2018 mart-nisan anneleri

Kızlar bende 30+2 haftalık hamileyim sizlerden ricam ablamda hamile kalmak istiyor onun için 41 hamileden 1'er tane ayetel kürsi okumasını istiyorum ablamın adı gülden 23 tane okundu bütün okuyanlardan ALLAH razı olsun şimdiden okuyanlar okudum yazarsa sevinirim

Okudum :) insallah en kisa zamanda guzel haberlerini aliriz

Merhaba Kızlar bende doktorunun dediğine göre 4haftalik hamileyim şükürler olsun hamdolsun. Çarş. Günü kan vermiştim perşembe günüaldim beta hcg 66.55 çıktı doktor çoğalmasına bakacağız dedi pazartesi Bidaha kan verrcem. Siz ce normal mi deger

ben hafif ısıtıp içiyorum canım ama hangisi daha sağlıklı bilmiyorum.yarın sorayım doktora.söylerim size de.dikkat et kendine.inş bişe olmaz
Canım bugün sen doktora gidiceğim yazmışsın gittin mi acaba kese göründü mü ?

benimde 275 tl
Başın sagolsun canım ben ikinci oldugu için sanırım gerçi ilkindede rahattım fazla düşünmedim zaman farklı seyler sunabılıyor son dk filan hakkımızda hayırlısı olsun
dr sana söylüyor uzun mesafe yasak olabiliyor en dogru kararı dr verir canım
5.4 haftalikken kesem gözükmedi.Cok kötüyüm
canım vajinal görünür
Alttan hic bakmadi.Direk karindan bakip yok dedi
işte yukarıda dedıgım gibi karında 7-8 haftada görünebiliyor .Alttan benim 4 haftalıkken göründü.sende vajinal baktır vede geç dollenme filanda olabılır sakın morlaını bozma
okudum 1 tane ekle benide canım Rabbim isteyen herkese nasip etisn inşallah.

Okudum Allah kabul buyursun inşallah

Tesekkur ederim cevabiniz icin.Ins gozukur.Vajinal muayene yapamiyorum malesef.Bi hafta bekliyim

Kızlar 4+4. 5 haftalık oluyor demi. Yani 4. Hafta bitmiş 5 e girilmiş demek sanırım.

okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…