- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
- 333
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #11.281
Arkadaş kasılmalardan bir hafta sonra dogurdum deyince korktum açıkcasıkarnının belli bir alanı sertleşiyor sonra tekrar acılıyor degısık bir his
Yaa bende bebek saniyordum simdi boyle deyince ayni benim durum .. Dunden beri var tabi surekli degil ama var ve acitiyor bende kuvvetlendi o yuzdendir diyordum..@tuba-kumsal @kskadaprnss C cansukrcm @Egem2709 ben kasılmayı bebek hareketi zannediyordum arkadaş var tecrübeli bu konuda ve saglıkcı onun yanındayken oldu kasılmaların başlamış dedi meğer o hissettiğim bebek hareketi değil rahim kasılmasıymış. Azıcık daha sabretsek ne iyi olur nereden cıktı ki şimdi bu randevuyu iple cekiyorum
Amin inş en çok istediğimiz şey bu :)Bende birebir yaşadığım için yazdım.Hepimizin sütü gelsinde mamaya gerek duymayalım inşallah
Benim de yorulunca artıyor o da normalmiş. Ben hiç durmuyorum ki ev işi vs çok yoruluyorum özellikle ayak ağrısı da arttı iyiceBende de kasilmalar var ozellikle is yaparken oluyor..
Kasılma nasıl oluyo ki ağrı gbi bisey mi ben nasıl bisey hiç tahmin edemiyorum
Yok canım belli bir düzeni yok çok şükür. Arada vuruyor ama günde 10 dan fazla oluyorOnlar yalanci kasilma canm ve bu haftalarda olmasi gayet normal. Rahim kendini doguma hazirliyormus o hareketlerle. Onemli olan belli surelerle oluyoryor mu yoksa arada bir mi oluyor. Atiyorum saatte bir 15 dk da bir falan duzenli oluyorsa ozaman önemli.
Aynen baya acıyor benim de canım. Dışarıdan dokunulunca bile semsert olduğu belli oluyor Allahtan iki üç saniyede geciyorYaa bende bebek saniyordum simdi boyle deyince ayni benim durum .. Dunden beri var tabi surekli degil ama var ve acitiyor bende kuvvetlendi o yuzdendir diyordum..
Aynen canımSağolsun bıraksın tabi benim ki de tuz manyagı tabagın yanına döküp biber fln batırıp yer o derece tansiyon hastası olacaklar Allah korusun :) sen bayadır oranın hastasıymışsın tüp bebek fln diyosun bir zahmet yapsınlar canım ya ne mutlu sana mucizen karnında artık Allah yanına kucagına almayıda nasip etsin inşallahkonuş canım belki üç binden bile indirirsin ama bir an önce konus zamlanırsa işin zorlaşır
İnş canım kar hafiften başladı dün ist da ama tutmadı tabi dışarısı buzzz gbiAyy inşallah kar yağmadan izne çıksam ne güzel olur
Canım 24 ile 28 haftalar şeker yüklemesi yapılıyordu dedi doktorum bende yaptırmadım açlık tokluk ta iyi çıktı şükürkızlar şeker yüklemesi ne zamana kadar yapılıyor normalde ben yaptırmadım ama doktor geçen hafta kontrolümde bi sonraki kontrolde açlık tokluk bakalım dedi yüksek çıkarsa yapılır mı yükleme 32.haftamda olucam o zaman
Benim de sıklasmaya basladi iyice bugunlerde. Önceden gunde 1 2 belki oluyordu. Dun aksam cok olduYok canım belli bir düzeni yok çok şükür. Arada vuruyor ama günde 10 dan fazla oluyor
Cnm bu ara misafirim var bide biraz rahatsızm ondan çok giremedim sen nasılsın hersey yolunda miAmin inş en çok istediğimiz şey bu :)
Benim de yorulunca artıyor o da normalmiş. Ben hiç durmuyorum ki ev işi vs çok yoruluyorum özellikle ayak ağrısı da arttı iyice
Cnm seni merak ettim dün aklıma geldin nerde acaba dedim. Nasılsın nerelerdesin?? Bu arada kasılma karnının sertleşmesi ağrılı olduğu söylenemez ama ayakta ve yürüyorsan yürümeyi zorlaştırıyor. Kaskatı karınla zor yürünüyor gerçekten.
ben yaptrımadım yükleme doktor bi bakalım dedi yeni bi doktora başladım doğumuda burada yapıcam allahın izniyne bu doktorumda açlık tokluk bi bakalım dedi de nasıl bakılıyo kan mı veriyoruz acaba yoksa parmak ucundan şu şeker aletleriyle oldugu gibi miCanım 24 ile 28 haftalar şeker yüklemesi yapılıyordu dedi doktorum bende yaptırmadım açlık tokluk ta iyi çıktı şükürallaha emanet bebişleirmiz inş sağlıcakla doğmayı nasip etsin inş
cnm doğumu nerede yaptırcaksın istanbul da mıydın sen?ben yaptrımadım yükleme doktor bi bakalım dedi yeni bi doktora başladım doğumuda burada yapıcam allahın izniyne bu doktorumda açlık tokluk bi bakalım dedi de nasıl bakılıyo kan mı veriyoruz acaba yoksa parmak ucundan şu şeker aletleriyle oldugu gibi mi
evet canım istanbuldayım özel okmeydanı hastanesinde yapıcam inşallah doktordan herkez çok memmundu bende gittim çok memmun kaldım orada düşünüyorum doğumu inşallah zaten az bi zaman kaldıcnm doğumu nerede yaptırcaksın istanbul da mıydın sen?
Bende ataşehir avicenna düşünüyorum oğlumda orada doğmuştu hayırlısı artık zaten sezeryan benim kievet canım istanbuldayım özel okmeydanı hastanesinde yapıcam inşallah doktordan herkez çok memmundu bende gittim çok memmun kaldım orada düşünüyorum doğumu inşallah zaten az bi zaman kaldı
benim ilk bakalım ne olucak gönül ister normal doğum olsun ama bakalım yapabilicekmiyimBende ataşehir avicenna düşünüyorum oğlumda orada doğmuştu hayırlısı artık zaten sezeryan benim ki
Cnm bu ara misafirim var bide biraz rahatsızm ondan çok giremedim sen nasılsın hersey yolunda mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?