- 12 Haziran 2016
- 233
- 383
- 103
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
tecrübeli sensin aramızda :)izmirden olan varsa dr fikrimi paylaşabilirimBenim ikinci. 32 yaşındayım
Benimde cumartesi randevum diken üstündeyim ya zaman geçmiyor sankiBİR AN ÖNCE GİTMEK İSTİYOSUN DİMİ :)AMA AZ SABIR.CUMA GÜNÜNE RANDEVU YOK YA AĞLICAM BENDE ŞİMDİ
Bende öğretmenin antep teyim ilk yılım olacak Yen'i atandım mesleğe deKizlar meslekleriniz ne birde hangi sehirdesiniz ben ogretmenim ve ankaradayim
sakin ol c.tesi gelcek :)Benimde cumartesi randevum diken üstündeyim ya zaman geçmiyor sanki
şanslı yılındasın o zaman hayırlı olsun ikisideBende öğretmenin antep teyim ilk yılım olacak Yen'i atandım mesleğe de
tabii canım seve sevene güzel tecrübelerinle aydınlatırsın bizi tatlım
oda dogru daha eyni başladım diye olabilir 8 saat arayla günde 3 kez demiştiD demlicay_123 yok işyerinde olmaz zaten, yatmadan önce alırsın vajinal yoldan. Ama tek sıkıntı baş dönmesi ise bilmiyorum her yan etkiyi bünye zaman içinde tolere eder bence. Bana Dr özellikle tavsiye etti kan pıhtısını görünce.
benimde 2. :)Benim ikinci. 32 yaşındayım
bende varim benimde 2. :)tecrübeli sensin aramızda :)izmirden olan varsa dr fikrimi paylaşabilirim
beta olarak bilmiyorumda canım 4 haftalıkken görünüyorKızlar sonucum çıktı 266.5 olmuş artış iyi dedi doktor sizce beta kaç olunca kese görünür
Hayırlı olsun canım :) seninle 1 gün var aramızda:) Betq 1500 olunca kese görünür dedi doktorum. Ama istisnalarda oluyor sanırım ..Kızlar sonucum çıktı 266.5 olmuş artış iyi dedi doktor sizce beta kaç olunca kese görünür
o zaman ikinizden alcaz tecrübeleri :)tabii canım seve seve
oda dogru daha eyni başladım diye olabilir 8 saat arayla günde 3 kez demişti
benimde 2. :)
bende varim benimde 2. :)
hayırlı olsun canım.haftalık olarak biliyorum bendeHayırlı olsun canım :) seninle 1 gün var aramızda:) Betq 1500 olunca kese görünür dedi doktorum. Ama istisnalarda oluyor sanırım ..
Hayırlısı ile gelsin inşallah kesem görünsün :)sakin ol c.tesi gelcek :)
Çok şükür 1 yıldır ikisi için uğraşıyordum çok dua ettim psikolojim bozulacağı anda rabbim iki mucizeyi aynı anda nasip ettişanslı yılındasın o zaman hayırlı olsun ikiside
inşallah canım inşallah :)Hayırlısı ile gelsin inşallah kesem görünsün :)
ümitsizliğe düşmemek lazım.bende çok dua ettim zamanında.şükürler olsun hepsini duydu rabbimÇok şükür 1 yıldır ikisi için uğraşıyordum çok dua ettim psikolojim bozulacağı anda rabbim iki mucizeyi aynı anda nasip etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?