2018 mart-nisan anneleri

5.4 haftalikken kesem gözükmedi.Cok kötüyüm

Stres yapma. Ben 31 temmuzda gittim tam 5 haftalıktı vajinal ultrasonla bakılmasını istemedim doktorda zaten karından bakarız dedi. Ama kalp atışı bebeği görmek fln hepsi için 14 agustosta gel dedi. Bende randevu aldım bekliyorum. Hemen 5 haftada görülecek diye bşy yok kimisinde 6 kimisinde 4 değişiyor. Stres yapma doktorun keseyi görememek dışında başka bşy söylemediyse birkaç hafta bekle hepsini birden görürsün :)

Bence de stres yapma doktor ne dedi? Ben kendime baktım sanırım 6.hafta başında görünmüş, normal de görünüyor mu 5 haftalık bilmiyorum.

2 hafta daha bekliyim.Doktor bozdu moralimi

Bende suan iki kere kan aldirdim artis var ama daha once bende dusuk yasadim o yuzden korkuyorum

Canım bende senin gibiyim korkup duruyorum. Göğüslerimi elliyorum sürekli ağrıları gitti mi diye. Çünkü düşüğümde meme ağrım aniden kesilmişti. Eşim kızıp duruyor bana bakıyorum haklı. Düşünmemek lazim. Hakikaten herşeyin hayırlısı

Alttan hic bakmadi.Direk karindan bakip yok dedi
Canim 5 haftalikken karindan gorulmez ki o yuzden sorfum bende haftaya 5 haftsligim dr keseye bakacak daha kucuk dedim vijinal ultrasonla gorebiliriz dedi ayrica ilk hamileligimde 5 haftalikken karnimda gorunmedi dr alttan bakti gordu sikma canini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…