- Konu Sahibi Sseerraayy
-
Sen hangi sehirdeydin canim, eger memnunsan devam et biraz bence sonra ozele gecersen tahlillerini devletten de yapabilirsincanim ne güzel devlette iyi bi doktora denk gelmissinAmin. Gözün aydın canım :)
Bizim doktorda biraz rahat panik yapmıyor sakince anlatıyor devlette olmasına ragmen süre konusunda acele etmiyor sorduğumu uzun uzun anlatıyor. Ama devlete mi devam etsem özele mi gitsem kararsız kaldım
Basın sağolsun canımKeşke dediginiz gibi olsa ama hayat bazen o kadar kolay olmuyor. Ben de kızımı doğurduğumda kayinvalidemle çok sorun yaşadım. Onun yüzünden eşimle de aram açıldı. Ben çalıştığım için kızıma annem baktı benden daha güzel daha sabırlı daha özenli baktı. Ama annemi 2.5 ay önce kaybettim. Annem varken diyordum ki o bir daha benim evime gelip çocuğuma bakamaz eğer bir çocuğum daha olursa gelsin görsün gitsin diyordum.ama büyük konuşmuşum. Üstelik annem 2 ay felç oldu. Ve anneme bakmama bir tek kayınvalidem yardim etti. O kdr akrabam varken. Bir tek o gönüllü oldu. Yani hayat uzun daha çok şey yasicaz. Sizi mutsuz eden şeyden tabiki uzak durun. Çocuk da once sizin çocuğunuz. Ama bir orta yol bulmaya çalışın ve daha esnek.olun. Bence daha mutlu olursunuz
Ne kadar lik hamilesinMerhabalar bugun bende ne agri ne de baska bir belirti varkorkmuyor degilim.. boyle tam icimin rahat edecegi hafta ne zaman ki acaba ?
Muğla Marmaris canım bakalım iki doktora çok iyi diyorlar biri özelde diğeri şuan gittiğim DoktorSen hangi sehirdeydin canim, eger memnunsan devam et biraz bence sonra ozele gecersen tahlillerini devletten de yapabilirsincanim ne güzel devlette iyi bi doktora denk gelmissin
bence sizde tedirgin olmayin bebek gec dollenmis benim kizim da oyleydi ikizlerdi biri tam haftalik digeri ondan bi hafta geriydi acigi kqpqtqbilir o muhim degil benceCanım bu tamamen bizimle alakalı bir durum, aklımızda kurup durdukça hamilelik boyunca öyle bir hafta olmayacak maalesef. İçimizi ferah tutucaz, minikle ufak konuşmalar yapıcaz. Karşılaştırma yapmıycaz çünkü her gebelik süreci kendine özgüdür. Felaket tellallarına kulak asmıycaz. Biz elimizden geleni yapalım, kalanı tevekkül...
Bende umarim haftaya keseyi gorebilirim dr randevu verdi gel keseye bakalim diye bes haftalikken goren var mi
Selam kizlar kan vermeye geldim kaç çıkıcak bakalım bana dua edin lütfen ihtiyacım var korkuyorum dusukden sonra .. tekrar birşey olcak diye
4 haftalıkken göründü vajinal görünüyor zaten.Karından en az 8 hafta filan olması gerek diye biliyorumBende umarim haftaya keseyi gorebilirim dr randevu verdi gel keseye bakalim diye bes haftalikken goren var mi
Bende sevmiyorum burnuma çok kokuyor yumurta yoksa zorlayacam da aynen mantıklı öyle de deneyebilirim sağol canım :)Sen yiyemesende bebek depolarindan besleniyor , sıkma kendini yiyebildigin kadar . Bazen ben koklamiyorum kokusu ağır geliyor . Direk nefes almadan yutuyorum. Her Güne de bolebilirsin bir gün yumurta bir gün süt ,yapabildiğin kadar ..
27 .13 cıktı sizce iyi mi cumartesi adet günümDualarımız seninle
Canım özel laboratuvarda mı yaptıracaksın biraz pahalı oluyor yaBenim 5+4 bugun gittim ve karindan bakti kese gozuktu cok sukur:) randevu alirken biraz sksik gelin ultrason icin dediler o zaten benim işim cok sksktim..
Idrar kulturu vermemi istedi doktorum özel de ver bekleme dedi iki gune cikiyomus sonucu ücreti ne kadardir ki kizlar
Ozel hastanede yaptiricam canim ne kadar meselaCanım özel laboratuvarda mı yaptıracaksın biraz pahalı oluyor ya
Ya ben bugün aile hekimliğine gittim tirod işte kan ve idrar testlerin pazartesi çıkar deyince bizde özel laboratuvar da yaptırdık 400 lira ödedik içimize oturdu .ama özel hastane de daha uygundur 50 lira falan ödersin özel laboratuvarlardan uzak dur :)Ozel hastanede yaptiricam canim ne kadar mesela
evet benm dr.um da dedi. çiğ et ve çiğ köfte riskli. bir hastalık var, onlardan geçen.Kızlar günaydın bende cumartesi doktor muanesi öncesi aile hekimime gebeliğimi bildirmeye ve bazı kan ve idrar testlerini yaptırmaya gittim doktor öneri olarak asla çiğ ete, kıymaya dokunma dedi bir de çiğ köfte yeme parazit yayıyormuş düşğk tehlikesine neden oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?