2018 mart-nisan anneleri

O acı suyu hiç sorma bugünlerimize de şükür canım. Az kaldı ama hareketlerim sınırlı yoruluyorum hemen.

birde ben ptesi şeker yüklemesi yaptırdım acaba ondan mı oldu diye içim içimi yedi sürekli aklım elim göbeğimde bir ufak kıpırtı bekledim alışmışız tekmelerine şükür bugün daha iyi ama dönme şeklinde hareketleri biryerde toplanıyor öyle kalıyor galiba daraldı artık tekmelik uzancak yer yok

canm benimde dediğin gibi oluyor bir tarafta toplanıyor kaskatı oluyor orası tepecik gibi yani dışardan da belli oluyor bir taraf daha şişkin ama bebek poposunu ayaklarını falan orada mı topluyor acaba diyordum ağrı falan olmuyor hiçbiryerimde seninde öyle mi

Ben uzun zamandır eğilmiyorum bilerek eşim el atıyor. Ama eğilmem gerekirken girdiğim Tiripleri görsen yada gece yatarken döndüğümde :)
Ya bende yataktan kalkarken falan zorlanıyorum bide gece 5 defa wc ye uyanınca

Ben şeker yüklemesi yaptırmadım canım açlık tokluk cok düşük çıkmıs doktor hiç gerek yok dedi.bende yarın tetanoz 2. Dozu olucam

oo ben bayadır ayakkabılarımı eşime giydirtiyorum çoraplarımı daneden kendini zorluyorsun bırak giydirsin
Ya ben aciz hissediyorum kendimi canım ya.ben her işimi yapabilirim triplerine girdim o sürekli peşimde yardım etmek için cabalıyor ama ben rahatsız oluyorum.tabi son zamanlar mecbur eşime muhtaç olucam

Canim iste tam tarif ettigin sey kasılma. Bebek degil o kizlar rahim kasiliyor o anda. Ama korkmaya gerrk yok bu aylarda rahmin kendini doguma hazirlamasi icin olan kasilmalar bunlar.yalanci kasılma deniyor. Tehlikeli olan bu kasilmalrin duzrnli olmasidir.mesela 10dakikada bir kasiliyorsa allah korusun dogum baslatwn kasilmadir. Ama duzensiz gundr bikackere farkli zamanlarda kasiliyorsa normal. Yapcagimiz sey belli.kasilma geldiginde saatr bakiyoruz. Eger tam on dakika sonra tekrar gelirse duzrnli kasilma yabi tehlikelidir. Yok eger siksik degil duzensizse tehlike yoktur :))

Öyle düşünme canm ben zaten egilemiyorum bebegide skstrmak istemiyorum nolcak hem aciz falan değilsin bebis için muhtaçlık değil yardımlaşma :)

Öyle düşünme canm ben zaten egilemiyorum bebegide skstrmak istemiyorum nolcak hem aciz falan değilsin bebis için muhtaçlık değil yardımlaşma :)
Yardım istemem eşimin hoşuna gidiyor bide nazlı bi hatun istiyomus da haberim yok.bende hamile kalmadan önce herseyi eşime yaptırıcam süründürücem diyodum ama hamililik psikolojisi bambaşkaymıs düsünceler falan degişiyor ben ben degilim adeta

Ya canm çok sağol açıklaman için sen tecrubelisin tabi bize herşey yeni benim günde birkaç kez oluyor hep bebeğe yordum artık daha dikkatli olurum o anlarda ben kasilmalari rahimde falan sanıyordum; )

kızlar beni şu an en iyi siz anlarsınız bir şey yazmanıza bile gerek yok sadece kendimden başka birilerine de anlatmam lazım o yüzden paylaşmak istiyorum, bugün evlilik yıl dönümümüz 2.yılımız eşim geçen cumadan beri ist.da bugün dönücekti ama dönemiyor canım acayip sıkkın ağlamaktan gözlerim şişti kendimi çok yalnız ve önemsiz hissediyorum şu an yazarken bile gözlerimden yaşlar süzülüyor hamilelikten birazı ama çok yıpranıyorum her şeyi bir başıma kendim yaşıyormuşum gibi geliyor eşim burda olmadığına hiç üzülmüyormuş diye düşünüyorum depresyona girdim ya da giriyorum sanırım

Canım neden dönemiyor bugün.önemli bi işi cıktıysa üzme kendini ama anlıyorum seni gıcık bi durum gercekten o gelince telafi edecektir kendini öenmsiz falan hissetme sakın onun hayatındaki en degerli iey sen ve bebeğiniz

Bende sen gibi yiğitliği b.... sürdürmüyorum mecbur kalınca ne yapcan bacım. Son zamanlarda daha çok ihtiyaç olacak

iş için gitmişti canım o sebeple, yok dönünce de herhangi bir şey yapacağını sanmıyorum önemli olan bugün yanımda olmasıydı, bebek değerli olabilir ama kendimi onun için değerli görmüyorum

Bende sen gibi yiğitliği b.... sürdürmüyorum mecbur kalınca ne yapcan bacım. Son zamanlarda daha çok ihtiyaç olacak
Haklısın kuzum ya

Canım benim oluyor öyle ruh hali haklısın ne diyim şimdi bende olsam üzülür sinir olurdum gelince bişey yapmazsa canını oku sende cazgır hatunlar daha degerli oluyor valla

Kızlar mide yanmanızda gaviskon a grubu son derece güvenli sorun çıkarmayacak ilaç neden kendinize eziyet ediyorsunuz bebeklere içiriyorlar yahu

Rahim kasılmasına gelince karnınızın toplanması ve sertleşmesi zaten rahim kasılması ve şu an rahmimiz tam olarak o koca göbeklerimizin altında ve bilmem kaç kat büyümüş durumda. Rahim denilen şey aslında karnımız şu an.

Çatlaklar için de en iyi çözüm hindistan cevizi yağı ile yağlanmak. Biraz ağır kokuyor ama idare edicez artık

Açlık sekerim 104 cikti kesin yükleme isteyecek doktorum cuma gunu. Simdiye kadar istememsti. Ben aile hekimlginde aclik sekerime baktirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…