2018 mart-nisan anneleri

Siz adet olmadan baktirmissiniz sanirim ...gonlunuzu ferah tutun benimde.kollar mahvoldu kan vermekten dilerim.haftaya keseyi gorur obur hafta kalbini duyar bir oh cekerim ... İnsallah hayirla saglikla gelecek bebisiniz .

Günaydın , mutlu ve güzel anne adayları :) Nasılsıniz ?
Gaz sancisı olan var mı aranızda ? Felaket sabah bi başlıyor yediklerimden sonra ertesi güne kadar , adet de olamadim hemen şişti Karnım . Alışacagim inşallah

En son 29 haziranda adet oldum ben siz
28 HAZİRAN CANIM
3 gündür ilacı progestan içince böyle basım donuyor cokkkkk

canım o sancı bende de var malesef vücudumuz değişiyo bunlar olcak.alışcaz artık :)sonucu çok güzel olcak inşallah :)

Ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ya. Eşime dedim de daha erken normal falan dedi. Ruhsuz:)
Erkekler böyle canım, yapacak bir şey yok biz idrar testinde ikinci çizgiyi görünce anne oluyoruz, onlar ancak ultrasonda kolunu bacağını görecek ki bir şeyler hissetsin. Hatta genel kanı erkeklerin ancak bebeği kucağına aldıklarında baba olduğu yönünde

canım dur daha çok erken.erkekten erkeğe göre değişir gerçi.benim eşim haberi verdiğimden beri moduna girdi.seninki algılamak hissetmek istiyo galiba.kalp atışını dinlemeye beraber gidin o zaman hisseder bence.kafana takıp kendini ve bebişini üzme.unutmayın kızlar bebeklerimiz biz ne yaşarsak onları hiisetcekler onun için hep pozitif :)

Canim aile hekimi hepsini yapiyor yarin ac karna git ver hepsini c.tesiye kadar da cikar sonuclarinla gidersin
Aile hekimliğinde hepsi yapılıyor evet ama benim Dr strip idrar testi, toxoplazma ve rubella istemişti. Onlar burda yapılamıyor dediler. Zaten bu son ikisi özel testler, büyük illerde yapılıyormuş ancak

merhaba kızlarrr bende aranıza yeni katıldım.henüz çok yeni bebişim ama nisan 15 gibi dünyaya gelmesi bekleniyor hayırlısıyla sağlıcakla.
merhaba hoşgeldiniz.hepimizin yeni :)inşallah sağlıkla.benim ya mayıs sonu yada nisan 1 e denek gelcek eğer nisan 1 olursa aynı olcak doğum günümüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…