- 1 Mayıs 2017
- 766
- 562
- 53
- 37
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
Cumartesi 91 pazartesi 319 bugun 379 daha yaptirma dedi doktor kan testi.bi önceki değerin kaçtı ve ne zaman ölçüldü senin canım
Güzel yükselmiş canım :) kesesini de görürsün inşallah :)
:) ne kadar lik gebesin :)Ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ya. Eşime dedim de daha erken normal falan dedi. Ruhsuz:)
Kalp atışını dinlemeye ne zaman gitceksin canım.. Paslaşırız aynıymşız iyi olmuş =)Canim benimde tahmini tarihim 1 nisan senle ayni gidiyoruz:)
Kumsaldenizz senle de belirtilerimiz ayni bende de bulantı yok henuz idrara cok ciiiyorum enfeksiyondan oturu ve bazen yapamiyo gibiyim az cikiyo yani bugun 5 lt su ictim bobreklerim agriyo artik cok su icmekte iyi degil ama mecbur iciyorum
Ilk degerden sonra doktorun keseyi filan gordu muKızlar bir şeyi merak ettim bazı arkadaşlar sürekli kan testiyle degerlerini ölçtürüyo ya neden? Ben 1 kere yaptrdım bi daha istemedi neden bazı arkadaşlar 2 3 kere yaptırmış??
Keseyi görmeden önce gebeliğin sağlıklı ilerleyip ilerlemedigiyle ilgili fikir verdiği için. Özellikle daha önce sorunlu gebelikler kayıplar yaşayınca insan uzmanlaşıyor daha doğrusu bazı şeyleri kontrol etmek istiyorsunKızlar bir şeyi merak ettim bazı arkadaşlar sürekli kan testiyle degerlerini ölçtürüyo ya neden? Ben 1 kere yaptrdım bi daha istemedi neden bazı arkadaşlar 2 3 kere yaptırmış??
Evet keseyi gördük bu hafta kalp atımını duymaya gitcezIlk degerden sonra doktorun keseyi filan gordu mu
Anladım canım saol bilği içinKeseyi görmeden önce gebeliğin sağlıklı ilerleyip ilerlemedigiyle ilgili fikir verdiği için. Özellikle daha önce sorunlu gebelikler kayıplar yaşayınca insan uzmanlaşıyor daha doğrusu bazı şeyleri kontrol etmek istiyorsun
Pers gunu inşallah canim ilk defa gidicem belki kalp atisini da duyarim hayirlisiyla:)Kalp atışını dinlemeye ne zaman gitceksin canım.. Paslaşırız aynıymşız iyi olmuş =)
Bende cuma gitcem. İnşallah duyarız da daha da rahatlarız..Pers gunu inşallah canim ilk defa gidicem belki kalp atisini da duyarim hayirlisiyla:)
Hayırlısı ile gidip keseyi görüp kalp atışını duyalım miniklerimizin duam bu :)duymaz mı canım?içten edilen her dua kabul olur zaten :)hadi bakalım ikimizinde istediği oldu.eee şimdi ne istesek canım :)
Canim aile hekimi hepsini yapiyor yarin ac karna git ver hepsini c.tesiye kadar da cikar sonuclarinla gidersinKızlar bir şey sorcam benim ilk randevu Cumartesi'ye acaba şu öncesinde yapılan kan testleri triod testlerini aile hekimliğine yaptırıp muaneye öyle mi gideyim yoksa cumartesi gittiğimde doktor mu ister yapar
Benim de sizinle aynı kalp atışını 3 hafta sonra dinlemeye gitcem geç mi sizceKalp atışını dinlemeye ne zaman gitceksin canım.. Paslaşırız aynıymşız iyi olmuş =)
BNM DR. 6. HAFTA KALP ATIŞI DUYULUR DEDİ. NEDEN 3 HAFTA DAHA BEKLİYORSUN? BEKLEYEBİLECEK MİSİN 3 HAFTA NERDEYSE 1 AYBenim de sizinle aynı kalp atışını 3 hafta sonra dinlemeye gitcem geç mi sizce
Benim ilk değerim 38 ikinci 70 3. De 119 3. Az artmış iki katı olmamış dedi doktor beni korkuttu ya yarın bi daha yaptırmam hatta ondan sordum tatlım inşallah bana da artık yaptırma der kan vermekten bittim yaCumartesi 91 pazartesi 319 bugun 379 daha yaptirma dedi doktor kan testi.
tatlım benim bu hamileliğim den önce iki kaybım var ikinci de hatta kimyasal gebelikti bu tür olanlarda ilk bi hafta filan keseyi görene kadar hatta beta ikiye katlanmış ı ona bakılıyor sana bakılmadığı daha iyi boşver kafan rahat ben paranoyak oldum kadın doğumu kadar bilgi edindim daha hala kucağımda bir bebeğim yok dua et bu bebeğim bana tutunsunKızlar bir şeyi merak ettim bazı arkadaşlar sürekli kan testiyle degerlerini ölçtürüyo ya neden? Ben 1 kere yaptrdım bi daha istemedi neden bazı arkadaşlar 2 3 kere yaptırmış??
Çünkü memleketime eşimin yanına gideceğim şehir dışımdaym şimdi eşimle beraber duymak istiyorum ilk kalp atışınıBNM DR. 6. HAFTA KALP ATIŞI DUYULUR DEDİ. NEDEN 3 HAFTA DAHA BEKLİYORSUN? BEKLEYEBİLECEK MİSİN 3 HAFTA NERDEYSE 1 AY
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?