- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #11.401
Miğde yanması bende de var hatta ejderha gibi ağzımı açıp alev püskürecek gibi :) rennie atıyorum 2 gündür iyi geldi ama yine başlıyor zaman geçince. Bebek büyüdükçe miğde yanması olacak canım hepimizde az yada çok olacakMiğdem çok yanıyor nefes borusuna doğru tabi anındada bulantı başlıyor benim çıkarıyorum.Ya hiç ağır yiyecek fazla birşeyde yemiyorum niye böyle oluyor anlamıyorum kızlar.Tamam gene başladık yemek yememeye iyice halsizim Allah yardımcımız olsun ben perişanım resmen.
Catliycaksa ne yapsak bos aslinda. Ama banyoda karin bolgesini lifle iyice ovuyorumGöbeğim çok catlamis bnm kızlar ya alt kısmı iki yandan catlak hep o kadar sey surdum halbuki hiç ise yaramadi
Bu aralar grip salgini geziyor. Benim esim de 3 gun yatti duzelmedi. Hic bu kadar hasta gormemistim. Sonra acile gittik anrobiyotikle anca gecti.Ah canım benim Rabbim hayırlı şifalar versin.İnşallah kötü birşey değildir .Korkma diycem ama elinde değildir şimdi senin.Hayırlı haberler alın bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine canım.
Maşallah normal canım
Ultrsonlar arasi cok fark oluyor gercekten. Acil doktora gitmistim 26 2de 1070gr bi hafta önde gidio dedi. Tam 1 hafta sonrasi kendi doktoruma gittim 27 2de 1090gr ölçtü:) bilmiyorum yani hangisi doğru. Sagliklari yerinde olsun ins. Seninkide bir haftq ilerde demekki
Bazen aynı şeyi bende yaşıyorum. Günü gününü tutmuyor benim kızındaBugün beni hareket etmemesi çıldırttı neyse ki az önce biraz vurdu etti yine uyudu. Tam bir inatçı bu kız sabahtan beri yalvarıyorum tepki ver diye yok
Büyüdükçe azalacak diyorlar kafayı yemesek bari doğana kadar
Karnını lifle mi ovuyorsunCatliycaksa ne yapsak bos aslinda. Ama banyoda karin bolgesini lifle iyice ovuyorum
Bu aralar grip salgini geziyor. Benim esim de 3 gun yatti duzelmedi. Hic bu kadar hasta gormemistim. Sonra acile gittik anrobiyotikle anca gecti.
İçini ferah tut kötü düşünme yerleri daralıyor ne yapsın yavrular hareket edecek yer kalmadı ki. Bende de dalgalanma şeklinde oluyor arada tekme geçiriyorbenim oyle sert tekmeler atmıyor böyle dalga gibi oluyor sanki dönüyor sakin hareketleri bişey mi var acaba
Gaz sancısıylaa hiç alakası yok böyle semsert oluyor karnının bir kısmı can yakıcı bir şey sonrasında düzeliyorKasılma dediğiniz gaz sancısı gibi bişeymi acaba benmi karıştırıyorum
29+3 de 1713 gramdı beşinde 32 oluyor bakalım ne diyecek :) seninkine yorum yapmadı mı hicLadyBird59 senin bebeğin kaçıncı haftada kaç kiloydu da dr sana sezeryan olabilir demişti bulamadım msj nı , benim 26+1 de 1080 gr dedi çok gibi geldi bana maşallah
Kizlar biz doktordan geldik. 29+2 deyiz sukur bebesimin sağlığı yerinde 1500gram olmusuz
Sizler kacinci haftadasiniz ne durumda kilolari bebeklerin.
Bu arada erkn dogum riskim tabiki devam ediyor doktor ins gittiği yere kadar götüreceğiz dedi.
Eşim grip oldu ona nane limon çorba yapıyorum kendimde yararlanıyorum :) dikkat etmek lazım istanbulda kar yagıyordu dünden önce artık havaların şakası yokBende burun Çeşme gibiüşüttük mü ne yaptık
Ayy agzindan bal damliyor insallah gorurum. Rahim agzi boyum 2cm.ye inmis.insallah daha da bekler beni kuzumMaşallah kilosu güzel ben 37 leri falan göreceğinize inanıyorum inş zamanında alalım hepimiz bebeklerimizi benim de 30 da 1530 gr dı şükür
Cnm 31.haftada başladı ya bnde sevinmistum artık catlamaz diye ama 30 dan sonra karnim bi anda büyüdü anlayamadım ve catlak olustuYeni mi başladı canım çatlaklar. Ne sürersen süre kalıtsal miras diyorlar.
29+3 de 1713 gramdı beşinde 32 oluyor bakalım ne diyecek :) seninkine yorum yapmadı mı hic
Gaz sancısıylaa hiç alakası yok böyle semsert oluyor karnının bir kısmı can yakıcı bir şey sonrasında düzeliyor
Neye fazla diyorlarsa sanki normalde almak istesen bu kadar alabiliyosun arkadaş hamileyiz işte demek ki bizim vucudumuzda hamileliği böyle karşılıyor gıcık oluyorum kiloya laf edenlere bende 31. Haftadayım 14 kilo aldım1 hafta önde dedi kiloya normal dedi 850-1100 arası olur dedi ama benimki üst sınırda, benim kiloma fazla dedi 11 kilo aldım
Olu deriler kalksin diye düşünmüştüm. Hem masaj yapmus oluyorum. Kan daha iyi dolasir. Hemen sonrasinda kremi boca ediyorum. Tabi catliycagi varsa da çatlar. Bilmiyom bakalim nolcakKarnını lifle mi ovuyorsundokunmamak gerek kaşımamak sakın değdirme lifi aman diyim çatlatacağın yoksada catlarsın nem kaybı olan bir yer karnımız şuan ve oraya krem sürerken bile dikkat etmemiz gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?