- 7 Eylül 2011
- 1.258
- 621
- 123
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #11.321
cnm açıkçası sezeryan olacağını bilince birşey fark etmiyor insandaFiyat çok iyiymiş canım hiç kaçırma memnunsan.
Benim.kasılma sancı ile birlikte oluyor yani acıyor yanlarım. Karnimin sağ ve sol yanları aynı anda aciyor. Önce yavaş sonra şiddetli . Aynı zaman da karnımda sertleşiyor. Ben böyle yaşadım geçti şükür magnezyum ile ama kendimi yorarsam hafifden kasılma oluyorkasilma dediginiz karnin sertlesmesi degil mi kizlar,ben onu 16.haftadan beri yaşıyorum hicte korkmadim biraz araştırdım normalmis hatta simdilerde daha az oluyor o haftalarda daha cok olutordu demekki rahim buyuyormus diye düşünüyorum şimdi
LadyBird59 cnm sen de istanbul dasın nerede doğum düşünüyorsun fiyatları nasıl ya benim kontrol boyunca gittiğim hastaneye en son sorduğumda yeni zam gelmiş 1,550 tl sezeryan yeni yıl öncesi 1,100 dü ne güzel ayarlamıştım kendimi şimdi öyle olunca ataşehir avicenna ya sordum 2.cocuk sezeryan da 1,700 tl dedi muhtemelen orada yapacağım oğlumda orda doğmuştu belki ondan indirim falan yaptırırız aynı paraya gelebilir
Canim cok güzelmiş. Bende aynen boyle bsiey istiyorum arastryorum ama güvenemiyorum.Eki Görüntüle 2100599 kizlar instagramdan bunun fiyatıni sordum 210 tl dedi bu arada kızım DEFNE olducok sevgili babamiz degistirmez umarım
Doğru söylüyorsun canım Benimde büyük olasılık sezeryan olucak benim fiyat iki katı doktorum doçent olduğu için.cnm açıkçası sezeryan olacağını bilince birşey fark etmiyor insanda
Amin cnm ya bnm yanma yoktu bugün midem boğazı m aşırı yaniyo berbatmisİdare ediyorum işte ağrılar bulantılar mide yanmaları allah beterinden saklasın inş hepimizi
Aynen cnm valla mide yanması başladı mı sendeÇok geçmiş olsun canım dikkat et kendine.Yok sırt üstü uzanılmıyor artık kalkamıyorum ben çok hantallaştım karnım bütün hareketlerimi engelliyor.
Başladı nefes boruma doğru yanıyor bu hafta canımAynen cnm valla mide yanması başladı mı sende
Aynen bnm bugün yeni oldu ya çok fenaBaşladı nefes boruma doğru yanıyor bu hafta canım
Ewet cnm bn yaptım hiç beceremiyorum normalde ama beceremiyorum idare ederÇok güzel senmi yaptın canım.
Yok cnm bulut yastik modası var ya bende sordum instagramda bi kaç yere bi yastığa 50 60 lira diyen oldu internetten video falan izledim deneyeyim dedim olmazsa olmaz zaten ama bişeye benzedi en azindan
Olsun el emeğin güzel olmuş canım eline sağlık.Ewet cnm bn yaptım hiç beceremiyorum normalde ama beceremiyorum idare eder
Baktırcam canım muayeneyi bekliyorum ama bence normal bir durum 31 haftalık oldu kendini doguma hazırlıyor diye düşünüyorum bugun cok sık olmadı maksimum üç kere olmuştur dün baya sık sık oldu Allah vaktinde saglıkla gelmeyi nasip etsin hepsine.Canim sen kesin magnezyuma baktır , Benim 2 hafta önce oldu kasilmam şimdi iyiyim. Ama mümkün olduğunca ayağa kalkmiyorum korkudan. Hayırlı haberler ile donersn inşallah
Fiyat cok iyiymiş cnm benim hastane sezaryen için 2850 istiyor kurtköy adatıpa gidiyorum. Zamlanacak diye ben ocaktan önce konuşup fiyatı sabitledim zam etkilemeyecek beni o yüzden dogumda da sürprizle karşılaşmayacagım. Ataşehirde arkadaşımda bir yere başladı eren hospital mı neydi bir sorarım onada istersenLadyBird59 cnm sen de istanbul dasın nerede doğum düşünüyorsun fiyatları nasıl ya benim kontrol boyunca gittiğim hastaneye en son sorduğumda yeni zam gelmiş 1,550 tl sezeryan yeni yıl öncesi 1,100 dü ne güzel ayarlamıştım kendimi şimdi öyle olunca ataşehir avicenna ya sordum 2.cocuk sezeryan da 1,700 tl dedi muhtemelen orada yapacağım oğlumda orda doğmuştu belki ondan indirim falan yaptırırız aynı paraya gelebilir
Benim astımımdan dolayı var canım.Ödüm kopuyor gene çoğalacak diye.Kızlar bu ne ya hepimizde bir öksürük belası sigara içenler gibiyim hır hır geziyorum ortalıkta hayır hasta falanda değilim anlamadım bu neyin nesi
Evet berbattır geçer inş muz ye süt iç ilaç (gaviscon) almıyorsanAmin cnm ya bnm yanma yoktu bugün midem boğazı m aşırı yaniyo berbatmis
Benim astımımdan dolayı var canım.Ödüm kopuyor gene çoğalacak diye.
Anladım canım hayırlısı olaun inş bende yaptırmadımben yaptrımadım yükleme doktor bi bakalım dedi yeni bi doktora başladım doğumuda burada yapıcam allahın izniyne bu doktorumda açlık tokluk bi bakalım dedi de nasıl bakılıyo kan mı veriyoruz acaba yoksa parmak ucundan şu şeker aletleriyle oldugu gibi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?