- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #11.241
O acı suyu hiç sormaSende benim gibisin canım.Bende gözümden yaş gelsede acıdan kullanmıyorum rennie gaviscon falan ilaç ne de olsa yani.sadece vitamin ve kan hapı kullanıyorum.süt en büyük kurtarıcımız bide salatalık iyi geliyor canım sende dene saklama kabına dilipleyip koyuyorum başucuma gece yandıkca bi parca alıyorum.bu gece acı su genzime kaçmış nefessiz kaldım resmen ölüyorum zannettim öksürerek attım şükür.az kaldı sabredicez kuzum
Ayakkabımı giyerken zorlanıyorum bende.ama çaktırmamaya calışıyorum simdiden böyleysem son aylar nasıl olacak bakalımO acı suyu hiç sormabugünlerimize de şükür canım. Az kaldı ama hareketlerim sınırlı yoruluyorum hemen.
Ben uzun zamandır eğilmiyorum bilerek eşim el atıyor. Ama eğilmem gerekirken girdiğim Tiripleri görsenAyakkabımı giyerken zorlanıyorum bende.ama çaktırmamaya calışıyorum simdiden böyleysem son aylar nasıl olacak bakalım
saol canım alışmışız hareketlerine azalınca panik oldumBenim de aynı rahat ol canım
birde ben ptesi şeker yüklemesi yaptırdım acaba ondan mı oldu diye içim içimi yedi sürekli aklım elim göbeğimde bir ufak kıpırtı bekledim alışmışız tekmelerine şükür bugün daha iyi ama dönme şeklinde hareketleri biryerde toplanıyor öyle kalıyor galiba daraldı artık tekmelik uzancak yer yokAyy ciddimisin canım bende korktum tamam anne yaşıyorum diye ufak kıpırtılar yapıyor ama öyle dıştan hissedilir tekme gelmedi hiç sen diyincede ben rahatladım.haberleşelim yine dönemlerimiz aynı sıpacıkların yeri daraldı bencede
oo ben bayadır ayakkabılarımı eşime giydirtiyorum çoraplarımı daAyakkabımı giyerken zorlanıyorum bende.ama çaktırmamaya calışıyorum simdiden böyleysem son aylar nasıl olacak bakalım
canm benimde dediğin gibi oluyor bir tarafta toplanıyor kaskatı oluyor orası tepecik gibi yani dışardan da belli oluyor bir taraf daha şişkin ama bebek poposunu ayaklarını falan orada mı topluyor acaba diyordum ağrı falan olmuyor hiçbiryerimde seninde öyle miCanım yeri daraldıgı için artık hissedemiyormuşuz 32. Haftadan sonra iyice durulmaya başlıyorlarmış. Bnim fındıgımda eskisi gibi aşırı hareketli değil artık. Bu arada benim kasılmalarım başlamış sizde de var mı aniden bir yere toplanıp sertleşiyor bazen bir iki saniye bazen cok daha uzun sürüyor sonra yumuşuyor ben anlamıyordum ne oldugunu kasılmaymış beş şubatta sorcam doktoruma dogum alametiymiş bu korktum açıkçası
Ya bende yataktan kalkarken falan zorlanıyorum bide gece 5 defa wc ye uyanıncaBen uzun zamandır eğilmiyorum bilerek eşim el atıyor. Ama eğilmem gerekirken girdiğim Tiripleri görsenyada gece yatarken döndüğümde :)
Ben şeker yüklemesi yaptırmadım canım açlık tokluk cok düşük çıkmıs doktor hiç gerek yok dedi.bende yarın tetanoz 2. Dozu olucambirde ben ptesi şeker yüklemesi yaptırdım acaba ondan mı oldu diye içim içimi yedi sürekli aklım elim göbeğimde bir ufak kıpırtı bekledim alışmışız tekmelerine şükür bugün daha iyi ama dönme şeklinde hareketleri biryerde toplanıyor öyle kalıyor galiba daraldı artık tekmelik uzancak yer yok
Ya ben aciz hissediyorum kendimi canım ya.ben her işimi yapabilirim triplerine girdim o sürekli peşimde yardım etmek için cabalıyor ama ben rahatsız oluyorum.tabi son zamanlar mecbur eşime muhtaç olucamoo ben bayadır ayakkabılarımı eşime giydirtiyorum çoraplarımı daneden kendini zorluyorsun bırak giydirsin
Canim iste tam tarif ettigin sey kasılma. Bebek degil o kizlar rahim kasiliyor o anda. Ama korkmaya gerrk yok bu aylarda rahmin kendini doguma hazirlamasi icin olan kasilmalar bunlar.yalanci kasılma deniyor. Tehlikeli olan bu kasilmalrin duzrnli olmasidir.mesela 10dakikada bir kasiliyorsa allah korusun dogum baslatwn kasilmadir. Ama duzensiz gundr bikackere farkli zamanlarda kasiliyorsa normal. Yapcagimiz sey belli.kasilma geldiginde saatr bakiyoruz. Eger tam on dakika sonra tekrar gelirse duzrnli kasilma yabi tehlikelidir. Yok eger siksik degil duzensizse tehlike yoktur :))canm benimde dediğin gibi oluyor bir tarafta toplanıyor kaskatı oluyor orası tepecik gibi yani dışardan da belli oluyor bir taraf daha şişkin ama bebek poposunu ayaklarını falan orada mı topluyor acaba diyordum ağrı falan olmuyor hiçbiryerimde seninde öyle mi
