2018 mart-nisan anneleri

anne adayları :)kahvaltı da ne yediniz bugün?
Benim 1 yumurta 1 domates 1 salatalık kibrit kutusu kadar kaşar :) 3 zeytin. Yanında tam tahıllı ekmek baya az ama. Bi de bi çay bardağı çook açık çay
Diyet kahvaltı gibi oldu. Normalde yarım simit ve üçgen peynirle kahvaltı yapan bi insan olduğum için bu benim için bi devrim :) bi de işyerinde ancak bu kadar oluyo. bi de tabi bol su, kabız olmamam gerekiyo bu arada.

ohh afiyet olsun canım.ben iş yerime beslenme çantası taşır oldum :)benimde 2 yumurta domates peynir biber ama acı değil.bol bol da su :)bak ne güzel seni düzene sokmuş masum meleğin :)

Kızlar ya dün Dr a gittim ama gözlerim dolarak çıktım maalesef hastaneden. Benim hesabıma göre 5+6 olan bebeğim 5+1 göründü ultrasonda. Dr o çok önemli bi şey değil dedi ama içim rahat etmedi
Daha kötüsü ultrasonda bakarken yolk sac iyice oluşmuş bu iyi bi şey ama bi kan pıhtısı görüyorum dedi. Kanaman oldu mu? Diye sordu yok dedim. Nolur nolmaz progestan başlayalım dedi, gece yatarken vajinal yolla 2 tane düşük geçmişi olan birisi için acı verici bunu duymak. Psikolojim altüst durumda, hemen etkisini gösterdi zaten. Dün gece berbat bir rüya gördüm, hepiniz hamile olduğunuz için anlatmak istemiyorum. Ben boş tencereyi bile kaldırmazken şimdi vajinal yoldan ardarda iki ilaç koymak bilmiyorum ya

ENDİŞELENME CANIM DUA ET KÖTÜ DÜŞÜNME.Progestan banada verdi ama düşük tehliken yok sadeece kolay tutunsun tedbir amaçlı agızdan alıyorum 3 kez ama baş donmesi yaptı şimdi vajinadan al dedi ben vajinadan çekindigim için agızdan devam ediyorum :/

Çok evhamlı biriyim yapı gereği, bana progestan yerine şu endişeli halimi giderecek bi ilaç yazsaydı keşke
Bu arada Dr öyle dediyse bi bildiği vardır, ben de nefret ediyorum emin ol ama vajinal ve rektal yollardan alınan ilaçlar her zaman oral yoldan alınan ilaçlara göre daha güçlü tesir gösterir

Kaç ay sonra tekrar hamile kaldın canım

Bu arada sende sırf baş dönmesi yaptığı için mi vajenden al dedi?

Aile hekimliğinde hepsi yapılıyor evet ama benim Dr strip idrar testi, toxoplazma ve rubella istemişti. Onlar burda yapılamıyor dediler. Zaten bu son ikisi özel testler, büyük illerde yapılıyormuş ancak
O dedigin testlerin icerigini bilmiyorum canim benim demek istedigim rutin vitaminlerler kansizlik troit hormonu beta hcg idrar tahlili bunlara bakiyor bunlar da ilk muayene icin yeterli sanki tabi doktor ekstra verirse o zaman onlarda yapılır
Bu arada gönlünü ferah tut inşallah hiç agrin olmus muydu canim

Kizlar cok yumurta seven biri degilim yani omlet severim ama onda da yagda oldugu icin protein alamiyoruz cok minimal oluyo, haslamayi uc tane yiyenlere gipta ile bakiyorum maşallah:) tere roka dere otu maydonoz domates salatalik 4zeytin (2 yesil 2 siyah) bi dilim ekmek bir haslanmis yumurta bir bardak sut ve torkunun krempara surulebilir peynirinden yiyorum kahvaltida cok bile geliyo hic acikmiyorum ben sabah uyandigimda

Geçmiş olsun canım ,stres sana en büyük zarar , ayrıca kanama gelmediği sürece hiç stres yapma . Hayirlisi ile kucağına alırsın inşallah

Günaydın :)
İlk günler oluyordu ama şimdi yok.
Halsizlik başladı bende. Kahvaltıdan sonra ortalıgı toparladım şuan ruh gibiyim uzandım dinleniyorum ileri dönemlerde sanırım halsizlik olmaz yoksa şimdide. Böyleysem ilerde agırlaşınca nasıl olurum bilemedim:)

Karayemiş diye bir meyve buldum pazar da ,bilgisi olan varmı aranızda , gebelikde yenirmi nedir?
Çok faydaliymis ama hamile.iken yenir yenmez hiç bilgi yok nette

Tereyaginda omlet faydali canım . Canan Karatay günde 10 tane yiyebiliyosaniz yiyin diyor :) ister tereyağli ister haşlama hiç farketmez ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…