- 20 Mart 2016
- 1.338
- 887
- 123
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #11.221
Karnında mı başlamıs canım.benimde dün bacakkarımın yan kısmı kızarmıs kaşımısım demekki demiştim ama mor çizgiler vardı sabah demekki catlıyo dedim kremledim hememBenim de beyaz beyaz çatlaklar başlamış kızlar cok hafifiyice bakinca fark ettim..yavrularimiz icin cekecegiz artik krem de suruyordum ama cok duzenli sürdüğüm soylenemez..kasinmaya başlamıştı zaten bu aralar.
ayy canm benimde dünden beri öyle miniğin hareketleri belli belirsiz içime nasıl sıkıntı girdi anlatamam tatlı birşeyler yiyorum yok akşam biraz kımıldadı da rahatladım bugünde öyle kuvvetli değil hareketleri bende yazacaktım sen yazınca rahatladım biraz birde aynı tarihlerimiz galiba yeri daralıyorMerhaba kızlar biz memleketteyiz kızım akrabalarıyla tanıştı ama bi kaç gündür çok hareketsiz tekme yumruk atmıyo dışarıdan hissedilebilir ölçüde.ama dönüyo falan ben hissediyorum minik kıpırtılarını yaşam belirtisi gösteriyor fakat keyfi mi yok anlamadım duruldu cocugum hava değişimi mi yaşadı anlamadım
Evet canim karnimda boyle iyice bakinca görülüyor yan tarafta var bir de sol tarafimda..hic kizarmadan oluyo ama bu da değişiyor demekki kisiden kisiye..dunden beri baya kasiniyor..krem surdum hemen az once:) catlayacagi varsa catliyor galiba ya krem sursek de bos gibiKarnında mı başlamıs canım.benimde dün bacakkarımın yan kısmı kızarmıs kaşımısım demekki demiştim ama mor çizgiler vardı sabah demekki catlıyo dedim kremledim hemem
Tabi haber veririm bana bi özel mesaj atar mısın ismin kalsın orada unutmayayım malum 15 gün sürüyor :)Evet evet beğendiğim modeller bunlara benziyor geldiğinde kalitesinden memnun kalırsan bana da haber ver bende alıyım :)
Süper az kilo almışsın canım :) zaten çoğu bebeğin eşi suyu kilosu falanNasılsınız kızlar bugün 2.doz tetanozumu oldum dedim bir daha gebe izlem için gelecek miyim 34.haftada gelmemi istedi sonrada 6 ay sonra 3.tetanoz olacakmışım temmuz gibi kilom 79 çıktı hala 10 kilo almış biri olarak devam ediyorum
Benimde zaman zaman durgun oluyor sesi çıkmıyorMerhaba kızlar biz memleketteyiz kızım akrabalarıyla tanıştı ama bi kaç gündür çok hareketsiz tekme yumruk atmıyo dışarıdan hissedilebilir ölçüde.ama dönüyo falan ben hissediyorum minik kıpırtılarını yaşam belirtisi gösteriyor fakat keyfi mi yok anlamadım duruldu cocugum hava değişimi mi yaşadı anlamadım
Ya benimde göbek deliğinin iç tarafı acıyor sanki oynuyor gibi :)Öyle mi diyorsun canım endişelendim bende ister istemez.bide içerden bişey oluyo karnımın içi acıyo bazen sanki kordonununu çekiştiriyo gibi.neler oluyor içerde cok merak ediyorum
Benim de aynı rahat ol canımayy canm benimde dünden beri öyle miniğin hareketleri belli belirsiz içime nasıl sıkıntı girdi anlatamam tatlı birşeyler yiyorum yok akşam biraz kımıldadı da rahatladım bugünde öyle kuvvetli değil hareketleri bende yazacaktım sen yazınca rahatladım biraz birde aynı tarihlerimiz galiba yeri daralıyor
Canım yeri daraldıgı için artık hissedemiyormuşuz 32. Haftadan sonra iyice durulmaya başlıyorlarmış. Bnim fındıgımda eskisi gibi aşırı hareketli değil artık. Bu arada benim kasılmalarım başlamış sizde de var mı aniden bir yere toplanıp sertleşiyor bazen bir iki saniye bazen cok daha uzun sürüyor sonra yumuşuyor ben anlamıyordum ne oldugunu kasılmaymış beş şubatta sorcam doktoruma dogum alametiymiş bu korktum açıkçasıMerhaba kızlar biz memleketteyiz kızım akrabalarıyla tanıştı ama bi kaç gündür çok hareketsiz tekme yumruk atmıyo dışarıdan hissedilebilir ölçüde.ama dönüyo falan ben hissediyorum minik kıpırtılarını yaşam belirtisi gösteriyor fakat keyfi mi yok anlamadım duruldu cocugum hava değişimi mi yaşadı anlamadım
