- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #11.261
Bende birebir yaşadığım için yazdım.Hepimizin sütü gelsinde mamaya gerek duymayalım inşallahBenim çevremde de hep tersi var malesef ve okuduklarımdan böyle duydum.
Aaa sen iyisin ben eşim varsa hemen ona baglatıyorum.Ya hareketlerim iyice sınırlı.İş yapamıyorum bile doğru düzgün.Ayakkabımı giyerken zorlanıyorum bende.ama çaktırmamaya calışıyorum simdiden böyleysem son aylar nasıl olacak bakalım
Cnm valla kaç gündür giremiyorum bende misafirlerim var yegenm yengem geldi hafiften usutmusum bogazim kulagim agriyo onun dışında fazla agirlastim sanırım hele sırt üstü bir dakika bile uzanamiyorum hiç hemen öksürük tutuyoİnşallah canım.Sen nasılsın canım.
Bnmki de öyle oldu cnm acaba vok fazla konusamiyorum by ara ona mi sessiz diyorum hahahaha ama yok büyüyorlar artık normal galiba hareketlerin azalmasiMerhaba kızlar biz memleketteyiz kızım akrabalarıyla tanıştı ama bi kaç gündür çok hareketsiz tekme yumruk atmıyo dışarıdan hissedilebilir ölçüde.ama dönüyo falan ben hissediyorum minik kıpırtılarını yaşam belirtisi gösteriyor fakat keyfi mi yok anlamadım duruldu cocugum hava değişimi mi yaşadı anlamadım
Kasılma nasıl oluyo ki ağrı gbi bisey mi ben nasıl bisey hiç tahmin edemiyorumBende de kasilmalar var ozellikle is yaparken oluyor..
Bu haftalarda katın iyice genişliyor ondan catlak oluşabilir günde iki 3 defa sursek bişeyler iyi olur bnmde gpbegimde 3 tane minik oluşmuş inşallah artmaxKarnında mı başlamıs canım.benimde dün bacakkarımın yan kısmı kızarmıs kaşımısım demekki demiştim ama mor çizgiler vardı sabah demekki catlıyo dedim kremledim hemem
Aynen genetik le alakali sanırım birazEvet canim karnimda boyle iyice bakinca görülüyor yan tarafta var bir de sol tarafimda..hic kizarmadan oluyo ama bu da değişiyor demekki kisiden kisiye..dunden beri baya kasiniyor..krem surdum hemen az once:) catlayacagi varsa catliyor galiba ya krem sursek de bos gibi
Canım ben haftasonu natura baby modelini aldım. Sadece beşik ve 2 kapılı dolap, beşik koruması kenarlarda, yorgan, nevresim takımı, cibinlik, süs yastığı, bebek battaniyesi ( inçe battaniye polar gibi) hepsi 3500 üstü tuttu. Ocak ayının sonuna kadar indirim varmış.
Kasılma için erken deil i ki cnm ya . Agriyo mu peki neye benziyo hiç bilmiyom merak ediyorum acikcasiCanım yeri daraldıgı için artık hissedemiyormuşuz 32. Haftadan sonra iyice durulmaya başlıyorlarmış. Bnim fındıgımda eskisi gibi aşırı hareketli değil artık. Bu arada benim kasılmalarım başlamış sizde de var mı aniden bir yere toplanıp sertleşiyor bazen bir iki saniye bazen cok daha uzun sürüyor sonra yumuşuyor ben anlamıyordum ne oldugunu kasılmaymış beş şubatta sorcam doktoruma dogum alametiymiş bu korktum açıkçası
Canım biraz yüksek çıkmış ister belki benim açlık 69 cıkmıstıAçlık sekerim 104 cikti kesin yükleme isteyecek doktorum cuma gunu. Simdiye kadar istememsti. Ben aile hekimlginde aclik sekerime baktirdim
Canım valla cok endişeliyim hava değişimi mi oldu nedir yaşam belirtisi var ama tekme yumruk yok anlamış degilim üzülüyorum baya.az önce duşa girdim belki hareketlenir diye ama nafile.çikolata yemeyi deniycem şimdide gece geceBnmki de öyle oldu cnm acaba vok fazla konusamiyorum by ara ona mi sessiz diyorum hahahaha ama yok büyüyorlar artık normal galiba hareketlerin azalmasi
Bn gece donmeke aşırı zorlaniyorum resmen dizlerimin uzrinde kalkıp öyle dönüyorum bide bi kaç gündür ayaklarım aşırı agriyoBen uzun zamandır eğilmiyorum bilerek eşim el atıyor. Ama eğilmem gerekirken girdiğim Tiripleri görsenyada gece yatarken döndüğümde :)
Aynen çikolata ye sola dön konuş canm belki hareket eder annesineCanım biraz yüksek çıkmış ister belki benim açlık 69 cıkmıstı
Canım valla cok endişeliyim hava değişimi mi oldu nedir yaşam belirtisi var ama tekme yumruk yok anlamış degilim üzülüyorum baya.az önce duşa girdim belki hareketlenir diye ama nafile.çikolata yemeyi deniycem şimdide gece gece
Cnm öyle düşünme lütfen senden ve bebeginden daha önemli ne olabilir ki kendi değerini sen belirlersin hamileliken hormonlardan hep bunlar bana da oluyo ara ara ama iyi şeyler düşün eminim başka zaman daha güzel bi şekilde kutlarsiniz üzme kendini sen bebişin de uzulmesinkızlar beni şu an en iyi siz anlarsınız bir şey yazmanıza bile gerek yok sadece kendimden başka birilerine de anlatmam lazım o yüzden paylaşmak istiyorum, bugün evlilik yıl dönümümüz 2.yılımız eşim geçen cumadan beri ist.da bugün dönücekti ama dönemiyor canım acayip sıkkın ağlamaktan gözlerim şişti kendimi çok yalnız ve önemsiz hissediyorum şu an yazarken bile gözlerimden yaşlar süzülüyor hamilelikten birazı ama çok yıpranıyorum her şeyi bir başıma kendim yaşıyormuşum gibi geliyor eşim burda olmadığına hiç üzülmüyormuş diye düşünüyorum depresyona girdim ya da giriyorum sanırım
Arkadaş kasılmalardan bir hafta sonra dogurdum deyince korktum açıkcasıKasılma için erken deil i ki cnm ya . Agriyo mu peki neye benziyo hiç bilmiyom merak ediyorum acikcasi
Ya bn yuruyunce ona benzer bişey oluyo ama acaba kasılma mi ki merak ettim şimdi bi doktora gitsen mi cnm erken gbi sankiArkadaş kasılmalardan bir hafta sonra dogurdum deyince korktum açıkcasıkarnının belli bir alanı sertleşiyor sonra tekrar acılıyor degısık bir his
Bilmiyorum ki bence erken değil yalancı sancılar, kasılmalar bu haftalarda başlıyormuş sadece arkadaş öyle söyleyince korkuttu herkes bir şey söylüyorYa bn yuruyunce ona benzer bişey oluyo ama acaba kasılma mi ki merak ettim şimdi bi doktora gitsen mi cnm erken gbi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?