- 26 Şubat 2012
- 2.269
- 726
- 363
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #11.141
6-7 aya kadar bizim odamızda yatacak ama o uyurken başka odada olursak falan diye kameralı mı alsak diye düşündükCnm bebisi ayri odada mi yatircaksin
bizde o markaya baktık ama almışken kameralı olanından mı alsak dedik sağlıklı günlerde kullanın inşallahBen bugün aldım motorolanın ama kamerası yok. Ninni vs de söylüyor. Nefesi bile duyuyormuşsun. Çızırtı olmuyormuş vs vs kullanıcılar baya memnundu
Canım açıklama bölümünde beden tablosu var oradan ölçüp bakabilirsin bir de yorum kısmında giyip fotograf atanlar var oradan az çok bedenini anlayabilirsin. a b c meme kısmı oluyor B en ideali bence ama emin değilim 36-80 38-85 ben ikisini 36 B ikisini 38B birini de 36 C aldım geldikten sonra tekrar hangisi en iyi oturursa sipariş vericem tekrar. Normalde kaç giyiyordunCanım yaa boyutunu nasıl ayarladın ordan bende baktım şimdi bi kaç taç ve makosen alıcaktım emzirme südyenide beğendim ama boyutunu anlayamadım
Her yer Çinde üretiyor artık canım dev markalar bile ona cok takılmıyorum :) bebek çantası bende şu modeli cok begendim renkleri cok şeker ve kullanışlı görünüyor almamış olsaydım kesin alırdım bunuÜretim yeri neresi acaba.bende bebek çantası sipariş ettim oradan. Türkiye’de aynı çantaya 2.5 katı fiyat yazmış insafsızlar
Canım açıklama bölümünde beden tablosu var oradan ölçüp bakabilirsin bir de yorum kısmında giyip fotograf atanlar var oradan az çok bedenini anlayabilirsin. a b c meme kısmı oluyor B en ideali bence ama emin değilim 36-80 38-85 ben ikisini 36 B ikisini 38B birini de 36 C aldım geldikten sonra tekrar hangisi en iyi oturursa sipariş vericem tekrar. Normalde kaç giyiyordun
Canım sende memursun ya bilirsin.bugün kuaförde duydum sgk doğum parası veriyomus 4 5 bin o ne ki hiç duymamıstım bizde alabiliyormuyuz acabaDoktorum yaptir dedi bana canm yaptırdık baklm inşallah yüksek ckmaz
Ne güzel izin tarihine az kalmış ben 37ye kadar çalismayi düşünüyorum ama zor geliyor ise gitmek
Maşallah ona yerim yaa.utangac olucak belli.kızlar öyle oluyor canım.gerci sizin cihazla ilgiliymiş sorun ama inş görürsünüz bi sonrakine bizde bugün 28 olduk tamBugun kontrolümuz vardi bizim27+3 günlük bugün kilosu 1078 gram çıktı,boyu 35 cm mis kizlar.. normal mi benimle ayni olanlarin nasil acaba? Yuzunu yine goremedik makinenin renkli kismi bozukmus iki hafta sonra gelecek yenisi dedi o zaman ins goruruz onun dışında her şey normalmis şükür
Ben bunu aldım rengine kadar aynı bende bana 60 tl gibi bir tutara geldi. Aslında 20 dolar ama yeni üye indirimi vs ucuza geldi :)Her yer Çinde üretiyor artık canım dev markalar bile ona cok takılmıyorum :) bebek çantası bende şu modeli cok begendim renkleri cok şeker ve kullanışlı görünüyor almamış olsaydım kesin alırdım bunu
Yukarıdakinin üç renginide aldım o baya uygundu tanesi kargoyla birlikte 8 tlye geliyor diğerleri de kargo dahil 24 ve 19 tl civarıydı hepsi 66 lira tuttu pentide tanesi 65 tl :) 20 güne gelir tahminen yazarım gelinceÖnden çıtçıtlı bir model beğendim senin ki nasıl ?
Modelini paylaşma şansın var mı? Geldiğinde iyi çıkarsa bende aynı satıcıdan alıyım
Aa ne güzel 80- 100 tl arası genelde. Cidden cok güzel güzel günlerle kullan inşallah bende belki dayanamayıp alırım :)Ben bunu aldım rengine kadar aynı bende bana 60 tl gibi bir tutara geldi. Aslında 20 dolar ama yeni üye indirimi vs ucuza geldi :)
şu anda çalışıyorsan alabilirsiniz tabiki. izne çıktığında sigortalı olman ve geriye dönük 90 gün ödenmiş sigortan olması gerekliCanım sende memursun ya bilirsin.bugün kuaförde duydum sgk doğum parası veriyomus 4 5 bin o ne ki hiç duymamıstım bizde alabiliyormuyuz acaba
Maşallah ona yerim yaa.utangac olucak belli.kızlar öyle oluyor canım.gerci sizin cihazla ilgiliymiş sorun ama inş görürsünüz bi sonrakine bizde bugün 28 olduk tam
Canm benim bildiğim biz sadece doğum ve süt parası alabiliyoruz oda 400 küsür toplam dediğin 4bin memur olmayanlar için geçici isgorememezlik parası diyor bizim 16 haftalık iznimize karşılık yani biz zaten ozman maaslarimizi alacağızCanım sende memursun ya bilirsin.bugün kuaförde duydum sgk doğum parası veriyomus 4 5 bin o ne ki hiç duymamıstım bizde alabiliyormuyuz acaba
Maşallah ona yerim yaa.utangac olucak belli.kızlar öyle oluyor canım.gerci sizin cihazla ilgiliymiş sorun ama inş görürsünüz bi sonrakine bizde bugün 28 olduk tam
Demi canım bende duymamıştım çünkü bize.Canm benim bildiğim biz sadece doğum ve süt parası alabiliyoruz oda 400 küsür toplam dediğin 4bin memur olmayanlar için geçici isgorememezlik parası diyor bizim 16 haftalık iznimize karşılık yani biz zaten ozman maaslarimizi alacağız
Aynen o para bizim icin gecerli degil yani öğretmenleri memurlari kapsamiyorCanm benim bildiğim biz sadece doğum ve süt parası alabiliyoruz oda 400 küsür toplam dediğin 4bin memur olmayanlar için geçici isgorememezlik parası diyor bizim 16 haftalık iznimize karşılık yani biz zaten ozman maaslarimizi alacağız
Kaça aldın ve nerden bilgi verirsen sevinirimBen bugün aldım motorolanın ama kamerası yok. Ninni vs de söylüyor. Nefesi bile duyuyormuşsun. Çızırtı olmuyormuş vs vs kullanıcılar baya memnundu
Kızlar merhaba çatı ağrısı nerede oluyor tam olarak bileniniz var mı? Benim 2 gündür özellikle alt tarafımda tam vajina kısmımda ağrı var. Günde bir şase mg içiyorum ama gene var. Dün tüm gün ağrı batma gibi değişik bişi oldu. Çatı ağrısı nası nerede oluyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?