- Konu Sahibi Sseerraayy
-
memnun oldum :)her meslekten varYaşım 33 ilk gebelik mali müşavir im kendi ofisim var bursa dayım :)
Görüşürüz canım :)ben akşamları giremiyorum işteyken giriyorum onun için yarın grşrz inşallah
Aynen valla dua var ümitsizlik Yokümitsizliğe düşmemek lazım.bende çok dua ettim zamanında.şükürler olsun hepsini duydu rabbim
Sağolasın canım ne güzel beraber takip ederiz bizde doktor keseyi göresiye kadar dış gebelik mi normal mi bilemeyiz dedi ama kesti pazartesi görürüz ama doktor izinli bende başka doktora gitmeyim de haftaya pazartesi gidim diyorum bakalım sabredebilecek miyimHayırlı olsun canım :) seninle 1 gün var aramızda:) Betq 1500 olunca kese görünür dedi doktorum. Ama istisnalarda oluyor sanırım ..
Hayirli ugurlu olsunBende öğretmenin antep teyim ilk yılım olacak Yen'i atandım mesleğe de
ben de jst da ogretmenim ☺Kizlar meslekleriniz ne birde hangi sehirdesiniz ben ogretmenim ve ankaradayim
Hadi bakalim aramiza hosgeldin :) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinMerhaba kızlar bende bugün test yaparak hamile olduğumu öğrendim 2 tane test yaptım ikiside sayenede belirgin oldu çizgi daha 3 gün var adetime çok mutluyum ve heyecanlı
Amin canım bütün annelerin tessekkür ederim nisan annesi olcam hayırlısıyla bende evlilik yıl donumum de o ay hep istediğim di allah sesisimi duydu tarifi imkansız çift çizgileri görmekHadi bakalim aramiza hosgeldin :) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Hoşgeldin canım hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah :)Merhaba kızlar bende bugün test yaparak hamile olduğumu öğrendim 2 tane test yaptım ikiside saniyeede belirgin oldu çizgi daha 3 gün var adetime çok mutluyum ve heyecanlı
7 agustos pazartesi gel dedi Dr ama kararsizim. Sonraki hafta gidip kalp atışını duysam diyorum . Sürekli ultrason zararlıymis bebeğeSağolasın canım ne güzel beraber takip ederiz bizde doktor keseyi göresiye kadar dış gebelik mi normal mi bilemeyiz dedi ama kesti pazartesi görürüz ama doktor izinli bende başka doktora gitmeyim de haftaya pazartesi gidim diyorum bakalım sabredebilecek miyim
Çok tessekkür ederim aminHoşgeldin canım hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah :)
Suan 4.haftan mi seninde ?Amin canım bütün annelerin tessekkür ederim nisan annesi olcam hayırlısıyla bende evlilik yıl donumum de o ay hep istediğim di allah sesisimi duydu tarifi imkansız çift çizgileri görmek
Valla bilmiyorum tam olarak daha bugün testlerle öğrendim adetime 3 gün var yarın öğrenirim kan vercem çünküSuan 4.haftan mi seninde ?
Adet geçince 4 haftalık oluyor sanırım hamileik takvimin de 3 hafta 5 günlük yazıyorSuan 4.haftan mi seninde ?
Yakiniz 2 gun var aramizda benim bugun 4. Hafta basladiAdet geçince 4 haftalık oluyor sanırım hamileik takvimin de 3 hafta 5 günlük yazıyor
Evet canım aynen öyle hayırlısı olsun hakkımızdaYakiniz 2 gun var aramizda benim bugun 4. Hafta basladibende 3 gun kala kan testi yaptirmistim bugun tekrar yaptirdim artisi gordum sende yaptirabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?