2018 mart-nisan anneleri

Ya grupta arkadaşlar 3-4 haşlanmış yumurta baya peynir zeytin bal falan yazoyoelar ben o kadar yiyemiyorum diye kızıyorum kendime ama gün içinde yoğurt süt falan yiyip zorlayayım biraz kendimi
Sen yiyemesende bebek depolarindan besleniyor , sıkma kendini yiyebildigin kadar . Bazen ben koklamiyorum kokusu ağır geliyor . Direk nefes almadan yutuyorum. Her Güne de bolebilirsin bir gün yumurta bir gün süt ,yapabildiğin kadar ..

Ya grupta arkadaşlar 3-4 haşlanmış yumurta baya peynir zeytin bal falan yazoyoelar ben o kadar yiyemiyorum diye kızıyorum kendime ama gün içinde yoğurt süt falan yiyip zorlayayım biraz kendimi
3-4ü ben de yiyemem çünkü yumurtayı normalde seven bi insan değilim. Şimdi birden 3 tane yemeye zorlarsam tiksinirim hamilelik boyunca ağzıma koyamam. O yüzden ne yersen kar canım, bir yumurta yeterli ama seviyosan ikincisini de yiyebilirsin. Bi de karşılaştırma psikolojisinden çıkmaya çalış. Başkalarından daha az yediğimizi görünce moralimiz bozulmasın

Biliyorum canım ben bir düşük ve bir kimyasal yaşadım o yüzden korkum var yoksa gidip hemen vermek isterim kan korkuyorum tekrar birşey olcak diye
kıyamam canım ya o zaman bekle biraz daha ama kötü düşünme sakın.umut etmek allahtan ümitsizlik şeytandır...

kıyamam canım ya o zaman bekle biraz daha ama kötü düşünme sakın.umut etmek allahtan ümitsizlik şeytandır...
Ya kötü düşünmek istemiyorum bu sefer sadece kararsizim o kadar bakalım cesaretimi toplarsam yaparım olmazsa bat günü yaparım 2 gün kaldı zaten

Kızlar bende 5 haftalık gebeyim. İlkim düşükle sonuçlandı. Korku var biraz.
Size sorum olacaktı. Ya daha yeni olmasına rağmen ben çok acıkıyorum yemeyince mide ağrım çok fazla oluyor . Sizde de böyle oluyor mu yoksa benimki psikolojik mi

canımm hayırlı olsun.inşallah bu tutar biraz dikkat et kendine.yeme isteği bende de var ama dikkat ediyorum.bebeğe yararlı olcak şeyler yemeye çalışıyorum.sakın ağır kaldırma.maydanoz nane ve çiğ köfte yeme :)bende bazı şeyleri burdan öğrendim

Kızlar kasik ağrıları 5 hafta damı tam olarak başlıyor ben hiç hissetmiyorum arada bir bazen çok az oda bugün hissetmedim hiç

Kızlar kasik ağrıları 5 hafta damı tam olarak başlıyor ben hiç hissetmiyorum arada bir bazen çok az oda bugün hissetmedim hiç
kasık ağrısı adet döneminde oluyo canım bende öle olmuştu sonra geçti

Tşk ederim canım. Dikkat etmeye çalışıyorum bakalım hayırlısıyla kucağımıza alırız hepimiz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…