- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #11.381
Bende burun Çeşme gibiKızlar bu ne ya hepimizde bir öksürük belası sigara içenler gibiyim hır hır geziyorum ortalıkta hayır hasta falanda değilim anlamadım bu neyin nesi
Maşallah normal canımDün kontrolümüz vardı 26+1 de 34 cm ve 1080 gr dedi , bana kilosu fazla gibi geldisizce normalmi
Endişelenme artık büyüdüler yerleri daralıyor bu yüzden hareketleri azalıyormuş. Benimde öyle Birgün sesi çıkmaz birgün hareketli olur. Yine de takipte ol amagünaydın kızlar hayırlı cumalar herkese. bebeklerinizin hareketleri nasıl benim bebişin hareketleri azaldı gibi bu beni endişelendiriyor
İnşallah döner hayırlısı ile . Ne bilim anestezi fobim var ,korkuyorum sezaryen den . Allah hayırlı olanı versin inşallahDoğuma kadar döner canım neden üzülüyorsun. Doğum pozisyonu alır daha zaman var. Doktor bana öyle demişti
Sağ salim kucağına al inşallah bebeğini canım. Hoşgeldin aramıza. Konu ile ilgili bilgim yok ama olan varsa mutlaka yazacaktırmerhaba arkadaşlar, bende Mayıs annesi olucam inşallah, hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbim, sizlerede
sormak ve danışmak istedim, benim ayrıntılı ultrasonumda plasenta anterior yazıyor yani plasenta ön duvarda imiş,
forumunuzda böyle bir durumla karşılaşan oldu mu, ebe hemşiremiz bazen aniden kanamalara yol açabilir, vakit kaybetmeden zeynep kamile git dedi, yaşım 40 inşallah ilk bebeğim olucak bu arada kan sulandırıcı iğne ve ilaç kullanıyorum,ilk bebeğimi kan pıhtılaşması sebebi ile kaybettim
Anestezi sana adın ne derken gidiyorsun kalktığında hiçbirşey hatırlamıyorsun :) inşallah gönlünden geçen gibi kolay normal Doğum yaparsın inşallahİnşallah döner hayırlısı ile . Ne bilim anestezi fobim var ,korkuyorum sezaryen den . Allah hayırlı olanı versin inşallah
Az canım. D vitamini şu aşamada önemli. Devit 3 kullanıyorum ben. Değerim 25 küsür olmasına rağmen doktor verdi. Bilgin olsunKızlar d vitamininin 13,6 çıkmış. Çok az değil mi
Amin inşallah sağlıkla kucağımiza alırız inşallah bebeklerimiziAnestezi sana adın ne derken gidiyorsun kalktığında hiçbirşey hatırlamıyorsun :) inşallah gönlünden geçen gibi kolay normal Doğum yaparsın inşallah
Onları kırmasıda çok zor :) elimi öyle derin kestim ki zamanında şimdi devit 3 damla kullanıyorum.Evet az , gebelikte değerin 45 olmasi gerekiyor . Ampuller var eczane de 3 tl lik bişey , bir tane kırıp icebilirsin. Benim hamileliğin başında 22 di , 1 tane ampul , günde 10 damla da David damla verdi doktor . İçtim bitti . Ampuller çok etkili ,geçen gün karatay anlatıyordu ,3 tl lik olan ampuldan dan alın , yeni çıkan d vitaminleri kazanç amaçlı demişti .
Aynen kuzum yabuzzz gbi dışarısı kar azcık yağıyor açıyor ama soğuk fena bu gece yatmadım ne giysem sıkıyor rahat edemiyorum söylendim durdum eşimde bu taytan alalım yine dedi alırken bedeni tek klmıştı diğerleri küçüktü almadık çok rahatım onunla pantolon desen berbat oluyor aşağısını sıkıyor oturunca tayt en rahatı oda içi sıcak olsa süper olurmuş ben de üşütmüştüm geçen hafta her sabh karnım ağrıyordu tuvalette gidiyordum çok zor ya yediğin gidiyor sende dikkat et canm geçmiş olsun
ahh o metro yok mu ahhvallahi geçen benimde oldu her akşam kadıköy metrosunda binip bostancıda iniyorum ama o kadar alışmışım ki hızlı tempoda yürümeye birden sancı giriyor hatta bir keresinde durdum duvarın dibinde sonra tekrar yavaş adımla ilerleyebildim hadi senin az kaldı ben şubatın sonuna kadar dayanıcam
Aynen canım ben bu gidişimde sorucam inşallah anlatıcam nedir ne değildir söylesin neler olucak endişe etmiceğim edicegim ne varsa söylesin ki bizde bilelim yani korku yaşamayız en azından
evett yaa ama hiç bu aşamada şunlar şunlar olur panikleme şöyle olursa şu olur bu olur hiç demdiler ban BU KEZ SORUCAM İNŞALLAH BU GİTTİĞİM DOKTOR DETAYLI BAYA ANLATTI AMA BU KONUDA BİLGİ VERMEDİBende katılıyorum canım geçen de ağrım oldu kasıklarda nasıl üzüldüm ve korktum, erken doğum olur diye Allaha şükür geçti sonra. Ama doktorların bizleri bilinçlendirmesi gerekir sonuçta ilk bebek.
inşallah canım takipteyimEndişelenme artık büyüdüler yerleri daralıyor bu yüzden hareketleri azalıyormuş. Benimde öyle Birgün sesi çıkmaz birgün hareketli olur. Yine de takipte ol ama
İnşallah cnm bnmAh sorma bende kraliçe gibi hamilelik geçiyorum diye heyt höyt dolanıyordum. 7. Aydan sonra nefes alma, dönme, eğilmede zorlanma. Gece miğde yanması ve wc den kırk defa uyanmadünde çatımda hafif ağrı vardı. Dizlerim sızlıyor arada :) son aylar hayırlısı ile geçse
Ah canım benim Rabbim hayırlı şifalar versin.İnşallah kötü birşey değildir .Korkma diycem ama elinde değildir şimdi senin.Hayırlı haberler alın bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine canım.Ayy kızlar ya moralim bozuk eşim dün gece hiç uyumadı grip gibi heryerim ağrıyor dedi sabaha kadar inledi birde bugün kalp ekosuna girecek 2 gün önce doktor ekg hiç beğenmemiş kalp kaslarında zayıflık olabileceğini söylemiş şimdi işten izin alıp eve gelmiş bende izin isteyip yanına gitmek istiyorumeşim için dua eder misiniz ne olur çok korkuyorum ve endişeliyim.
Yeni mi başladı canım çatlaklar. Ne sürersen süre kalıtsal miras diyorlar.Göbeğim çok catlamis bnm kızlar ya alt kısmı iki yandan catlak hep o kadar sey surdum halbuki hiç ise yaramadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?