- 14 Ekim 2011
- 1.748
- 1.436
- 333
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #11.161
Migrosta indirim vardı geçen 38 liraya aldım prima bezi yanında da ıslak mendil hediyeydi hepsiburadada 50 tl en uygunu dediğin gibi bezlerde indirim yok ama avent emzikler cidden baya indirimde gögüs kalkanı, mustelanın bebek bakım çantası,otribebe burun aspiratörü,göğüs ucu çatlak kremi aldım ihtiyacı olan baksın derim emziklere özellikleKizlar baktim kanmayin valla bezde guya yuzde 30 yapmis indirimi. Ama biz zaten o marketten o fiyattan daha ucuza aliyoruz
Güzel günlerde kullanın canım.Migrosta indirim vardı geçen 38 liraya aldım prima bezi yanında da ıslak mendil hediyeydi hepsiburadada 50 tl en uygunu dediğin gibi bezlerde indirim yok ama avent emzikler cidden baya indirimde gögüs kalkanı, mustelanın bebek bakım çantası,otribebe burun aspiratörü,göğüs ucu çatlak kremi aldım ihtiyacı olan baksın derim emziklere özellikle
Sağol canımGüzel günlerde kullanın canım.
Kimleri kapsiyor ?Aynen o para bizim icin gecerli degil yani öğretmenleri memurlari kapsamiyor
Sanirim memur olmayip sgk ya bağlı calisanlari kapsiyor,is göremezlik parası oluyormus.Kimleri kapsiyor ?
Maşallah kuzuya cnm bende 27+4 oldum bugün bu hafta gideceğim bakalım özledim kızımı yaBugun kontrolümuz vardi bizim27+3 günlük bugün kilosu 1078 gram çıktı,boyu 35 cm mis kizlar.. normal mi benimle ayni olanlarin nasil acaba? Yuzunu yine goremedik makinenin renkli kismi bozukmus iki hafta sonra gelecek yenisi dedi o zaman ins goruruz onun dışında her şey normalmis şükür
Aynen canım biz süper anneler olucaz inşSüpersin canım ben de sekeri hiç tüketmem tuzuda aramam öyle. Hamilelikte şekeri abarttım dizginlycem inşallah. Kuzum ben 4. Haftadan itibaren başlamıştım emseye oraya devam ediyorken bu fiyatları vermişlerdi arkadaşımda emseyde doğum yaptı oda tüm kontrollerini tahlillerini her şeyini emseyde yaptırdı 3000 tl normal doğum fiyatı uyguladılar 9 ay önce. İndirselerde maksimum 3000 derler oda ocaktan sonra zam gelmediyse benim aldıgım fiyatlar 2017 içindi gidince konuş hemen kuzum boş yere artırmasınlar
Amin canım inşDarısı başıma inş. bu hafta bende devir işlemlerini bitiricem bakalımBu ayın sonunda izin kuzum inş.
günaydın canım normalde 80 b takıyodum fiyat olarak ne kadar acaba senin baktıgın ben bi tane 15 tl lik gördümCanım açıklama bölümünde beden tablosu var oradan ölçüp bakabilirsin bir de yorum kısmında giyip fotograf atanlar var oradan az çok bedenini anlayabilirsin. a b c meme kısmı oluyor B en ideali bence ama emin değilim 36-80 38-85 ben ikisini 36 B ikisini 38B birini de 36 C aldım geldikten sonra tekrar hangisi en iyi oturursa sipariş vericem tekrar. Normalde kaç giyiyordun
canım doğum parası tünm sigortalı çalışan anneler alıyorCanım sende memursun ya bilirsin.bugün kuaförde duydum sgk doğum parası veriyomus 4 5 bin o ne ki hiç duymamıstım bizde alabiliyormuyuz acaba
Maşallah ona yerim yaa.utangac olucak belli.kızlar öyle oluyor canım.gerci sizin cihazla ilgiliymiş sorun ama inş görürsünüz bi sonrakine bizde bugün 28 olduk tam
Evet tam orası canım çatın ağrıyor . Rutin ağrı kendini yormamaya çalış canım . Doktoruna söyle kontrol de belki 2 ye çıkarır magnezyumuKızlar merhaba çatı ağrısı nerede oluyor tam olarak bileniniz var mı? Benim 2 gündür özellikle alt tarafımda tam vajina kısmımda ağrı var. Günde bir şase mg içiyorum ama gene var. Dün tüm gün ağrı batma gibi değişik bişi oldu. Çatı ağrısı nası nerede oluyor acaba?
Gidince haber ver canimm ben de 5 subatta tekrar gideceğim, rapor almak icin artik izne ayrildim yani :) 32 hafta bitene kadar olan kısım icin rapor alacagim.Maşallah kuzuya cnm bende 27+4 oldum bugün bu hafta gideceğim bakalım özledim kızımı ya
ayyy canım bende 5 şubatı iple çekiyorum raporumu alıcam inşallahGidince haber ver canimm ben de 5 subatta tekrar gideceğim, rapor almak icin artik izne ayrildim yani :) 32 hafta bitene kadar olan kısım icin rapor alacagim.
ohh valla bende şubatın sonuna kadar çalışıp maaşımı alıp ayrılacağımGidince haber ver canimm ben de 5 subatta tekrar gideceğim, rapor almak icin artik izne ayrildim yani :) 32 hafta bitene kadar olan kısım icin rapor alacagim.
Canım kendi bebişin oldugu için daha farklı oılursun korkma allahın izniyle bakarız benim ilk bebeğim ama çok şükür şuan bile pek kimseye veremem diye düşünüyorum herşeyini kendim yaparım diyorum banyosunu bile nasıl yaptırmamm gerektiğini izliyorum nasıl rahat emer nasıl gazı çıkar hepsini farklı farklı bakıp izliyorım kii kimseye vermiyim kızımıı çok heycan var git gide artıyo bendekizlar dun ablam dogum yapti benim psikolojim bozuldu biraz...bebek cok tatli sağlıklı ablamda iyi cok sukur bende bozulan kisimlar sunlar....bebek cok kucuk ben ona nasil bakicam duygusunun telasi ve dogumdan sonraki bakim.surecine ilk defa sahit oldum ne kadar zormus dogum dedim keske gormeseydim ama bu seferde far görmus tavsan gibi olurdum doğumda bu endise kalici degildir demi dogumdan sonra doğum yapanda kalmaz demi bu yasadiklari
cnm korkma endişeni anlıyorum bende öyleydim zaten 40 ım çıkana kadar annem yanımdaydı birde üstüne sezeryan olunca bebek zaten minnak altını değiştirirken bile korkuyordum ama yanında biri olunca sana destek veriyor o süre öyle atlatılıyor annemin yaptıklarını görünce bende yaparım bende anneyim gibi cümleler kuruluyor sonrakizlar dun ablam dogum yapti benim psikolojim bozuldu biraz...bebek cok tatli sağlıklı ablamda iyi cok sukur bende bozulan kisimlar sunlar....bebek cok kucuk ben ona nasil bakicam duygusunun telasi ve dogumdan sonraki bakim.surecine ilk defa sahit oldum ne kadar zormus dogum dedim keske gormeseydim ama bu seferde far görmus tavsan gibi olurdum doğumda bu endise kalici degildir demi dogumdan sonra doğum yapanda kalmaz demi bu yasadiklari
Cnm bugün gideceğim galiba öğleden sonra giderim haber ederimGidince haber ver canimm ben de 5 subatta tekrar gideceğim, rapor almak icin artik izne ayrildim yani :) 32 hafta bitene kadar olan kısım icin rapor alacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?