- Konu Sahibi Sseerraayy
-
Kızlar ya dün Dr a gittim ama gözlerim dolarak çıktım maalesef hastaneden. Benim hesabıma göre 5+6 olan bebeğim 5+1 göründü ultrasonda. Dr o çok önemli bi şey değil dedi ama içim rahat etmedi
Daha kötüsü ultrasonda bakarken yolk sac iyice oluşmuş bu iyi bi şey ama bi kan pıhtısı görüyorum dedi. Kanaman oldu mu? Diye sordu yok dedim. Nolur nolmaz progestan başlayalım dedi, gece yatarken vajinal yolla 2 tanedüşük geçmişi olan birisi için acı verici bunu duymak. Psikolojim altüst durumda, hemen etkisini gösterdi zaten. Dün gece berbat bir rüya gördüm, hepiniz hamile olduğunuz için anlatmak istemiyorum. Ben boş tencereyi bile kaldırmazken şimdi vajinal yoldan ardarda iki ilaç koymak bilmiyorum ya
Bence alabilirsin ben kendim aldimBen suanda folik asite baslamadim kendim eczaneden bugun alip kullanmaya baslasam mi ?
Kesinlikle canan karatay dr.lugunun hakkını veren bi hekimBen karatayin bilgilerine güveniyorum . Rahmet li Ahmet Aydın da çok değerli bi hekimdi, onun izinden gidiyor , .ve canan karatayi onayladi Rahmetli ahmet aydin.Yavuz Dizdar da öyle . 2 tane hekim kaldı insan sağlığını düşünen bana göre.. Hakkımızda hayırlısı :)
Kızlar ya dün Dr a gittim ama gözlerim dolarak çıktım maalesef hastaneden. Benim hesabıma göre 5+6 olan bebeğim 5+1 göründü ultrasonda. Dr o çok önemli bi şey değil dedi ama içim rahat etmedi
Daha kötüsü ultrasonda bakarken yolk sac iyice oluşmuş bu iyi bi şey ama bi kan pıhtısı görüyorum dedi. Kanaman oldu mu? Diye sordu yok dedim. Nolur nolmaz progestan başlayalım dedi, gece yatarken vajinal yolla 2 tanedüşük geçmişi olan birisi için acı verici bunu duymak. Psikolojim altüst durumda, hemen etkisini gösterdi zaten. Dün gece berbat bir rüya gördüm, hepiniz hamile olduğunuz için anlatmak istemiyorum. Ben boş tencereyi bile kaldırmazken şimdi vajinal yoldan ardarda iki ilaç koymak bilmiyorum ya
Tatlım sen kaçıncı haftada gittin bide vajinal mi baktı karından mıBen gittim ıdar ve kan tahlili yaptı . Enfeksiyon çıktı idrar da , kese görünmedi. Folik asit kullaniyodum zaten ,boş boş gidip geldim . Bana gitme dediler merak dan gittim :) yumurtaliklarimi ultrasonda görüp geldim . 1 hafta daha bekle istersen :)
İnşallahhhhh Allahım beni bu grupta tutsunİnşallah bebegin tutunur bizimle kalır gelişimlerini beraber izleriz canın.
kimseye duyurmadık canım sadce karsı komsuma söyledim :)Daha erken keseyi görmeden Dr Duyurma kimseye dedi :)
başla tabiki tatlım bende gebelik palnladığımızdan beri folik kullanıyorum doktor devam et dedi.eczaneden kendim aldımBen suanda folik asite baslamadim kendim eczaneden bugun alip kullanmaya baslasam mi ?
Kizlar cok yumurta seven biri degilim yani omlet severim ama onda da yagda oldugu icin protein alamiyoruz cok minimal oluyo, haslamayi uc tane yiyenlere gipta ile bakiyorum maşallah:) tere roka dere otu maydonoz domates salatalik 4zeytin (2 yesil 2 siyah) bi dilim ekmek bir haslanmis yumurta bir bardak sut ve torkunun krempara surulebilir peynirinden yiyorum kahvaltida cok bile geliyo hic acikmiyorum ben sabah uyandigimda
:)))Erkekler böyle canım, yapacak bir şey yokbiz idrar testinde ikinci çizgiyi görünce anne oluyoruz, onlar ancak ultrasonda kolunu bacağını görecek ki bir şeyler hissetsin. Hatta genel kanı erkeklerin ancak bebeği kucağına aldıklarında baba olduğu yönünde
Hoşgeldin hayırlısı ile Allah kucağına almayi nasip etsin :)Herkese merhaba ben de aranıza geldim 8+3 şuan hiç bulantım yok ve hiç olmadı. sadece lekeleme ve kanama oldu ama bugün sorun yok dedi günde 3kere vajinal progesestan alıyorum herkese sağlıklı günler olsun :)
hoşgeldiniz :)inş bizimde bulantımız olmaz.sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin allahHoşgeldin hayırlısı ile Allah kucağına almayi nasip etsin :)
pozitif olmamız lazım.hem hepimiz burda doğum anılarımızı hissettiklerimiz anlatcaz.güzel şeyler düşünCanım içini ferah tut stres yapma ilaçlarını kullan. dualarımız bütün hamişlele.
Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alıcaz inşallah
Kizlar cok yumurta seven biri degilim yani omlet severim ama onda da yagda oldugu icin protein alamiyoruz cok minimal oluyo, haslamayi uc tane yiyenlere gipta ile bakiyorum maşallah:) tere roka dere otu maydonoz domates salatalik 4zeytin (2 yesil 2 siyah) bi dilim ekmek bir haslanmis yumurta bir bardak sut ve torkunun krempara surulebilir peynirinden yiyorum kahvaltida cok bile geliyo hic acikmiyorum ben sabah uyandigimda
Karayemiş diye bir meyve buldum pazar da ,bilgisi olan varmı aranızda , gebelikde yenirmi nedir?
Çok faydaliymis ama hamile.iken yenir yenmez hiç bilgi yok nette[/QUO
İnternetten baktım faydası çok ama şunu gördüm bence Doktor sormadan yeme canım
Buna karşın bakır ve çinko gibi ağır ve zararlı maddelerin çok düşük miktarlarda olduğu tespit edildi.
Tereyaginda omlet faydali canım . Canan Karatay günde 10 tane yiyebiliyosaniz yiyin diyor :) ister tereyağli ister haşlama hiç farketmez ..
Adetim 2 gün geçtikten sonra öğrendim araya haftasonu girdi bu p.tesi doktora gittimArkadaslar hamileliginizi hemen ogrendikten sonra doktora gozuktunuz mu benim adet gunum bugun 2 gun once beta hcg 90 cikti bugun doktora mi gitsem tekrar kan tahlili mi yaptirsam karar veremedim
Alıp almamakta kararsız kaldım hiç sevmiyorum çünkü ama alıcam çok faydalıkızlar ablam bıldırcın yumurtası yiyin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?