- 13 Mart 2017
- 493
- 334
- 18
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
Aynen benim doktorum da izinli ama istersen pazartesi gel kesenin gör dedi ama bende bi sonraki pazartesiye gitmeyi düşünüyorum 6+1 de yani hem daha rahat görünür şimdi görülmese birsürü korku stres olcak bende hala bile korkum var bi rahatça hamileyim diyemedim ya
ahhhh ya kıyamam sana o da zor benim ki de öyleydi herkese haber verirdi ama özellikle bi önceki kayıplarda dolayı şimdi benden iyi saklıyor bi de Allah razı olsun arar sorar doktora gitmişse bi saat sonra telefon gelir aşırı pimpirikseninkinde ruh yok herhalde aramayı bırak koşup gelmesi lazımdı onun sonuçta oğlunun çocuğu olacak
canım bnim kendi çocuğuna kendin bak zaten.annaanne yada babaanne de büyüyen çocuklar çokta sağlıklı olmuyor.sağlıklı uyumlu bi çocuk annesiyle büyüyendr.boşver kimseyi takma ve karıştırma.benimki alt katımda karıştırmam çünkü farklı düşünüyorlar ben farklı düşünüyorum.Kaynanamla aram hiç iyi değil. Gelmeyi geçtim aramıyor bile gerçi umrumda da değil arayıp aranmaması ama herkese söylemesi sinir etti. Stres olup bebeğimi etkilememek için uzatmıyorum.
Daha önceden demişti zaten herkes kendi yaptıgı çocuga bakar diye. Biz ailemden ve kaynanamdan farklı şehirde oturuyoruz. Dogumdan sonra geleyim yardımcı olayım derse o lafını hatırlatıp gelmesine gerek olmadıgını belirticem.
Benim kaynana bana dediki bana güvenip çocuk yapmayın bakamam. Bendr ztn kmseye güvenerek çocuk yapmam dedim. Artııı en son güvencem kişi kendisi=) malesef eşimin ailesinr yakın kendi aileme uzağım =(Kaynanamla aram hiç iyi değil. Gelmeyi geçtim aramıyor bile gerçi umrumda da değil arayıp aranmaması ama herkese söylemesi sinir etti. Stres olup bebeğimi etkilememek için uzatmıyorum.
Daha önceden demişti zaten herkes kendi yaptıgı çocuga bakar diye. Biz ailemden ve kaynanamdan farklı şehirde oturuyoruz. Dogumdan sonra geleyim yardımcı olayım derse o lafını hatırlatıp gelmesine gerek olmadıgını belirticem.
canım bnim kendi çocuğuna kendin bak zaten.annaanne yada babaanne de büyüyen çocuklar çokta sağlıklı olmuyor.sağlıklı uyumlu bi çocuk annesiyle büyüyendr.boşver kimseyi takma ve karıştırma.benimki alt katımda karıştırmam çünkü farklı düşünüyorlar ben farklı düşünüyorum.
Benim kaynana bana dediki bana güvenip çocuk yapmayın bakamam. Bendr ztn kmseye güvenerek çocuk yapmam dedim. Artııı en son güvencem kişi kendisi=) malesef eşimin ailesinr yakın kendi aileme uzağım =(
bebekler bizim doğurduğumuz gibi de bakarız :)Haklısınız :) hiç takmamak ve kendi fikrimizin arkasında durmak gerekiyor biraz taviz verilince hemen üste çıkarlar.aman neyse kızlar biz bebeklerimize bakalım :)
ben hafif ısıtıp içiyorum canım ama hangisi daha sağlıklı bilmiyorum.yarın sorayım doktora.söylerim size de.dikkat et kendine.inş bişe olmazGünaydın kızlar daha dogrusu öğlen oldu tünaydın :) gece sık sık lavaboya gidiyorum saat 4 gibi agrım oldu ama hafif oldugu için doktora gitmedik zaten adet agrısı geçerse ve kanama olursa sorun olur demişti. Sabah kahvaltıyı sağlam yaptım yumurtayı nasıl yiyorum bende anlamadım kokusu felaket.
