2018 mart-nisan anneleri

İnşallah sağsalim kavuşalım yavrularımıza kilo doğum şekli çokta önemli değil, Rabbim hayırlısını versin hepimize

Kızlar bu rahim kasılmalarınız yani karnın her yanının sertleşmesi sizde ne sıklıkla ne kdar sürede oluyor? Bugün çok sık yaşadım magnezyumu ikiye çıkardım ama hala taş gibiyim

Kızlar bu rahim kasılmalarınız yani karnın her yanının sertleşmesi sizde ne sıklıkla ne kdar sürede oluyor? Bugün çok sık yaşadım magnezyumu ikiye çıkardım ama hala taş gibiyim
2 hafta önce 28 haftamda çok kötü kasılma oldu . Geçti şimdi ama kendimi yormuyorum hiç . Magnezyumu 2 ye cikardim . Korkudan is yapamıyorum evde erken doğum olur diye Dinlen bakalım ayaklarını uzat gecicekmi. Yorma kendini calismiyorsan bi kaç gün ev işi yapma

Dün ve bugün pek iş yapmadım aksine iki gündür çok var ters tepti bende galiba

Olu deriler kalksin diye düşünmüştüm. Hem masaj yapmus oluyorum. Kan daha iyi dolasir. Hemen sonrasinda kremi boca ediyorum. Tabi catliycagi varsa da çatlar. Bilmiyom bakalim nolcak
Yok yok sakın aman hafifce lifliyorum ben nemlendiricelerin tortusu vs kalmasın diye arkadaşımın ilk gebeliğinde çatlak yoktu ikincisinde kasımaktan oluşmuş ilk uyardıgı o oldu kaşınınca sakın dokunma masaj yap diye

Üç gün önce 10 dan fazla olmuştu dün cok olmadı bugun yine sıklaştı ama yinede üç dört gün evvelki gibi değil. Kötü bir durum mu bu

Sağlık ocağında ki doktora sordum gebelik te normal değer dedi. Ben anlayamıyorum bunları ya. Bugün kendi doktoruma gidicem bakalım o ne diyecek
Tşk ederim canım

Sağlık ocağında ki doktora sordum gebelik te normal değer dedi. Ben anlayamıyorum bunları ya. Bugün kendi doktoruma gidicem bakalım o ne diyecek
Tşk ederim canım
Sağlık ocağında ki Dr anlamiyor o değerlerden. Ben de doktorumu degistirmistim, benim kadın doğum doktorum da bilmiyordu değerin kaç olması gerektiğini . İstanbul Türkiye hastanesine gittim orda ki Dr söyledi bana gebelikte 45 olmasi gerekiyor diye .

Merhaba kızlar tatilde olduğum için pek bakamadım kulübe umarım hersey yolundadır bebişlerin ve sizlerin keyfi yerindedir.ben 2 gündür mide yanması arttı boyut atladık artık kan kusuyorum resmen ama sanırım boğazım kanıyor sadece muz e süt tüketebiliyorum canım cok yanıyor.kızımın hareketleride azaldı sanki.büyüdüğü içindir gibi yorumluyorum ama umarım öyledir.

Çok geçmiş olsun canım umarım endişelenilecek bişey yoktur dualarımız sizinle

Aminn canım hepimiz İnşallah sende temmuz topiğinde miydin?
Aa bende temmuz topiğindeydim canım 10 temmuz sat.keyifli bi topikti gercekten sonrada burası cok iyi oldu

Kızlar küvet takımı aldınızmı bebeğe benim onu almam gerek tavsiye edebileceğiniz varmı.ikea nın internet sitesinde bulut yastık indirimde haberiniz olsun.ayrıca karaca home den bebek setimiz geldi yorganı ve yastığı elyaf pamuk degil bu durum hayal kırıklığı oldu ama yinede iş görür havlusu baya büyük ve kaliteli bi ürün genel olarak tavsiye ederim fiyat performans ürünü.chicco alıcam bebek setini ektra bide mustela şampuan alıcam.bebek bezine gelincede prima israil malı kısırlık yapıcı madde koyuyorlar gibi söylenti duydum ve molfixle sleppy almaya karar verdim birer paket tabi öncesinde prima almıstık kutu kutu

Canım ağır hiç birşey yemediğim halde korkunç boyutta sabahları açken bile yanıyor miğdem bulanıyor ve ben gene çıkarıyorum.3 gündür yeni başladı bende.Ay hiçbir vitamin alamıyoruz hala bulantıdan.Doktora söylüycez bakalım,ne diyecek.Evet büyüyünce yeri daralınca artık yavaşlıyormuş Canım.Bebege ve kendine çok dikkat et keyifli tatiller.

En başında daha yeni ögrendiğimizde annem bebek magazasından almıştı Beyaz bebek küveti kovası,maşrapası,filesi takımdı.Bebek setinide teyzesi almıştı en başında çantalı chicconun seti.(ürünün üzerinde üretim yeri Çin olmasın benimkiler İngiltere üretim)Primalar kutu kutu bizdede.Deterjanları ve bebek mamaları içinde aynı şeyi söylüyorlar.Ama yıllardır arieli kullanırız.Canım Karaca yeni tek bebek yorgan çıkarmıştı bambu çok kaliteli 165 tl.Aldık çok hoşumuza gitti içinden bir tanede lastikli penye çarşaf ve yastık kılıfıda çıktı.Ayrıyeten ek olarak Bende sebamedin şampuanı ve pişik kremini alıcam.Kardeşim bebeğin altını her açtığında yıkardı mutlaka Kremide sürerdi o yüzden hiç pişik olmamıştı 2 bebeğide.

Teşekkür ederim canım benimdr mide yanması cok farklı boyutlarda artık git gide kötüleşiyor haftaya randevum var doktorla görüşüp mecburen rennie yada gaviscona başlıycam cünkü fena kanıyo boğazım
Pişik kremi hastane çantasına sudocrem de koyucam canım.hadi yorganı neyse de yastığı cok daha kaliteli bişey bakıcam elyaf yastık teri de emmez hoş degil yani bebek ürünleri daha özenli olmalıydı

Canım internetten yatsana bak çok çeşit bebek yastığı var .(Bayagı kaliteliler)Bencede kaliteli olması lazım alırken herşeyi tek tek inceliyorum Anne olmak böyle birşeymiş.

Canım internetten yatsana bak çok çeşit bebek yastığı var .(Bayagı kaliteliler)Bencede kaliteli olması lazım alırken herşeyi tek tek inceliyorum Anne olmak böyle birşeymiş.
Haklısın canım yatsanın ürünleri iyi oluyor bizde yatağı ordan almaştık ewlenirken bakıyım aklıma gelmemişti teşekkürler.anne olmak çok farklıymış ya ince ince düşünüyorum bende tüm detayları en iyisi en güzeli en sağlıklısı olsun diye

Kesinlikle alma küvet. hıc gerek yok . döküntü başka bısey degıl

merhaba kızlar bende size bsy sorucam bugün 30. hafta bitti. dün kontrole gittim. doktor önce ölçümlerini falan yapıyor işte . suyun iyi dedi, yüzünü gösterebilmek için uğraştı biraz falan filan. her şey iyi dedi sonra. bir sorun yok. bende o an farketnedim. cikipta kağıda bakınca baş çevresi 31+da karin çevresi 28+ 'da kemik uzunluğu 29+ falan. yani bütün ölçüler masallah farklı farklı. bu bir sorun degil mi ben anlamadim. karin çevresi en az 10 gün geri çıkmış. daha önce böyle bsy olmadi ama benim şu an aklım takildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…