- 12 Haziran 2016
- 233
- 383
- 103
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
4 yumurta cok degil mi bu kez de alerji olirsun hava sicak zaten iki ye yada gunluk bir ye yaniSabah 4 yumurta , 2 büyük bardak süt , 2 dilim peynir , 10 adet zeytin , 1 avuç ceviz ve kurutulmuş has incir ..
Ben onu yedimonceden cok guzel bir tasi var dagda yetisiyormus bana oyle demislerdi ama gebelikte yenir mi bilmiyorum yani oyle yasak bir durum oluyo mu bazi yiyeceklerde meyve ya haniKarayemiş diye bir meyve buldum pazar da ,bilgisi olan varmı aranızda , gebelikde yenirmi nedir?
Çok faydaliymis ama hamile.iken yenir yenmez hiç bilgi yok nette
Normal de de her sabah 4 yumurta yiyorum ben .. ama yumurtalar market yumurtası gibi büyük değil küçük küçük ,köy yumurtasi..4 yumurta cok degil mi bu kez de alerji olirsun hava sicak zaten iki ye yada gunluk bir ye yani
Canan karatayi baz alma bence hele de hamileyken:)Tereyaginda omlet faydali canım . Canan Karatay günde 10 tane yiyebiliyosaniz yiyin diyor :) ister tereyağli ister haşlama hiç farketmez ..
Sigara kullandığım için şimdi gebelikde kullanmiyorum. İsteği azaltiyomus o yüzden aldım bakalım az az tuketirim.Ben onu yedimonceden cok guzel bir tasi var dagda yetisiyormus bana oyle demislerdi ama gebelikte yenir mi bilmiyorum yani oyle yasak bir durum oluyo mu bazi yiyeceklerde meyve ya hani
Sigara kullandığım için şimdi gebelikde kullanmiyorum. İsteği azaltiyomus o yüzden aldım bakalım az az tuketirim.Ben onu yedimonceden cok guzel bir tasi var dagda yetisiyormus bana oyle demislerdi ama gebelikte yenir mi bilmiyorum yani oyle yasak bir durum oluyo mu bazi yiyeceklerde meyve ya hani
Ben karatayin bilgilerine güveniyorum . Rahmet li Ahmet Aydın da çok değerli bi hekimdi, onun izinden gidiyor , .ve canan karatayi onayladi Rahmetli ahmet aydin.Yavuz Dizdar da öyle . 2 tane hekim kaldı insan sağlığını düşünen bana göre.. Hakkımızda hayırlısı :)Canan karatayi baz alma bence hele de hamileyken:)
Karayemisin seker hastaligina iyi geldigini biliyorum kan sekerini duzenliyormus..Karayemiş diye bir meyve buldum pazar da ,bilgisi olan varmı aranızda , gebelikde yenirmi nedir?
Çok faydaliymis ama hamile.iken yenir yenmez hiç bilgi yok nette
bence biraz daha bekle canım.ben gitmedim 5+3 bugun cuma gitcem nasipseArkadaslar hamileliginizi hemen ogrendikten sonra doktora gozuktunuz mu benim adet gunum bugun 2 gun once beta hcg 90 cikti bugun doktora mi gitsem tekrar kan tahlili mi yaptirsam karar veremedim
Çok teşekkür ederim canımKarayemisin seker hastaligina iyi geldigini biliyorum kan sekerini duzenliyormus..
Ben gittim ıdar ve kan tahlili yaptı . Enfeksiyon çıktı idrar da , kese görünmedi. Folik asit kullaniyodum zaten ,boş boş gidip geldim . Bana gitme dediler merak dan gittim :) yumurtaliklarimi ultrasonda görüp geldim . 1 hafta daha bekle istersen :)Arkadaslar hamileliginizi hemen ogrendikten sonra doktora gozuktunuz mu benim adet gunum bugun 2 gun once beta hcg 90 cikti bugun doktora mi gitsem tekrar kan tahlili mi yaptirsam karar veremedim
Ben suanda folik asite baslamadim kendim eczaneden bugun alip kullanmaya baslasam mi ?Ben gittim ıdar ve kan tahlili yaptı . Enfeksiyon çıktı idrar da , kese görünmedi. Folik asit kullaniyodum zaten ,boş boş gidip geldim . Bana gitme dediler merak dan gittim :) yumurtaliklarimi ultrasonda görüp geldim . 1 hafta daha bekle istersen :)
Oyle yapayim bende :)bence biraz daha bekle canım.ben gitmedim 5+3 bugun cuma gitcem nasipse
İnşallah bebegin tutunur bizimle kalır gelişimlerini beraber izleriz canın.Benim ilk değerim 38 ikinci 70 3. De 119 3. Az artmış iki katı olmamış dedi doktor beni korkuttu ya yarın bi daha yaptırmam hatta ondan sordum tatlım inşallah bana da artık yaptırma der kan vermekten bittim ya
tatlım benim bu hamileliğim den önce iki kaybım var ikinci de hatta kimyasal gebelikti bu tür olanlarda ilk bi hafta filan keseyi görene kadar hatta beta ikiye katlanmış ı ona bakılıyor sana bakılmadığı daha iyi boşver kafan rahat ben paranoyak oldum kadın doğumu kadar bilgi edindim daha hala kucağımda bir bebeğim yok dua et bu bebeğim bana tutunsun
Anladım canım.Çünkü memleketime eşimin yanına gideceğim şehir dışımdaym şimdi eşimle beraber duymak istiyorum ilk kalp atışını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?