Yumurta yiyemeyen biri olarak söylüyorum ilk başta zor geliyor burnunuzu tıkayın ekmeğin arasına koyup o şekilde yemeyi deneyin.
İlişki konusunda doktor yasaklamadı ama dikkatli olmak gerektiğini söyledi. İlişki öncesi eşler hijyene dikkat etmeli enfeksiyon nedenlerinden biri bu olabiliyormuş.
Sormak istediğim şeyde sütü içmeden önce ısıtıyor musunuz? oda sıcaklığında bekletip mi içiyorsunuz? Ben dolaptan çıkarıp bekletip balla karıştırıyorum süt ılık olunca içiyorum bal dibinde kalıyor onuda kaşıklıyorum. Ama bir yerde okudum çiğ süt içmek zararlıymış. Isıtmak gerekiyormuş.
Ben çigköfte hastasıyımdır ama dışarda yemek yasak tabii. Bir marketten çigköfte harcı alıyorum (market adı veriliyorsa yazayım) onunla yapıyorum. İçinde et olmadıgı için sorun olmuyor.
Aynen biz kendi hayatımıza bakalım. Dilin kemiği yok agzı olan konuşuyor işte çokta şaaapmamak lazım =)Haklısınız :) hiç takmamak ve kendi fikrimizin arkasında durmak gerekiyor biraz taviz verilince hemen üste çıkarlar.aman neyse kızlar biz bebeklerimize bakalım :)
Hoşgeldin canım hayırlı olsun . Eve bende açıkiyorum ve daha çok erken . Şu an çok acıktım biraz daha vakit geçsin diye bekliyorum . KG alacağım strese giriyorum birazda ..Kızlar bende 5 haftalık gebeyim. İlkim düşükle sonuçlandı. Korku var biraz.
Size sorum olacaktı. Ya daha yeni olmasına rağmen ben çok acıkıyorum yemeyince mide ağrım çok fazla oluyor . Sizde de böyle oluyor mu yoksa benimki psikolojik mi
ben regl 1 gün kala yaptırmıştım canımGünaydın hepinize
Bende kan vermeye gidicem hala hamile değilmişim gibi geliyor tam net belli olmadığı için galiba testler hala içimdeki duyguyu çıkarmadı :) bugün kan vercem yada adet günü verim diyorum karar sizim hangi gün versem diye kan
aynen öyle canım katılıyorum..Arkadaşım 3 ay kustu ayran akmek yedi ne yani bebegi beslenmedi mi yooo maşallah 4.5 kilo cocuk dogurdu .Yani ilk zamanlar bizim yediklerimizden degil depodan besleniyorlar.Sen yiyemesende bebek depolarindan besleniyor , sıkma kendini yiyebildigin kadar . Bazen ben koklamiyorum kokusu ağır geliyor . Direk nefes almadan yutuyorum. Her Güne de bolebilirsin bir gün yumurta bir gün süt ,yapabildiğin kadar ..
hayırlı olsun canım.Kızlar bende 5 haftalık gebeyim. İlkim düşükle sonuçlandı. Korku var biraz.
