- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #11.181
kızlar sezeryan olduğunda biliyorsunuz süt hemen gelmiyor hangi mamayı almıştım oğlumda hatırlamıyorum aventin 2 li biberon 2 li emzik aldım
Biz sma kullanmistik. Doktorlarda onu öneriyordu bize. Fiyati biraz digerlerinden fazla ama kizim severek içiyordu. Bizde sen gini avrnt biberon kullaniyorduk. Bende bi büyük bi kucuk almayi düşünüyorum.kızlar sezeryan olduğunda biliyorsunuz süt hemen gelmiyor hangi mamayı almıştım oğlumda hatırlamıyorum aventin 2 li biberon 2 li emzik aldım
Canim merak etme.bnde korkuyordum ama dogum yaptim ssnki kirk yıllık anayim masallah insana bi güç gelio birden :)kizlar dun ablam dogum yapti benim psikolojim bozuldu biraz...bebek cok tatli sağlıklı ablamda iyi cok sukur bende bozulan kisimlar sunlar....bebek cok kucuk ben ona nasil bakicam duygusunun telasi ve dogumdan sonraki bakim.surecine ilk defa sahit oldum ne kadar zormus dogum dedim keske gormeseydim ama bu seferde far görmus tavsan gibi olurdum doğumda bu endise kalici degildir demi dogumdan sonra doğum yapanda kalmaz demi bu yasadiklari
aventin hangi emziğini aldınız acaba.bende bakıyorum da karar veremedim.
Eki Görüntüle 2099117 cnm bu ikili emzik 24 tl ye geldi karanlıkta da parlar yazıyor 0-6 ay olanı bunlar
oy oy evet ya sık idrara çıkmak iş yerinde daha da zor artık tuvalete gitmeye çekiniyombende çalışan bir hamileyim bende 37 ye sabredeyim istiyorum. daha şimdiden taharette sıkıntı yaşıyorum. idrara sıkışınca zincirleme itişmekten midem içime batıyor.kızımda idrarım geldikçe idrar torbama tekme atıyor bastırıyor. daha şimdiden yaramazlık öğrenmiş hep kasıklarıma tepiyor.
çekinme canım ya senin hakkın kimse seni bu konuda eleştremez.senin durumunu ne bilsin ki laf çarpıtsın.bizim de uzakta tuvalet şuan arızalık diğer binaya gidiyoruz üşüyorum yoruluyorum.sanki doğunun kırsal kesiminden 2 köy öteye okula giden çocuklar gibi.doğum iznini araştırıyorum sen baktın mı?benim kafamda çok soru işareti var.oy oy evet ya sık idrara çıkmak iş yerinde daha da zor artık tuvalete gitmeye çekiniyom
kasığın alt tarafında mı o ağrı?kalktığımdan beri bir karın ağrısıdır gidiyor bende ya şu saat geçse de kontrole gitsem sıcak ıhlamur falan içtim fayda etmiyor
yok cnm üst tarafımda mideme yakın sanki gerilmiş taş gibi birde ağrısı varkasığın alt tarafında mı o ağrı?
