2018 mart-nisan anneleri

Aşırı derecede sinirliyim. Sadece ailelere haber vermiştik ama şuan için erken oldugunu kimseye söylememelerini özellikle belirttik. Bugün mesaj üstüne mesaj. Kaynanama haberi verdikten sonra beni hiç aramadı doktora gittin ne oldu nasılsın diye sadece kayınbabam aradı sordu.
Kaynanam aramıyor ama sülalesine haberi vermeyi biliyor. Tepem attı akşam akşam

Boşver canım , stres yapma üzülme sinirlenme; ) bebeği düşün gerisi önemli değil .

7 agustos pazartesi gel dedi Dr ama kararsizim. Sonraki hafta gidip kalp atışını duysam diyorum . Sürekli ultrason zararlıymis bebeğe
Aynen benim doktorum da izinli ama istersen pazartesi gel kesenin gör dedi ama bende bi sonraki pazartesiye gitmeyi düşünüyorum 6+1 de yani hem daha rahat görünür şimdi görülmese birsürü korku stres olcak bende hala bile korkum var bi rahatça hamileyim diyemedim ya

ahhhh ya kıyamam sana o da zor benim ki de öyleydi herkese haber verirdi ama özellikle bi önceki kayıplarda dolayı şimdi benden iyi saklıyor bi de Allah razı olsun arar sorar doktora gitmişse bi saat sonra telefon gelir aşırı pimpirik seninkinde ruh yok herhalde aramayı bırak koşup gelmesi lazımdı onun sonuçta oğlunun çocuğu olacak

Yakiniz 2 gun var aramizda benim bugun 4. Hafta basladi bende 3 gun kala kan testi yaptirmistim bugun tekrar yaptirdim artisi gordum sende yaptirabilirsin
canım çokmsevindim benimde 2 gün önce yani adete 3 gün kala beta 33 dü.bakalım bugün yine kan tathlili yaptırıcam umarım artış vardır

Merhaba kızlar bende bugün test yaparak hamile olduğumu öğrendim 2 tane test yaptım ikiside saniyeede belirgin oldu çizgi daha 3 gün var adetime çok mutluyum ve heyecanlı
Hayırlıolsun aramıza hosgeldin :)
yaptıgı yanlış ama sen 9 ay stres filan olmamlısın duyma görme boşver canım
Evet Canm ya.
Bugün gittik keseyi gördük çok şükür.
Henüz 4haftalık dedi Dr.
Geç döllenme olabilir muhtemelen.
Hayrlşsı olsun hepimize
hayırlı olsun canım
Kizlar iliskiyi sordunuz mu doktora riskli durumlar harici serbest oluyo ama korumali mi oluyo illa yani
ilk hamileligimde dr bişi dememişti .Bu sefer dr .kalp atışarını duyana kadar yanı diger haftaya kadar yasak dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…