2018 mart-nisan anneleri

Çok soğuk dışarısı, Bende aynıyım çok fenayım söylemesi ayıptır gazım var ve cır cır olmuşum. Üşütmemek lazım ama üşüttüm sanırım.
Aynen kuzum ya buzzz gbi dışarısı kar azcık yağıyor açıyor ama soğuk fena bu gece yatmadım ne giysem sıkıyor rahat edemiyorum söylendim durdum eşimde bu taytan alalım yine dedi alırken bedeni tek klmıştı diğerleri küçüktü almadık çok rahatım onunla pantolon desen berbat oluyor aşağısını sıkıyor oturunca tayt en rahatı oda içi sıcak olsa süper olurmuş ben de üşütmüştüm geçen hafta her sabh karnım ağrıyordu tuvalette gidiyordum çok zor ya yediğin gidiyor sende dikkat et canm geçmiş olsun

Sende şöyle de kışın yediğin hurmalar gelir seni tırmalar de belki anlar azcık haber edrim canım 11.30 ta randevum bugün kızçemi görmeye gidecem inş allahın zinyle herşey yolundadır umarım pozizyonu nasıl sağlığı gelişimi merak ediyorum bu pazar 29 giriyoruz inş derim kuzum belki indirimi güzel yaparlar

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese. bebeklerinizin hareketleri nasıl benim bebişin hareketleri azaldı gibi bu beni endişelendiriyor
Günaydın cnm hiç endişelendirmesin çünkü durum hepimizde aynı boyları uzadı kuzuların yerleri daraldı ancak kendini rahat edeceği pozisyona ayarlarken hareketini anlıyorum onun haricinde tekmeleri durdu diyebilirim

anladım canım iki kez vericem yani dimi bi aç olarak bide tok olarak

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese. bebeklerinizin hareketleri nasıl benim bebişin hareketleri azaldı gibi bu beni endişelendiriyor
aynen benimde öyle hareket ediyo çok şükür ama dediğin gibi rahat ediceği pozisyona geçerken ama dün gece baya hareketliydi maşallah gece kuşu heralde bizim kız bana bu aralar çok sancı giriyor normalmidir peki kasığıma birden bir ağrı giriyo kalıyorum özellikle akşam metroya yürüken oluyor adım atamicak gibi oluyorum

ay canım ya teşekkür ederim cvp için dun aksam uyuyamadım diye bilirim. görmeyince iyi mi kötü mü kaygısı da oluyor.

bana da zaman zaman kısa süreli agrılar giriyor özellikle sağ ve sol yanıma kasığa doğru. doktorda hiç uyarmıyor süreçte böyle seyler olur soyle olur diye net olmasa hiç bişey bilemeyeceğiz

ahh o metro yok mu ahh vallahi geçen benimde oldu her akşam kadıköy metrosunda binip bostancıda iniyorum ama o kadar alışmışım ki hızlı tempoda yürümeye birden sancı giriyor hatta bir keresinde durdum duvarın dibinde sonra tekrar yavaş adımla ilerleyebildim hadi senin az kaldı ben şubatın sonuna kadar dayanıcam

bana da zaman zaman kısa süreli agrılar giriyor özellikle sağ ve sol yanıma kasığa doğru. doktorda hiç uyarmıyor süreçte böyle seyler olur soyle olur diye net olmasa hiç bişey bilemeyeceğiz
Aynen canım ben bu gidişimde sorucam inşallah anlatıcam nedir ne değildir söylesin neler olucak endişe etmiceğim edicegim ne varsa söylesin ki bizde bilelim yani korku yaşamayız en azından

aynen çok şükür az kaldı son önümüzdeki hafta inşallah bende dün kasığımı tutarak yürüdüm metroya kadar yavaş yavaş

merhaba arkadaşlar, bende Mayıs annesi olucam inşallah, hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbim, sizlerede
sormak ve danışmak istedim, benim ayrıntılı ultrasonumda plasenta anterior yazıyor yani plasenta ön duvarda imiş,

forumunuzda böyle bir durumla karşılaşan oldu mu, ebe hemşiremiz bazen aniden kanamalara yol açabilir, vakit kaybetmeden zeynep kamile git dedi, yaşım 40 inşallah ilk bebeğim olucak bu arada kan sulandırıcı iğne ve ilaç kullanıyorum,ilk bebeğimi kan pıhtılaşması sebebi ile kaybettim

Merhaba size de hayırlı olsun sağlıkla vaktinde kucağınıza alırsınız inşallah benim gebeliğin 11.haftasında plasenta previa (plesanta düşüklüğü) vardı 20.haftaya kadar cinsellik yasaktı devamlı kontrol altındaydım 22.haftada çok şükür yukarı çıkmaya başlamıştı şuan normal pozisyonunda sizin durumla alakalı bir fikrim yok malesef bu grupta da olduğunu hiç duymadım ama olan varsa yazar

teşekkür ederim , ayrıntılı ultrason 20, haftada çekildi. şimdi 22. haftadayım, bize en başından beri ilişki yasaktı, en iyisi biraz daha beklemek,

Hadi annesi kalk kalk meleğini görmeye gideceksin

Günaydın hayrlı cumalar. Korkma canım yerleri daralıyor benim bebişinde hareketleri eskisi gibi değil suan 31. Haftadayız tekmeleri cok kuvvetli artık ama eskisi gibi hareketli değil zaten inan eskisi gibi olsa içimizi paramparça eder bazen attıgı tekmelerin kuvvetine şok oluyorum kaburgamı kıracak

Ayy kızlar ya moralim bozuk eşim dün gece hiç uyumadı grip gibi heryerim ağrıyor dedi sabaha kadar inledi birde bugün kalp ekosuna girecek 2 gün önce doktor ekg hiç beğenmemiş kalp kaslarında zayıflık olabileceğini söylemiş şimdi işten izin alıp eve gelmiş bende izin isteyip yanına gitmek istiyorum eşim için dua eder misiniz ne olur çok korkuyorum ve endişeliyim.

benim oyle sert tekmeler atmıyor böyle dalga gibi oluyor sanki dönüyor sakin hareketleri bişey mi var acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…