Bizim haftamız senden geride canım. Seninle aynı haftada olanlara sorup öğrenmek lazım.Canım yeri daraldıgı için artık hissedemiyormuşuz 32. Haftadan sonra iyice durulmaya başlıyorlarmış. Bnim fındıgımda eskisi gibi aşırı hareketli değil artık. Bu arada benim kasılmalarım başlamış sizde de var mı aniden bir yere toplanıp sertleşiyor bazen bir iki saniye bazen cok daha uzun sürüyor sonra yumuşuyor ben anlamıyordum ne oldugunu kasılmaymış beş şubatta sorcam doktoruma dogum alametiymiş bu korktum açıkçası
benim hiçç öyle olmadı cnm bilemiyorum az daha dursun şu kızçeCanım yeri daraldıgı için artık hissedemiyormuşuz 32. Haftadan sonra iyice durulmaya başlıyorlarmış. Bnim fındıgımda eskisi gibi aşırı hareketli değil artık. Bu arada benim kasılmalarım başlamış sizde de var mı aniden bir yere toplanıp sertleşiyor bazen bir iki saniye bazen cok daha uzun sürüyor sonra yumuşuyor ben anlamıyordum ne oldugunu kasılmaymış beş şubatta sorcam doktoruma dogum alametiymiş bu korktum açıkçası
Ayy ciddimisin canım bende korktum tamam anne yaşıyorum diye ufak kıpırtılar yapıyor ama öyle dıştan hissedilir tekme gelmedi hiç sen diyincede ben rahatladım.haberleşelim yine dönemlerimiz aynı sıpacıkların yeri daraldı bencedeayy canm benimde dünden beri öyle miniğin hareketleri belli belirsiz içime nasıl sıkıntı girdi anlatamam tatlı birşeyler yiyorum yok akşam biraz kımıldadı da rahatladım bugünde öyle kuvvetli değil hareketleri bende yazacaktım sen yazınca rahatladım biraz birde aynı tarihlerimiz galiba yeri daralıyor
Canım bendede sağ tarafta bi toplanıyor gibi oluyor sanki orayı sıkıştırıyor dediğin gibi 2 3 saniyelik bişey sıkıyo gibi sonra rahatlıyor ama bebek toplanıyor yada dönüyodur diye yorumlamıştımCanım yeri daraldıgı için artık hissedemiyormuşuz 32. Haftadan sonra iyice durulmaya başlıyorlarmış. Bnim fındıgımda eskisi gibi aşırı hareketli değil artık. Bu arada benim kasılmalarım başlamış sizde de var mı aniden bir yere toplanıp sertleşiyor bazen bir iki saniye bazen cok daha uzun sürüyor sonra yumuşuyor ben anlamıyordum ne oldugunu kasılmaymış beş şubatta sorcam doktoruma dogum alametiymiş bu korktum açıkçası
Canım nasıl anladın acaba bende de dün akşam sol alt kasıgıma birdewn bir agrı girdi canımı yaktı baya yaklaşık bi 20 25 sn sürdü acı kasılma nasıl oluyorCanım yeri daraldıgı için artık hissedemiyormuşuz 32. Haftadan sonra iyice durulmaya başlıyorlarmış. Bnim fındıgımda eskisi gibi aşırı hareketli değil artık. Bu arada benim kasılmalarım başlamış sizde de var mı aniden bir yere toplanıp sertleşiyor bazen bir iki saniye bazen cok daha uzun sürüyor sonra yumuşuyor ben anlamıyordum ne oldugunu kasılmaymış beş şubatta sorcam doktoruma dogum alametiymiş bu korktum açıkçası
Aynen canım göbek deliğinden başlıyo 4 cm altına kadar sızlıyo gibi oluyor aradaYa benimde göbek deliğinin iç tarafı acıyor sanki oynuyor gibi :)
Benim gece uykuları YOk oldu resmen. Miğdem yanıyor ilaç verdi doktor renni ama çok zorda kalmadıkça sık kullanma dedi. Bende hiç kullanmadım ilacı. Süt alıyorum bir iki yudum ama yaktı kavurdu beni resmen sıpa :)Aynen canım göbek deliğinden başlıyo 4 cm altına kadar sızlıyo gibi oluyor arada
4 boyutlu oluyor canlı gibi eline veriyorlar valla :) artık iyice belli olacak sana mı babaya mı benziyor yüzü nasıl vs :) inşallah gösterir kendinibebeğimi çok özledim bakalım bu haftasonu göreceğim inşallah.kilosu boyu nasıl oldu çok merak ediyorum.artık bi zahmet 3 boyutluda suratı daha net olur değil mi kızlar?
Sende benim gibisin canım.Bende gözümden yaş gelsede acıdan kullanmıyorum rennie gaviscon falan ilaç ne de olsa yani.sadece vitamin ve kan hapı kullanıyorum.süt en büyük kurtarıcımız bide salatalık iyi geliyor canım sende dene saklama kabına dilipleyip koyuyorum başucuma gece yandıkca bi parca alıyorum.bu gece acı su genzime kaçmış nefessiz kaldım resmen ölüyorum zannettim öksürerek attım şükür.az kaldı sabredicez kuzumBenim gece uykuları YOk oldu resmen. Miğdem yanıyor ilaç verdi doktor renni ama çok zorda kalmadıkça sık kullanma dedi. Bende hiç kullanmadım ilacı. Süt alıyorum bir iki yudum ama yaktı kavurdu beni resmen sıpa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?