Sağolsun bıraksın tabi benim ki de tuz manyagı tabagın yanına döküp biber fln batırıp yer o derece tansiyon hastası olacaklar Allah korusun :) sen bayadır oranın hastasıymışsın tüp bebek fln diyosun bir zahmet yapsınlar canım ya ne mutlu sana mucizen karnında artık Allah yanına kucagına almayıda nasip etsin inşallahAynen canım biz süper anneler olucaz inşeşim tuzlu yiyem birydi tuz olsada atardı bakmadan o bile bıraktı ben atmayım diye hamilelikte eşlermzde bize yardımcı oluyor çok şükür fedakarlık yapabiliyorla bir evlat bize ve yuvamıza neler katıyor ve neler getiriyor hamd olsun onu veren allaha çok şükür bende emseyde daha önce tüp bebek tedavisi gördüm canım 3 ikinci ve üçüncü tedavilerimi orda oldum bunuda söyleycem tabi ne kadar indirim yapcklar görecz inş makul bir fiyat olur 3000 binede razıyız bu bebişim rabbimn hediyesi bana öğrenir öğrenmez orda başladım 4 haftalıktı benimde sanırım hayırlısıyla sağlıcakla gelsin kuzularımız inş
Geçmiş olsun kontrol saatini bekleme git neden böyle oldu ki :/kalktığımdan beri bir karın ağrısıdır gidiyor bende ya şu saat geçse de kontrole gitsem sıcak ıhlamur falan içtim fayda etmiyor
Sana şimdi 85C olur sanki bende 80B takıyordum benimkiler gelsin de sana da haber veririm canım bedenini ona göre alırsın. Benim aldıklarım 8 tl,25 tl ve 19 tlydi geride ki sayfalarda modellerin resminide paylastım canımgünaydın canım normalde 80 b takıyodum fiyat olarak ne kadar acaba senin baktıgın ben bi tane 15 tl lik gördüm
stres,ayaklarından üşütmek yada hamileliğe bağlı hazımsızlık olabilir.nane limon yapsan?yok cnm üst tarafımda mideme yakın sanki gerilmiş taş gibi birde ağrısı var
Hepsi buradan da indirim vardı canım. 188 tl ye aldım.Kaça aldın ve nerden bilgi verirsen sevinirim
Motorolanın kini sipariş verdim hepsi buradadan. Millet baya memnun bak istersen onada 188 tl indirime girmiş ben ekstra chicco anne yanı aldım Fuşya rengi indirimliydiKızlar telsiz alanınız var mı? Hazır hepsi buradada indirim varken philipsin bir modeli var onu alayım diyorum
Gösterseler birde yüzlerini geçen gittiğimde göstermedi nasıl üzüldüm. 3 şubata randevum var bakalım o zaman ne yapacak :)Maşallah kuzuya cnm bende 27+4 oldum bugün bu hafta gideceğim bakalım özledim kızımı ya
Dr brows alacağım ben cam. İçinde gazı alan bir mekanizma var bebeğe gaz yapmıyor fiyatı 55 ti e bebekte ama netten daha ucuza alınırkızlar ilk biberona ihtiyaç olduğunda cam mı kullanacağız bende şimdi hepsi buradadan sipariş vercem de avent in 2 li olanlarda indirimde nasıl alacağız
Ben geçen sene Doğum yaparken bacımın yanındaydım. Zaten prenses kendisi nazlı bağırış çağırış hepimizi mahvetti. Benimde psikolojim bozuldu onun yüzünden normal doğumdan korktum.kizlar dun ablam dogum yapti benim psikolojim bozuldu biraz...bebek cok tatli sağlıklı ablamda iyi cok sukur bende bozulan kisimlar sunlar....bebek cok kucuk ben ona nasil bakicam duygusunun telasi ve dogumdan sonraki bakim.surecine ilk defa sahit oldum ne kadar zormus dogum dedim keske gormeseydim ama bu seferde far görmus tavsan gibi olurdum doğumda bu endise kalici degildir demi dogumdan sonra doğum yapanda kalmaz demi bu yasadiklari
Ben aventin philips ultra soft yenidoğan aldım. Shoti de çok önermişler ama çoğu emzik ağır geldi bebeye yazmış nette baya araştırdım,aventin hangi emziğini aldınız acaba.bende bakıyorum da karar veremedim.
Sağol canım bir tane cıktı motoralanın telsizi zahmet olmazsa görselini veya tam nodel numarasını gönderebilir misinMotorolanın kini sipariş verdim hepsi buradadan. Millet baya memnun bak istersen onada 188 tl indirime girmiş ben ekstra chicco anne yanı aldım Fuşya rengi indirimliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?