- 12 Haziran 2016
- 233
- 383
- 103
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
Benim 1 yumurta 1 domates 1 salatalık kibrit kutusu kadar kaşar :) 3 zeytin. Yanında tam tahıllı ekmek baya az ama. Bi de bi çay bardağı çook açık çayanne adayları :)kahvaltı da ne yediniz bugün?
mayıs sonu mu mart sonu mu canım hadi inşallah sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsunmerhaba hoşgeldiniz.hepimizin yeni :)inşallah sağlıkla.benim ya mayıs sonu yada nisan 1 e denek gelcek eğer nisan 1 olursa aynı olcak doğum günümüz :)
ohh afiyet olsun canım.ben iş yerime beslenme çantası taşır oldum :)benimde 2 yumurta domates peynir biber ama acı değil.bol bol da su :)bak ne güzel seni düzene sokmuş masum meleğin :)Benim 1 yumurta 1 domates 1 salatalık kibrit kutusu kadar kaşar :) 3 zeytin. Yanında tam tahıllı ekmek baya az ama. Bi de bi çay bardağı çook açık çay
Diyet kahvaltı gibi oldu. Normalde yarım simit ve üçgen peynirle kahvaltı yapan bi insan olduğum için bu benim için bi devrim :) bi de işyerinde ancak bu kadar oluyo. bi de tabi bol su, kabız olmamam gerekiyo bu arada.
ha ha mayıs mı demişim :)))kafa gitmiş.mart sonu.aminnnnnnnnn hepimizinnnn.inşallah burda güzel haberlerimizi de paylaşırızmayıs sonu mu mart sonu mu canım hadi inşallah sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun
Kızlar ya dün Dr a gittim ama gözlerim dolarak çıktım maalesef hastaneden. Benim hesabıma göre 5+6 olan bebeğim 5+1 göründü ultrasonda. Dr o çok önemli bi şey değil dedi ama içim rahat etmedi
Daha kötüsü ultrasonda bakarken yolk sac iyice oluşmuş bu iyi bi şey ama bi kan pıhtısı görüyorum dedi. Kanaman oldu mu? Diye sordu yok dedim. Nolur nolmaz progestan başlayalım dedi, gece yatarken vajinal yolla 2 tanedüşük geçmişi olan birisi için acı verici bunu duymak. Psikolojim altüst durumda, hemen etkisini gösterdi zaten. Dün gece berbat bir rüya gördüm, hepiniz hamile olduğunuz için anlatmak istemiyorum. Ben boş tencereyi bile kaldırmazken şimdi vajinal yoldan ardarda iki ilaç koymak bilmiyorum ya
Çok evhamlı biriyim yapı gereği, bana progestan yerine şu endişeli halimi giderecek bi ilaç yazsaydı keşkeENDİŞELENME CANIM DUA ET KÖTÜ DÜŞÜNME.Progestan banada verdi ama düşük tehliken yok sadeece kolay tutunsun tedbir amaçlı agızdan alıyorum 3 kez ama baş donmesi yaptı şimdi vajinadan al dedi ben vajinadan çekindigim için agızdan devam ediyorum :/
Kaç ay sonra tekrar hamile kaldın canımBenimde oyle oldu canim sana tek tavsiyem kimsenin soylediklerine kulak asma bu isler nasip ne zaman ne olcagina biz karar veremiyoruz sonucta.. ben cocuk gelisimi ogretmeniyim aslinda gebelik surecini ezbere biliyorum ama dusuk yasadiktan sonra sanki bir daha hic bebegim olmayacak gibi hissetmistim.. ovulasyon testi ile denedim suan bende 4. Haftadayim bekliyorum sanada tavsiye ederim :)
