2018 mart-nisan anneleri

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese. bebeklerinizin hareketleri nasıl benim bebişin hareketleri azaldı gibi bu beni endişelendiriyor
Endişelenme artık büyüdüler yerleri daralıyor bu yüzden hareketleri azalıyormuş. Benimde öyle Birgün sesi çıkmaz birgün hareketli olur. Yine de takipte ol ama

Sağ salim kucağına al inşallah bebeğini canım. Hoşgeldin aramıza. Konu ile ilgili bilgim yok ama olan varsa mutlaka yazacaktır

İnşallah döner hayırlısı ile . Ne bilim anestezi fobim var ,korkuyorum sezaryen den . Allah hayırlı olanı versin inşallah
Anestezi sana adın ne derken gidiyorsun kalktığında hiçbirşey hatırlamıyorsun :) inşallah gönlünden geçen gibi kolay normal Doğum yaparsın inşallah

Onları kırmasıda çok zor :) elimi öyle derin kestim ki zamanında şimdi devit 3 damla kullanıyorum.

N NazliK gaviscon kullanıyorsan süt ve muz tüketmeme dedin? Neden ki canım. Ben miğde yanması için rennie kullanmaya başladım 2 gündür

Ayy canım benim az kaldı işte minikler büyüyor, kıyafetler olmuyor benimde aynı şekilde tayt beni rahatsız ediyor. En güzeli polarlar evde çok rahat ediyorum. Ama iş yerinde mecbur pantolon Dikkat et sende katı yiyecekler ye ben öyle yapıyorum. Çorba içmiyorum pek

Bende aynı farketmiyorum bazen hızlanıyorum sonrası pişmanlık. Hatta bebek iyi mi diye kontrol ediyorum, benimde haftaya çarşamba son Allah nasip ederse

Aynen canım ben bu gidişimde sorucam inşallah anlatıcam nedir ne değildir söylesin neler olucak endişe etmiceğim edicegim ne varsa söylesin ki bizde bilelim yani korku yaşamayız en azından

Bende katılıyorum canım geçen de ağrım oldu kasıklarda nasıl üzüldüm ve korktum, erken doğum olur diye Allaha şükür geçti sonra. Ama doktorların bizleri bilinçlendirmesi gerekir sonuçta ilk bebek.

evett yaa ama hiç bu aşamada şunlar şunlar olur panikleme şöyle olursa şu olur bu olur hiç demdiler ban BU KEZ SORUCAM İNŞALLAH BU GİTTİĞİM DOKTOR DETAYLI BAYA ANLATTI AMA BU KONUDA BİLGİ VERMEDİ

İnşallah cnm bnm

Göbeğim çok catlamis bnm kızlar ya alt kısmı iki yandan catlak hep o kadar sey surdum halbuki hiç ise yaramadi

Ah canım benim Rabbim hayırlı şifalar versin.İnşallah kötü birşey değildir .Korkma diycem ama elinde değildir şimdi senin.Hayırlı haberler alın bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine canım.

Miğdem çok yanıyor nefes borusuna doğru tabi anındada bulantı başlıyor benim çıkarıyorum.Ya hiç ağır yiyecek fazla birşeyde yemiyorum niye böyle oluyor anlamıyorum kızlar.Tamam gene başladık yemek yememeye iyice halsizim Allah yardımcımız olsun ben perişanım resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…