2018 mart-nisan anneleri

Kızlar, kan tahlillerinin büyük bölümünü aile hekimliği yapıyor.
ancak idrar ve birkaç kızamık vs gibi tahlilleri yapmıyor.

Ah canım ya cok odemissin gercekten neyse bosver uzulme o paranin cikacagi varmis:) yarin gidicem bakalim inşallah 50falandir

Ah canım ya cok odemissin gercekten neyse bosver uzulme o paranin cikacagi varmis:) yarin gidicem bakalim inşallah 50falandir
Ya birde tanıdık doktor vardı orda indirimli fiyatmış aile hekimliği ücretsiz olunca :) aynen napalım çıkıcağı varmış napalım

Nerde yaşıyorsunuz. Çok uçuk bir fiyat bana gore

Kesin görur

Benim gidiceğim doktor da muayenesi 250 tl ama ben daha cumartesi tanışacam Doğum fiyatını öğrenirim birde bazı yerlerde paket fiyat oluyor tüm takip Doğum hastanede kalma 6-7 bin tarzında onu da öğrenicem varsa

Ya kizlar daha bunlar icin cok erken hem pakette neymis allah askina hadi memun kalmadin ya da erken dogum oldu o hastanede kuvezler dolu parami ver ben kuvez olan hastanede mi yaptiracam diyeceksin ayrica burda ozelde cok sevdigim bi dr vardi kendisi atv kazasinda öldü daha 40 yasindaydi simdi o hastanede benim guvenecegim bi dr yok birini para baglamak bence cok sacma ayrica

Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsinde bebek işi riskli iş kizlar heyqcan yapmayin akisina birakin hazirlik yapmayin bende cok heyecanliydim herseyi hazirladim bebialerimin 24 haftalik dogdular yasamadilar ustelik ic anadoludaki butun hastanelerde kuvez yoktu en son konya da bulundu orda yaptim 2 saat ambulasla yolculuk yaptim hic bilmedigim duymadigim hastaneda dogum yaptim arkadasim cok heyecanliydi saglikli bi bebek dogurdu ama bebbek kalp hastasiymis bir haftalik ve ameliyat olacak hayati akisina birakalim uzun vadeli dusuncelere hayallere kapilmayalim

Oyle icimizdeki inancla devam ediyoruz zaten hayata.. bakalim Mevlam ne eylerse guzel eyler

Her yasadigimiz bir tecrube Allah size cok guzel evlatlar nasip etsin insallah.. zor zamanlar gecirmissiniz

Başın sağolsun canım . Benim yaşadığım şehirde durumlar biraz farklı iyi doktor bulmak çok zor birde adamakıllı hastane bulmak daha da zor paket konusunda belki haklısın şartlar çok kısıtlı inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde sıkıntısız bebeklerimizi kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…