- 10 Ağustos 2017
- 317
- 176
- 33
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #11.361
Allah şifa versin insallah canım. insallah endişelenecek birşey yoktur. dualarımız seninleAyy kızlar ya moralim bozuk eşim dün gece hiç uyumadı grip gibi heryerim ağrıyor dedi sabaha kadar inledi birde bugün kalp ekosuna girecek 2 gün önce doktor ekg hiç beğenmemiş kalp kaslarında zayıflık olabileceğini söylemiş şimdi işten izin alıp eve gelmiş bende izin isteyip yanına gitmek istiyorumeşim için dua eder misiniz ne olur çok korkuyorum ve endişeliyim.
Allah razı olsun cnm inşallah birşeyi çıkmazAllah şifa versin insallah canım. insallah endişelenecek birşey yoktur. dualarımız seninle
allah hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın inşallah canım sıkma canını iyi düşün allahın izniyleAllah razı olsun cnm inşallah birşeyi çıkmaz
Merhaba, bende de aynı durum var ama hem doktorum hem de detaylı ultrason yapan perinatolog endişe edicek bir şey olmadığını söyledi. İnternetten de araştırdım plasenta previa pozisyonu rahim ağzını kapadığı için biraz sıkıntılı sanırım onun dışında bizimki embriyonun rahmin ön duvarına yerleşmesi anlamına geliyormuş. Ama yine de doktoruna sor istersen..merhaba arkadaşlar, bende Mayıs annesi olucam inşallah, hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbim, sizlerede
sormak ve danışmak istedim, benim ayrıntılı ultrasonumda plasenta anterior yazıyor yani plasenta ön duvarda imiş,
forumunuzda böyle bir durumla karşılaşan oldu mu, ebe hemşiremiz bazen aniden kanamalara yol açabilir, vakit kaybetmeden zeynep kamile git dedi, yaşım 40 inşallah ilk bebeğim olucak bu arada kan sulandırıcı iğne ve ilaç kullanıyorum,ilk bebeğimi kan pıhtılaşması sebebi ile kaybettim
Insallah sikintili bir durum cikmaz csnim sen endiselenip uzulme hamilesinAllah razı olsun cnm inşallah birşeyi çıkmaz
çok enteresan kendi doktorum hiç bir şey demedi, ben sonuç kağıdında böyle bir şey yazınca bakayım dedim, 15 gün sonra zeynep kamil e giderim riskli gebelik bölümüne , teşekkür ederim canımMerhaba, bende de aynı durum var ama hem doktorum hem de detaylı ultrason yapan perinatolog endişe edicek bir şey olmadığını söyledi. İnternetten de araştırdım plasenta previa pozisyonu rahim ağzını kapadığı için biraz sıkıntılı sanırım onun dışında bizimki embriyonun rahmin ön duvarına yerleşmesi anlamına geliyormuş. Ama yine de doktoruna sor istersen..
Aynen kuzum yabuzzz gbi dışarısı kar azcık yağıyor açıyor ama soğuk fena bu gece yatmadım ne giysem sıkıyor rahat edemiyorum söylendim durdum eşimde bu taytan alalım yine dedi alırken bedeni tek klmıştı diğerleri küçüktü almadık çok rahatım onunla pantolon desen berbat oluyor aşağısını sıkıyor oturunca tayt en rahatı oda içi sıcak olsa süper olurmuş ben de üşütmüştüm geçen hafta her sabh karnım ağrıyordu tuvalette gidiyordum çok zor ya yediğin gidiyor sende dikkat et canm geçmiş olsun
Benim de bu sabah hareket yok gibi uzandım bekliyorumgünaydın kızlar hayırlı cumalar herkese. bebeklerinizin hareketleri nasıl benim bebişin hareketleri azaldı gibi bu beni endişelendiriyor
Canım yeri daraldıgı için artık hissedemiyormuşuz 32. Haftadan sonra iyice durulmaya başlıyorlarmış. Bnim fındıgımda eskisi gibi aşırı hareketli değil artık. Bu arada benim kasılmalarım başlamış sizde de var mı aniden bir yere toplanıp sertleşiyor bazen bir iki saniye bazen cok daha uzun sürüyor sonra yumuşuyor ben anlamıyordum ne oldugunu kasılmaymış beş şubatta sorcam doktoruma dogum alametiymiş bu korktum açıkçası
tatlı bişeyler ye istersen canım o zaman daha kısa sürede hareket ediyorİki tayt üstüste denesen
Benim de bu sabah hareket yok gibi uzandım bekliyorum
Allah yardımcımız olsun inan gün içinde tıkanıp duruyorum inşallah çoğalmaz ya allah onun gücünü verir
Ultrsonlar arasi cok fark oluyor gercekten. Acil doktora gitmistim 26 2de 1070gr bi hafta önde gidio dedi. Tam 1 hafta sonrasi kendi doktoruma gittim 27 2de 1090gr ölçtü:) bilmiyorum yani hangisi doğru. Sagliklari yerinde olsun ins. Seninkide bir haftq ilerde demekkiLadyBird59 senin bebeğin kaçıncı haftada kaç kiloydu da dr sana sezeryan olabilir demişti bulamadım msj nı , benim 26+1 de 1080 gr dedi çok gibi geldi bana maşallah
Bakalm cnm muz süt ise yarar umarimEvet berbattır geçer inş muz ye süt iç ilaç (gaviscon) almıyorsan
Evet az , gebelikte değerin 45 olmasi gerekiyor . Ampuller var eczane de 3 tl lik bişey , bir tane kırıp icebilirsin. Benim hamileliğin başında 22 di , 1 tane ampul , günde 10 damla da David damla verdi doktor . İçtim bitti . Ampuller çok etkili ,geçen gün karatay anlatıyordu ,3 tl lik olan ampuldan dan alın , yeni çıkan d vitaminleri kazanç amaçlı demişti .Kızlar d vitamininin 13,6 çıkmış. Çok az değil mi
Ah sorma bende kraliçe gibi hamilelik geçiyorum diye heyt höyt dolanıyordum. 7. Aydan sonra nefes alma, dönme, eğilmede zorlanma. Gece miğde yanması ve wc den kırk defa uyanmaBn gece donmeke aşırı zorlaniyorum resmen dizlerimin uzrinde kalkıp öyle dönüyorum bide bi kaç gündür ayaklarım aşırı agriyo
Doğuma kadar döner canım neden üzülüyorsun. Doğum pozisyonu alır daha zaman var. Doktor bana öyle demiştiBenim kizim yan secde pozisyonunda , benim gibi olan var mı aranızda kızlar . Daha 30. Hafta ama canımi sıkıyor çok
Aminn canım hepimiz İnşallahSağlıkla güzel günlerde kullanin
Benim de aynı mecbur şurup kullandım rennieBaşladı nefes boruma doğru yanıyor bu hafta canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?