Size sorum olacaktı. Ya daha yeni olmasına rağmen ben çok acıkıyorum yemeyince mide ağrım çok fazla oluyor . Sizde de böyle oluyor mu yoksa benimki psikolojik mi
unutmayalım ki bizde birgün kayınvalide olucaz katı olmayı dgru bulmuyorum.Ve kimin kime bakacagı belli olmaz hayat bu cok dogru yazmıssın canım .Keşke dediginiz gibi olsa ama hayat bazen o kadar kolay olmuyor. Ben de kızımı doğurduğumda kayinvalidemle çok sorun yaşadım. Onun yüzünden eşimle de aram açıldı. Ben çalıştığım için kızıma annem baktı benden daha güzel daha sabırlı daha özenli baktı. Ama annemi 2.5 ay önce kaybettim. Annem varken diyordum ki o bir daha benim evime gelip çocuğuma bakamaz eğer bir çocuğum daha olursa gelsin görsün gitsin diyordum.ama büyük konuşmuşum. Üstelik annem 2 ay felç oldu. Ve anneme bakmama bir tek kayınvalidem yardim etti. O kdr akrabam varken. Bir tek o gönüllü oldu. Yani hayat uzun daha çok şey yasicaz. Sizi mutsuz eden şeyden tabiki uzak durun. Çocuk da once sizin çocuğunuz. Ama bir orta yol bulmaya çalışın ve daha esnek.olun. Bence daha mutlu olursunuz
çok şükür .aynıyız bende haftaya h içi gidicem cagırdı kalp atışları için inş.Kontrolden geldim kizlar cok sukur keseyi gördük 5 hafta 4gunluk dedi bu benim satima gore ayni ultrasona bakarak mi söyledi satimi de sisteme girdi ona göre mi?
Kalp atisi icin 10gun sonraya kontrole çağırdı hic bir şeyi yasaklamadi benim doktor rahat biraz ama böylesi daha güzel bence rabbim saglik versin hepimize:)
Keşke dediginiz gibi olsa ama hayat bazen o kadar kolay olmuyor. Ben de kızımı doğurduğumda kayinvalidemle çok sorun yaşadım. Onun yüzünden eşimle de aram açıldı. Ben çalıştığım için kızıma annem baktı benden daha güzel daha sabırlı daha özenli baktı. Ama annemi 2.5 ay önce kaybettim. Annem varken diyordum ki o bir daha benim evime gelip çocuğuma bakamaz eğer bir çocuğum daha olursa gelsin görsün gitsin diyordum.ama büyük konuşmuşum. Üstelik annem 2 ay felç oldu. Ve anneme bakmama bir tek kayınvalidem yardim etti. O kdr akrabam varken. Bir tek o gönüllü oldu. Yani hayat uzun daha çok şey yasicaz. Sizi mutsuz eden şeyden tabiki uzak durun. Çocuk da once sizin çocuğunuz. Ama bir orta yol bulmaya çalışın ve daha esnek.olun. Bence daha mutlu olursunuz
Kontrolden geldim kizlar cok sukur keseyi gördük 5 hafta 4gunluk dedi bu benim satima gore ayni ultrasona bakarak mi söyledi satimi de sisteme girdi ona göre mi?
Kalp atisi icin 10gun sonraya kontrole çağırdı hic bir şeyi yasaklamadi benim doktor rahat biraz ama böylesi daha güzel bence rabbim saglik versin hepimize:)
Kontrolden geldim kizlar cok sukur keseyi gördük 5 hafta 4gunluk dedi bu benim satima gore ayni ultrasona bakarak mi söyledi satimi de sisteme girdi ona göre mi?
Bizde 5 hafta 3 günlüğüz :) aramızda 1 gün var. Sata göre hesaplıyorlar sanırım.
Tekrar alttaki linkten profiline gir tahmini dogum tarihini degistirip degisiklikleri kaydet de duzelirBenim siteye sat ı girmiştim hatta şimdi dikkatettim 8 hafta diyor .onu naısl düzelticem
Canım bu tamamen bizimle alakalı bir durum, aklımızda kurup durdukça hamilelik boyunca öyle bir hafta olmayacak maalesef. İçimizi ferah tutucaz, minikle ufak konuşmalar yapıcaz. Karşılaştırma yapmıycaz çünkü her gebelik süreci kendine özgüdür. Felaket tellallarına kulak asmıycaz. Biz elimizden geleni yapalım, kalanı tevekkül...Merhabalar bugun bende ne agri ne de baska bir belirti varkorkmuyor degilim.. boyle tam icimin rahat edecegi hafta ne zaman ki acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?