Öyle düşünme canm ben zaten egilemiyorum bebegide skstrmak istemiyorum nolcak hem aciz falan değilsin bebis için muhtaçlık değil yardımlaşma :)Ya bende yataktan kalkarken falan zorlanıyorum bide gece 5 defa wc ye uyanınca
Ben şeker yüklemesi yaptırmadım canım açlık tokluk cok düşük çıkmıs doktor hiç gerek yok dedi.bende yarın tetanoz 2. Dozu olucam
Ya ben aciz hissediyorum kendimi canım ya.ben her işimi yapabilirim triplerine girdim o sürekli peşimde yardım etmek için cabalıyor ama ben rahatsız oluyorum.tabi son zamanlar mecbur eşime muhtaç olucam
Yardım istemem eşimin hoşuna gidiyor bide nazlı bi hatun istiyomus da haberim yok.bende hamile kalmadan önce herseyi eşime yaptırıcam süründürücem diyodum ama hamililik psikolojisi bambaşkaymıs düsünceler falan degişiyor ben ben degilim adetaÖyle düşünme canm ben zaten egilemiyorum bebegide skstrmak istemiyorum nolcak hem aciz falan değilsin bebis için muhtaçlık değil yardımlaşma :)
Ya canm çok sağol açıklaman için sen tecrubelisin tabi bize herşey yeni benim günde birkaç kez oluyor hep bebeğe yordum artık daha dikkatli olurum o anlarda ben kasilmalari rahimde falan sanıyordum; )Canim iste tam tarif ettigin sey kasılma. Bebek degil o kizlar rahim kasiliyor o anda. Ama korkmaya gerrk yok bu aylarda rahmin kendini doguma hazirlamasi icin olan kasilmalar bunlar.yalanci kasılma deniyor. Tehlikeli olan bu kasilmalrin duzrnli olmasidir.mesela 10dakikada bir kasiliyorsa allah korusun dogum baslatwn kasilmadir. Ama duzensiz gundr bikackere farkli zamanlarda kasiliyorsa normal. Yapcagimiz sey belli.kasilma geldiginde saatr bakiyoruz. Eger tam on dakika sonra tekrar gelirse duzrnli kasilma yabi tehlikelidir. Yok eger siksik degil duzensizse tehlike yoktur :))
Canım neden dönemiyor bugün.önemli bi işi cıktıysa üzme kendini ama anlıyorum seni gıcık bi durum gercekten o gelince telafi edecektir kendini öenmsiz falan hissetme sakın onun hayatındaki en degerli iey sen ve bebeğinizkızlar beni şu an en iyi siz anlarsınız bir şey yazmanıza bile gerek yok sadece kendimden başka birilerine de anlatmam lazım o yüzden paylaşmak istiyorum, bugün evlilik yıl dönümümüz 2.yılımız eşim geçen cumadan beri ist.da bugün dönücekti ama dönemiyor canım acayip sıkkın ağlamaktan gözlerim şişti kendimi çok yalnız ve önemsiz hissediyorum şu an yazarken bile gözlerimden yaşlar süzülüyor hamilelikten birazı ama çok yıpranıyorum her şeyi bir başıma kendim yaşıyormuşum gibi geliyor eşim burda olmadığına hiç üzülmüyormuş diye düşünüyorum depresyona girdim ya da giriyorum sanırım
Bende sen gibi yiğitliği b.... sürdürmüyorumYardım istemem eşimin hoşuna gidiyor bide nazlı bi hatun istiyomus da haberim yok.bende hamile kalmadan önce herseyi eşime yaptırıcam süründürücem diyodum ama hamililik psikolojisi bambaşkaymıs düsünceler falan degişiyor ben ben degilim adeta
iş için gitmişti canım o sebeple, yok dönünce de herhangi bir şey yapacağını sanmıyorum önemli olan bugün yanımda olmasıydı, bebek değerli olabilir ama kendimi onun için değerli görmüyorumCanım neden dönemiyor bugün.önemli bi işi cıktıysa üzme kendini ama anlıyorum seni gıcık bi durum gercekten o gelince telafi edecektir kendini öenmsiz falan hissetme sakın onun hayatındaki en degerli iey sen ve bebeğiniz
Haklısın kuzum yaBende sen gibi yiğitliği b.... sürdürmüyorummecbur kalınca ne yapcan bacım. Son zamanlarda daha çok ihtiyaç olacak
Canım benim oluyor öyle ruh hali haklısın ne diyim şimdi bende olsam üzülür sinir olurdum gelince bişey yapmazsa canını oku sende cazgır hatunlar daha degerli oluyor vallaiş için gitmişti canım o sebeple, yok dönünce de herhangi bir şey yapacağını sanmıyorum önemli olan bugün yanımda olmasıydı, bebek değerli olabilir ama kendimi onun için değerli görmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?