- 17 Haziran 2017
- 643
- 327
- 23
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
Folik asit bulantıni keser dedi doktor , bulanmiyor ama ara ara ağır kokulu yemekler bulandiriyor
Artış var ise kan gelmediği sürece hiç sıkma canını . Değer rakamları önemli değil dedi doktorum bende sordum. Gerçekten herkesin değeri farklı .. Artış var şükürBende suan iki kere kan aldirdim artis var ama daha once bende dusuk yasadim o yuzden korkuyorum
Okudum :) insallah en kisa zamanda guzel haberlerini alirizKızlar bende 30+2 haftalık hamileyim sizlerden ricam ablamda hamile kalmak istiyor onun için 41 hamileden 1'er tane ayetel kürsi okumasını istiyorum ablamın adı gülden 23 tane okundu bütün okuyanlardan ALLAH razı olsun şimdiden okuyanlar okudum yazarsa sevinirim
Amin cnm inşallah ALLAH razı olsunOkudum :) insallah en kisa zamanda guzel haberlerini aliriz
Bende okudum canım rabbim tez vakitte hayırla nasip etsinAmin cnm inşallah ALLAH razı olsun
Canım bugün sen doktora gidiceğim yazmışsın gittin mi acaba kese göründü mü ?ben hafif ısıtıp içiyorum canım ama hangisi daha sağlıklı bilmiyorum.yarın sorayım doktora.söylerim size de.dikkat et kendine.inş bişe olmaz
Okudum canimKızlar bende 30+2 haftalık hamileyim sizlerden ricam ablamda hamile kalmak istiyor onun için 41 hamileden 1'er tane ayetel kürsi okumasını istiyorum ablamın adı gülden 23 tane okundu bütün okuyanlardan ALLAH razı olsun şimdiden okuyanlar okudum yazarsa sevinirim
benimde 275 tlBenim gidiceğim doktor da muayenesi 250 tl ama ben daha cumartesi tanışacam Doğum fiyatını öğrenirim birde bazı yerlerde paket fiyat oluyor tüm takip Doğum hastanede kalma 6-7 bin tarzında onu da öğrenicem varsa
Başın sagolsun canımAllah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsinde bebek işi riskli iş kizlar heyqcan yapmayin akisina birakin hazirlik yapmayin bende cok heyecanliydim herseyi hazirladim bebialerimin 24 haftalik dogdular yasamadilar ustelik ic anadoludaki butun hastanelerde kuvez yoktu en son konya da bulundu orda yaptim 2 saat ambulasla yolculuk yaptim hic bilmedigim duymadigim hastaneda dogum yaptim arkadasim cok heyecanliydi saglikli bi bebek dogurdu ama bebbek kalp hastasiymis bir haftalik ve ameliyat olacak hayati akisina birakalim uzun vadeli dusuncelere hayallere kapilmayalim
dr sana söylüyor uzun mesafe yasak olabiliyor en dogru kararı dr verir canımMerhaba 9 hafta 4 günlük hamileyim şubat sonu mart başı gibi Doğum inş benim bir sorum var eylül ayında tatile gitmeyi düşünüyoruz düşük riski olup olmadığı nasıl anlaşılıyor alttan muayeneyle fln mı ?
canım vajinal görünür5.4 haftalikken kesem gözükmedi.Cok kötüyüm
işte yukarıda dedıgım gibi karında 7-8 haftada görünebiliyor .Alttan benim 4 haftalıkken göründü.sende vajinal baktır vede geç dollenme filanda olabılır sakın morlaını bozmaAlttan hic bakmadi.Direk karindan bakip yok dedi
okudum 1 tane ekle benide canım Rabbim isteyen herkese nasip etisn inşallah.Kızlar bende 30+2 haftalık hamileyim sizlerden ricam ablamda hamile kalmak istiyor onun için 41 hamileden 1'er tane ayetel kürsi okumasını istiyorum ablamın adı gülden 23 tane okundu bütün okuyanlardan ALLAH razı olsun şimdiden okuyanlar okudum yazarsa sevinirim
Okudum Allah kabul buyursun inşallahKızlar bende 30+2 haftalık hamileyim sizlerden ricam ablamda hamile kalmak istiyor onun için 41 hamileden 1'er tane ayetel kürsi okumasını istiyorum ablamın adı gülden 23 tane okundu bütün okuyanlardan ALLAH razı olsun şimdiden okuyanlar okudum yazarsa sevinirim
Tesekkur ederim cevabiniz icin.Ins gozukur.Vajinal muayene yapamiyorum malesef.Bi hafta bekliyimbenimde 275 tl
Başın sagolsun canımben ikinci oldugu için sanırım gerçi ilkindede rahattım fazla düşünmedim zaman farklı seyler sunabılıyor son dk filan hakkımızda hayırlısı olsun
dr sana söylüyor uzun mesafe yasak olabiliyor en dogru kararı dr verir canım
canım vajinal görünür
işte yukarıda dedıgım gibi karında 7-8 haftada görünebiliyor .Alttan benim 4 haftalıkken göründü.sende vajinal baktır vede geç dollenme filanda olabılır sakın morlaını bozma
okudum 1 tane ekle benide canım Rabbim isteyen herkese nasip etisn inşallah.
Okudum bende. Allah kabul etsin inşallah.Kızlar 32 oldu umarım 41 e tamamlarız
Bu şekilde 4 bitmiş 5 e girilmiş oluyor.Gebelikte bi gunun bile onemi var 4+6 olunca 5 haftalik olacak yani daha iki gun var 4 bitmesine
okudum.Kızlar bende 30+2 haftalık hamileyim sizlerden ricam ablamda hamile kalmak istiyor onun için 41 hamileden 1'er tane ayetel kürsi okumasını istiyorum ablamın adı gülden 23 tane okundu bütün okuyanlardan ALLAH razı olsun şimdiden okuyanlar okudum yazarsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?