- 20 Ağustos 2015
- 1.531
- 548
- 123
- 37
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
Vajinal ultrasonda da mi gorunmedi5.4 haftalikken kesem gözükmedi.Cok kötüyüm
5.4 haftalikken kesem gözükmedi.Cok kötüyüm
Stres sıkıntı yapma canım belki geç döllenme olmuştur beta değerin düşüktür5.4 haftalikken kesem gözükmedi.Cok kötüyüm
Arkadaşlar mide bulantısı başlayan var mı
Hiç mide bulantısı yok. Doktor bu hafta başlayalibilir dedi yada başlamaz.
Şuana kadar yok inşallah böyle devam eder
İnş canım benim ilk gebeliğim sekiz hafta sürdü o zaman da mide bulantısı yoktu. Bakalım hayırlısı
Aynen 5 haftalik oldu şu an 2 hafta daha dayanacagm :)Hamile olduğumu öğrendikten sonra hastaneye hiç gitmedim kızlar yok kesen görülmüyor falan diye moralim bozulmasın. 7 haftalıkken gidicem hem kese hem kalp atışını duyarım inş. o zaman
Behnane önemli olan rakam değil , kat olarak artışı .. Eğer artmiyorsa sorun vardır . Bende 300 çıkar sende 200 farketmiyormusbeta hcg degerlerini hatirliyomusun sekiz haftalikken
Folik asit bulantıni keser dedi doktor , bulanmiyor ama ara ara ağır kokulu yemekler bulandiriyorArkadaşlar mide bulantısı başlayan var mı
Bende suan iki kere kan aldirdim artis var ama daha once bende dusuk yasadim o yuzden korkuyorumBehnane önemli olan rakam değil , kat olarak artışı .. Eğer artmiyorsa sorun vardır . Bende 300 çıkar sende 200 farketmiyormus
2 hafta daha bekliyim.Doktor bozdu moralimiStres yapma. Ben 31 temmuzda gittim tam 5 haftalıktı vajinal ultrasonla bakılmasını istemedim doktorda zaten karından bakarız dedi. Ama kalp atışı bebeği görmek fln hepsi için 14 agustosta gel dedi. Bende randevu aldım bekliyorum. Hemen 5 haftada görülecek diye bşy yok kimisinde 6 kimisinde 4 değişiyor. Stres yapma doktorun keseyi görememek dışında başka bşy söylemediyse birkaç hafta bekle hepsini birden görürsün :)
Alttan hic bakmadi.Direk karindan bakip yok dediVajinal ultrasonda da mi gorunmedi
beta hcg degerlerini hatirliyomusun sekiz haftalikken
Aynen 5 haftalik oldu şu an 2 hafta daha dayanacagm :)
Bende suan iki kere kan aldirdim artis var ama daha once bende dusuk yasadim o yuzden korkuyorum
Canim 5 haftalikken karindan gorulmez ki o yuzden sorfum bende haftaya 5 haftsligim dr keseye bakacak daha kucuk dedim vijinal ultrasonla gorebiliriz dedi ayrica ilk hamileligimde 5 haftalikken karnimda gorunmedi dr alttan bakti gordu sikma caniniAlttan hic bakmadi.Direk karindan bakip yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?