Bu arada sende sırf baş dönmesi yaptığı için mi vajenden al dedi?ENDİŞELENME CANIM DUA ET KÖTÜ DÜŞÜNME.Progestan banada verdi ama düşük tehliken yok sadeece kolay tutunsun tedbir amaçlı agızdan alıyorum 3 kez ama baş donmesi yaptı şimdi vajinadan al dedi ben vajinadan çekindigim için agızdan devam ediyorum :/
O dedigin testlerin icerigini bilmiyorum canim benim demek istedigim rutin vitaminlerler kansizlik troit hormonu beta hcg idrar tahlili bunlara bakiyor bunlar da ilk muayene icin yeterli sanki tabi doktor ekstra verirse o zaman onlarda yapılırAile hekimliğinde hepsi yapılıyor evet ama benim Dr strip idrar testi, toxoplazma ve rubella istemişti. Onlar burda yapılamıyor dediler. Zaten bu son ikisi özel testler, büyük illerde yapılıyormuş ancak
Merhaba hosgeldin canım :) hayırlısı ile kesesini görur kalp atışını duyarsin inşallah . Kucağımiza hayırlısı ile aliriz inşallah :)merhaba kızlarrr bende aranıza yeni katıldım.henüz çok yeni bebişim ama nisan 15 gibi dünyaya gelmesi bekleniyor hayırlısıyla sağlıcakla.
teşekkür ederim canım benim. sende sağlıcakla kucagına al inşallahMerhaba hosgeldin canım :) hayırlısı ile kesesini görur kalp atışını duyarsin inşallah . Kucağımiza hayırlısı ile aliriz inşallah :)
Geçmiş olsun canım ,stres sana en büyük zarar , ayrıca kanama gelmediği sürece hiç stres yapma . Hayirlisi ile kucağına alırsın inşallahKızlar ya dün Dr a gittim ama gözlerim dolarak çıktım maalesef hastaneden. Benim hesabıma göre 5+6 olan bebeğim 5+1 göründü ultrasonda. Dr o çok önemli bi şey değil dedi ama içim rahat etmedi
Daha kötüsü ultrasonda bakarken yolk sac iyice oluşmuş bu iyi bi şey ama bi kan pıhtısı görüyorum dedi. Kanaman oldu mu? Diye sordu yok dedim. Nolur nolmaz progestan başlayalım dedi, gece yatarken vajinal yolla 2 tanedüşük geçmişi olan birisi için acı verici bunu duymak. Psikolojim altüst durumda, hemen etkisini gösterdi zaten. Dün gece berbat bir rüya gördüm, hepiniz hamile olduğunuz için anlatmak istemiyorum. Ben boş tencereyi bile kaldırmazken şimdi vajinal yoldan ardarda iki ilaç koymak bilmiyorum ya
Daha erken keseyi görmeden Dr Duyurma kimseye dedi :)arkadaşlar ben dün öğrendim bugün ilk işim hamilelik günlüğü sipariş vermek oldu.sizde yazacakmısınz ultrasyon fotolarını falan yapıştırıcam ayy cok güzel ya
Günaydın , mutlu ve güzel anne adayları :) Nasılsıniz ?
Gaz sancisı olan var mı aranızda ? Felaket sabah bi başlıyor yediklerimden sonra ertesi güne kadar , adet de olamadim hemen şişti Karnım . Alışacagim inşallah
Tereyaginda omlet faydali canım . Canan Karatay günde 10 tane yiyebiliyosaniz yiyin diyor :) ister tereyağli ister haşlama hiç farketmez ..Kizlar cok yumurta seven biri degilim yani omlet severim ama onda da yagda oldugu icin protein alamiyoruz cok minimal oluyo, haslamayi uc tane yiyenlere gipta ile bakiyorum maşallah:) tere roka dere otu maydonoz domates salatalik 4zeytin (2 yesil 2 siyah) bi dilim ekmek bir haslanmis yumurta bir bardak sut ve torkunun krempara surulebilir peynirinden yiyorum kahvaltida cok bile geliyo hic acikmiyorum ben sabah uyandigimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?