2018 mart-nisan anneleri

Ben suanda folik asite baslamadim kendim eczaneden bugun alip kullanmaya baslasam mi ?
Bence alabilirsin ben kendim aldim

Kesinlikle canan karatay dr.lugunun hakkını veren bi hekim

Canım üzme kendini korkutma da bizim tek sıkıntımız bu öncekilerin aynısı olcak gibi geliyor bende aynı durumdayım ama bebeğimiz de yansırmış bu dua et kanama olsa bile düşmeyen çocuklar da var Allah Nasib ederse kucağımıza alırız inşallah benim ablamın tüm kıyafetlerini batıracak şekilde kanaması olmuştu baya bi o kadar çok kanama oldu ki doktorlar bile düşmüştür bu çocuk dediler sonra ultrasonla baktılar bebek görünüyor ama kesin kalbi durmuştur dediler bi hafta sonra kalbi duyuldu şimdi 8 yaşında yeğenim bu gibi bir sürü mucize var bizim mucize izde olacak inşallah dua edelim
Tatlım sen kaçıncı haftada gittin bide vajinal mi baktı karından mı

İnşallah bebegin tutunur bizimle kalır gelişimlerini beraber izleriz canın.
İnşallahhhhh Allahım beni bu grupta tutsun

Benim kahvaltıda da 2 haşlanmış yumurta 5-6 dilim peynir 10 tane zeytin bi domates bi salatalık 5 badem 5 fındık 3 tam ceviz bir kuru kayısı 10 tane de siyah kuru üzüm 2- bardak da çay ben çayı çok seviyorum yaaa ancak bu kadar azalttım

Benim doktorum maydonoz yeme dedi.salatada varsa icinden tek tek ayiklama ama ozellikle oturup maydonoz yemiceksin diyo.benim kese oval , riskli oldugu icin demistir belki ama yine de siz de yemeyin

Moralinizi bozmayin.Allah buyuk.ben de kullabiyorum fitil seklinde o ilaci.stres de cok etkiler .Allahin izniyle siz de ben de burdaki arkadaslar gibi saglikli bir hamilelik gecirelim insallah.

:)))
Ama adam da ne yapsin karisini onaylar mahiyette konusmus.hissetmiyorum deyince, normal daha erken demis ne desin.aaaa nasil hissetmezsin dese bak bak goruyo musun okuz anlayissiz deriz :) valla ben de daha cok da hamile gibi hissetmiyorum kocam benden daha hamile masallah

Herkese merhaba ben de aranıza geldim 8+3 şuan hiç bulantım yok ve hiç olmadı. sadece lekeleme ve kanama oldu ama bugün sorun yok dedi günde 3kere vajinal progesestan alıyorum herkese sağlıklı günler olsun :)
Hoşgeldin hayırlısı ile Allah kucağına almayi nasip etsin :)

Canım içini ferah tut stres yapma ilaçlarını kullan. dualarımız bütün hamişlele.
Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alıcaz inşallah

Ben haşlanmış yumurtayı hiç sevmezdim hele o sarısı aman aman. Sadece zeytinyağında pulbiberle, kırar yerdim.
Şimdi günde 2 haşlama yumurta yiyorum ama o kokusu çok fena sürekli acıkıyorum iştahım çok arttı kolay kolay kilo alan biri değilim ama biraz frenlemem lazım kendimi bir tabak dolusu salatayı sadece ara öğünde yiyorum :)

Arkadaslar hamileliginizi hemen ogrendikten sonra doktora gozuktunuz mu benim adet gunum bugun 2 gun once beta hcg 90 cikti bugun doktora mi gitsem tekrar kan tahlili mi yaptirsam karar veremedim
Adetim 2 gün geçtikten sonra öğrendim araya haftasonu girdi bu p.tesi doktora gittim
Kadın doguma git tekrar beta ister zaten bilgilendirir test yapar.
Bana sadece beta yapıldı folik asit yazıldı. 14 agustosta kalp atışı ve bebişi görmek için gidicez. keseyi görmedik :) vajinal yolla görülürdü ama ben istemiyorum o şekilde görmeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…