- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
Benim ilk değerim 38 ikinci 70 3. De 119 3. Az artmış iki katı olmamış dedi doktor beni korkuttu ya yarın bi daha yaptırmam hatta ondan sordum tatlım inşallah bana da artık yaptırma der kan vermekten bittim ya
tatlım benim bu hamileliğim den önce iki kaybım var ikinci de hatta kimyasal gebelikti bu tür olanlarda ilk bi hafta filan keseyi görene kadar hatta beta ikiye katlanmış ı ona bakılıyor sana bakılmadığı daha iyi boşver kafan rahat ben paranoyak oldum kadın doğumu kadar bilgi edindim daha hala kucağımda bir bebeğim yok dua et bu bebeğim bana tutunsun
inşallah canım aynen dediğin gibi bu gün 4+3 dahaSiz adet olmadan baktirmissiniz sanirim ...gonlunuzu ferah tutun benimde.kollar mahvoldu kan vermekten dilerim.haftaya keseyi gorur obur hafta kalbini duyar bir oh cekerim ... İnsallah hayirla saglikla gelecek bebisiniz .
En son 29 haziranda adet oldum ben sizinşallah canım aynen dediğin gibi bu gün 4+3 daha
Doktor bebegin gelisiminin saglikli bir sekilde gittigini gorunce gerek duymamistir genelde hcg degerleri dusuk olanlarda takibini yaparlar :)Evet keseyi gördük bu hafta kalp atımını duymaya gitcez
2 Temmuz benimdeEn son 29 haziranda adet oldum ben siz
bulursan bana da söylermisin :)Hormonlu olduğu için yasaklamislardir, havalar da sicak , bende daha yeni duydum. Gezen Tavuk bulmam lazim acil :)))
Düzce liyim ben babam oradan bakacak bana ,bulursa kargolarim istersen :)bulursan bana da söylermisin :)
28 HAZİRAN CANIMEn son 29 haziranda adet oldum ben siz
3 gündür ilacı progestan içince böyle basım donuyor cokkkkkGünaydın , mutlu ve güzel anne adayları :) Nasılsıniz ?
Gaz sancisı olan var mı aranızda ? Felaket sabah bi başlıyor yediklerimden sonra ertesi güne kadar , adet de olamadim hemen şişti Karnım . Alışacagim inşallah
Benim oluyo canım hem belimde arasıra, kadıklarımda da adet ağrısı oluyo halaKizlar belinizde agri var mi dun ogrendim hamile oldugumu kasigimda hafif agriyor
bende izmirdeyim :)kargolarsın :)Düzce liyim ben babam oradan bakacak bana ,bulursa kargolarim istersen :)
canım adet ağrısı gibi kasıklarda ağrı oluyor bu normal.bende de oldu çünkü.her ay adet zamanı olurmuş.çok aşırı bi ağrı olursa doktora başvur amaBenim oluyo canım hem belimde arasıra, kadıklarımda da adet ağrısı oluyo hala
canım o sancı bende de var malesefGünaydın , mutlu ve güzel anne adayları :) Nasılsıniz ?
Gaz sancisı olan var mı aranızda ? Felaket sabah bi başlıyor yediklerimden sonra ertesi güne kadar , adet de olamadim hemen şişti Karnım . Alışacagim inşallah
Erkekler böyle canım, yapacak bir şey yokBen kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ya. Eşime dedim de daha erken normal falan dedi. Ruhsuz:)
canım dur daha çok erken.erkekten erkeğe göre değişir gerçi.benim eşim haberi verdiğimden beri moduna girdi.seninki algılamak hissetmek istiyo galiba.kalp atışını dinlemeye beraber gidin o zaman hisseder bence.kafana takıp kendini ve bebişini üzme.unutmayın kızlar bebeklerimiz biz ne yaşarsak onları hiisetcekler onun için hep pozitif :)Erkekler böyle canım, yapacak bir şey yokbiz idrar testinde ikinci çizgiyi görünce anne oluyoruz, onlar ancak ultrasonda kolunu bacağını görecek ki bir şeyler hissetsin. Hatta genel kanı erkeklerin ancak bebeği kucağına aldıklarında baba olduğu yönünde
Aile hekimliğinde hepsi yapılıyor evet ama benim Dr strip idrar testi, toxoplazma ve rubella istemişti. Onlar burda yapılamıyor dediler. Zaten bu son ikisi özel testler, büyük illerde yapılıyormuş ancakCanim aile hekimi hepsini yapiyor yarin ac karna git ver hepsini c.tesiye kadar da cikar sonuclarinla gidersin
merhaba hoşgeldiniz.hepimizin yeni :)inşallah sağlıkla.benim ya mayıs sonu yada nisan 1 e denek gelcek eğer nisan 1 olursa aynı olcak doğum günümüz :)merhaba kızlarrr bende aranıza yeni katıldım.henüz çok yeni bebişim ama nisan 15 gibi dünyaya gelmesi bekleniyor hayırlısıyla sağlıcakla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?