2018 mart-nisan anneleri

Arkadaş kasılmalardan bir hafta sonra dogurdum deyince korktum açıkcası karnının belli bir alanı sertleşiyor sonra tekrar acılıyor degısık bir his

Onlar yalanci kasilma canm ve bu haftalarda olmasi gayet normal. Rahim kendini doguma hazirliyormus o hareketlerle. Onemli olan belli surelerle oluyoryor mu yoksa arada bir mi oluyor. Atiyorum saatte bir 15 dk da bir falan duzenli oluyorsa ozaman önemli.

Yaa bende bebek saniyordum simdi boyle deyince ayni benim durum .. Dunden beri var tabi surekli degil ama var ve acitiyor bende kuvvetlendi o yuzdendir diyordum..

Bende birebir yaşadığım için yazdım.Hepimizin sütü gelsinde mamaya gerek duymayalım inşallah
Amin inş en çok istediğimiz şey bu :)

Bende de kasilmalar var ozellikle is yaparken oluyor..
Benim de yorulunca artıyor o da normalmiş. Ben hiç durmuyorum ki ev işi vs çok yoruluyorum özellikle ayak ağrısı da arttı iyice

Kasılma nasıl oluyo ki ağrı gbi bisey mi ben nasıl bisey hiç tahmin edemiyorum

Cnm seni merak ettim dün aklıma geldin nerde acaba dedim. Nasılsın nerelerdesin?? Bu arada kasılma karnının sertleşmesi ağrılı olduğu söylenemez ama ayakta ve yürüyorsan yürümeyi zorlaştırıyor. Kaskatı karınla zor yürünüyor gerçekten.

Yok canım belli bir düzeni yok çok şükür. Arada vuruyor ama günde 10 dan fazla oluyor

Aynen canım ayy kız o daha çok sakıncalı ya öyle yenirmi tuz ciğerleri pişcek seninkinin haberi yok inş bırakır bian önce bizim sınavımızda buydu şükür allaha hamd olsun nasip etti en sonunda inş hepimiz sağlıcakla allahın izniyle kucağımıza alırız bebişlerimizi yarın kontorolüm var konuşacam baklım inş indirim yapılır

Ayy inşallah kar yağmadan izne çıksam ne güzel olur
İnş canım kar hafiften başladı dün ist da ama tutmadı tabi dışarısı buzzz gbi alt giycek olarak sıkıntılıyım bu ara hiç bişeyle rahat edemiyorum dışarda n egitcem şaştım yani hemde bu soğukta bacaklarım bızz oluyor çünkü

kızlar şeker yüklemesi ne zamana kadar yapılıyor normalde ben yaptırmadım ama doktor geçen hafta kontrolümde bi sonraki kontrolde açlık tokluk bakalım dedi yüksek çıkarsa yapılır mı yükleme 32.haftamda olucam o zaman

Canım 24 ile 28 haftalar şeker yüklemesi yapılıyordu dedi doktorum bende yaptırmadım açlık tokluk ta iyi çıktı şükür allaha emanet bebişleirmiz inş sağlıcakla doğmayı nasip etsin inş

Cnm bu ara misafirim var bide biraz rahatsızm ondan çok giremedim sen nasılsın hersey yolunda mi

Canım 24 ile 28 haftalar şeker yüklemesi yapılıyordu dedi doktorum bende yaptırmadım açlık tokluk ta iyi çıktı şükür allaha emanet bebişleirmiz inş sağlıcakla doğmayı nasip etsin inş
ben yaptrımadım yükleme doktor bi bakalım dedi yeni bi doktora başladım doğumuda burada yapıcam allahın izniyne bu doktorumda açlık tokluk bi bakalım dedi de nasıl bakılıyo kan mı veriyoruz acaba yoksa parmak ucundan şu şeker aletleriyle oldugu gibi mi

cnm doğumu nerede yaptırcaksın istanbul da mıydın sen?

Son düzenleme:
cnm doğumu nerede yaptırcaksın istanbul da mıydın sen?
evet canım istanbuldayım özel okmeydanı hastanesinde yapıcam inşallah doktordan herkez çok memmundu bende gittim çok memmun kaldım orada düşünüyorum doğumu inşallah zaten az bi zaman kaldı

evet canım istanbuldayım özel okmeydanı hastanesinde yapıcam inşallah doktordan herkez çok memmundu bende gittim çok memmun kaldım orada düşünüyorum doğumu inşallah zaten az bi zaman kaldı
Bende ataşehir avicenna düşünüyorum oğlumda orada doğmuştu hayırlısı artık zaten sezeryan benim ki

akşam bu halimle kocamın aldığı saç kesme aleti ve kaprisli kocamla uğraştım resmen. sabah zor kalktım işe belim ağrımış.bu haldeyken bana kaprisi cabası ben ona dedim banyoda yapalım diye.hayatımda kimseyi traş etmedim.özellikle aletle.her yer saç olur dedim dinlemedi anamdan berber doğmadım ki.banyo yaptı çıkmadı üstünde saçlar. zor döküldü ev zaten kirliysi sigorta kutusu ve avize yaptırdık her yer sıva. evin içine edip sıvamak gibi oldu.hiç birine üzülmemde bu halimle bana kapris yapan kocama gıcık oldum sanki 10 yıllık berberim bende inadına onun istediği gibi kesmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…