- 13 Mart 2017
- 493
- 334
- 18
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
Hayrlı olsun Canm ne güzel haber.Evet canım aynen öyle hayırlısı olsun hakkımızda
Yok canım bugün öğlen öğrendim testlerle 2 tane test yaptım adetime 3 gün var adet günü veya yarın kan vercem sanırımHayrlı olsun Canm ne güzel haber.
Kan testi yaptırdın mı?
Hayırlı olsun sende hamileymişsin senin adına da çok sevindim canım sen gittin mi doktora veya kan verdin miHayrlı olsun Canm ne güzel haber.
Kan testi yaptırdın mı?
Evet Canm ya.Hayırlı olsun sende hamileymişsin senin adına da çok sevindim canım sen gittin mi doktora veya kan verdin mi
Boşver canım , stres yapma üzülme sinirlenme; ) bebeği düşün gerisi önemli değil .Aşırı derecede sinirliyim. Sadece ailelere haber vermiştik ama şuan için erken oldugunu kimseye söylememelerini özellikle belirttik. Bugün mesaj üstüne mesaj. Kaynanama haberi verdikten sonra beni hiç aramadı doktora gittin ne oldu nasılsın diye sadece kayınbabam aradı sordu.
Kaynanam aramıyor ama sülalesine haberi vermeyi biliyor. Tepem attı akşam akşam
Amin canım benim çok sağolasınHayirli ugurlu olsuninsallah guzel insanlarla karsilasirsin :)
Ne güzel Erken den görmüşsün keseyi normal de 5 hafta görünür diyorlardı:)Evet Canm ya.
Bugün gittik keseyi gördük çok şükür.
Henüz 4haftalık dedi Dr.
Geç döllenme olabilir muhtemelen.
Hayrlşsı olsun hepimize
Evet çok şükür.Ne güzel Erken den görmüşsün keseyi normal de 5 hafta görünür diyorlardı:)
Canım karından ultrasonla mı gördü doktor:)Evet çok şükür.
Bakalım kalp atışlarına daha var :)
İnşallah darısı size, görürsünüz hemen
Boşver canım , stres yapma üzülme sinirlenme; ) bebeği düşün gerisi önemli değil .
yok alttan baktı. karından görünmesi için çok erken tabi.Canım karından ultrasonla mı gördü doktor:)
Alttan muayene de bir sıkıntı çıkmıyor bende ilk haftalarda öyle muayene olmuştum çok şükür birşey olmadı bebeğimeMerhabalar.
Kese görünmesi için hcg kaçtı kan biliyor musunuz?
Alttan muayene istemiyorum biraz daha bekleyeyim diyorum
Olmaz inşallah tabiki . Ben korkuyorum alttan muaneden kasılmak istemiyorum omdan karından baktırma isteğimyok alttan baktı. karından görünmesi için çok erken tabi.
bir sıkıntı olmadı olmaz da inşallah.
Aynen benim doktorum da izinli ama istersen pazartesi gel kesenin gör dedi ama bende bi sonraki pazartesiye gitmeyi düşünüyorum 6+1 de yani hem daha rahat görünür şimdi görülmese birsürü korku stres olcak bende hala bile korkum var bi rahatça hamileyim diyemedim ya7 agustos pazartesi gel dedi Dr ama kararsizim. Sonraki hafta gidip kalp atışını duysam diyorum . Sürekli ultrason zararlıymis bebeğe
ahhhh ya kıyamam sana o da zor benim ki de öyleydi herkese haber verirdi ama özellikle bi önceki kayıplarda dolayı şimdi benden iyi saklıyor bi de Allah razı olsun arar sorar doktora gitmişse bi saat sonra telefon gelir aşırı pimpirikAşırı derecede sinirliyim. Sadece ailelere haber vermiştik ama şuan için erken oldugunu kimseye söylememelerini özellikle belirttik. Bugün mesaj üstüne mesaj. Kaynanama haberi verdikten sonra beni hiç aramadı doktora gittin ne oldu nasılsın diye sadece kayınbabam aradı sordu.
canım seninle günlerimiz çok yakın bende adete 3 gün kala öğrendim.hoşgeldin aramızaAdet geçince 4 haftalık oluyor sanırım hamileik takvimin de 3 hafta 5 günlük yazıyor
canım çokmsevindim benimde 2 gün önce yani adete 3 gün kala beta 33 dü.bakalım bugün yine kan tathlili yaptırıcam umarım artış vardırYakiniz 2 gun var aramizda benim bugun 4. Hafta basladibende 3 gun kala kan testi yaptirmistim bugun tekrar yaptirdim artisi gordum sende yaptirabilirsin
Hayırlıolsun aramıza hosgeldin :)Merhaba kızlar bende bugün test yaparak hamile olduğumu öğrendim 2 tane test yaptım ikiside saniyeede belirgin oldu çizgi daha 3 gün var adetime çok mutluyum ve heyecanlı
yaptıgı yanlış ama sen 9 ay stres filan olmamlısın duyma görme boşver canımAşırı derecede sinirliyim. Sadece ailelere haber vermiştik ama şuan için erken oldugunu kimseye söylememelerini özellikle belirttik. Bugün mesaj üstüne mesaj. Kaynanama haberi verdikten sonra beni hiç aramadı doktora gittin ne oldu nasılsın diye sadece kayınbabam aradı sordu.
hayırlı olsun canımEvet Canm ya.
Bugün gittik keseyi gördük çok şükür.
Henüz 4haftalık dedi Dr.
Geç döllenme olabilir muhtemelen.
Hayrlşsı olsun hepimize
ilk hamileligimde dr bişi dememişti .Bu sefer dr .kalp atışarını duyana kadar yanı diger haftaya kadar yasak dedi.Kizlar iliskiyi sordunuz mu doktora riskli durumlar harici serbest oluyo ama korumali mi oluyo illa yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?