2018 mart-nisan anneleri

Kızlar günaydın bende cumartesi doktor muanesi öncesi aile hekimime gebeliğimi bildirmeye ve bazı kan ve idrar testlerini yaptırmaya gittim doktor öneri olarak asla çiğ ete, kıymaya dokunma dedi bir de çiğ köfte yeme parazit yayıyormuş düşğk tehlikesine neden oluyormuş

kuzum iyiki paylaştın ben geçen yedim seviomda dün hatta yiyeyim dedim iyiki yememişim.

dün akşam belimde bi ağrı çok kötüydüm ağladım dua ettim rabbime onu benden almasın diye.şükür iyiyim sabah uyandığımda geçmişti

biz sağlam kahvaltı yaptık bugün :)siz?
Calıştıgım için güzel bir kahvaltı yapma şansım yok canım.Ama gün içinde ceviz badem yogurt süt meyve saglıklı atıştırmalıklar yapıyorum
banada çigköfte deniz ürünleri karides kalamar salam sosis(hiç birini sevmem zatende)yeme demişti

Evet salam sosis işlenmiş etleri de yememek lazım Deniz ürünü Antep'te olmadığı için zaten yiyemiyoruz da :)

Bir haşlanmış yumurta 3-4 dilim kaşar bir domates bir salatalık bir dilim ekmek bir bardak süt bu kadar oluyor acıkıyorum ama yiyemiyorum
ohhh mis gibi kahvaltı daha ne olsun canım.gün içerisinde süt iç yine.kendini biraz zorla.şuan benim midem kötü ama takmıyorum tutuyorum kendimi.kuzunun sağlığı için

Günaydın hepinize
Bende kan vermeye gidicem hala hamile değilmişim gibi geliyor tam net belli olmadığı için galiba testler hala içimdeki duyguyu çıkarmadı :) bugün kan vercem yada adet günü verim diyorum karar sizim hangi gün versem diye kan

ohhh mis gibi kahvaltı daha ne olsun canım.gün içerisinde süt iç yine.kendini biraz zorla.şuan benim midem kötü ama takmıyorum tutuyorum kendimi.kuzunun sağlığı için
Ya grupta arkadaşlar 3-4 haşlanmış yumurta baya peynir zeytin bal falan yazoyoelar ben o kadar yiyemiyorum diye kızıyorum kendime ama gün içinde yoğurt süt falan yiyip zorlayayım biraz kendimi

canım bu kadar sabırsızlanıyorsan git ver :)bende adet öncesi öğrenmiştim :)yarın bende gidicem inşallahhhhh

Ya grupta arkadaşlar 3-4 haşlanmış yumurta baya peynir zeytin bal falan yazoyoelar ben o kadar yiyemiyorum diye kızıyorum kendime ama gün içinde yoğurt süt falan yiyip zorlayayım biraz kendimi
kendini suçlu hissetme canım.elinden geleni yap sen gerisi Allah a bağlı artık.hem sen kendine kızarsan bebişte üzülür yapmaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…