2018 mart-nisan anneleri

Sen hangi sehirdeydin canim, eger memnunsan devam et biraz bence sonra ozele gecersen tahlillerini devletten de yapabilirsincanim ne güzel devlette iyi bi doktora denk gelmissin

Basın sağolsun canım

Selam kizlar kan vermeye geldim kaç çıkıcak bakalım bana dua edin lütfen ihtiyacım var korkuyorum dusukden sonra .. tekrar birşey olcak diye

Sen hangi sehirdeydin canim, eger memnunsan devam et biraz bence sonra ozele gecersen tahlillerini devletten de yapabilirsincanim ne güzel devlette iyi bi doktora denk gelmissin
Muğla Marmaris canım bakalım iki doktora çok iyi diyorlar biri özelde diğeri şuan gittiğim Doktor

Bebek geriden geliyorsa
bence sizde tedirgin olmayin bebek gec dollenmis benim kizim da oyleydi ikizlerdi biri tam haftalik digeri ondan bi hafta geriydi acigi kqpqtqbilir o muhim degil bence

Bende sevmiyorum burnuma çok kokuyor yumurta yoksa zorlayacam da aynen mantıklı öyle de deneyebilirim sağol canım :)

Benim 5+4 bugun gittim ve karindan bakti kese gozuktu cok sukur:) randevu alirken biraz sksik gelin ultrason icin dediler o zaten benim işim cok sksktim..
Idrar kulturu vermemi istedi doktorum özel de ver bekleme dedi iki gune cikiyomus sonucu ücreti ne kadardir ki kizlar

Birde ben doktoru sevdim ilk defa gittigim icin karsilastirma yapamıyorum ama içime sindi, muayene ucreti 250tl uc hafta kontrol ucretsiz acil durum olursa yoksa zaten ayda bir rutin gidiliyor, bana muayene icin devlete de gidebilirsin onemli olan zaten dogum dedi, yani illa hep gel diyen biri degil kismet olursa normal istiyorum dedim zaten tercih etme sebebim normal d.yanlidi olmasiydi anlastigi hastanelerden de fiyatlarını aldim 4600 lira normal dogum ve epidural bi gece kalmali bilmiyorum cok erken daha ama siz nasil yapicaksiniz

Canım özel laboratuvarda mı yaptıracaksın biraz pahalı oluyor ya

Kızlar benim randevum cumartesi günü bugün bazı kan testleri idrar testi yaptırdım aile hekimliğinde .cumartesi giderken yanımda götürcem doktoruma geçen cumartesi beta 398 di bugün testte 4100 çıktı çok şükür artmış cumartesi gittiğimde doktor keseyi karından görür değil mi ? Cumartesi 5+3 olcam

Ozel hastanede yaptiricam canim ne kadar mesela
Ya ben bugün aile hekimliğine gittim tirod işte kan ve idrar testlerin pazartesi çıkar deyince bizde özel laboratuvar da yaptırdık 400 lira ödedik içimize oturdu .ama özel hastane de daha uygundur 50 lira falan ödersin özel laboratuvarlardan uzak dur :)

evet benm dr.um da dedi. çiğ et ve çiğ köfte riskli. bir hastalık var, onlardan geçen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…