- 6 Kasım 2016
- 634
- 382
- 103
- 35
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
Kızlar, kan tahlillerinin büyük bölümünü aile hekimliği yapıyor.Ya ben bugün aile hekimliğine gittim tirod işte kan ve idrar testlerin pazartesi çıkar deyince bizde özel laboratuvar da yaptırdık 400 lira ödedik içimize oturdu .ama özel hastane de daha uygundur 50 lira falan ödersin özel laboratuvarlardan uzak dur :)
Ah canım ya cok odemissin gercekten neyse bosver uzulme o paranin cikacagi varmis:) yarin gidicem bakalim inşallah 50falandirYa ben bugün aile hekimliğine gittim tirod işte kan ve idrar testlerin pazartesi çıkar deyince bizde özel laboratuvar da yaptırdık 400 lira ödedik içimize oturdu .ama özel hastane de daha uygundur 50 lira falan ödersin özel laboratuvarlardan uzak dur :)
Ya cumartesi randevum olunca beklemek istemedim yoksa orda ücretsiz yaptırmak daha mantıklıKızlar, kan tahlillerinin büyük bölümünü aile hekimliği yapıyor.
ancak idrar ve birkaç kızamık vs gibi tahlilleri yapmıyor.
Ya birde tanıdık doktor vardı orda indirimli fiyatmış aile hekimliği ücretsiz olunca :) aynen napalım çıkıcağı varmış napalımAh canım ya cok odemissin gercekten neyse bosver uzulme o paranin cikacagi varmis:) yarin gidicem bakalim inşallah 50falandir
karından hemen görünmeyebiliyor, malesf.Olmaz inşallah tabiki . Ben korkuyorum alttan muaneden kasılmak istemiyorum omdan karından baktırma isteğim
İnşallah canım görünür .alttan muayeneden korkum var ya bebekte oluncakarından hemen görünmeyebiliyor, malesf.
ama inşllah görünür
Canim benle aynisin sen iste gozukur inşallah sen azcik sksik git ama rahat gozuksunİnşallah canım görünür .alttan muayeneden korkum var ya bebekte olunca
Tamam canım öyle yapayım bol su içip gireyim inşallah gözükür miniğimCanim benle aynisin sen iste gozukur inşallah sen azcik sksik git ama rahat gozuksun
Nerde yaşıyorsunuz. Çok uçuk bir fiyat bana goreBirde ben doktoru sevdim ilk defa gittigim icin karsilastirma yapamıyorum ama içime sindi, muayene ucreti 250tl uc hafta kontrol ucretsiz acil durum olursa yoksa zaten ayda bir rutin gidiliyor, bana muayene icin devlete de gidebilirsin onemli olan zaten dogum dedi, yani illa hep gel diyen biri degil kismet olursa normal istiyorum dedim zaten tercih etme sebebim normal d.yanlidi olmasiydi anlastigi hastanelerden de fiyatlarını aldim 4600 lira normal dogum ve epidural bi gece kalmali bilmiyorum cok erken daha ama siz nasil yapicaksiniz
Kesin görurKızlar benim randevum cumartesi günü bugün bazı kan testleri idrar testi yaptırdım aile hekimliğinde .cumartesi giderken yanımda götürcem doktoruma geçen cumartesi beta 398 di bugün testte 4100 çıktı çok şükür artmış cumartesi gittiğimde doktor keseyi karından görür değil mi ? Cumartesi 5+3 olcam
Canim önemli olan rakamin 2 gün sonra artmış olmasi , 2 gün sonra tekrar baktır eğer yukselmezsse sıkıntı .. Ama yükselir ..27 .13 cıktı sizce iyi mi cumartesi adet günüm
Ay hadi inşallah :)Kesin görur
Benim gidiceğim doktor da muayenesi 250 tl ama ben daha cumartesi tanışacam Doğum fiyatını öğrenirim birde bazı yerlerde paket fiyat oluyor tüm takip Doğum hastanede kalma 6-7 bin tarzında onu da öğrenicem varsaBirde ben doktoru sevdim ilk defa gittigim icin karsilastirma yapamıyorum ama içime sindi, muayene ucreti 250tl uc hafta kontrol ucretsiz acil durum olursa yoksa zaten ayda bir rutin gidiliyor, bana muayene icin devlete de gidebilirsin onemli olan zaten dogum dedi, yani illa hep gel diyen biri degil kismet olursa normal istiyorum dedim zaten tercih etme sebebim normal d.yanlidi olmasiydi anlastigi hastanelerden de fiyatlarını aldim 4600 lira normal dogum ve epidural bi gece kalmali bilmiyorum cok erken daha ama siz nasil yapicaksiniz
Daha yeni 4. Haftam bu haftaNe kadar lik hamilesin
Oyle icimizdeki inancla devam ediyoruz zaten hayata.. bakalim Mevlam ne eylerse guzel eylerCanım bu tamamen bizimle alakalı bir durum, aklımızda kurup durdukça hamilelik boyunca öyle bir hafta olmayacak maalesef. İçimizi ferah tutucaz, minikle ufak konuşmalar yapıcaz. Karşılaştırma yapmıycaz çünkü her gebelik süreci kendine özgüdür. Felaket tellallarına kulak asmıycaz. Biz elimizden geleni yapalım, kalanı tevekkül...
Her yasadigimiz bir tecrube Allah size cok guzel evlatlar nasip etsin insallah.. zor zamanlar gecirmissinizAllah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsinde bebek işi riskli iş kizlar heyqcan yapmayin akisina birakin hazirlik yapmayin bende cok heyecanliydim herseyi hazirladim bebialerimin 24 haftalik dogdular yasamadilar ustelik ic anadoludaki butun hastanelerde kuvez yoktu en son konya da bulundu orda yaptim 2 saat ambulasla yolculuk yaptim hic bilmedigim duymadigim hastaneda dogum yaptim arkadasim cok heyecanliydi saglikli bi bebek dogurdu ama bebbek kalp hastasiymis bir haftalik ve ameliyat olacak hayati akisina birakalim uzun vadeli dusuncelere hayallere kapilmayalim
Başın sağolsun canım . Benim yaşadığım şehirde durumlar biraz farklı iyi doktor bulmak çok zor birde adamakıllı hastane bulmak daha da zor paket konusunda belki haklısın şartlar çok kısıtlı inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde sıkıntısız bebeklerimizi kucağımıza alırızAllah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsinde bebek işi riskli iş kizlar heyqcan yapmayin akisina birakin hazirlik yapmayin bende cok heyecanliydim herseyi hazirladim bebialerimin 24 haftalik dogdular yasamadilar ustelik ic anadoludaki butun hastanelerde kuvez yoktu en son konya da bulundu orda yaptim 2 saat ambulasla yolculuk yaptim hic bilmedigim duymadigim hastaneda dogum yaptim arkadasim cok heyecanliydi saglikli bi bebek dogurdu ama bebbek kalp hastasiymis bir haftalik ve ameliyat olacak hayati akisina birakalim uzun vadeli dusuncelere hayallere kapilmayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?