- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
Sen evet erken git canım salı gittiğinde keseyi görünce buraya yazsana :)
Dr keseyi 4+6 da gördü haftaya kontrole gelmemi istedi ve uzun bir tahlil listesi verdi. Sizden de istendi mi bu tahliller?
Evet bakılıyor asmlerde bhcgAile hekimi nde kan da gebelik bakiliyo mu canim..
Evet bakılıyor asmlerde bhcg
Biz eşimle kimseye söylememe kararı aldık daha önceden iki kaybımız olunca kötü olduk söylemeyelim insanların sorularıyla uğraşmayalım dedik ama ben dayanamadım teyzesinin baban esine bi de halasına söyledim bebeğimin sevincini içimde tutmak paylaşamamak çok zor
Bende çok idrara çıkıyorum canım yaBen aile hekimine gitmistim emin olmak icin bi gece once idrarla test yapmıştım pozitif cikmisti, aile hekimimde seni gebe diye dusunerek tum testlerini istedim ddi b12,folik asik, demir, tiroid falan hepsine bakildi sonuçlarımla gidicem doktora
Kizlar birde ben onceden de cok idrara cikardim simdi daha da cok gidiyorum sizde de var mi boyle bir sey
Bulanti falan yok bende 5.haftam bitti satime gore sizde durum nedir
Evet canım istedi belki içinde 10 dan fazla tahlil vardı ama bunlar ilk tahliller olduğu için fazla bundan sonrakiler bu kadar olmaz. Bebeğini sağlıkla kucağına al inşallahDr keseyi 4+6 da gördü haftaya kontrole gelmemi istedi ve uzun bir tahlil listesi verdi. Sizden de istendi mi bu tahliller?
Teşekkürler güzel dileğin için, Allah hepimize nasip eder inşallahE
Evet canım istedi belki içinde 10 dan fazla tahlil vardı ama bunlar ilk tahliller olduğu için fazla bundan sonrakiler bu kadar olmaz. Bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah
Aminnn canım inşallah. SİZ şuanda kaç haftalıksınızTeşekkürler güzel dileğin için, Allah hepimize nasip eder inşallah
Yumurtayı artirabiliyorsan 3 e çıkar canim yada aralar da ye sabahlari süt yumurta ceviz peynir zeytin .ben günde iki bardak süt içiyorum.bi sabah bi akşam.bi avuç badem ve ceviz yiyorum.folik asit için folio var ilaç onu alıyorum.her sabah bi yumurta ve peynir yiyorum.yemeklerimi de sebze ağırlıklı yapıyorum.balık ve et kesinlikle tüketilmeli onlara da başlıcam inş.ilk üç ay bebeğin beyin gelişimi için önemli arkadaşlar.ona göre bakın kendinize.benim bir hafta oldu öğreneli.hayatım şimdiden düzene girdi :)annesini şimdiden değiştirdi mucizem
Amin canım tüm annelere Allah bu Sevinç'i yalatsın. Hayırlı uğurlu olsun bebeğin sağlıkla kucağına al inşallah :)) bende bugün tam 13 haftalığım ama İnan'ın geçmicek gibi geliyor ama su gibi geçiyor bende 4+4 de öğrendim hamileliğimiMerhaba herkese hayrılısı ile bebegimizin kalp atışını duymayi ve Kucagimiza almayi Allah nasip eylesin .
Ben 4+2 deyim
Aminnnn inşallah canim gün sayiyorum ne kadar stresli mis meğer . Keseyi ve kalp atışını ne zaman duydun :)Amin canım tüm annelere Allah bu Sevinç'i yalatsın. Hayırlı uğurlu olsun bebeğin sağlıkla kucağına al inşallah :)) bende bugün tam 13 haftalığım ama İnan'ın geçmicek gibi geliyor ama su gibi geçiyor bende 4+4 de öğrendim hamileliğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?