2018 mart-nisan anneleri

S sarihperi toxoplazma dediğim kedilerden bulaşan bir virüsün tahlili, rubella da kızamıkçık. Geçirdiyseniz ya da aşısını olduysanız önceden, problem yok. İdrar testini de enfeksiyon için falan istiyolar herhalde, dün tahlilleri götürdüğümde bunlar eksikti, illa ki hemen yapılmalı falan demedi ama maksat içimiz rahat olsun. Aile hekimim önemli dedi mesela.
Canım adet sancılarına benzer ağrılarım olmuştu ama öyle iki büklüm eden cinsten değil yani.

Karayemiş diye bir meyve buldum pazar da ,bilgisi olan varmı aranızda , gebelikde yenirmi nedir?
Çok faydaliymis ama hamile.iken yenir yenmez hiç bilgi yok nette
Ben onu yedimonceden cok guzel bir tasi var dagda yetisiyormus bana oyle demislerdi ama gebelikte yenir mi bilmiyorum yani oyle yasak bir durum oluyo mu bazi yiyeceklerde meyve ya hani

Ben onu yedimonceden cok guzel bir tasi var dagda yetisiyormus bana oyle demislerdi ama gebelikte yenir mi bilmiyorum yani oyle yasak bir durum oluyo mu bazi yiyeceklerde meyve ya hani
Sigara kullandığım için şimdi gebelikde kullanmiyorum. İsteği azaltiyomus o yüzden aldım bakalım az az tuketirim.

Sigara kullandığım için şimdi gebelikde kullanmiyorum. İsteği azaltiyomus o yüzden aldım bakalım az az tuketirim.

Canan karatayi baz alma bence hele de hamileyken:)
Ben karatayin bilgilerine güveniyorum . Rahmet li Ahmet Aydın da çok değerli bi hekimdi, onun izinden gidiyor , .ve canan karatayi onayladi Rahmetli ahmet aydin.Yavuz Dizdar da öyle . 2 tane hekim kaldı insan sağlığını düşünen bana göre.. Hakkımızda hayırlısı :)

Arkadaslar hamileliginizi hemen ogrendikten sonra doktora gozuktunuz mu benim adet gunum bugun 2 gun once beta hcg 90 cikti bugun doktora mi gitsem tekrar kan tahlili mi yaptirsam karar veremedim

Arkadaslar hamileliginizi hemen ogrendikten sonra doktora gozuktunuz mu benim adet gunum bugun 2 gun once beta hcg 90 cikti bugun doktora mi gitsem tekrar kan tahlili mi yaptirsam karar veremedim
Ben gittim ıdar ve kan tahlili yaptı . Enfeksiyon çıktı idrar da , kese görünmedi. Folik asit kullaniyodum zaten ,boş boş gidip geldim . Bana gitme dediler merak dan gittim :) yumurtaliklarimi ultrasonda görüp geldim . 1 hafta daha bekle istersen :)

Ben suanda folik asite baslamadim kendim eczaneden bugun alip kullanmaya baslasam mi ?

İnşallah bebegin tutunur bizimle kalır gelişimlerini beraber izleriz canın.

QUOTE="Behnane, post: 52308799, member: 844831"]Ben suanda folik asite baslamadim kendim eczaneden bugun alip kullanmaya baslasam mi ?[/QUOTE]
Hiç vakit kaybetme canım , normal de hamile kalmadan 3 ay önce içiyor gebe kalmak isteyenler. Ben sabah kahvaltıdan sonra aç karnına içiyorum 1 adet sen yinede eczane ye sorarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…