- Konu Sahibi Sseerraayy
-
Canım takılma boşver zaman neyi gerektirir ona göre davranırsın ama şu an bebeğin için sakin kalman gerekiyor üzülmeKaynanamla aram hiç iyi değil. Gelmeyi geçtim aramıyor bile gerçi umrumda da değil arayıp aranmaması ama herkese söylemesi sinir etti. Stres olup bebeğimi etkilememek için uzatmıyorum.
Daha önceden demişti zaten herkes kendi yaptıgı çocuga bakar diye. Biz ailemden ve kaynanamdan farklı şehirde oturuyoruz. Dogumdan sonra geleyim yardımcı olayım derse o lafını hatırlatıp gelmesine gerek olmadıgını belirticem.
canım bnim kendi çocuğuna kendin bak zaten.annaanne yada babaanne de büyüyen çocuklar çokta sağlıklı olmuyor.sağlıklı uyumlu bi çocuk annesiyle büyüyendr.boşver kimseyi takma ve karıştırma.benimki alt katımda karıştırmam çünkü farklı düşünüyorlar ben farklı düşünüyorum.
Senin ora neresi ya ne guElmis 100 tl muane ucretiCanım takılma boşver zaman neyi gerektirir ona göre davranırsın ama şu an bebeğin için sakin kalman gerekiyor üzülme
Gerektiği zaman onlarda da kalabilir hasta vs olursun mesela yabancı değiller can kanlar onlarda ama dediğin gibi tamamen bakılması ı bende istemiyorum ama bazı insanlar var maşallah çocuğu kayınvalidey le anneye doğurmuşlar
Kızlar ya bu arada sizin muayene ücretleri niye bu kadar pahalı ki bizim burda özel hastane muayene ücreti 15 lira bi de üniversite hastanesi var orda da doç. Ya da Prof. Doktorlar var onların muayenesi 100 lira o da bi ay geçerli test tahlil film herşey de dahil içinde
Bi de çiğ köfte de ne zarar varmış ya mesafeyi zor azalttım bi de çiğ köfte mi yasak yazık banaaaa
Ben 5 hafyalıkken ultrason da gördüm keseyi ve bende hazırlıklı gittim alttan muayeneyle görürüm diye şaşırdım ama çok mutlu oldum hem alttan muayene olmadıgım şçin hem keseyi gördüğüm için. İnşallah sende görürsünBende umarim haftaya keseyi gorebilirim dr randevu verdi gel keseye bakalim diye bes haftalikken goren var mi
Canım sıkışık gitme benim dr kesinlikle idrara sıkışma dedi ztn gözükecegi varsa gözüküyorTamam canım öyle yapayım bol su içip gireyim inşallah gözükür miniğim
Benim dr zararlı oldgunu söyledi ve asla dedi.Benim doktorumda sabah erkenden sıkışık gel dedi. Daha iyi görünmesi için
Senin ora neresi ya ne guElmis 100 tl muane ucreti
Ya ben bu 3 liralık dürümler var ya onlardan yiyordum işte etsiz olanlardan zararı olur mu onunda nescafe ve kahveye aşırı düşkünüm ben kokusu bile çekiyor beni napcan benÇiğköftenin içine kıyma koydukları için zararlı canım. Çiğ şeylerde parazit ihtimali oldugu için. Ama etsizleri de var tabi yinede en saglıklısı evde yapmak.. çiğköfte harcı var ondan alıp yapıyorum bende çigköfteui çok severim. Dışardan alıyordum ama artık evde yapıyorum.
tatlım vajinal ultrason da tuvaletin rahmin görülmesine engel oluyor çünkü rahim idrardan dolayı yukarı çıkıyor alttan bakınca da doktor göremiyorum karından ultrasonda da sıkışık olduğunda yine idrar kesesi rahmi yukarı itince karın ultrasonunda rahat görülmesini sağlıyor her ikisini de yaşadım yumurta takibi sırasında vajinal ultrasonla sıkışık girdim ve yumurtam görülmedi ilk hamileliğim de de keseyi görmeye 5. Haftada ve bir buçuk litre su içip girdim hemencecik gördü doktor iyi yapmışsın su içerek dediGirdim odasina sıkışiķ misin dedi ewet biraz dedim olmaz lavoboya git gel dedi vajinal ultrasonla bakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?