2018 mart-nisan anneleri

kızlar sezeryan olduğunda biliyorsunuz süt hemen gelmiyor hangi mamayı almıştım oğlumda hatırlamıyorum aventin 2 li biberon 2 li emzik aldım
Biz sma kullanmistik. Doktorlarda onu öneriyordu bize. Fiyati biraz digerlerinden fazla ama kizim severek içiyordu. Bizde sen gini avrnt biberon kullaniyorduk. Bende bi büyük bi kucuk almayi düşünüyorum.
Canim merak etme.bnde korkuyordum ama dogum yaptim ssnki kirk yıllık anayim masallah insana bi güç gelio birden :)

oy oy evet ya sık idrara çıkmak iş yerinde daha da zor artık tuvalete gitmeye çekiniyom

oy oy evet ya sık idrara çıkmak iş yerinde daha da zor artık tuvalete gitmeye çekiniyom
çekinme canım ya senin hakkın kimse seni bu konuda eleştremez.senin durumunu ne bilsin ki laf çarpıtsın.bizim de uzakta tuvalet şuan arızalık diğer binaya gidiyoruz üşüyorum yoruluyorum.sanki doğunun kırsal kesiminden 2 köy öteye okula giden çocuklar gibi.doğum iznini araştırıyorum sen baktın mı?benim kafamda çok soru işareti var.

kalktığımdan beri bir karın ağrısıdır gidiyor bende ya şu saat geçse de kontrole gitsem sıcak ıhlamur falan içtim fayda etmiyor

Sağolsun bıraksın tabi benim ki de tuz manyagı tabagın yanına döküp biber fln batırıp yer o derece tansiyon hastası olacaklar Allah korusun :) sen bayadır oranın hastasıymışsın tüp bebek fln diyosun bir zahmet yapsınlar canım ya ne mutlu sana mucizen karnında artık Allah yanına kucagına almayıda nasip etsin inşallah konuş canım belki üç binden bile indirirsin ama bir an önce konus zamlanırsa işin zorlaşır

günaydın canım normalde 80 b takıyodum fiyat olarak ne kadar acaba senin baktıgın ben bi tane 15 tl lik gördüm
Sana şimdi 85C olur sanki bende 80B takıyordum benimkiler gelsin de sana da haber veririm canım bedenini ona göre alırsın. Benim aldıklarım 8 tl,25 tl ve 19 tlydi geride ki sayfalarda modellerin resminide paylastım canım

Kızlar telsiz alanınız var mı? Hazır hepsi buradada indirim varken philipsin bir modeli var onu alayım diyorum
Motorolanın kini sipariş verdim hepsi buradadan. Millet baya memnun bak istersen onada 188 tl indirime girmiş ben ekstra chicco anne yanı aldım Fuşya rengi indirimliydi

kızlar ilk biberona ihtiyaç olduğunda cam mı kullanacağız bende şimdi hepsi buradadan sipariş vercem de avent in 2 li olanlarda indirimde nasıl alacağız
Dr brows alacağım ben cam. İçinde gazı alan bir mekanizma var bebeğe gaz yapmıyor fiyatı 55 ti e bebekte ama netten daha ucuza alınır

Ben geçen sene Doğum yaparken bacımın yanındaydım. Zaten prenses kendisi nazlı bağırış çağırış hepimizi mahvetti. Benimde psikolojim bozuldu onun yüzünden normal doğumdan korktum.

Motorolanın kini sipariş verdim hepsi buradadan. Millet baya memnun bak istersen onada 188 tl indirime girmiş ben ekstra chicco anne yanı aldım Fuşya rengi indirimliydi
Sağol canım bir tane cıktı motoralanın telsizi zahmet olmazsa görselini veya tam nodel numarasını gönderebilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…