2018 mart-nisan anneleri

Benim doktorum maydonoz yeme dedi.salatada varsa icinden tek tek ayiklama ama ozellikle oturup maydonoz yemiceksin diyo.benim kese oval , riskli oldugu icin demistir belki ama yine de siz de yemeyin
maydanoz düşüğe sebep oluyo kesinlikle yemeyin.birde nane.ve çok acı da tüketmeyin

merhaba, benim de son adet tarihim 27 haziran 2017. ama bhcg ler yaklaşık 2 kat artmış olmakla birlikte, ilk gebeliğime göre epey yavaş ilerliyor her şey. 6 ay önce de çok küçük bhcg değerlerinde(max 50) kimyasal gebelik yaşamıştım.
cuma günü yani 2 gün sonra muayeneye gidicem. dün vajinal muayeneyle nokta gibi bir şey gördüler 1000 küsur değerlerde.. DR, progesteronun iyi yükselmiş olduğunu söyledi ama 1. gebeliğimde( 6 yaşında kızım var), adetim geçer geçmez alttan muayeneyle keseyi görmüştü dr.. bir de bi arkadaşımdan duydum, adet geçtiğinde 90 olup 2 gün sonra 3000 lere fırlamış ve maşallah şu an 53 cm boyunda doğan çok sağlıklı bir kızı var, kas gelişimi vs de çok iyi.. ama dr a bunu sorduğumda bhcg nin bunları etkilemediğini söyledi..
çok normal değil gibi geliyo bu durum. bebek düşmese bile sağlıklı olur mu ya da sonradan sorunlu bi hamilelik yaşar mıyım korkum var.. sizlerin de bununla ilgili tecrübeleriniz varsa bana mesaj atabilir misiniz..
değerlerimi yaziyim bu arada,daha net olsun: (aile sağlığı merkezinde bir daha yaptırmıycam,çünkü değerleri hep daha düşük gösteriyor.)

SAT: 27 HAZİRAN (adet günlerim 23,5-29 arası olmakla birlikte genel olarak 25-27 günde bir adet olurum.)
29. gün 25 TEMMUZ 10:10 bhcg: 130 (DR, 10 günlük dedi.) (Hastanede)
31. gün 27 TEMMUZ 08:10 bhcg: 245 (Aile Sağlığı Merkezinde)
33. gün 29 TEMMUZ 08:30 bhcg: 575,8 (Hastanede)
35. gün 31 TEMMUZ 09:20 bhcg: 896,2 (Aile Sağlığı Merkezinde)
35. gün 31 TEMMUZ 13:45 bhcg: 980,2 progesteron: 17,5 (Hastanede)

hepinize sağlıklı doğumlar dilerim şimdiden:)

Nereye gidiyosun canimya da gidiceksin ayni sehirde olanlarla paylasalim bilgilerimizi:)

Benimde ilk gebelik:)
eşimin aile doktoru var canım cüneyt bey hep bahsediyorlar ama taşmadık henüz kontroller ve muayneye ona gidicem özel bi hastanedeymiş ama kendi yeride varmış.ailenin tüm bebklerini o dünyaya getirmiş

bak bunu bilmiyordum iş yerınde zor olucak vajinal almak?
Bu arada sende sırf baş dönmesi yaptığı için mi vajenden al dedi?
evet o yüzden dedi
arkadaşlar ben dün öğrendim bugün ilk işim hamilelik günlüğü sipariş vermek oldu.sizde yazacakmısınz ultrasyon fotolarını falan yapıştırıcam ayy cok güzel ya
ben ilkine yaptıgım için bunada başladım en güzel anı yapın sızde.
Herkese merhaba ben de aranıza geldim 8+3 şuan hiç bulantım yok ve hiç olmadı. sadece lekeleme ve kanama oldu ama bugün sorun yok dedi günde 3kere vajinal progesestan alıyorum herkese sağlıklı günler olsun :)
kafam karıştı küçübük yuvarlak bişi dimi bende mi vajinal alsam?çok baş donmesi yaptı deyince dr vajinal al dedi
4+3 te kese gözükür mü acaba kızlar
4+2 deyken göründü canım benim.hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…