmış iki katı olmamış dedi doktor beni korkuttu ya yarın bi daha yaptırmam hatta ondan sordum tatlım inşallah bana da artık yaptırma der kan vermekten bittim ya

tatlım benim bu hamileliğim den önce iki kaybım var ikinci de hatta kimyasal gebelikti bu tür olanlarda ilk bi hafta filan keseyi görene kadar hatta beta ikiye katlanmış ı ona bakılıyor sana bakılmadığı daha iyi boşver kafan rahat ben paranoyak oldum kadın doğumu kadar bilgi edindim daha hala kucağımda bir bebeğim yok dua et bu bebeğim bana tutunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…