2018 mart-nisan anneleri

Kizlar baktim kanmayin valla bezde guya yuzde 30 yapmis indirimi. Ama biz zaten o marketten o fiyattan daha ucuza aliyoruz
Migrosta indirim vardı geçen 38 liraya aldım prima bezi yanında da ıslak mendil hediyeydi hepsiburadada 50 tl en uygunu dediğin gibi bezlerde indirim yok ama avent emzikler cidden baya indirimde gögüs kalkanı, mustelanın bebek bakım çantası,otribebe burun aspiratörü,göğüs ucu çatlak kremi aldım ihtiyacı olan baksın derim emziklere özellikle

Güzel günlerde kullanın canım.

Maşallah kuzuya cnm bende 27+4 oldum bugün bu hafta gideceğim bakalım özledim kızımı ya

Aynen canım biz süper anneler olucaz inş eşim tuzlu yiyem birydi tuz olsada atardı bakmadan o bile bıraktı ben atmayım diye hamilelikte eşlermzde bize yardımcı oluyor çok şükür fedakarlık yapabiliyorla bir evlat bize ve yuvamıza neler katıyor ve neler getiriyor hamd olsun onu veren allaha çok şükür bende emseyde daha önce tüp bebek tedavisi gördüm canım 3 ikinci ve üçüncü tedavilerimi orda oldum bunuda söyleycem tabi ne kadar indirim yapcklar görecz inş makul bir fiyat olur 3000 binede razıyız bu bebişim rabbimn hediyesi bana öğrenir öğrenmez orda başladım 4 haftalıktı benimde sanırım hayırlısıyla sağlıcakla gelsin kuzularımız inş

kızlar ilk biberona ihtiyaç olduğunda cam mı kullanacağız bende şimdi hepsi buradadan sipariş vercem de avent in 2 li olanlarda indirimde nasıl alacağız

günaydın canım normalde 80 b takıyodum fiyat olarak ne kadar acaba senin baktıgın ben bi tane 15 tl lik gördüm

canım doğum parası tünm sigortalı çalışan anneler alıyor

kızlar sezeryan olduğunda biliyorsunuz süt hemen gelmiyor hangi mamayı almıştım oğlumda hatırlamıyorum aventin 2 li biberon 2 li emzik aldım

Evet tam orası canım çatın ağrıyor . Rutin ağrı kendini yormamaya çalış canım . Doktoruna söyle kontrol de belki 2 ye çıkarır magnezyumu

kizlar dun ablam dogum yapti benim psikolojim bozuldu biraz...bebek cok tatli sağlıklı ablamda iyi cok sukur bende bozulan kisimlar sunlar....bebek cok kucuk ben ona nasil bakicam duygusunun telasi ve dogumdan sonraki bakim.surecine ilk defa sahit oldum ne kadar zormus dogum dedim keske gormeseydim ama bu seferde far görmus tavsan gibi olurdum doğumda bu endise kalici degildir demi dogumdan sonra doğum yapanda kalmaz demi bu yasadiklari

Canım kendi bebişin oldugu için daha farklı oılursun korkma allahın izniyle bakarız benim ilk bebeğim ama çok şükür şuan bile pek kimseye veremem diye düşünüyorum herşeyini kendim yaparım diyorum banyosunu bile nasıl yaptırmamm gerektiğini izliyorum nasıl rahat emer nasıl gazı çıkar hepsini farklı farklı bakıp izliyorım kii kimseye vermiyim kızımıı çok heycan var git gide artıyo bende

cnm korkma endişeni anlıyorum bende öyleydim zaten 40 ım çıkana kadar annem yanımdaydı birde üstüne sezeryan olunca bebek zaten minnak altını değiştirirken bile korkuyordum ama yanında biri olunca sana destek veriyor o süre öyle atlatılıyor annemin yaptıklarını görünce bende yaparım bende anneyim gibi cümleler kuruluyor sonra sağlıkla bir gelsinler de şimdi oğluma bakıyorum nisan da 6 yaşına girecek zaman çok hızlı geçmiş diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…