- 15 Aralık 2016
- 1.931
- 1.193
- 83
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
Kararsizim adetten sonra daha iyi çıkar kan değeri diye düşünüyorumcanım bu kadar sabırsızlanıyorsan git ver :)bende adet öncesi öğrenmiştim :)yarın bende gidicem inşallahhhhh
Sen yiyemesende bebek depolarindan besleniyor , sıkma kendini yiyebildigin kadar . Bazen ben koklamiyorum kokusu ağır geliyor . Direk nefes almadan yutuyorum. Her Güne de bolebilirsin bir gün yumurta bir gün süt ,yapabildiğin kadar ..Ya grupta arkadaşlar 3-4 haşlanmış yumurta baya peynir zeytin bal falan yazoyoelar ben o kadar yiyemiyorum diye kızıyorum kendime ama gün içinde yoğurt süt falan yiyip zorlayayım biraz kendimi
3-4ü ben de yiyemem çünkü yumurtayı normalde seven bi insan değilim. Şimdi birden 3 tane yemeye zorlarsam tiksinirim hamilelik boyunca ağzıma koyamam. O yüzden ne yersen kar canım, bir yumurta yeterli ama seviyosan ikincisini de yiyebilirsin. Bi de karşılaştırma psikolojisinden çıkmaya çalış. Başkalarından daha az yediğimizi görünce moralimiz bozulmasınYa grupta arkadaşlar 3-4 haşlanmış yumurta baya peynir zeytin bal falan yazoyoelar ben o kadar yiyemiyorum diye kızıyorum kendime ama gün içinde yoğurt süt falan yiyip zorlayayım biraz kendimi
Kararsizim adetten sonra daha iyi çıkar kan değeri diye düşünüyorum
canım kanda çıkıyo ki zaten.sabredebileceksen bekle mademKararsizim adetten sonra daha iyi çıkar kan değeri diye düşünüyorum
Biliyorum canım ben bir düşük ve bir kimyasal yaşadım o yüzden korkum var yoksa gidip hemen vermek isterim kan korkuyorum tekrar birşey olcak diyecanım kanda çıkıyo ki zaten.sabredebileceksen bekle madem
kıyamam canım yaBiliyorum canım ben bir düşük ve bir kimyasal yaşadım o yüzden korkum var yoksa gidip hemen vermek isterim kan korkuyorum tekrar birşey olcak diye
Ya kötü düşünmek istemiyorum bu sefer sadece kararsizim o kadar bakalım cesaretimi toplarsam yaparım olmazsa bat günü yaparım 2 gün kaldı zatenkıyamam canım yao zaman bekle biraz daha ama kötü düşünme sakın.umut etmek allahtan ümitsizlik şeytandır...
canım bekle 2 gün zaten hemen geçer hem emin olursunYa kötü düşünmek istemiyorum bu sefer sadece kararsizim o kadar bakalım cesaretimi toplarsam yaparım olmazsa bat günü yaparım 2 gün kaldı zaten
canımm hayırlı olsun.inşallah bu tutar biraz dikkat et kendine.yeme isteği bende de var ama dikkat ediyorum.bebeğe yararlı olcak şeyler yemeye çalışıyorum.sakın ağır kaldırma.maydanoz nane ve çiğ köfte yeme :)bende bazı şeyleri burdan öğrendimKızlar bende 5 haftalık gebeyim. İlkim düşükle sonuçlandı. Korku var biraz.
Size sorum olacaktı. Ya daha yeni olmasına rağmen ben çok acıkıyorum yemeyince mide ağrım çok fazla oluyor . Sizde de böyle oluyor mu yoksa benimki psikolojik mi
canımm hayırlı olsun.inşallah bu tutar biraz dikkat et kendine.yeme isteği bende de var ama dikkat ediyorum.bebeğe yararlı olcak şeyler yemeye çalışıyorum.sakın ağır kaldırma.maydanoz nane ve çiğ köfte yeme :)bende bazı şeyleri burdan öğrendim
kasık ağrısı adet döneminde oluyo canım bende öle olmuştu sonra geçtiKızlar kasik ağrıları 5 hafta damı tam olarak başlıyor ben hiç hissetmiyorum arada bir bazen çok az oda bugün hissetmedim hiç
canımm hayırlı olsun.inşallah bu tutar biraz dikkat et kendine.yeme isteği bende de var ama dikkat ediyorum.bebeğe yararlı olcak şeyler yemeye çalışıyorum.sakın ağır kaldırma.maydanoz nane ve çiğ köfte yeme :)bende bazı şeyleri burdan öğrendim
Kızlar kasik ağrıları 5 hafta damı tam olarak başlıyor ben hiç hissetmiyorum arada bir bazen çok az oda bugün hissetmedim hiç
inşallahhhh canımmmTşk ederim canım. Dikkat etmeye çalışıyorum bakalım hayırlısıyla kucağımıza alırız hepimiz inş
Anladım benim daha günüm gecmedi:) cumartesi bat günü dün öğlen test yaparak öğrendim bugün cesaretimi toplarsam kan vercem :)Bende de adet olacağım zaman ağrıyordu şimdi geçti ya hiç ağrım yok
Sağol canım bende ara ara hissetm az az seyiriyordu adet günüm geçsin bakalım ne belirtiler başlar şuan hiç birşey hissetmiyorum :)kasık ağrısı adet döneminde oluyo canım bende öle olmuştu sonra geçti
hissetmemen normal çünkü daha yok gibi bişe :)kalp atışlarını duyunca hissetcez inşallahhhhSağol canım bende ara ara hissetm az az seyiriyordu adet günüm geçsin bakalım ne belirtiler başlar şuan hiç birşey hissetmiyorum :)
Inşallah amin canım:)hissetmemen normal çünkü daha yok gibi bişe :)kalp atışlarını duyunca hissetcez inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?