- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #11.301
O hastane bana da cok yakin. Doktorun adini ve dogum fiyatlarini paylasabilir misinevet canım istanbuldayım özel okmeydanı hastanesinde yapıcam inşallah doktordan herkez çok memmundu bende gittim çok memmun kaldım orada düşünüyorum doğumu inşallah zaten az bi zaman kaldı
aslı hanım ben çok duymuştum kendisini gidincede çok memmun kaldım baya detaylı ilgili bakıyor çokda tatlı dilli bi baya ncanım tavsiye ederim doğum ücreti normal doğum 900 tl sezeryan da 1000 tl ymiş doktora sordum kendisi söylediO hastane bana da cok yakin. Doktorun adini ve dogum fiyatlarini paylasabilir misin
Peki yenidogan unitesi hakkinda bilgin var mi canim? Kuvoz durumlari falanaslı hanım ben çok duymuştum kendisini gidincede çok memmun kaldım baya detaylı ilgili bakıyor çokda tatlı dilli bi baya ncanım tavsiye ederim doğum ücreti normal doğum 900 tl sezeryan da 1000 tl ymiş doktora sordum kendisi söyledi
İnş canım kar hafiften başladı dün ist da ama tutmadı tabi dışarısı buzzz gbialt giycek olarak sıkıntılıyım bu ara hiç bişeyle rahat edemiyorum dışarda n egitcem şaştım yani hemde bu soğukta bacaklarım bızz oluyor çünkü
Hiç bi bilgim yok canım bende bi araştırmak istiyorum aslındaPeki yenidogan unitesi hakkinda bilgin var mi canim? Kuvoz durumlari falan
Ogrenirsen haberleselim burdan. Ben de bakicam. Baska yerlere de bakmayi dusunuyorum. Buraya yazarim bakinca. Dogum yeri secmek de cok zormus ya.Hiç bi bilgim yok canım bende bi araştırmak istiyorum aslında
aynen canım ya ben normalde bezmialem hastanesine gidiyordum birde türkiye hastanesi ikisi arasında karar veririm dedim ama türkiye çok pahalı bi hastane sonra burayı baya fduydum doktoruda en son iş arkaşımın ablası doğum yaptı çok memmun kaldı bende bi kontrole gittim hoşuma gitti evimizede yakın o sebepden inşallah orada düşünüyorumOgrenirsen haberleselim burdan. Ben de bakicam. Baska yerlere de bakmayi dusunuyorum. Buraya yazarim bakinca. Dogum yeri secmek de cok zormus ya.
Sorma canım vallahi nasıl yiyor kızıyorum ama yol bana mısın demiyor :) banada haber ver canım ne diyecekler merak ediyorum inşallah güzel bir indirim yaparlar ada tıpa kaptırmayın hastalarınızı arkadaşım oraya gitti de kızıştır ortalığıAynen canımayy kız o daha çok sakıncalı ya öyle yenirmi tuz ciğerleri pişcek seninkinin haberi yok inş bırakır bian önce bizim sınavımızda buydu şükür allaha hamd olsun nasip etti en sonunda inş hepimiz sağlıcakla allahın izniyle kucağımıza alırız bebişlerimizi yarın kontorolüm var konuşacam baklım inş indirim yapılır
benimde dün cok olmuştu bugun daha az oldu acaba neyle alakalıBenim de sıklasmaya basladi iyice bugunlerde. Önceden gunde 1 2 belki oluyordu. Dun aksam cok oldu
Canim benimde 28 haftamda başladı kasılma çok korktum. 4 saat sürdü birde . Sağ ve sol tarafın değil mi ağrıyor böyle bi an da yükseliyor sonra düşüyor belli saniye ve dakikalarda. Doktor magnezyumu 2 ye çıkardı , bol bol dinlen dedi . Ayağa kalkmaya korkuyorum ya 30. Haftamdayim@tuba-kumsal @kskadaprnss C cansukrcm @Egem2709 ben kasılmayı bebek hareketi zannediyordum arkadaş var tecrübeli bu konuda ve saglıkcı onun yanındayken oldu kasılmaların başlamış dedi meğer o hissettiğim bebek hareketi değil rahim kasılmasıymış. Azıcık daha sabretsek ne iyi olur nereden cıktı ki şimdi bu randevuyu iple cekiyorum
Ayy Allahım yardım etsin bizeArkadaş kasılmalardan bir hafta sonra dogurdum deyince korktum açıkcasıkarnının belli bir alanı sertleşiyor sonra tekrar acılıyor degısık bir his
Canim sen kesin magnezyuma baktır , Benim 2 hafta önce oldu kasilmam şimdi iyiyim. Ama mümkün olduğunca ayağa kalkmiyorum korkudan. Hayırlı haberler ile donersn inşallahYok canım belli bir düzeni yok çok şükür. Arada vuruyor ama günde 10 dan fazla oluyor
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine.Yok sırt üstü uzanılmıyor artık kalkamıyorum ben çok hantallaştım karnım bütün hareketlerimi engelliyor.Cnm valla kaç gündür giremiyorum bende misafirlerim var yegenm yengem geldi hafiften usutmusum bogazim kulagim agriyo onun dışında fazla agirlastim sanırım hele sırt üstü bir dakika bile uzanamiyorum hiç hemen öksürük tutuyo
Çok güzel senmi yaptın canım.Eki Görüntüle 2100174 nasıl olmuş kizlar
Ay ben çok beceriksizim hayatta yapamam.İyi yapmışsın .Günah sana böyle kapris yaptığı için.akşam bu halimle kocamın aldığı saç kesme aleti ve kaprisli kocamla uğraştım resmen. sabah zor kalktım işe belim ağrımış.bu haldeyken bana kaprisi cabası ben ona dedim banyoda yapalım diye.hayatımda kimseyi traş etmedim.özellikle aletle.her yer saç olur dedim dinlemedi anamdan berber doğmadım ki.banyo yaptı çıkmadı üstünde saçlar. zor döküldü ev zaten kirliysi sigorta kutusu ve avize yaptırdık her yer sıva. evin içine edip sıvamak gibi oldu.hiç birine üzülmemde bu halimle bana kapris yapan kocama gıcık oldum sanki 10 yıllık berberim bende inadına onun istediği gibi kesmiyorum.
Fiyat çok iyiymiş canım hiç kaçırma memnunsan.LadyBird59 cnm sen de istanbul dasın nerede doğum düşünüyorsun fiyatları nasıl ya benim kontrol boyunca gittiğim hastaneye en son sorduğumda yeni zam gelmiş 1,550 tl sezeryan yeni yıl öncesi 1,100 dü ne güzel ayarlamıştım kendimi şimdi öyle olunca ataşehir avicenna ya sordum 2.cocuk sezeryan da 1,700 tl dedi muhtemelen orada yapacağım oğlumda orda doğmuştu belki ondan indirim falan yaptırırız aynı paraya gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?