2018 mart-nisan anneleri

Allah şifa versin insallah canım. insallah endişelenecek birşey yoktur. dualarımız seninle

Merhaba, bende de aynı durum var ama hem doktorum hem de detaylı ultrason yapan perinatolog endişe edicek bir şey olmadığını söyledi. İnternetten de araştırdım plasenta previa pozisyonu rahim ağzını kapadığı için biraz sıkıntılı sanırım onun dışında bizimki embriyonun rahmin ön duvarına yerleşmesi anlamına geliyormuş. Ama yine de doktoruna sor istersen..

çok enteresan kendi doktorum hiç bir şey demedi, ben sonuç kağıdında böyle bir şey yazınca bakayım dedim, 15 gün sonra zeynep kamil e giderim riskli gebelik bölümüne , teşekkür ederim canım

İki tayt üstüste denesen

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese. bebeklerinizin hareketleri nasıl benim bebişin hareketleri azaldı gibi bu beni endişelendiriyor
Benim de bu sabah hareket yok gibi uzandım bekliyorum

Kasılma dediğiniz gaz sancısı gibi bişeymi acaba benmi karıştırıyorum

LadyBird59 senin bebeğin kaçıncı haftada kaç kiloydu da dr sana sezeryan olabilir demişti bulamadım msj nı , benim 26+1 de 1080 gr dedi çok gibi geldi bana maşallah
Ultrsonlar arasi cok fark oluyor gercekten. Acil doktora gitmistim 26 2de 1070gr bi hafta önde gidio dedi. Tam 1 hafta sonrasi kendi doktoruma gittim 27 2de 1090gr ölçtü:) bilmiyorum yani hangisi doğru. Sagliklari yerinde olsun ins. Seninkide bir haftq ilerde demekki

Benim kizim yan secde pozisyonunda , benim gibi olan var mı aranızda kızlar . Daha 30. Hafta ama canımi sıkıyor çok

Kızlar d vitamininin 13,6 çıkmış. Çok az değil mi
Evet az , gebelikte değerin 45 olmasi gerekiyor . Ampuller var eczane de 3 tl lik bişey , bir tane kırıp icebilirsin. Benim hamileliğin başında 22 di , 1 tane ampul , günde 10 damla da David damla verdi doktor . İçtim bitti . Ampuller çok etkili ,geçen gün karatay anlatıyordu ,3 tl lik olan ampuldan dan alın , yeni çıkan d vitaminleri kazanç amaçlı demişti .

Bn gece donmeke aşırı zorlaniyorum resmen dizlerimin uzrinde kalkıp öyle dönüyorum bide bi kaç gündür ayaklarım aşırı agriyo
Ah sorma bende kraliçe gibi hamilelik geçiyorum diye heyt höyt dolanıyordum. 7. Aydan sonra nefes alma, dönme, eğilmede zorlanma. Gece miğde yanması ve wc den kırk defa uyanma dünde çatımda hafif ağrı vardı. Dizlerim sızlıyor arada :) son aylar hayırlısı ile geçse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…