2018 mart-nisan anneleri

Benim.kasılma sancı ile birlikte oluyor yani acıyor yanlarım. Karnimin sağ ve sol yanları aynı anda aciyor. Önce yavaş sonra şiddetli . Aynı zaman da karnımda sertleşiyor. Ben böyle yaşadım geçti şükür magnezyum ile ama kendimi yorarsam hafifden kasılma oluyor

Fiyatlar çok iyi bende Esenler Avicenna düşünüyorum, Normal 1500, zorunlu sezeryan 1500, ama kendin istersen 2000 tl dediler. Birde odaları hiç güzel değil vıp odasını tutacağız o da 500 tl iki geceliği, ama vıp odası da pek güzel değil sırf doktorumu seviyorum ve güveniyorum diye orada yapmayı düşünüyorum.

Eki Görüntüle 2100599 kizlar instagramdan bunun fiyatıni sordum 210 tl dedi bu arada kızım DEFNE oldu cok sevgili babamiz degistirmez umarım
Canim cok güzelmiş. Bende aynen boyle bsiey istiyorum arastryorum ama güvenemiyorum.
Semninki eline ulasti mi. Kumasi nasil sert degil ins :) birde o harfler yapıştırma mi yoksa dikiş mi. Sadece disikli olanlarda var. Bnde sordum biyerlerden 150 falandı.

Canim sen kesin magnezyuma baktır , Benim 2 hafta önce oldu kasilmam şimdi iyiyim. Ama mümkün olduğunca ayağa kalkmiyorum korkudan. Hayırlı haberler ile donersn inşallah
Baktırcam canım muayeneyi bekliyorum ama bence normal bir durum 31 haftalık oldu kendini doguma hazırlıyor diye düşünüyorum bugun cok sık olmadı maksimum üç kere olmuştur dün baya sık sık oldu Allah vaktinde saglıkla gelmeyi nasip etsin hepsine.

Fiyat cok iyiymiş cnm benim hastane sezaryen için 2850 istiyor kurtköy adatıpa gidiyorum. Zamlanacak diye ben ocaktan önce konuşup fiyatı sabitledim zam etkilemeyecek beni o yüzden dogumda da sürprizle karşılaşmayacagım. Ataşehirde arkadaşımda bir yere başladı eren hospital mı neydi bir sorarım onada istersen

Kızlar bu ne ya hepimizde bir öksürük belası sigara içenler gibiyim hır hır geziyorum ortalıkta hayır hasta falanda değilim anlamadım bu neyin nesi

Anladım canım hayırlısı olaun inş bende yaptırmadım zaten açlık tokluk şekeri için önce aç olman gerek kanı verceksin koldan sonra sana diycek tam bir saat tutucaksın kahvaltını yapcaksın bir saaatte ne kadar yersen ye sonra gidip tokluk kanı verceksin bu kadar benim iki kolumuda deldiler de aldılardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…