2018 mart-nisan anneleri

Ayakkabımı giyerken zorlanıyorum bende.ama çaktırmamaya calışıyorum simdiden böyleysem son aylar nasıl olacak bakalım
Aaa sen iyisin ben eşim varsa hemen ona baglatıyorum.Ya hareketlerim iyice sınırlı.İş yapamıyorum bile doğru düzgün.

kızlar hamile kalmak isteyenler varsa veya olanlar listeye katılmak ister misniz Meryem suresi ile

T tuba-kumsal kskada prnss C cansukrcm Egem2709 ben kasılmayı bebek hareketi zannediyordum arkadaş var tecrübeli bu konuda ve saglıkcı onun yanındayken oldu kasılmaların başlamış dedi meğer o hissettiğim bebek hareketi değil rahim kasılmasıymış. Azıcık daha sabretsek ne iyi olur nereden cıktı ki şimdi bu randevuyu iple cekiyorum

Bnmki de öyle oldu cnm acaba vok fazla konusamiyorum by ara ona mi sessiz diyorum hahahaha ama yok büyüyorlar artık normal galiba hareketlerin azalmasi

Karnında mı başlamıs canım.benimde dün bacakkarımın yan kısmı kızarmıs kaşımısım demekki demiştim ama mor çizgiler vardı sabah demekki catlıyo dedim kremledim hemem
Bu haftalarda katın iyice genişliyor ondan catlak oluşabilir günde iki 3 defa sursek bişeyler iyi olur bnmde gpbegimde 3 tane minik oluşmuş inşallah artmax

Aynen genetik le alakali sanırım biraz

Sağlıkla güzel günlerde kullanin

Kasılma için erken deil i ki cnm ya . Agriyo mu peki neye benziyo hiç bilmiyom merak ediyorum acikcasi

Açlık sekerim 104 cikti kesin yükleme isteyecek doktorum cuma gunu. Simdiye kadar istememsti. Ben aile hekimlginde aclik sekerime baktirdim
Canım biraz yüksek çıkmış ister belki benim açlık 69 cıkmıstı

Bnmki de öyle oldu cnm acaba vok fazla konusamiyorum by ara ona mi sessiz diyorum hahahaha ama yok büyüyorlar artık normal galiba hareketlerin azalmasi
Canım valla cok endişeliyim hava değişimi mi oldu nedir yaşam belirtisi var ama tekme yumruk yok anlamış degilim üzülüyorum baya.az önce duşa girdim belki hareketlenir diye ama nafile.çikolata yemeyi deniycem şimdide gece gece

Ben uzun zamandır eğilmiyorum bilerek eşim el atıyor. Ama eğilmem gerekirken girdiğim Tiripleri görsen yada gece yatarken döndüğümde :)
Bn gece donmeke aşırı zorlaniyorum resmen dizlerimin uzrinde kalkıp öyle dönüyorum bide bi kaç gündür ayaklarım aşırı agriyo

Aynen çikolata ye sola dön konuş canm belki hareket eder annesine

Cnm öyle düşünme lütfen senden ve bebeginden daha önemli ne olabilir ki kendi değerini sen belirlersin hamileliken hormonlardan hep bunlar bana da oluyo ara ara ama iyi şeyler düşün eminim başka zaman daha güzel bi şekilde kutlarsiniz üzme kendini sen bebişin de uzulmesin

Arkadaş kasılmalardan bir hafta sonra dogurdum deyince korktum açıkcası karnının belli bir alanı sertleşiyor sonra tekrar acılıyor degısık bir his
Ya bn yuruyunce ona benzer bişey oluyo ama acaba kasılma mi ki merak ettim şimdi bi doktora gitsen mi cnm erken gbi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…