- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
günaydın canım sna ve herkese :)günaydın canım
Bende şimdi Yapcam canım ama ben çok iştahsızım yabiz sağlam kahvaltı yaptık bugün :)siz?
kuzum iyiki paylaştın ben geçen yedimKızlar günaydın bende cumartesi doktor muanesi öncesi aile hekimime gebeliğimi bildirmeye ve bazı kan ve idrar testlerini yaptırmaya gittim doktor öneri olarak asla çiğ ete, kıymaya dokunma dedi bir de çiğ köfte yeme parazit yayıyormuş düşğk tehlikesine neden oluyormuş
zorla kendini canım bebeğin için.onun sana gülümeseyen halini düşün ye :)Bende şimdi Yapcam canım ama ben çok iştahsızım ya
Calıştıgım için güzel bir kahvaltı yapma şansım yok canım.Ama gün içinde ceviz badem yogurt süt meyve saglıklı atıştırmalıklar yapıyorumbiz sağlam kahvaltı yaptık bugün :)siz?
banada çigköfte deniz ürünleri karides kalamar salam sosis(hiç birini sevmem zatende)yeme demiştiKızlar günaydın bende cumartesi doktor muanesi öncesi aile hekimime gebeliğimi bildirmeye ve bazı kan ve idrar testlerini yaptırmaya gittim doktor öneri olarak asla çiğ ete, kıymaya dokunma dedi bir de çiğ köfte yeme parazit yayıyormuş düşğk tehlikesine neden oluyormuş
Aman canım dikkat et benimde ara ara canım istiyor ama başka şeylerle geçirelim o isteğikuzum iyiki paylaştın ben geçen yedimseviomda dün hatta yiyeyim dedim iyiki yememişim.
Bir haşlanmış yumurta 3-4 dilim kaşar bir domates bir salatalık bir dilim ekmek bir bardak sützorla kendini canım bebeğin için.onun sana gülümeseyen halini düşün ye :)
Calıştıgım için güzel bir kahvaltı yapma şansım yok canım.Ama gün içinde ceviz badem yogurt süt meyve saglıklı atıştırmalıklar yapıyorum
banada çigköfte deniz ürünleri karides kalamar salam sosis(hiç birini sevmem zatende)yeme demişti
Evet salam sosis işlenmiş etleri de yememek lazım Deniz ürünü Antep'te olmadığı için zaten yiyemiyoruz da :)Calıştıgım için güzel bir kahvaltı yapma şansım yok canım.Ama gün içinde ceviz badem yogurt süt meyve saglıklı atıştırmalıklar yapıyorum
banada çigköfte deniz ürünleri karides kalamar salam sosis(hiç birini sevmem zatende)yeme demişti
ohhh mis gibi kahvaltı daha ne olsun canım.gün içerisinde süt iç yine.kendini biraz zorla.şuan benim midem kötü ama takmıyorum tutuyorum kendimi.kuzunun sağlığı içinBir haşlanmış yumurta 3-4 dilim kaşar bir domates bir salatalık bir dilim ekmek bir bardak sütbu kadar oluyor acıkıyorum ama yiyemiyorum
söyledin ya canım yemem artık.rabbim hgepimizin bebişi korusun inşallahhhhhhAman canım dikkat et benimde ara ara canım istiyor ama başka şeylerle geçirelim o isteği
Ya grupta arkadaşlar 3-4 haşlanmış yumurta baya peynir zeytin bal falan yazoyoelar ben o kadar yiyemiyorum diye kızıyorum kendime ama gün içinde yoğurt süt falan yiyip zorlayayım biraz kendimiohhh mis gibi kahvaltı daha ne olsun canım.gün içerisinde süt iç yine.kendini biraz zorla.şuan benim midem kötü ama takmıyorum tutuyorum kendimi.kuzunun sağlığı için
canım bu kadar sabırsızlanıyorsan git ver :)bende adet öncesi öğrenmiştim :)yarın bende gidicem inşallahhhhhGünaydın hepinize
Bende kan vermeye gidicem hala hamile değilmişim gibi geliyor tam net belli olmadığı için galiba testler hala içimdeki duyguyu çıkarmadı :) bugün kan vercem yada adet günü verim diyorum karar sizim hangi gün versem diye kan
kendini suçlu hissetme canım.elinden geleni yap sen gerisi Allah a bağlı artık.hem sen kendine kızarsan bebişte üzülür yapmaaaaYa grupta arkadaşlar 3-4 haşlanmış yumurta baya peynir zeytin bal falan yazoyoelar ben o kadar yiyemiyorum diye kızıyorum kendime ama gün içinde yoğurt süt falan yiyip zorlayayım biraz kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?