2018 mart-nisan anneleri

Canım takılma boşver zaman neyi gerektirir ona göre davranırsın ama şu an bebeğin için sakin kalman gerekiyor üzülme

Gerektiği zaman onlarda da kalabilir hasta vs olursun mesela yabancı değiller can kanlar onlarda ama dediğin gibi tamamen bakılması ı bende istemiyorum ama bazı insanlar var maşallah çocuğu kayınvalidey le anneye doğurmuşlar

Kızlar ya bu arada sizin muayene ücretleri niye bu kadar pahalı ki bizim burda özel hastane muayene ücreti 15 lira bi de üniversite hastanesi var orda da doç. Ya da Prof. Doktorlar var onların muayenesi 100 lira o da bi ay geçerli test tahlil film herşey de dahil içinde

Ya malasef bizim burası çok pahalı bir şehir ve olanaklarda kısıtlı bunu fırsat biliyorlar ondan böyle pahalı

İzmitte hiç doğru düzgün hastane yok , İstanbul da yaşıyor ailem, doğumun da orda olur . Ne SSK hastane var doğru düzgün ne Özel .Özel hastaneye hastane diyemezssiniz çiftlik gibi . Acıbadem çok pahalı zaten .. İstanbulun Şişli Etfali bile daha güzeldir :)))

Merhaba 9 hafta 4 günlük hamileyim şubat sonu mart başı gibi Doğum inş benim bir sorum var eylül ayında tatile gitmeyi düşünüyoruz düşük riski olup olmadığı nasıl anlaşılıyor alttan muayeneyle fln mı ?

Senin ora neresi ya ne guElmis 100 tl muane ucreti

Kayseri'de özel hastane 60-80-100-120 arasında değişiyor muayene ücretleri

Bi de çiğ köfte de ne zarar varmış ya mesafeyi zor azalttım bi de çiğ köfte mi yasak yazık banaaaa

Çiğköftenin içine kıyma koydukları için zararlı canım. Çiğ şeylerde parazit ihtimali oldugu için. Ama etsizleri de var tabi yinede en saglıklısı evde yapmak.. çiğköfte harcı var ondan alıp yapıyorum bende çigköfteui çok severim. Dışardan alıyordum ama artık evde yapıyorum.

Bende umarim haftaya keseyi gorebilirim dr randevu verdi gel keseye bakalim diye bes haftalikken goren var mi
Ben 5 hafyalıkken ultrason da gördüm keseyi ve bende hazırlıklı gittim alttan muayeneyle görürüm diye şaşırdım ama çok mutlu oldum hem alttan muayene olmadıgım şçin hem keseyi gördüğüm için. İnşallah sende görürsün

Gitmek istediğim özel hastaneyi arayıp duruyorum telefon hep mi meşgul olur bir sormadım ücreti.
Diğer hastanede muayene ücreti 71 tl

Kızlar bir haberi okudum şuan 2014 yılı haberi.
Sgk'LI bir hasta göğüs ağrısı şikayetiyle acile gidiyor. Nöbetçi doktor ilaç yazıyor vezneye gönderiyor. 88 TL ücret istiyorlar. Ve hasta 88 tl nin sgk lı biri için çok oldugunu ayrıntılı fatura istediğini söylüyor. Sadece fiş verebildiklerini ayrıntılı fatura işin muhasebeye gitmesi gerektiğini söylüyorlar hasta ücreti ödeyip gidiyor sgk nın int. Sitesinden bakıyor ve fazladan ücret aldıklarını görüyor hastaneden ücreti geri alıyor.

88 TL demişler. 73 tl yi geri almış.

Girdim odasina sıkışiķ misin dedi ewet biraz dedim olmaz lavoboya git gel dedi vajinal ultrasonla bakti

Senin ora neresi ya ne guElmis 100 tl muane ucreti

Afyon canım ve doktorlar da gerçekten çok iyi hastaneler 5 yıldızlı otel gibi küçük şehir olmanın faydaları bence

Ya ben bu 3 liralık dürümler var ya onlardan yiyordum işte etsiz olanlardan zararı olur mu onunda nescafe ve kahveye aşırı düşkünüm ben kokusu bile çekiyor beni napcan ben

Girdim odasina sıkışiķ misin dedi ewet biraz dedim olmaz lavoboya git gel dedi vajinal ultrasonla bakti
tatlım vajinal ultrason da tuvaletin rahmin görülmesine engel oluyor çünkü rahim idrardan dolayı yukarı çıkıyor alttan bakınca da doktor göremiyorum karından ultrasonda da sıkışık olduğunda yine idrar kesesi rahmi yukarı itince karın ultrasonunda rahat görülmesini sağlıyor her ikisini de yaşadım yumurta takibi sırasında vajinal ultrasonla sıkışık girdim ve yumurtam görülmedi ilk hamileliğim de de keseyi görmeye 5. Haftada ve bir buçuk litre su içip girdim hemencecik gördü doktor iyi yapmışsın su içerek dedi

KIZLAR KESE ZATEN GÖRÜNCEKSE GÖRÜNÜYOR SIKIŞIK OLUP BEBEGİNİZE VE KENDİNİZE ZARAR VERMEYİN BENCE. ZYN NORMALDE İDRAR TUTMAK İYİ BİŞİ DGLKEN GEBELİKTE DAHA DA ZARARLI OLABİLİYOR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…